Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kusursuz bır menu ama merak ettım hıc ekmek yemıomusun?:26:

illa sekerlı yıcem dıon yanı hadı bakalım snımotıve edıyorsa ne guzel bır bır ısırık ıkı dılımle tutamıorum bogazmı

sabrına hayran kaldım canım .bıde spor yapmıssın bn bole yapsam ertesı gun hastanelık olurum heralde

güzel menu cnm bn ara ogun yapamıyorum calısmam dan dolayı daha kendımı duzenleyemedım ama gordum kadarıyla snde yapamamıssın ımkanın varsa cnm 6 ögün yapmaya calıs metabolızman hızlanır.

01.10.2012 pazartesı menum
sabah:yarım yesıl elma
3 adet mınık cavdarlı galete

öglen:1 tbk koftelı patetes yemgı(3kofte kalnı patets ve sbze)
yarım tabak yayla corbası
2-3 kasık kadar kısır

ara ögun:125 gr yogurt

aksam:2 dılım ekmek mınık boyda(kepeklı)
1 tabak patetes yemegı kıymalı
sogan domates vb seylerden olusan salata

ara ogun:1 tane sade soda
1 çk bal +1 yk sırke+ılık su

30 dk kosu bandı(3-4-5 )
:18:

02.10.2012..

Sabah:
Yok.

Öğle:

1 kase şehriyeli çorba(kıymalı)

Ara:

1 bardak şekersiz çay

Ara:

1 elma
1 incir, 1 ceviz, 1 fındık
2 galeta

Akşam:
1 kase çorba
4 tane Ödemiş köfte
1 kase yoğurt

Ara:
Şekersiz çay

Leslie 1 mile + 3 lt su

Selam kızlar özürdlerim çok giremiyorum nete okul spor o kadar yoğunum ki

sabah

1 dilim kepek ekmeği zeytin peynir..

ara yarım muz

öğle pırasa yemeği çorba

ara 2 kraker diyet biskuvi

aksam tavuk haşlama bol salata 1 dilim ekmek

ara yarım muz

bu hafta yememeye çalışıyorum canım.. normalde 2 dlm çavdar ekmeği sabah ve öğlen, akşam da 1 dlm çavdar ekmeği tüketiyordum.

anladım cnm karsılastıralım bakalım ekmek tuketınce mı yoksa hıc yemeyınce mı daha fazla kılo verıosun baska farklı bısy yapıomusun pekı oncekı aylara göre?

anladım cnm karsılastıralım bakalım ekmek tuketınce mı yoksa hıc yemeyınce mı daha fazla kılo verıosun baska farklı bısy yapıomusun pekı oncekı aylara göre?

iki gündür öğlen ve akşam sadece çorba tüketiyordum.. bir de akşam 1 kase yoğurt ama bugün köfteye dayanamadım şöyle diyim sana 69 da takılıp kalmıştım ama bu 3 günümde 67,800 gördüm tartıda.. Bu haftadan sonra belki ekmeği birer dilim tüketirim. :)

Düzenli olarak menüsünü paylaşanlar:

- fatos0808

- bsrmhmmt

-
RoSeSpRiNq

- kadis

- doksanaltmisdoksan

- b_burcu (mecburiyetten
)

Teşekkürler bayanlar
menülerinizi sizin için takip ediyorum ve arşivliyorum 1 hafta boyunca neler yemişsiniz haftanın sonunda düzenli bir şekilde göreceksiniz Kaçamaklarınızı vs Cezanızı da o zaman keseriz artıkkkkk

Menü çok sağlam:) Süper.... Bu gidişle kilolar hızla gider..

Evvettt ben geldim:) Bugün nişanlım yurtdışından döndü tüm gün onunla olduğum için topice anca uğruyorum....

Garip bir menü oldu

Sabah: yarım avuç kuruyemiş (üzüm ve fındık)

Öğle: 2 shot baileys + vodka , 1 bardak nescafe + tavuk çöp şiş (içinde 1 kaşık bulgur pilavı, 5 parça çöp şiş tavuk, yarım domates vardı)

Akşam: yarım tabak salata

Su az oldu bugün.. 1 litre anca...

Sabah 65 kg dım... İnşallah yarın kilo almış olmam.. Eve geldiğimde 65.1 kg çıktım. İnşallah yarın 64lü bir rakam görürüm...

Cuma: 67.3
Cumartesi: 66.2
Pazar: 65.8
Pazartesi: 65.3
Salı: 65

çok üzüldüm ya böyle hep çeker ya dertler birbirini arka arkaya gelir.. Allah tez zamanda iki yavruna da şifa versin canım..
sağol canım inşallah iyileşirler ,
allah allah tekrar geçmiş olsun canım kızınada geçmiş olsun üzüldüm valla
tşk ederim canım.

oldukça güzel beslenmişsin canım afiyet olsun.

sabah:yarım kaynamış yumurta1 dilim ekmek, öglen : 1 kase yayla çorbası 2 dilim ekmek 1 acıbiber, ara:2 siyah erik,10 adet üzüm akşam : 1 kase karnıbahar yemegi 2 dilim ekmek 1 yeşil acı biber, ara:2 siyah erik ve 1 nektari.10 adet üzüm su miktarı 2 lt.

illa sekerlı yıcem dıon yanı hadı bakalım snımotıve edıyorsa ne guzel bır bır ısırık ıkı dılımle tutamıorum bogazmı

sorma bi o şekerden kurtulamıyorum birde akşam türk kahvesi yaptık sade içiyorum çok severim kahveyi ama arkadaşım sade içemediği için bitter çikolatayla idare ettik portakallı %75 bitterli çikolata :d

Olllleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dünkü menümden sonra kilo vermem diye düşünüyordum ama 400 gr daha gitmiş Sanırım bu haftanın rekorunu ben kırıcam
6 günde 2.7 kg gitti :) Oh be diyorum! Yarında 300 gr gitmiş olsa, 1 haftada 3 kilo vermiş olucam Kalıcak geriye 2.8 kg :)

Cuma: 67.3
Cumartesi: 66.2
Pazar: 65.8
Pazartesi: 65.3
Salı: 65
Çarşamba: 64.6

maşallah canım ne güzel veriorsun , nası bir düzen kurdun anlatır mısın , özel diyet ya da spor filan var mı?

maşallah canım ne güzel veriorsun , nası bir düzen kurdun anlatır mısın , özel diyet ya da spor filan var mı?

Yanlış tartılmışım, 64.3 'üm daha da bi oleyyyyyyy

Valla sabah kahvaltı genelde yapmıyorum geç kalktığım için, günde 1.5 - 2 litre arası su içiyorum. Öğlen ve akşam hafif birşeyler yiyip uyuyorum. Ara öğünleri bazen yiyorum bazen yemiyorum. Gece acıkırsam light coffee mate'li nescafe içiyorum. Hafif şeylerden kastım meyve sebze ve bazende yağsız et.. Şeker ve yağ yasak.. Ve tabi un tarzı şeyler de... Ekmek falan hiç yemiyorum, ama zaten normalde de ekmek yemezdim ben. Spor hiç yok denecek kadar az. Birtek dışarı çıktığımdaki yürüdüklerimi spor sayıyorum o kadar. Ben bu tarz beslenme şekliyle daha öncede 15 günde 10 kg vermiştim zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…