Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar ben cok hastayim ishal kusma mahvoldu bebegimde huysuz uykusuzum bana dua edin
canım geçmiş olsun allahım acil şifalar versin
afiyet olsun canım gayet güzel
Merhaba
sabah
yarım domates
yarım salatalık
1 parça peynir
1 dilim ekemek

arada
1 elma

öğlen
1 kepçe mercimekçorbası

akşamm belli değil daha
kahvaltını çok begendim canım ,

perşembe
2 dilim kepek ekmek arasına beyaz peynirle tost,1 fincan yeşil çay
ara:5 siyah erik
ikindi 1 nektari :/ çok saçma oldu kızlar ama saat 2 de uyandım cünkü gece kızım uyumadı uykusuzluktan ancak o saate denk geldi , akşamda patlıcan yemegi yiyecegim biraz ayran ile ,pilav yok ,bir de salata yiyecegim. regl olacagım alarm verdi ,tartıldım acaba ne kadarımdır diye vermiş görünüyorum haftaya regl bitimi net kg ortaya çıkar

kızlar bugünki menümü tekrardan yazyaım dedim sabah eksik kalmıştı çünkü

sabah:
1 ton balığı yağını iyice süzdürdüm
1 bardak yeşilçay

spor:
20 dakika oryantal

ara:
1 bardak kakaolu süt

öğlen:
1 adet kinder pingui
5 adet fındık

akşam:
ızgara tavuk

spor:
2 saat yürüyüş
leslie sansone 25 dakika 1 mile
nivea body ile dinamik sabahlar 30 dakika

dukan diyetine girdim güya ama pingui ile deldim biraz diyeti ne yapayım tatlım olmadan olmaz

geçmiş olsun kaplıcadan sonra kendine bakman ve üşütmemen lazım

kilo aldın mı bakalım tatildeee

Aslında sorun annemlerin sıcak havuzda benim soğuk havuzda olmamdan kaynaklandı. E bir ora bir bura bünye isyan etti tabii.
Almam mı hiç.

üzerimde acaip kırgınlık var ya etlerim dökülüyor sizdede varmı ya

Olma mı.

kızlar nelerdesiniz yaaa hiç kimse girmiyor yazmıyor nerelere kayboldunuz hatuncanlar?? bak tek kaldım canım sıkılıcak gidip bişiler yiycem sonra

03.10-çarsamaba
sabah:
1 bardak sekersız cay
1 kepeklı ekemek kasarlı tost
1/2 catal peynır beyaz
1 catal ucu kadar recel

öglen:1 tabek et kofte ve patatesten olusmus ır porsyn yemek
1 yuvarllak kepekk ekemegı
1kasık coban salata
3çatal amerkan slatası
2 kasık kadar yogurtlu patlıcan kızartması

ara ogun:2 dılım ananas
1 parca greyfurt

aksam:sınırsız menemen
3 dılım kepek ekmegı
3 salkım uzum

40 dk kosu bandı
sırkelı su(1)

04.10.2012 persembe
1 tane kepeklı tost
sekersız cay
öglen:brokolı corbası
3 adet mercımek corbsı
coban slatası 2 kasık

ara ögünyesıl cay
aksam:1 kepce mercımek corbası
2adet kepek ekmegı.
5-6 kasık yogrtlu ıspanak
sırkelı su

Bence tartının bu kadar kolay oynamasının sebebi bu tarz diyetler yaparak metabolizmanı çökertmiş olman. Bence uzman bir diyetisyenle görüşmen lazım senin. :112:

Evet dünkü isteğim gerçekleşti, bu sabah 65li bir kilo geldim:)

Cuma 67.3
Cumartesi 66.2
Pazar 65.8

Evet arka arkaya üç gün. Neden yanlış cnm?

Sence 3 günde bu kadar kilo normal mi? Sağlıklı mı?
Yani sonuç güzel, ona bir lafım yok. Ama en azından normali buymuş gibi davranma be kuzum.

