ehueheu canım senin tatlı olayına daha farklı bir çözüm getirmeliyiz.. bunu ayrıca bi konuşalımben de zatn mızraklar çıkmasın diye onunkini örnek paylaştım bir de akşam ne yediğini de yazarsan onu da ekleyeyim listene:)
hayır bulunmadım aslında bu hafta girecektim ama takım kapandı bugünüde sabırsızlıkla beklemiştim aslındaben sanrım 2 hfta önce geldim buralara yalan olmasın tam hatrlamıorm o zamn 68.5tim şimdi 67 ye düştüm diyete dewam yılmak yok asla=) spor yapıorum elimden geldiğince ne olursa olsun öle çok aşırı acelem yok ama elimden gelenin en iyisini yapmaya uğraşıyorum ,onun dışında yüksek lisans yapıyorum marmara üni.de 3 gün oraya gidiyorum çalışmıyorum şu anlık o yüzden tüm dikkatim kilo werme üzerine heeee bide bu sene mezun oldum lisanstan ewe döndüğümde 73tüm boyum 1.58 herkes dalga geçti benmle her zamnki gibi 6 kilo wermiş oldum :) hedefim 55 Allahımmmm inşallahhhhh olacağım da sağlığım el werdiğince yaşım 23 istanbulda oturuyorum biraz karışık anlattım sanırım
hoşgeldin canım aramızaaşağı yukarı boylarımız aynı özelliklerde benziyor sanırım bende öğrenciyim ama bu yıl son benm daha yüksek lisans falan değil yani normal düz lisans :) sporcuyum sporumu ihmal etmeden yapmaya çalışıyorum ve müthiş faydasını görüyorum :) evde extradan yaptığım sporlarla inceldim :) v annemden söz aldım eğer 65 olursam annem bana spor yarım body ve eşofman altını alacak o beğendiğim takımı :) ablamda birşeyler alacak yani sırf hediye edilecek olanlar bile gaza getiriyor beni :) işin şakası bir yana birbirimizi takip edelim canım 72 ile başladım şuanda 69.6 yım bende 4 yada 3 hafta falan oldu başlayalı benimde acelem yok mezuniyete kadar 55 i görmek istiyorum zaten daha fazlasınıda istemem kemiklerim iri ortalıkta kemik torbası gibi dolaşmak istemiyorum :):):):)
28.09.12 menüm:
sabah
2dilim kepek ekmek
1 domates
1 dilim peynir
1 bardak çay
öğlen
2 kadınbudu köfte
1 kepçe patates püresi
1 bardak ayran
akşam
2 tane börek (avci böreği)
1 bardak ayran
börek olmamalıydı ama iş yerinde akşam yemeğiydi hatta pilav, patlıcan yemeği de vardı, bir lokma bile yemedim
hayır bulunmadım aslında bu hafta girecektim ama takım kapandı bugünüde sabırsızlıkla beklemiştim aslındaben sanrım 2 hfta önce geldim buralara yalan olmasın tam hatrlamıorm o zamn 68.5tim şimdi 67 ye düştüm diyete dewam yılmak yok asla=) spor yapıorum elimden geldiğince ne olursa olsun öle çok aşırı acelem yok ama elimden gelenin en iyisini yapmaya uğraşıyorum ,onun dışında yüksek lisans yapıyorum marmara üni.de 3 gün oraya gidiyorum çalışmıyorum şu anlık o yüzden tüm dikkatim kilo werme üzerine heeee bide bu sene mezun oldum lisanstan ewe döndüğümde 73tüm boyum 1.58 herkes dalga geçti benmle her zamnki gibi 6 kilo wermiş oldum :) hedefim 55 Allahımmmm inşallahhhhh olacağım da sağlığım el werdiğince yaşım 23 istanbulda oturuyorum biraz karışık anlattım sanırım
hoşgeldinn canım aramızaa.. menülerini paylaşmayı unutma hepsini kayıt altına alıyoruzhaberin olsunnnnnnnn
Hoşbulduk :)
Durumlar şöyle, topic çok yavaş, pek insan girmiyor, haliyle motivasyonda düşüyor.. Pek kilo veren arkadaş olmadı, topic yavaş olunca benimde pek giresim gelmedi.1 aydır falan uğramıyorum.. 61 kiloya kadar düşmüştüm.. Şimdi 67 oldum malesef1 ayda aldım 6 kiloyu. 1 ayda vermek nasip olur inşallah.
Cidden kilo aldığım acayip belli oluyor, çirkinleştim... 61ken çok ideal duruyordum...
Bugünkü menümü yazayım:
SABAH: Yok
ÖĞLE: yarım litre su + 1 salatalık + 1 elma
AKŞAMÜSTÜ: 1 litre su
AKŞAM: yarım litre su + 1 elma + 1 salatalık + 1 biber + 150 gram kıyma (ekstra hiçbir yağ koymadım ama kendisi bayağı yağlıydı malesef)
GECE: 2 bardak nescafe ( içinde light coffee mate var)
Diyete bugün başladım.. Bakalım yarın sabah kaç gram gitmiş olacak... Erkek arkadaşım yurtdışına seyahate gitmişti, o gitti gideli bide göbek yaptımSalı günü dönecek, bari o gelene kadar şu göbeği eriteyim
inşallah cnaım benim.. sen hangi bankadasın şuanda? ben ziraate başvuru yaptım. bakalımolursada okul var birde nasıl olacak ghiç bilmiyorum
bn cıtıbankta baslıorum cnm
Merhaba bayanlar yorgunluktan canim cikti benim ya yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz dengeli kilo vermeler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?