Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugunku menumu yazayim sabah yarim simit peynir domates oglen yarim kase corba makarna aksam 2 dilim pizza

hepsini okudum bugünkü menümü paylaşayım bu arada
sabah:
3 ince dilim ekmek
peynir
domates
taze nane
zeytin 3 tane
1 yumurta

ara öğün: 1 awuç cewiz+ yarım şeftali+ 1 erik

öğle:
barbunya 3 kaşık
yoğurt
2 dilim ekmek yedim çok içim bayıldı

ara:
2 tane diyet bisküvi

akşam :
1 tabak çorba
çok az barbunya
2-3 dilim kavun

su:1.5 litre kadar
spor: sabah 1 saat yürüyüş kötü bi liste oldu yarın toparlanırım umarım

owwwwwwwww çok ağır bi diyet bu ya ben bu kadar şeyi 1 öğün yesem yine başım döner tansiyonum düşer kesin:):) karışmak istemem ama çok sağlıksız birşey yapıosun canm Allah korusun sağlığını kaybedersn daha kötü olur ki bırakınca daha fazlasını almakta cabası :18:

owwwwwwwww çok ağır bi diyet bu ya ben bu kadar şeyi 1 öğün yesem yine başım döner tansiyonum düşer kesin:):) karışmak istemem ama çok sağlıksız birşey yapıosun canm Allah korusun sağlığını kaybedersn daha kötü olur ki bırakınca daha fazlasını almakta cabası :18:

Benim tüm diyetler böyle Bünyem alışık D

Ekmekler fazla gelmiş biraz, ama çokta abartmamışsın.. Bence sabah haşlanmış yumurta yiyorsan ekmek yeme, ekmek yiyorsan haşlanmış yumurta yeme.... Öğle ve ara öğün süper. Akşam kavun yemeseydin keşke, şekerli ya ondan dedim.. Akşam yakma ihtimalimiz yok çünkü..

Geçmiş olsun canım, 1 haftaya üzerindeki baskı hissi gider rahatlarsın.. Diyetini bozma sen merak etme herşey düzelecek :) 3 haftaya zaten turp gibi olursun. Ama aldığın ilk günden itibaren etki eder merak etme

eet kesinlkle öylede ben dün ewe çok geç geldim deli gibi de acıkmıştım tüm hakkımı sabaha sakladım normaldede 2 dilim yiyorum gerçi sabah sağlam kahwaltı yapıp diğer öğünlerde yemiyordum bugün karıştı biraz
çok doğru canım bi daa yemicem akşamları kavun söz

kavunu ara ögunle yanına bır ıkı kasık az yogurt sut gbi ürünlerle tüketirsen sekerin emılmesı daha kolay olur.

kavunu ara ögunle yanına bır ıkı kasık az yogurt sut gbi ürünlerle tüketirsen sekerin emılmesı daha kolay olur.

o derece şekerli demiiiiiiii ben yemiim en güzeli kalsın hele bu aralar hiç yemiim abimin nişanı war haftaya cmt. elbisede göbeem çıkıcak zatn hala şekerli şeyler yiorm ben yazık bana

Normal yersem almıyorum, hiçbir zamanda normal yiyip almadım. Ama abur cubur tarzında beslenirsem alıyorum, hangi diyeti yaparsan yap, diyeti bıraktığında abur cuburla beslenirsen alırsın zaten

o zaman tabiiki alınır ya ne kadar zayıf olsanda bütün güzel şeylerin kalorisi fazla olmak zorunda mı yaaaaaaa offfffffff

Ben zaten 1 saat önce dayanamayıp 1 kaşık pirinç pilavı ve üzerine 1 kaşık nohut yedim:) Vay halime... Ama pek kilo yapacağını düşünmüyorum. Tüm gün zaten pek bir şey yememiştim.... İnşallah yapmaz :)

Bugün 66.2'ydim, yarına 65li bir rakam görmek istiyorm bi zahmet

Bugün reglmin son günüydü, vücudum su toplamış olsa keşke... Birkaç yüz gram da o şekilde eksilir en azından yarın

Son düzenleme:

hobaaaaaaa neyse gün boyu su yani ne olabilir 2 kaşıktan

kızlar iyi geceler :) ancak kendime geldim yzıp menümü çıkıcam.. hafta sonu canım çıktığı için giremiyorum nete falan
29.09.2012 menüm:

sabah:
1 yumurta ve hindi salamı ile hazırlanmış omlet
2 zeytin
10 gr. keçi peyniri
1 dilim tam buğray ekmeği
1bardak beşi bir yerde

spor:
30 dakika niveabody dinamik sabahlar
50 mekik

ara:
5 taze badem

ara:
1 tane böğürtlenli bkool

öğlen:
3 kepekli galeta
1 bardak yeşilçay

akşam:
2 tane gözleme (sebzeli ve yağsız kesinlikle yağ yok)
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
salata

ara:
üzüm
2 mandalina

spor:
50 dakika leslie sansone ile yürüyüş

burcu ve çiğdem istediğiniz kadar mızraklayabilirsiniz...

hayır bi de parantez içinde yazmış sebzeli yağ kesinlikle yok, yufkasını napcazzzzzz? hem de 1 tane değil 2 tane

Bu arada kendi menümü de ekleyeyim :) bende az yememişim hıııı o mızrakları kendime de gönderiyorum büşracım

Sabah :
2 dlm çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
biraz domates salatalık
şekersiz çay

öğlen yine yok.. (kahvaltıyı geç yaptığım için)

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 küçük tavuk but
3 yk pilav
1 yk barbunya
4-5 yk kabak haşlaması (üzerine ekşi ve zyağı gezdirilmiş)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…