Ayy ondan ben de istiyorum. Ama önce ben bir kendimi hazırlayayım. Hadi kalk, 10 mekik çek desen şimdi çekemem ki.

Mercimek çorbası yerine yarım dilim kepek ekmeği + biraz beyaz peynir + yarım kaşık nohutlu pilav yedim

1 saat sonrada bir elma yer bugünü kapatırım

Anacım çok fazla yemişsin, tebrikler. Abi yarım kaşık pilav ne yahu.

sabah nasıl acıkmamayı basarıosunuz ya bn sabah kalkınca bı okuzu yıcek kadar acıkıorum aksamları yatmadan sırke ıcıom ondan dıcem de ben hep boleydım

O midene zarar vermiyor mu? :44:

Çokk geçmiş olsun cnm. Şimdi nasıl oldu?

:83: geçmişler ola.

kızlar nelerdesiniz yaaa hiç kimse girmiyor yazmıyor nerelere kayboldunuz hatuncanlar?? bak tek kaldım canım sıkılıcak gidip bişiler yiycem sonra

Amann. Sakın ha. Ben ettim sen etme.

burda liste oluyo mu yahu, hiç gelen giden yok ama

Cnm listeler normalde cuma günleri. Eğer cuma giremeyecek olursan perşembeden de yapabiliyorsun bildirimini. :112:

burdayım gibi ben.. sayfa açık ama bir yandan kitap okuyorum, müzik dinliyorum.. ne yaptığım belli değil :2: kafamı dağıtmaya çalışıyorum sanırım.. en iyisi gidip uyumak..

burda liste oluyo mu yahu, hiç gelen giden yok ama

oluyor canım cuma günleri liste hazırlanıyor :)

Ayy ondan ben de istiyorum. Ama önce ben bir kendimi hazırlayayım. Hadi kalk, 10 mekik çek desen şimdi çekemem ki.

şimdi çekme zaten bilgilerini yaz gönder sen canımcım :)

Amann. Sakın ha. Ben ettim sen etme.

Cnm listeler normalde cuma günleri. Eğer cuma giremeyecek olursan perşembeden de yapabiliyorsun bildirimini. :112:

valla sıkıldım allahtan sevdiceğimle konuşuyorum stress yaptım arkadaş nedir bu ya kimsecikler yok ortalıkta :S

BUGUNKÜ MENÜM:

Sabah: 1 bardak nescafe (coffee mate var icinde )

Öğle: 1 tane top şeklindeki küçük çikolatalardan yedim :) + 1 dilim kaşar peyniri + 1.5 litre su ( o kadar suyu nasıl bir anda ictim bitirdim bn de kendime şaştım

Ara: 1 kase meyve salatası + 1 dilim kaşar peyniri + birkaç parça ceviz + 1 bardak coffee mate'li nescafe

Akşam: 2 küçük tabak salata ( marul + peynir + zeytin + domates + ceviz + nar ekşisi) + 1 bardak coffee mate'li nescafe

Gece: 1 yeşil elma

2.5 - 3 litre sıvı aldım (su + nescafe)

yarım saat spor

Bu arada bugün amma çok nescafe içmişim yuh bana :)

Eve geldiğimde 64.3 kg'dım. Dün akşam 66'ydım şaka gibiydi Demekki yalancı kiloymuş o :) Yarın 63lü bir rakam bekliyorum inşallah!

slm çıtırlar nasılsınız
hava kapalı burda canım sıkılıyorrrrrrrrr

Ay çıtır lafını duyunca kendimi hakikaten çıtır hissettim. :87: Ama nerdee. Ben bu mideyle biraz zor çıtır olurum ya, neyse. Bakcez artık.

Onlara acil şifalar sana da kolaylıklar diliyorum cnm.

güzel menu cnm bn ara ogun yapamıyorum calısmam dan dolayı daha kendımı duzenleyemedım ama gordum kadarıyla snde yapamamıssın ımkanın varsa cnm 6 ögün yapmaya calıs metabolızman hızlanır.

