Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

akşam yaptığın spor pek yararlı olmayacaktır canım metabolik hızın açısından ama şekillendirme için bir nebze yararı olur :) sanada maddeler halinde yazayım :)

1. akşamları spor yaptığın için nivea body nin ısınma hareketlerini çalış sadece canım part 1 olanı
bu sana kaslarını ısıtmak ve spora hazırlanmak için destek olacaktır :)

2. ardından yan mekik düz mekik olmak üzere toplamda 50 mekik çek ama mekikleri çekerken kısa kısa hareketler etmeye bak yani tam kalkıp tam yatma :)
mekik bilindiği gibi sadece karın kaslarını çalıştırmaz aynı zamanda vücudunun ön kısmında bulunan tüm kaslarının çalıştırmaya yardımcı olur :)

3. mekiğin ardından leslie sansone ın 1 mile programını açıp 20 dakikalık bir şekilde bayabilirsin :) eminim bacakların ve alt karın bölgen için yararı çok olacaktır
leslie sansone ı youtube dan bulabilirsin basit hareketlerde evde yürüyüş yaptırıyor diyebilirim :) tek kusuru çok konuşuyor olamsı istersen kendin müzik açıp onun sesini kısabilirsin :)

4. ev işlerini yaparken hızlı tempoda yapmaya özen göster. her ne kadar ev işi deyip geçsekte kalori yakımı gayet iyi. :) ne kadar hızlı tempoda yaparsan kaslarını o kadar sıcak tutarsın. sporunada geç saatte değil eve gelip ev işi yaptığında başlamış olursun :)

5. gün içerisinde masa başında çalıştığın için arada bir kalkıp gez canım çünkü ne kadar otutrarak çalışırsan basenlerinde o kadar büyümeye elverişli olur :) mesela saatte 1 kalkıp 2 3 dakika yürüyüp geri otur yada suya tuvalete gittiğin zamanlarda bir alt kat bir üst kat tercih et merdiven kullanmayı sakın unutma :) masanın altındayken ayaklarını düz uzatıp 30 saniye kasıp sonra geri eski halien getir arada bir buda yararlı olacaktır. :)

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr.. Dünden bu yana 500 gr daha gitmiş oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!

Cuma: 67.3
Cumartesi: 66.2
Pazar: 65.8
Pazartesi: 65.3

Yarın 64lü bir rakam göreyimmmm!!!!!!!!

2 haftaya 61i görücem gibi görünüyo inşşşşş!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr benm laptobun ekranı kırıldı yaaaaaaaa dün giremedim bişe olcak die sabh cesaretimi topladm şu an 3 te 1ini ancak kullanabiliorm şekericikleri bi ziyaret ediim dedim hemen ama abimin notebookunu alacağm bugün iş yerne gtrmştü akşama rahat rahat girerim inşallah bu laptop pert oldu camın önündeki masaya koymuştm anneme kahwe yapmaya gittim bi geldim ekran camla denizliğin arasında rüzgar estince arasında sıkışıp kalmş akşama uğrayacağm canımlar öptüm şimdilik sizi

dünkü menümü tamamlayayım :)

Ara:
1 elma
1 bardak şekersiz nescafe

Akşam:
1 kase mercimek çorbası

başka da bir şey yok :) 3 ltreden fazla su içtim.. Bugün bile bu saatte 1,5 lt su bitmiş durumda:)

niveanın sadece 1 ini yapmam yeterli öyle mi

ok

sevindim

iş malum epey çok oluyor

ama yürüyüş yapacağım bide şunu sorsam bebeğimi bebek arabasına koyup yürüyüş yapsam faydası olur mu şu lessi yerine

hem açık hava olur

birde evde net yok iş yerine b,ilgisayarı getirdiğimde indireyim

birde bu gögüsler için ne yapayım

mekiği çekiyorum ben yatmadan bile 10 dk önce yere yatar çekerim şap şap :)

ısınmadan yapsam bunu ne olur mesela tv ye bakarken hop yatıp çekerim doğru mu yapıyorum bilmem

saol canım cevapların için

3 günde 2 kilo yani :)

bişey daha sorsam bu kilo verme hızı aynen devam ediyor mu

atıyorum ilk diyete başladığım haftada ben 4 kilo vermiştim

ama sonrasında bu yavaşladı sonraki haftalar veremedim

vs

sende duraklama oluyo mu

yoksa 30 günde 20 kilo verebiliyomuusn bu şekilde :)

birde ölçülerini aldın mı

ne kadar inceldiğinide merak ediyorum da

geçmiş olsun bilgisayarsız kalmak çok zor gerçekten

Sabah
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
çay şekersiz
arada
1 elma
öğlen
1 kase tavuk çorbasıiçtim sadece
akşamı yemedim daha
şimdi yürüyüş yapçam

oo geçmiş olsun canım yazık olmuş tüh

ısınmadan mekik çekmek zararlı canım kas yırtılmasına bile sebep olabilir dikka et. niveanın ısısnma hareketlerini yaptıktan sonra mekik çek diğer mesajdada yazdım sana zaten ilk onu sonra mekik yap diyerekten. yatmadan önce spor yapma :) çok sıkıntı yaratabilir. göğüslerin içinde arka kol kaslarını çalıştıran hareketler tercih et. mesela pilates bandı alıp belin alt kızmından arkaya doğru geçir ve kollarınla bandı geriye doğru çektir böylece göğüs omuz ve kol kasların çalışacaktır..

bugün ki menüm:

sabah:
3 kuru kayısı

spor:
45 dakika nivea body ile ısınma bacak kalça ve karın egzersizleri

kahvaltı:
1/2 dilim tam buğday ekmeği
10 15 gr. keçi peyniri
1 tane salatalık

ara:
1 kinder pingui

öğlen:
4/3 çipura
marul salatası

ara:
1/2 nar

spor:
55 dakika leslie sansone
2 saat 4 5 6 hızında koşu bandı

su:
2 litre

snın menulerını takıp edıyorum her zamn cok ıyı beslenıyosun ama aradakı tatlıları cıkarsan daha süper olucak

snın menulerını takıp edıyorum her zamn cok ıyı beslenıyosun ama aradakı tatlıları cıkarsan daha süper olucak

ayy herkes aynısını diyor da diyet psikolojisinden çıkmak için ve bedenen kendimi iyi hissetmek için yiyorum canım. öbür türlü kendimi diyete şartlarsam karnım acıkır başım döner fena olurum yani dukan diyeti için kitap almıştım daha önce bugün hesaplattım dukanla ne kadar atak ne kadar seyir evresi yapmam lazım diye bizim sağlık ocağında bir doktorum var ben o yapmış kadın incecik olmuş resmen çok hoş olmuş doktor yaptığına göre sağlıklı diye baktım ancak benim şu anki seyrim menülerimde hoşuma gidiyor.. bir kaç gün atak evresi yapıp sonrada haftada 1 gün protein tüketimine yöneleceğim.. nasıl olur ki acaba?? dukanı olduğu gibi mi uygulayayım yoksa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…