3 günde 2 kilo yani :)
bişey daha sorsam bu kilo verme hızı aynen devam ediyor mu
atıyorum ilk diyete başladığım haftada ben 4 kilo vermiştim
ama sonrasında bu yavaşladı sonraki haftalar veremedim
vs
sende duraklama oluyo mu
yoksa 30 günde 20 kilo verebiliyomuusn bu şekilde :)
birde ölçülerini aldın mı
ne kadar inceldiğinide merak ediyorum da
Bugünkü menüm
Sabah:
1 bardak süt
2 galeta
Ara:
1 bardak şekersiz çay
Öğle:
2 kase mercimek çorbası
Ara:
1 elma
Akşam: (6 dan önce yemeye çalışıyorum)
1 kase arpacık şehriyeli (içinde birazda kıyma vardı) çorba
1 kase yoğurt
Ara:
3 kuru kayısı
spor olarakta Leslie 1 mile yaptım :)
ısınmadan mekik çekmek zararlı canım kas yırtılmasına bile sebep olabilir dikka et. niveanın ısısnma hareketlerini yaptıktan sonra mekik çek diğer mesajdada yazdım sana zaten ilk onu sonra mekik yap diyerekten. yatmadan önce spor yapma :)çok sıkıntı yaratabilir. göğüslerin içinde arka kol kaslarını çalıştıran hareketler tercih et. mesela pilates bandı alıp belin alt kızmından arkaya doğru geçir ve kollarınla bandı geriye doğru çektir böylece göğüs omuz ve kol kasların çalışacaktır..
Yok canım ilk daha hızlı verirsin her diyette, sonra yavaşlar. Ama ben 1 aydan fazla sürdürmem diyetlerimi. Zaten şimdiye kadar 2 kere diyet yaptım bu 3. Hiçbirinde de verdiğim kiloyu geri almadım. Vücudum acayip inceldi.. Eski fotoları bulursam karşılaştırma yapıp yüklerim:)
Duraklama ara sıra oluyor, ama sabrediyorum.. Sonra tekrar iniyor kilom. 30 günde 10 kilo veriyorum genelde :) Yani şimdiye kadar yaptığım diyetlerin birinde 30 günde 10, diğerinde 15günde 9 kilo verdim.
ayy herkes aynısını diyor da diyet psikolojisinden çıkmak için ve bedenen kendimi iyi hissetmek için yiyorum canım. öbür türlü kendimi diyete şartlarsam karnım acıkır başım döner fena olurum yanidukan diyeti için kitap almıştım daha önce bugün hesaplattım dukanla ne kadar atak ne kadar seyir evresi yapmam lazım diye bizim sağlık ocağında bir doktorum var ben o yapmış kadın incecik olmuş resmen çok hoş olmuş doktor yaptığına göre sağlıklı diye baktım ancak benim şu anki seyrim menülerimde hoşuma gidiyor.. bir kaç gün atak evresi yapıp sonrada haftada 1 gün protein tüketimine yöneleceğim.. nasıl olur ki acaba?? dukanı olduğu gibi mi uygulayayım yoksa??
nasıl bi diyet yaptığını merak ettimGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr.. Dünden bu yana 500 gr daha gitmiş oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!
Cuma: 67.3
Cumartesi: 66.2
Pazar: 65.8
Pazartesi: 65.3
Yarın 64lü bir rakam göreyimmmm!!!!!!!!
2 haftaya 61i görücem gibi görünüyo inşşşşş!!!!!!!!!!!
nickler alına alına bir şey kalmamış artık alacak, illa başına sonuna rakam yazmak gerekiyortakımda 2 hafta deneme süren var paylaşım yaptığın sürece sıkıntı yok
geçmiş olsun diyen herkese çok çok teşekkür ediyorum , perşembe gününden beri uğrama sayım çok azaldı ,oğlumun bogaz enfeksiyonu için ilaç vermeye devam ediyorum ,bu arada doktora götürdügümüzde dirsegindeki bir kemik yerinden çıkmış kızlaryani 4 yaşındaki arkadaşmın kızı 5 yaşındaki oğlumun dirsegini çıkarttı diyebiliriz doktor sarmış sarmalamış dün ve bugün evde okula göndermedim, bu arada kızımıda dün akşam acile götürdük dün sabahtan beri ateşi vardı oğlanın el ayak agız hastalıgı kızada bulaşmış ve bogaz enfeksiyonuda geçiriyor çok huzursuz 39.6 idi ateşi şimdi ateş düşürücüler vs veriyorum, yani fırsat bulup giremiyorum sabahtan beride bir yumurtayla geziyorum düzene oturtayım inşallah daha bol uğrarım idare edin ne olur kimse yok diye laf ederken sanırım allah al sana meşguliyet insanları eleştirdin dedi sanırım ( çok dardayım yardım edicek kimsemde yok ,kız aglıyor çıkııyorum kızlar görüşürüz, regl olmam gerekti olmadım da 4 gün geçti hamile olma riskim hiç yok stresten hep
geçmiş olsun diyen herkese çok çok teşekkür ediyorum , perşembe gününden beri uğrama sayım çok azaldı ,oğlumun bogaz enfeksiyonu için ilaç vermeye devam ediyorum ,bu arada doktora götürdügümüzde dirsegindeki bir kemik yerinden çıkmış kızlaryani 4 yaşındaki arkadaşmın kızı 5 yaşındaki oğlumun dirsegini çıkarttı diyebiliriz doktor sarmış sarmalamış dün ve bugün evde okula göndermedim, bu arada kızımıda dün akşam acile götürdük dün sabahtan beri ateşi vardı oğlanın el ayak agız hastalıgı kızada bulaşmış ve bogaz enfeksiyonuda geçiriyor çok huzursuz 39.6 idi ateşi şimdi ateş düşürücüler vs veriyorum, yani fırsat bulup giremiyorum sabahtan beride bir yumurtayla geziyorum düzene oturtayım inşallah daha bol uğrarım idare edin ne olur kimse yok diye laf ederken sanırım allah al sana meşguliyet insanları eleştirdin dedi sanırım ( çok dardayım yardım edicek kimsemde yok ,kız aglıyor çıkııyorum kızlar görüşürüz, regl olmam gerekti olmadım da 4 gün geçti hamile olma riskim hiç yok stresten hep
dukan diyeti nedir okumadım bile
ama yarım yamalak olmaz ya yapacaksın yada yapmayacaksın bu her dieytte böyle olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?