canım geçmiş olsun allahım acil şifalar versinKizlar ben cok hastayim ishal kusma mahvoldu bebegimde huysuz uykusuzum bana dua edin
afiyet olsun canım gayet güzel02.10.2012 -salı
sabah:4 adet mınık cavdarlı galete,
1 bardak sekersız cay
öğlen:
1 kaseye yakın mercımek corbası
3 adet etlı yaprak sarma (yogurtlu)
2 y.k kadar amerikan salatası
ara öğün
2 dilim ananas
1 kucuk parca greyfurt
aksam:
3 parca tavuk kofte
yarım kepçe sehrıye corbası
1 ince dilim kepek ekmegı
ara öğün
1 tane soda
1 çk. bal+.yk sirke+1 bardak ılık su karısımı
kahvaltını çok begendim canım ,Merhaba
sabah
yarım domates
yarım salatalık
1 parça peynir
1 dilim ekemek
arada
1 elma
öğlen
1 kepçe mercimekçorbası
akşamm belli değil daha
doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere canım
mutlu yıllar canımcım çok tebrik ederim nice yaşlara sağlık mutluluk huzurla erişirsin inşallah.. :)
geçmiş olsun kaplıcadan sonra kendine bakman ve üşütmemen lazım
kilo aldın mı bakalım tatildeee
üzerimde acaip kırgınlık var ya etlerim dökülüyor sizdede varmı ya
Valla pizza ile beslenmektense, sıkı diyet yapmayı tercih ediyorum. Diğer yediklerini de yesem ben acayp kilo alırım, zaten şimdiye kadar aldığım kiloları o tarz yiyeceklerle aldım, ama yanlış anlama lütfen.. Benim bünyemle alakalı bir durum. Kahvenin içindeki süt acayip tok tutuyor...
Evet dünkü isteğim gerçekleşti, bu sabah 65li bir kilo geldim:)
Cuma 67.3
Cumartesi 66.2
Pazar 65.8
Evet arka arkaya üç gün. Neden yanlış cnm?
tabikide hazırlarız menü sorumlu koçum başkanım komiserim :):):)aferin bana yaptım oldu :) bu hafta okuluda böyle tamamlarsam eğer süper olur :) zaten bir hafta sonrada idmanları başlatırım :) o zaman daha da artar sporum :) okula başlangıç haftam olacak cobalarım diyet konusunda biliyorum ama sonra ticaret meslek lisesine gideceğim öğretmenliğe :) orada geri toplarım :) sen bana özelden yaşını işini ne kadar oturup kalktığını spora ne kadar vakit ayırabileceğini günlük ne kadar hareket ettiğini / edebileceğini işe neyle gidip geldiğini evde yada dışarıda neler yemek zorunda olduğunu birde medeni durumunu yazı ver bakayım :) he birde haftanın her günümü yoksa gün aşırımı istiyorsun? daha önce bir spor geçmişin varmı ? çabuk yoruluyor musun ve sigra içiyor musun? bunlarıda öğrenmem lazım canım :) amma çok soru sordum hee :) bi kan tahlili istemediğim kaldı :) birde rica etsem hani gölgenin daha yağlı olduğunu nerene yönelik çalışmak istediğini yazarmısın canım??
NOT: bu bilgiler herkes için istenecektir. spor konusunda destek isteyen arkadaşlar özelden bu bilgileri belirten bir mesaj atarlarsa ve attıkları mesajda diyete başlanan kilo hedef ve şuanki kilo belirtirlerse onlarada program hazırlarım arkadaşlar..
