saol canım
ilçalar iyi geldi ishal kesildi ama bulantı devam ediyor sürekli hap içiyorum
hamileyim diye de korktumda çok şükür değilmişim daha bebeğim 7 aylık ya
kızlar hepinize toplu olarak geçmiş olsun diyorum çünkü genelimiz hastayız (benimde vücudum da kırgınlık var, sğuk algınlığı ilacı alıyorum) :2: iki gündür menülerinizi toplayamadım onları kaydedicem şimdi.. bu arada 67,5 oldum ama bugün 68 olurumbugün kurallarıma akşam uyamayacağım izinliyim kendimce çünkü benim doğum günümmmm
Doğum günün kutlu olsun kuzucm. Daha nice mutlu, huzurlu, sevdiklerinle ve sevenlerinle çıtır yıllara inş.
Maş güzel geçmiş haftan.Benim tartıyı görünce kaçasım geliyor. 69.4 ü bile gördüm yeniden haftabaşında. :83: Toparlamaya çalışıyorum ama yine de yarına artı çıkacağım kesin malesef. :18: Yine de ne kurtarsam kardır psikolojisiyle devam ediyorum işte. En azından 68 küsurlarda çıkabilirsem yarın çok sevinicem. :103: 68.9 a bile razıyım yahu.
Canımmmm benim çok teşekkürler, inşallahhh diyorumEvet tatlım şok diyet yaptım (gerçi diyeti şoka uğrattım ben arada ama ) Sende sıkıntı yapma canım bence 68 lerde çıkacaksın..Okuduğum kadarıyla spor yaptığın için yakmışsında yediklerini o yüzden moral bozmak yok hedefimize emin adımlarla ilerliyoruzzzz
canım geçmiş olsun yeni okudum hastalığını umarım ben yazana kadar çoktaaaannn iyileşmiş olursunçok çok acil şifalar canım benim. dikkat et kendine..
Selam kızlar. Dünkü menüden sonra bu sabah tartılmadim korkumdan :) yarın tartilcam...
Sabah: 1 bardak nescafe (coffee mate var icinde )
Öğle: 1 tane top şeklindeki küçük çikolatalardan yedim :) + 1 dilim kaşar peyniri + 1.5 litre su ( o kadar suyu nasıl bir anda ictim bitirdim bn de kendime şaştım
Ara öğünümde meyve salatası yicem :) icinde yarim şeftali, yarım elma, yarım büyük kırmızı erik, yarım armut var :)
geçmiş olsun kaplıcadan sonra kendine bakman ve üşütmemen lazımSlm bayanlarr. Nasılsınız bakalım?Aslında karşınıza çıkmaya yüzüm yok. Ama şöyle anlatayım. Kaplıcada şifayı kaptım. Çok ağır bir grip geçirdim. Günlerdir gözümü açacak halim yok. Kaplıcadan pzt döndüm, staja gittim ama gitmez olaydım. O da beni daha beter etti, yolda kulağım tıkandı, o ağrı yaptı falan filan. Velhasılı günlerdir ne çektiğimi bir ben bilirim. Yine de salı günü buraya gelmeyi denedim ama yorum yazacakken bilg sorun çıkardı. Bugün de sabahtan beri girmeye çalışıyorum ama internette sorun vardı. Meğersem temizlik sırasında modemin kabloları çıkmış.
Sonuç olarak kızara bozara yeniden karşınızdayım.Kendimi nasıl affettirebilirim aceba??
kızlar hepinize toplu olarak geçmiş olsun diyorum çünkü genelimiz hastayız (benimde vücudum da kırgınlık var, sğuk algınlığı ilacı alıyorum) :2: iki gündür menülerinizi toplayamadım onları kaydedicem şimdi.. bu arada 67,5 oldum ama bugün 68 olurumbugün kurallarıma akşam uyamayacağım izinliyim kendimce çünkü benim doğum günümmmm
mutlkızlar hepinize toplu olarak geçmiş olsun diyorum çünkü genelimiz hastayız (benimde vücudum da kırgınlık var, sğuk algınlığı ilacı alıyorum) :2: iki gündür menülerinizi toplayamadım onları kaydedicem şimdi.. bu arada 67,5 oldum ama bugün 68 olurumbugün kurallarıma akşam uyamayacağım izinliyim kendimce çünkü benim doğum günümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?