Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

28.09.12 menüm:

sabah
2dilim kepek ekmek
1 domates
1 dilim peynir
1 bardak çay

öğlen
2 kadınbudu köfte
1 kepçe patates püresi
1 bardak ayran

akşam
2 tane börek (avci böreği)
1 bardak ayran

börek olmamalıydı ama iş yerinde akşam yemeğiydi hatta pilav, patlıcan yemeği de vardı, bir lokma bile yemedim

hiç ekleme boşver çiğdemin mızrakları batacak yoksa bana börek yedim ama söz bugün dershanede azıcık yiycem mesela bademle galeta götürücem yanımda 6 lıları gördüm bırakmam asla

hoşgeldin canım aramıza aşağı yukarı boylarımız aynı özelliklerde benziyor sanırım bende öğrenciyim ama bu yıl son benm daha yüksek lisans falan değil yani normal düz lisans :) sporcuyum sporumu ihmal etmeden yapmaya çalışıyorum ve müthiş faydasını görüyorum :) evde extradan yaptığım sporlarla inceldim :) v annemden söz aldım eğer 65 olursam annem bana spor yarım body ve eşofman altını alacak o beğendiğim takımı :) ablamda birşeyler alacak yani sırf hediye edilecek olanlar bile gaza getiriyor beni :) işin şakası bir yana birbirimizi takip edelim canım 72 ile başladım şuanda 69.6 yım bende 4 yada 3 hafta falan oldu başlayalı benimde acelem yok mezuniyete kadar 55 i görmek istiyorum zaten daha fazlasınıda istemem kemiklerim iri ortalıkta kemik torbası gibi dolaşmak istemiyorum :):):):)

kızlarrr... size güzel haberlerim var :) dün voleybol takım kaptanlığım ilan edildi çok mutlu oldum :) 2 yıldır bekliyordum sonunda oldu :) ayrıca annemlee ablam 65 kiloya düşersem hediyeler alacaklar bana az önce yazdım ama bir daha yazayım :) annem 65 e düşersem spor stynleri dedikleri yarım bodylerden alacak istediğim voleybol ayakkabısını alacak birde çok uzun zamandır peşinde koştuğum bir eşofman var bir türlü denk getirip bedenini bulamamıştım onu alacak :) küçük ablamla yarış halindeyiz zaten söylemiştim hatun diyetisyenle 14 kilo verdi diye :) hala devam ediyor. ve bana 65 olduğumda kurban bayramında tepeden tırnağa istediğimi alacağını söyledi :) sırf hediyeler bile gaza getirdi beni dyebilirim :):):) durmak yok diyete ve spora devam..

bu arada kaptanım exceli açamadım o yüzden henüz kimseye sporla ilgili birşeyler diyemiyorum ancak pazartesinden başlyarak herkese bir spor çeteresi hazırlatmayı planlıyorum bu yüzdende desteğine ihtiyacım var :)

bugünki kahvaltımı paylaşayım :)

1 yumurta ve hindi salamla yapılmış tavada 1/2 tatlı kaşığı zeytin yağında yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
10 gram keçi peyniri
bolca ıceberg marulu :)
1 bardak 5i bir yerde çay :)

spor:
25 dakika nivea body ile dinamik sabahlar ısınma ve bacak egzersizleri
50 mekik

burcum akşama tamamlarım kalanını çünkü dershaneye gideceğim ora ya yaqnımda 5 badem ve 2 galeta götürmek istiyorum :) bakalım ne olacak :)

Günaydın!!!!! Dün 67.3 kg dim, bu sabah 66.2 kg geldim :) diyetin ilk Gününden 1 kilo 100 gram gitti.. Benim için bayağı motive edici oldu:) 65 in altına dustummu gerisi kolay olur :) göbek falanda kalmamış valla... Demekki 1 haftada o asırı duran fazlalıklardan kurtulurum

hoşbulduk canım:)) süpermiş ya aileden tam destek war yani onları düşünerek daha az yersin eminim az kalmş zatn 65 e bi an önce sağlıklı bi şeklde gider inş. hele bide sporla gidiyorsa tam sağlık edelim canım tabiiki ekim ayında başladığımızı düşünürsek en geç martta 55 kiloyuz bende iri kemikliyim biliyomusun annem hep babana çekmişsin der 55 iidir ii kafamıza koyduktan sonra olacak inş.

