Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sız galıba bugun benım yedıklerımı gormedınız ondan sızın kını cok sanıosunz?:18:

28*09*2012 menum sabah 2 dilim ekmek domates peynir yumurta oglen tavuklu patates pïlav yarim tabak aksamda ayni ama daha azdi aslinda cok yemiyorum ama hep kendimi ac ve cok yemis olarak hissediyorum

ekmeği beyaz ekmek olarak mı tüketiyorsun cnm yoksa çavdar ya da kepek mi?

28 inde ki menün gayet ideal geldi bana.. ama 29 u öğlen 1 tabak barbunya + 2 tabağa yakın pilavın üstüneeee çokokremmm birdeeee beyaz ekmek görünce ohh ohh maşallah dedim :)) akşam yemek yedin mi bilmiyorum tatlım ama umarım bu kadar çok yememişsindir.. ben mesela pilav hastasıyım ama 3-4 yk ını geçmemeye çalışıyorum zaten bana önceden diyetisyenimin verdiği listede 2 yk pilav 1 dilim ekmeğe eşitti.. ben o yüzden pilav varken ekmek yememeye çalışıyorum.. :)

canım inan çok üzüldüm ama bence çok daha kısa sürede atlatacaksın.. diyeti de bırakmayacağına adım gibi eminim.. güzel haberlerini bekliyoruz..

anamm yine hiçbir şey yok canımm sen alışığım demişsin ama en azından kahvaltını daha sağlıklı yapsan

aslında canım çookta kötü bir liste sayılmaz.. :)

25 eylülde bi takıma girmek istediğimi söylemiştim ama mesajı bulamadım buraya çağrılmışım, yeni buldum

sabah 09:15
iki dilim tam tahıllı ekmekle tost (az yağlı peynirle)
domates, salatalık
bol limonlu maydonoz
4 tane zeytin

aslında genel olarak güzel menun ama 2 gözleme yerine 1 gözleme olaymıs daha iyimiş :)

Bu ilaçlar beni acayip agresif ve uykulu yaptı inşlh etki süresine biran önce gelirim pekte giremiyorum nete içime sıkıntı basıo aynı yerde sabit durunca ... işin kötüsü okullarda acıldı o kapalı sınıfta nasıl durucam allah bana yardım etsin.. panik atak anksiyete olan yokmu kızlar baska benim gibi ..

dün menumu yazamamamıstım.. bakalım çiğem neler yemiş..

sabah klasik kahvaltı zeytin peynir 1 dilim çavdar ekmeği..

öğle dısardaydım salata yedim...

ara 1 muz

aksam dana haşlama 2 kaşık pırasa yemeği

bol salata

ara 1 tabak şeftali..

sporada gitmedim dün.. hiç halim kalmıo bu haplardan

off

pizza harıc digerleri normal ayrica pizza kocaman degildi kare kucuk dilimliydi senin gibi sagliksiy beslenmektense hatta beslenme bile diyemeyiz yaptigina diger listene de baktim kahve ve suyla gun gecmez daha dikkatli beslenmelisin sana tavsiyem

Valla pizza ile beslenmektense, sıkı diyet yapmayı tercih ediyorum. Diğer yediklerini de yesem ben acayp kilo alırım, zaten şimdiye kadar aldığım kiloları o tarz yiyeceklerle aldım, ama yanlış anlama lütfen.. Benim bünyemle alakalı bir durum. Kahvenin içindeki süt acayip tok tutuyor...

Son düzenleme:

Bence menün çok ideal olmuş, kaçamak yok.. Spor bende yapmıyorum taaa ne zamandır :/

Selam:)

Bugün itibariyle 1 hafta sürecek şok diyete başladım.. KK da görmüştüm bu diyeti, bakalım etkisini de görecek miyim? bayrama kadar 65 altına düşmeye niyetliyim.:)

menüm..

