Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bence de içmelisinn o mercimek çorbasını :) yemek namına birşeyler gitsin midene

tabikide hazırlarız menü sorumlu koçum başkanım komiserim :):):) aferin bana yaptım oldu :) bu hafta okuluda böyle tamamlarsam eğer süper olur :) zaten bir hafta sonrada idmanları başlatırım :) o zaman daha da artar sporum :) okula başlangıç haftam olacak cobalarım diyet konusunda biliyorum ama sonra ticaret meslek lisesine gideceğim öğretmenliğe :) orada geri toplarım :) sen bana özelden yaşını işini ne kadar oturup kalktığını spora ne kadar vakit ayırabileceğini günlük ne kadar hareket ettiğini / edebileceğini işe neyle gidip geldiğini evde yada dışarıda neler yemek zorunda olduğunu birde medeni durumunu yazı ver bakayım :) he birde haftanın her günümü yoksa gün aşırımı istiyorsun? daha önce bir spor geçmişin varmı ? çabuk yoruluyor musun ve sigra içiyor musun? bunlarıda öğrenmem lazım canım :) amma çok soru sordum hee :) bi kan tahlili istemediğim kaldı :) birde rica etsem hani gölgenin daha yağlı olduğunu nerene yönelik çalışmak istediğini yazarmısın canım??

NOT: bu bilgiler herkes için istenecektir. spor konusunda destek isteyen arkadaşlar özelden bu bilgileri belirten bir mesaj atarlarsa ve attıkları mesajda diyete başlanan kilo hedef ve şuanki kilo belirtirlerse onlarada program hazırlarım arkadaşlar..

canım istediğin tüm bilgileri yazdım sanırım ama 100 msj altında olduğum için gönderemiyrmuşum ama az kaldı 100 e.. doldurup göndericem

canım istediğin tüm bilgileri yazdım sanırım ama 100 msj altında olduğum için gönderemiyrmuşum ama az kaldı 100 e.. doldurup göndericem

100 mesajın daha dolmadımı ya sadece forumdan bile 100 mesajın vardır neyse bakalım tamam canımcım :) dolunca gönder..

30.09.2012-pazar menum
sabah:
2 bardak acık sekersız cay
1-1.5 kıbrıt ktusu kadar peynır
10 ınce dılım mık kızartma sosıs
6 dılım kızartılms patets
1 catal ucu helva
aksam:2-3 catal pasta
bıraz cerez tarzı leblebı gbı urun yarım kaseyı gecmez
bıskuvı bır kac adet
2 bardaga yakın kola.

bu aksam dugundeydım.öglen ve aksam yemek yıyemedım. olabıldıgınce acıktım en mınımum duzeyde bastırmaya calıstım aclıgımı olan bu:26:

o derece şekerli demiiiiiiii ben yemiim en güzeli kalsın hele bu aralar hiç yemiim abimin nişanı war haftaya cmt. elbisede göbeem çıkıcak zatn hala şekerli şeyler yiorm ben yazık bana

karnını ıcerı cekerek yuru canım o zmn cıkmaz madem dugun var dıkkat et cnm az sabır

sabah nasıl acıkmamayı basarıosunuz ya bn sabah kalkınca bı okuzu yıcek kadar acıkıorum aksamları yatmadan sırke ıcıom ondan dıcem de ben hep boleydım

