- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
yaş 31
masa başı 8-17.00
akşam eve varış 6
2 çocuk yemek yap topla iş güç 9 da çocuklar yatınca spor yapmayı düşünüyorum
taşınmadan önce 45 dk nivea bady ile dinamik sabahlar yapıyordum ama 1 aydır yapamıyorum
göbek bacaklar basen ve gögüsler
bu şekilde sıraladım sanırım doğru oldu
bugün ilk defa işe geldim akşam eve gidince nasıl bir halde olacağım bilemiyorum
yürüyüş yapabilirmiyim bilemiyorum
en güzeli bilgisayar karşısında yapmak sanırım
yardımcı olursan çok sevinirim canım
diyetisyenden aldığım listeyi uyguluyorum. spor yapmaya çalışıyorum cnm.kemer takıyorum, evde ip atlıyorum
nrdeyse hiç aç kalmıyorum
çok şükür 2 haftada 2600 gr gitti
sabah nasıl acıkmamayı basarıosunuz ya bn sabah kalkınca bı okuzu yıcek kadar acıkıorum aksamları yatmadan sırke ıcıom ondan dıcem de ben hep boleydım
Selam:)
Bugün itibariyle 1 hafta sürecek şok diyete başladım.. KK da görmüştüm bu diyeti, bakalım etkisini de görecek miyim? bayrama kadar 65 altına düşmeye niyetliyim.:)
menüm..
Sabah:
1 bardak süt
2 galeta
Ara:
1 bardak beşli bitki çayı
1 elma
Ögle:
1 kase mercimek çorbası
akşam yaptığın spor pek yararlı olmayacaktır canım metabolik hızın açısından ama şekillendirme için bir nebze yararı olur :) sanada maddeler halinde yazayım :)
1. akşamları spor yaptığın için nivea body nin ısınma hareketlerini çalış sadece canım part 1 olanı
bu sana kaslarını ısıtmak ve spora hazırlanmak için destek olacaktır :)
2. ardından yan mekik düz mekik olmak üzere toplamda 50 mekik çek ama mekikleri çekerken kısa kısa hareketler etmeye bak yani tam kalkıp tam yatma :)
mekik bilindiği gibi sadece karın kaslarını çalıştırmaz aynı zamanda vücudunun ön kısmında bulunan tüm kaslarının çalıştırmaya yardımcı olur :)
3. mekiğin ardından leslie sansone ın 1 mile programını açıp 20 dakikalık bir şekilde bayabilirsin :) eminim bacakların ve alt karın bölgen için yararı çok olacaktır
leslie sansone ı youtube dan bulabilirsin basit hareketlerde evde yürüyüş yaptırıyor diyebilirim :) tek kusuru çok konuşuyor olamsı istersen kendin müzik açıp onun sesini kısabilirsin :)
4. ev işlerini yaparken hızlı tempoda yapmaya özen göster. her ne kadar ev işi deyip geçsekte kalori yakımı gayet iyi. :) ne kadar hızlı tempoda yaparsan kaslarını o kadar sıcak tutarsın. sporunada geç saatte değil eve gelip ev işi yaptığında başlamış olursun :)
5. gün içerisinde masa başında çalıştığın için arada bir kalkıp gez canım çünkü ne kadar otutrarak çalışırsan basenlerinde o kadar büyümeye elverişli olur :) mesela saatte 1 kalkıp 2 3 dakika yürüyüp geri otur yada suya tuvalete gittiğin zamanlarda bir alt kat bir üst kat tercih et merdiven kullanmayı sakın unutma :) masanın altındayken ayaklarını düz uzatıp 30 saniye kasıp sonra geri eski halien getir arada bir buda yararlı olacaktır. :)
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr.. Dünden bu yana 500 gr daha gitmiş oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!
Cuma: 67.3
Cumartesi: 66.2
Pazar: 65.8
Pazartesi: 65.3
Yarın 64lü bir rakam göreyimmmm!!!!!!!!
2 haftaya 61i görücem gibi görünüyo inşşşşş!!!!!!!!!!!
kızlarrrrrrrr benm laptobun ekranı kırıldı yaaaaaaaa dün giremedim bişe olcak die sabh cesaretimi topladm şu an 3 te 1ini ancak kullanabiliorm şekericikleri bi ziyaret ediim dedim hemen ama abimin notebookunu alacağm bugün iş yerne gtrmştü akşama rahat rahat girerim inşallah bu laptop pert oldu camın önündeki masaya koymuştm anneme kahwe yapmaya gittim bi geldim ekran camla denizliğin arasında rüzgar estince arasında sıkışıp kalmşakşama uğrayacağm canımlar öptüm şimdilik sizi
kızlarrrrrrrr benm laptobun ekranı kırıldı yaaaaaaaa dün giremedim bişe olcak die sabh cesaretimi topladm şu an 3 te 1ini ancak kullanabiliorm şekericikleri bi ziyaret ediim dedim hemen ama abimin notebookunu alacağm bugün iş yerne gtrmştü akşama rahat rahat girerim inşallah bu laptop pert oldu camın önündeki masaya koymuştm anneme kahwe yapmaya gittim bi geldim ekran camla denizliğin arasında rüzgar estince arasında sıkışıp kalmşAkşama uğrayacağm canımlar öptüm şimdilik sizi
niveanın sadece 1 ini yapmam yeterli öyle mi
ok
sevindim
iş malum epey çok oluyor
ama yürüyüş yapacağım bide şunu sorsam bebeğimi bebek arabasına koyup yürüyüş yapsam faydası olur mu şu lessi yerine
hem açık hava olur
birde evde net yok iş yerine b,ilgisayarı getirdiğimde indireyim
birde bu gögüsler için ne yapayım
mekiği çekiyorum ben yatmadan bile 10 dk önce yere yatar çekerim şap şap :)
ısınmadan yapsam bunu ne olur mesela tv ye bakarken hop yatıp çekerim doğru mu yapıyorum bilmem
saol canım cevapların için
kızlar bugün ki menümü yazmayı unutmuşum yazayım hemencecik :)
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
10 15 gr. kadar keçi peyniri
2 zeytin
1 bardak 5i 1 yerde çay
ara:
böğürtlenli dondurma
ara:
1 galeta
1 bardak 5i bir yerde
öğlen (neredeyse akşam)
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 yemek kaşığı zeytinyağlı bamya
1 dilim kepek ekmeği
ara:
kabuklu yer fıstığı (tuzsuz) 50/100 gr. kadar
akşam:
öğleni geç yaptığım için meyve yiyeceğim sadece
spor:
leslie sansone ile 55 dakika yürüyüş
30 dakikalık nivea body sporu
50 mekik
burcu nasıl toparlamış mıyım canım???
Valla hiçbir fikrim yok cnmSabahları hiç aç olmuyorum. Zorlasam yiyemem yani.... Akşama doğru anca acıkıyorum
snın menulerını takıp edıyorum her zamn cok ıyı beslenıyosun ama aradakı tatlıları cıkarsan daha süper olucak
Sabah
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
çay şekersiz
arada
1 elma
öğlen
1 kase tavuk çorbasıiçtim sadece
akşamı yemedim daha
şimdi yürüyüş yapçam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?