Sabah:
1 bardak süt
2 galeta

Ara:
1 bardak beşli bitki çayı
1 elma

Ögle:
1 kase mercimek çorbası

Selam, sen de bendensin demekki Herkes bana laf ediyor ama ben şok diyetlerden sonra normal yediğimde hiç kilo almıyorum, daha önce çok yaptım ve hiçte kilo almadım. Aslında bu şok olarak görünen diyet bana normal diyet gibi geliyor, çünkü zaten normalde yediklerim çok değil... Kilo almak için 2 dilim pizza yemem yetiyor malesef Normal yaşam şeklimde ben yağ, şeker vs hiç kullanmayan bir insanım, haliyle diyetimin de ona göre olması gerekiyor :) Bu diyetle kısa sürede verirsin kilolarını.. Benimde salı gününe kadar 64lü bir kilo gelmem lazım, erkek arkadaşım dönecek, bıraktığı gibi bulsun bari beni Ama malesef 65.8'ken, 2 günde anca zorlasam, kassam 64.8 gelirim.....

Ben çok fazla şok diyet yapan biri değilim hatta bu ilk canm :) normalde ekmeğimi de, sebzemi de etimi de herşeyimi de yiyorum.. Sadece amacım bünyeyi şaşırtmak ve biraz kilo verişimi hızlandırmak.. Herkesin sana laf ettiğini sanmıyorum sadece sağlığın için yazıyorlar :)) Ama kendinde belirtmişsin normalde de çok fazla yemiyormuşsun , tabii ki de kendi bünyeni kendin daha iyi tanırsın o yüzden pek birşey diyemiyorum:)

Bende seni kirmak istemem ama demek ki senin bunyede buna alisik ben sok diyet yerine pirinc lapasi onereyim size ben daha onceden persembeleri yapardim bir kilo garanti tarifi bir cay bardagi pirinci iki cay bardagi suda haslayip tum ogunlerde yogurtlayip nane biber istege gore yenecek hep birlikte deneyelim derece kesin bizde

aslında genel olarak güzel menun ama 2 gözleme yerine 1 gözleme olaymıs daha iyimiş :)

teşekkürler canım senden mızrakları görmemek çok mutlu etti beni :):):):) öyle ama çok acıkmıştım canımcım 1 tane yerdim ama doymayacaktım sonra canım başka birşey ister geç saatte birşeyler yerim diyerekten yiyiverdim sabhta tartıda + görünce kızdım kendime bir sürü

ne bileyim yaa çok acıkmıştım bugün toparladım sayılmazmı o?? senin menündede öyle ahım şahım abartı birşeyler yok be canım sadece tarhana + pilav ve z.yağıyla sos birazıcık abartı...

kızlar bugün ki menümü yazmayı unutmuşum yazayım hemencecik :)
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
10 15 gr. kadar keçi peyniri
2 zeytin
1 bardak 5i 1 yerde çay

ara:
böğürtlenli dondurma

ara:
1 galeta
1 bardak 5i bir yerde

öğlen (neredeyse akşam)
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 yemek kaşığı zeytinyağlı bamya
1 dilim kepek ekmeği

ara:
kabuklu yer fıstığı (tuzsuz) 50/100 gr. kadar

akşam:
öğleni geç yaptığım için meyve yiyeceğim sadece

spor:
leslie sansone ile 55 dakika yürüyüş
30 dakikalık nivea body sporu
50 mekik

burcu nasıl toparlamış mıyım canım???

Yine sabah hiç aç değildim....

Sabah dediğim öğlen 13:30 gibi uyandım....

saat 16 gibi 2 tane kırmızı elma doğradım yedim

Uyandığımda yarım litre suyumu içtim, şimdi bir yarım litre daha içiyorum

Ardından tok tutsun diye nescafe + coffee mate

Akşam mercimek çorbası içebilirim (azcık zeytinyağlı)

Bugün spor yok... Dün 1 saat yürümüştüm

Önce eski halime ( 61.5 kg) inmem lazım.... Ondan sonraki hedefim 55 :)

Son düzenleme:

tatlım menünü kaydettim ve hemen yorumumu yazayım :) gözlemeyi unutturdu bu menün:) dondurmayı görmezden geliyorum çünkü biliyorum ki tatlı çok önemli senin için :) ayrıca spor konusunda takdir ediyorum seni ve bana da bir program hazırlar mıyız diye sormadan edemicem sayın koçum? 10 tane mekiği zar zor çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…