iyi geceler kızlar 2 gündür doğru dürüst giremedim oğlum bogaz enfeksiyonu geçiriyordu derken ,cumartesi günüde el ayak ve agız hastalıgı geçirdigini söyledi doktor ,elinde agzında ve ayaklarında kızarıklıklar filan türedi ,neyseki şükür artma göstermiyor şuan sönüyor renkleri sucicegine benziyor yeni duydum bu hastalıgı , neyse bugün akşamda misafirlige gittik o yetmedi ,arkadaşın kızı benim oğlanın kolunu çekmiş incitmiş agladı agladı durmadı şimdide yatıyor dönmek istiyor acıyor sanırım basıyor çığlıgı ,krem sürdüm inşallah yarına geçer, geçmezse sabah dr götürücez kımıldatıyor kolunu ve parmaklarını ama vücuduna yapıştırmış atlet vs değiştirirken ortalıgı ayaga kaldırıyor yarın okula göndermeyebilirimde orda arkadaşları filan degerse bağırıp okulu inletir bu ( yediklerime gelince kısaca cumartesi günü kahvaltım aynıydı haşlama yumurtaın beyazı, ve biraz peynir 1 dilim ekmek ve çay ,ikindi yayla çorbası, akşamda dışarda karışık ızgara yedim kırmızı et yanında acı ezme ve ayran ile aralarda meyve tükettim 1 nektar 1 armut su miktarım 2 litreydi pazar günü: kahvaltım her zamanki gibi haşlama yumurtanın beyazı,bir bardak siyah çay 1 dilim ekmek, ikindi 2 kepçe tavuklu şehriyel çorba ve 2 tahta kaşık makarna yanında cacık ve turp yedim. akşamdan sonra birşey yemedim misafirlikteydim kızlar ve 2 bardak çay içtim yanında 1 biskrem yedim ve meyve olarakta 1 mandalina +1 armut yedim. 2 lt su tükettim. bu arada yulaf kepegi aldım 2 paket , dukan diyeti mi nedir onu yapmaya başlayacagım salı günü ,ve bu hafta spor günüm. regl olacagımdan şişim tartıya yansıdı şimdiden 700 gr şişim var pantolonumdan anlıyorum bunu :) dügme iliklerkenki bolluktan. bol bol girerim inşallah haftasonum çok yoğun geçti ,menülere baktım begendim hepsini de ,ayrıntılı yarın tekrar bakacagım inşallah

geçmiş olsun canım umarım tez zamanda iyileşir yavrun okula gönderme de bugünde ne olursa olsun doktora götür.. çıkık vardır belki yada kas zedelenmesi olmuştur.. benmde küçük yeğenim zıplarken annemin ayaklarından bi anda ağlamaya başladı biz pek dikkat etmedik ama duramıo kalkmıyor yürümüyordu doktora götürdük kası zedelenmiş dedi krem falan verdi geçti. ihmale gelmez aman diyeyim çok dokunur böyle çocukların hasta olması falan bana yavrum yaa zaten küçüklüğünden dolayı aciz bir çok şeyden birde hasta oluyorlar kıyamam yaa

yaş 31

masa başı 8-17.00

akşam eve varış 6

2 çocuk yemek yap topla iş güç 9 da çocuklar yatınca spor yapmayı düşünüyorum

taşınmadan önce 45 dk nivea bady ile dinamik sabahlar yapıyordum ama 1 aydır yapamıyorum

göbek bacaklar basen ve gögüsler

bu şekilde sıraladım sanırım doğru oldu

bugün ilk defa işe geldim akşam eve gidince nasıl bir halde olacağım bilemiyorum

yürüyüş yapabilirmiyim bilemiyorum

en güzeli bilgisayar karşısında yapmak sanırım

yardımcı olursan çok sevinirim canım

günaydın demeden dalmışım mesajlara kusura bakmayın

bugün benim yeni hayatımın ilk günü

yeni evimden işe geldim 26 km yol sürdü 7 aylık oğlumuda yanımda getirdim komşuya verdim bakacak

5 gibi işten çıkıp 5.30 da 2. oğlumu anaokulundan alacağım yani eşimle beraber bana yakın iş yeri eşimin 6 km

sizinle paylaşmak istedim

daha önce lojmandaydım şimdi ilçeye taşındım git gel zor mu olacak bakalım

dua edin bana :)

sabah tartılda zayıflamış gördüm kendimi pek bir şaşırdım benim metabolizma dengesizleşti

biraz yemeye başladım ilk önce kilo aldım sonra eksiye düştüm şok diyet yapmak isteyenlere bir tavsiye daha 1 iki gün diyeti bırakıp normal beslenin metabolizma şaşar böylece

geçmiş olsun

çocuklar hasta olunca hayatın tadıda olmuyor değil mi

kısa zamanda iyileşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…