Çekmecene biraz kuru kayısı filan at. Bir de şu küçük sütler var ya, onlardan. :112: Benm için dar zamanların kurtarıcı öğünleridir bunlar.

Menün güzelmiş cnm. :112: Ama ister istemez takıldım (benm ablam da emziriyor da şu sıralar), acıyı rahat rahat yiyebiliyor musun sen? :44:

Kizlar ben cok hastayim ishal kusma mahvoldu bebegimde huysuz uykusuzum bana dua edin

Geçmiş olsun.

Hakkaten bu neymiş ya. Takımcak dökülmüşüz hastalıktan. Sizce nazar filan mı vardır üzerimizde? Bir kurşun falan mı döktürsek.

şimdi çekme zaten bilgilerini yaz gönder sen canımcım :)

valla sıkıldım allahtan sevdiceğimle konuşuyorum stress yaptım arkadaş nedir bu ya kimsecikler yok ortalıkta :S

Yok, şimdi çek desen de çekemem zaten. Tmm, başlayabileceğim zaman ben gönderirim sana bilgilerimi. :112: Önce bir kendimi kontrol edim de. Bakalım hangi zaman aralıklarında napıyormuşum. :112: Benm sporum da doksanaltmisdoksanınki gibi. Dışarıya çıktığım zamanlara dayalı. Ekstra zaman ayırmıyorum malesef. Saçımın çekilmesini haketmiş miyim ne. :)
Allah sevdiceğinin yokluğunu vermesin o zaman.

Evt, hergünkü kilo gerçek olmuyor. :) Valla normalde şu menüyü yazsan bana, 'akşam dışında neresinden tutsam elimde kalıyor' derdim ama senin diğer menülerini görünce gelişme var abi. Güzel menü olmuş bu. Ama aklında bulunsun, kaşar peynir en yağlı peynirlerden biridir. Ve o çikolata topunun içerisinde de çok yağ vardır. Onun yerine iki katı büyüklüğünde normal çikolata yiyebilirsin bence. Tabii tercih mevzusu bunlar. :112:

temızlık ypmana ragmen iyi beslenmıssın tebrıkler
teşekkürler
saol canım
ilçalar iyi geldi ishal kesildi ama bulantı devam ediyor sürekli hap içiyorum
hamileyim diye de korktumda çok şükür değilmişim daha bebeğim 7 aylık ya
geçmiş olsun cnm,bende 2.ye hamile kaldığımda kızım 6 aylıktı,olmadığına sevindim.

geçmiş olsun,doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara:)

günaydınlarr,hemen dünkü menümü yazıp kilo bildiriminde bulunup kaçıyorum yine,evi şöyle bi toplayayım ,annnem gelecek,kuzulara bakacak,dr. randevum var,adet düzensizliği varda hormon tahlili yapılacak,ona gideceğim.
sabah:1 bardak sütlü tatalnadırıcılı nescafe
öğle:1 ufak karnıyarık,1 dilim ekmek

dün mutfağı temizliyordum,bi sürü kalorifer böceği çıktı valla,acayip tiksindim bişey yiyemedim.
dondurma aldım regl olmuşum acayip cnm tatlı istedi,500 gr ın dibini bulmuşum ,daha da bişey yemedim.
3 ltden fazla su içtim.

kiloma gelince
başlangıç:82
geçen hafta:73 tü sanırım.
bu hafta:72.6 çıktım

adetliyim dediğim gibi ama ben fazla su tutumuyorum sanırım pek bi değişiklik olmuyor bitince

kiloyu böyle yazmıyoruz galiba ama bilmiyorum ya,fazla da girmediğim için,haftaya buralardayım inş,bi bitse şu işler,bu arada ilaçlama şirketiyle görüştüm gelip evi ilaçlayacaklar,inş son olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…