Mercimek çorbası yerine yarım dilim kepek ekmeği + biraz beyaz peynir + yarım kaşık nohutlu pilav yedim
1 saat sonrada bir elma yer bugünü kapatırım
sabah nasıl acıkmamayı basarıosunuz ya bn sabah kalkınca bı okuzu yıcek kadar acıkıorum aksamları yatmadan sırke ıcıom ondan dıcem de ben hep boleydım
iyi geceler kızlar 2 gündür doğru dürüst giremedim oğlum bogaz enfeksiyonu geçiriyordu derken ,cumartesi günüde el ayak ve agız hastalıgı geçirdigini söyledi doktor ,elinde agzında ve ayaklarında kızarıklıklar filan türedi ,neyseki şükür artma göstermiyor şuan sönüyor renkleri sucicegine benziyor yeni duydum bu hastalıgı , neyse bugün akşamda misafirlige gittik o yetmedi ,arkadaşın kızı benim oğlanın kolunu çekmiş incitmiş agladı agladı durmadı şimdide yatıyor dönmek istiyor acıyor sanırım basıyor çığlıgı ,krem sürdüm inşallah yarına geçer, geçmezse sabah dr götürücez kımıldatıyor kolunu ve parmaklarını ama vücuduna yapıştırmış atlet vs değiştirirken ortalıgı ayaga kaldırıyoryarın okula göndermeyebilirimde orda arkadaşları filan degerse bağırıp okulu inletir bu ( yediklerime gelince kısaca cumartesi günü kahvaltım aynıydı haşlama yumurtaın beyazı, ve biraz peynir 1 dilim ekmek ve çay ,ikindi yayla çorbası, akşamda dışarda karışık ızgara yedim kırmızı et yanında acı ezme ve ayran ile aralarda meyve tükettim 1 nektar 1 armut su miktarım 2 litreydi pazar günü: kahvaltım her zamanki gibi haşlama yumurtanın beyazı,bir bardak siyah çay 1 dilim ekmek, ikindi 2 kepçe tavuklu şehriyel çorba ve 2 tahta kaşık makarna yanında cacık ve turp yedim. akşamdan sonra birşey yemedim misafirlikteydim kızlar ve 2 bardak çay içtim yanında 1 biskrem yedim ve meyve olarakta 1 mandalina +1 armut yedim. 2 lt su tükettim. bu arada yulaf kepegi aldım 2 paket , dukan diyeti mi nedir onu yapmaya başlayacagım salı günü ,ve bu hafta spor günüm. regl olacagımdan şişim tartıya yansıdı şimdiden 700 gr şişim var pantolonumdan anlıyorum bunu :) dügme iliklerkenki bolluktan. bol bol girerim inşallah haftasonum çok yoğun geçti ,menülere baktım begendim hepsini de ,ayrıntılı yarın tekrar bakacagım inşallah
kızlarrrrrrrr benm laptobun ekranı kırıldı yaaaaaaaa dün giremedim bişe olcak die sabh cesaretimi topladm şu an 3 te 1ini ancak kullanabiliorm şekericikleri bi ziyaret ediim dedim hemen ama abimin notebookunu alacağm bugün iş yerne gtrmştü akşama rahat rahat girerim inşallah bu laptop pert oldu camın önündeki masaya koymuştm anneme kahwe yapmaya gittim bi geldim ekran camla denizliğin arasında rüzgar estince arasında sıkışıp kalmşakşama uğrayacağm canımlar öptüm şimdilik sizi
kızlar nelerdesiniz yaaa hiç kimse girmiyor yazmıyor nerelere kayboldunuz hatuncanlar??bak tek kaldım canım sıkılıcak gidip bişiler yiycem sonra
burda liste oluyo mu yahu, hiç gelen giden yok ama
kızlar nelerdesiniz yaaa hiç kimse girmiyor yazmıyor nerelere kayboldunuz hatuncanlar??bak tek kaldım canım sıkılıcak gidip bişiler yiycem sonra
burda liste oluyo mu yahu, hiç gelen giden yok ama
Ayy ondan ben de istiyorum.Ama önce ben bir kendimi hazırlayayım. Hadi kalk, 10 mekik çek desen şimdi çekemem ki.
Amann. Sakın ha.Ben ettim sen etme.