ahh ahh o börekler yok mu..kaptanım dediğin gibi olmasaymış iyiymiş zaten öğlen de patates püresi varmış.. Ama şu dikkatimi çekti sabah poğaça yerine ekmek yemişsin bu daha iyi..

hoşgeldinn canım aramızaa.. menülerini paylaşmayı unutma hepsini kayıt altına alıyoruz haberin olsunnnnnnnn

ve bayanlarrrr bu sabah tartıda 68,5 u gördüm sonunda altmışın sekizini gördüm ben yaff devamı artık gelir feci gaza geldimmmm.. menülerinizi akşam kaydedicemmm paylaşmayı unutmayın bayanlarr:) görüşürüzzzz

selamlar dün giremedim,nette sorun vardı,deneme aşamasındaydım,sorun olur mu,devam edebilir myiim gelmeye? haber bekliyorum sizden.2.haftam olacaktı bu hafta geçen hafta bildirim yapmıştım.

Merhaba bayanlar yorgunluktan canim cikti benim ya yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz dengeli kilo vermeler dilerim

aramiza hosgeldin ama boyle bir diyet bana hic saglikli gelmedi ne kadar versende diyeti biraktigin anda cok kisa surede geri alirsin

28*09*2012 menum sabah 2 dilim ekmek domates peynir yumurta oglen tavuklu patates pïlav yarim tabak aksamda ayni ama daha azdi aslinda cok yemiyorum ama hep kendimi ac ve cok yemis olarak hissediyorum

28.09.2012 -cuma
ara ogun:4 adet kayısı
sabah:1 ince dilim kepek ekmego
1 bardak yesılcay
1 kıbrıt kutusu kadar helva
5 adet mınık galete(cavdarlı)
1 kbrt kutusu kadar beyaz peynır
ara ogun:1 tane yesıl elma
öglen:4 adet cavdarlı galete
aksam:4 kasık bulgur pılavı
2 tavuk butu(haslanmıs)
2 kucuk cay bardagı kadr ayran
1 kac catal kıvırcık salatası

ara ogun:1 bardak ılık suya 1 y.k elma sırkesı+bır c.k bal
spor:40 dk yuruyus

29.09.2012/cmrtesı menum
sabah:3 zytın
1 kıbrt kutusu peynır/helva
4/5 adet cavdarlı galete
1 tane kepek ekmegı
1 bardak yesılcay sekersız
öglen:1 tabak barbunya yemegı
2 tabaga yakın pırınc pılavı(cok guzldı ama bıde sevgılım ıstahlı ıstahlıyıyınce dayanamadm)
2-3 catal cokokrem cıkolata
1 dılım beyaz ekmek

aksam yemek yemıcm cok yedım dıe belkı bır yesıl elma yerım

ayrıca menu degerlendırmesı beklıorum aksam yemek yemezsemm bu oglen yedıklerım yıne kılo aldırırmı?

Kızlar ben çok kötüyüm

anksiyete panik atak bende tavan yaptı ölü gibiyim..

ama diyeti hala devam ettiriyorum bilmiyorum

antidepresanlara başladım ama etki süresi anca 3 haftayı bulcak ozamana kdar sabretmem lazım

Merhaba kızlar,

Bugünkü menüm:

SABAH: 500ml su

ÖĞLE: 1 fincan yağsız sütlü cappucino + 1 elma

AKŞAMÜSTÜ: 500 ml sütlü kahve + 500 ml su + çeyrek altınekmek

AKŞAM: 3 kaşık nohut (yağsız) + 1 salkım üzüm + 1 salatalık + 1 elma + 1 biber

Gecede muhtemelen nescafe içerim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…