Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menüm

Sabah:
1 bardak süt
2 galeta

Ara:
1 bardak şekersiz çay

Öğle:
2 kase mercimek çorbası

Ara:
1 elma

Akşam: (6 dan önce yemeye çalışıyorum)

1 kase arpacık şehriyeli (içinde birazda kıyma vardı) çorba
1 kase yoğurt

Ara:
3 kuru kayısı

spor olarakta Leslie 1 mile yaptım :)

Yok canım ilk daha hızlı verirsin her diyette, sonra yavaşlar. Ama ben 1 aydan fazla sürdürmem diyetlerimi. Zaten şimdiye kadar 2 kere diyet yaptım bu 3. Hiçbirinde de verdiğim kiloyu geri almadım. Vücudum acayip inceldi.. Eski fotoları bulursam karşılaştırma yapıp yüklerim:)
Duraklama ara sıra oluyor, ama sabrediyorum.. Sonra tekrar iniyor kilom. 30 günde 10 kilo veriyorum genelde :) Yani şimdiye kadar yaptığım diyetlerin birinde 30 günde 10, diğerinde 15günde 9 kilo verdim.

Bugünkü menüm:

SABAH: YOK

ÖĞLE: 1 elma

ARA: 2 eti form bisküvi

AKŞAM: 1 eti form bisküvi + 3 avuç karışık kuruyemiş + 5-6 tane siyah üzüm

Bugün dışarıda olduğum için sabahtan akşama kadar, böyle ilginç bir menü oldu:)

1.5 litre su

30 dakika yürüyüş

4/4lük diyet menüsü olmuş :) kaçamak falanda yok tebrikler

tamam canım bu şekilde yapmaya çalışacağım

30 gün bu şekilde beslenebiliyosun yani

:)

dukan diyeti nedir okumadım bile

ama yarım yamalak olmaz ya yapacaksın yada yapmayacaksın bu her dieytte böyle olmalı

günaydın bayanlar

ben yorgun olarak güne başladım

akşam çocuklar uyumadı ben uykusuz kaldım yorgunlukta var

dünkü menümü yazayım hemen

sabah 2 dilim peynir 2 çatal yumurta 3 tane zeytin bi bardak şekersz çay

normalde tam buğday ekmeği yiyorum

öğlen bir tabak bamya 3 çatal pilav ekmek yok

akşam tavuk haşlama

3 kaık pilav

Merhaba kızlar dün gelemedim.. bu aralar bi acayipim.. hastalıktan dolayı..

sabah kepek ekmekli sandiwiç yedim

biraz sonra okula gidicem bakalım ..

nasıl bi diyet yaptığını merak ettim
nickler alına alına bir şey kalmamış artık alacak, illa başına sonuna rakam yazmak gerekiyor takımda 2 hafta deneme süren var paylaşım yaptığın sürece sıkıntı yok

teşekkürler cnm.Bu aralar pek giremiyorum ama haftaya inş buralarda olucam,evin temizliğini yapıyorum dip bucak,günüm var,sonrada bayram geliyo biraz sıkıştım yani,en azından bir kere girip menü paylaşırım her gün.

sabah
Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek Dilimleri (1 paket) + Üçgen Peynir (1 kibrit kutusu) + Çay (şekersiz) (1 fincan) + Domates (100 gram) + Salatalık (100 gram)
ara
Adaçayı (şekersiz) (1 fincan)
Sebze Çorbası (1 kase) + Ezme Salata (2 yemek kaşığı)

geçmiş olsun diyen herkese çok çok teşekkür ediyorum , perşembe gününden beri uğrama sayım çok azaldı ,oğlumun bogaz enfeksiyonu için ilaç vermeye devam ediyorum ,bu arada doktora götürdügümüzde dirsegindeki bir kemik yerinden çıkmış kızlar yani 4 yaşındaki arkadaşmın kızı 5 yaşındaki oğlumun dirsegini çıkarttı diyebiliriz doktor sarmış sarmalamış dün ve bugün evde okula göndermedim, bu arada kızımıda dün akşam acile götürdük dün sabahtan beri ateşi vardı oğlanın el ayak agız hastalıgı kızada bulaşmış ve bogaz enfeksiyonuda geçiriyor çok huzursuz 39.6 idi ateşi şimdi ateş düşürücüler vs veriyorum, yani fırsat bulup giremiyorum sabahtan beride bir yumurtayla geziyorum düzene oturtayım inşallah daha bol uğrarım idare edin ne olur kimse yok diye laf ederken sanırım allah al sana meşguliyet insanları eleştirdin dedi sanırım ( çok dardayım yardım edicek kimsemde yok ,kız aglıyor çıkııyorum kızlar görüşürüz, regl olmam gerekti olmadım da 4 gün geçti hamile olma riskim hiç yok stresten hep

çok üzüldüm ya böyle hep çeker ya dertler birbirini arka arkaya gelir.. Allah tez zamanda iki yavruna da şifa versin canım..

allah allah tekrar geçmiş olsun canım kızınada geçmiş olsun üzüldüm valla

yemeğimi yaptım ama henüz yemedim

akşam yürüyüşümüde yaptım sankim borcum varmış gibi yürüyüş yapmazsam rahatsız oluyorum

dukan diyeti nedir okumadım bile

ama yarım yamalak olmaz ya yapacaksın yada yapmayacaksın bu her dieytte böyle olmalı

öylede kararsız kaldımki ne yapsam diye

bugünki menüm:

sabah:
salamlı omlet (yağsız)
5i1yerde çay

öğlen:
ezogelin çorba yarım kepçe
kabak kızartması ve yoğurt
zeytin yağlı fasulye

ara:
1 tane küp şeker ( dilek şekeri yedim teyzenin biri verdi ankara turu yaptık bugün camide verdiler )

akşam:
1 tane karnı yarık
1 dilim tam buğday ekmeği
30 gr. üzüm

spor:
nivea bodyle dinamik sabahlar 45 dakika
leslie sansone 55 dakika 3 mile
50 mekik

su:
2 litre yada ona yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…