Cnm listeler normalde cuma günleri. Eğer cuma giremeyecek olursan perşembeden de yapabiliyorsun bildirimini. :112:
slm çıtırlar nasılsınız
hava kapalı burda canım sıkılıyorrrrrrrrr
geçmiş olsun diyen herkese çok çok teşekkür ediyorum , perşembe gününden beri uğrama sayım çok azaldı ,oğlumun bogaz enfeksiyonu için ilaç vermeye devam ediyorum ,bu arada doktora götürdügümüzde dirsegindeki bir kemik yerinden çıkmış kızlaryani 4 yaşındaki arkadaşmın kızı 5 yaşındaki oğlumun dirsegini çıkarttı diyebiliriz doktor sarmış sarmalamış dün ve bugün evde okula göndermedim, bu arada kızımıda dün akşam acile götürdük dün sabahtan beri ateşi vardı oğlanın el ayak agız hastalıgı kızada bulaşmış ve bogaz enfeksiyonuda geçiriyor çok huzursuz 39.6 idi ateşi şimdi ateş düşürücüler vs veriyorum, yani fırsat bulup giremiyorum sabahtan beride bir yumurtayla geziyorum düzene oturtayım inşallah daha bol uğrarım idare edin ne olur kimse yok diye laf ederken sanırım allah al sana meşguliyet insanları eleştirdin dedi sanırım ( çok dardayım yardım edicek kimsemde yok ,kız aglıyor çıkııyorum kızlar görüşürüz, regl olmam gerekti olmadım da 4 gün geçti hamile olma riskim hiç yok stresten hep
güzel menu cnm bn ara ogun yapamıyorum calısmam dan dolayı daha kendımı duzenleyemedım ama gordum kadarıyla snde yapamamıssın ımkanın varsa cnm 6 ögün yapmaya calıs metabolızman hızlanır.
sabah:yarım kaynamış yumurta1 dilim ekmek, öglen : 1 kase yayla çorbası 2 dilim ekmek 1 acıbiber, ara:2 siyah erik,10 adet üzüm akşam : 1 kase karnıbahar yemegi 2 dilim ekmek 1 yeşil acı biber, ara:2 siyah erik ve 1 nektari.10 adet üzüm su miktarı 2 lt.
Kizlar ben cok hastayim ishal kusma mahvoldu bebegimde huysuz uykusuzum bana dua edin
şimdi çekme zatenbilgilerini yaz gönder sen canımcım :)
valla sıkıldım allahtan sevdiceğimle konuşuyorum stress yaptım arkadaş nedir bu ya kimsecikler yok ortalıkta :S
BUGUNKÜ MENÜM:
Sabah: 1 bardak nescafe (coffee mate var icinde )
Öğle: 1 tane top şeklindeki küçük çikolatalardan yedim :) + 1 dilim kaşar peyniri + 1.5 litre su ( o kadar suyu nasıl bir anda ictim bitirdim bn de kendime şaştım
Ara: 1 kase meyve salatası + 1 dilim kaşar peyniri + birkaç parça ceviz + 1 bardak coffee mate'li nescafe
Akşam: 2 küçük tabak salata ( marul + peynir + zeytin + domates + ceviz + nar ekşisi) + 1 bardak coffee mate'li nescafe
Gece: 1 yeşil elma
2.5 - 3 litre sıvı aldım (su + nescafe)
yarım saat spor
Bu arada bugün amma çok nescafe içmişim yuh bana :)
Eve geldiğimde 64.3 kg'dım. Dün akşam 66'ydım şaka gibiydiDemekki yalancı kiloymuş o :) Yarın 63lü bir rakam bekliyorum inşallah!
teşekkürlertemızlık ypmana ragmen iyi beslenmıssın tebrıkler
geçmiş olsun cnm,bende 2.ye hamile kaldığımda kızım 6 aylıktı,olmadığına sevindim.saol canım
ilçalar iyi geldi ishal kesildi ama bulantı devam ediyor sürekli hap içiyorum
hamileyim diye de korktumda çok şükür değilmişim daha bebeğim 7 aylık ya
kızlar hepinize toplu olarak geçmiş olsun diyorum çünkü genelimiz hastayız (benimde vücudum da kırgınlık var, sğuk algınlığı ilacı alıyorum) :2: iki gündür menülerinizi toplayamadım onları kaydedicem şimdi.. bu arada 67,5 oldum ama bugün 68 olurumbugün kurallarıma akşam uyamayacağım izinliyim kendimce çünkü benim doğum günümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?