Yanlış tartılmışım, 64.3 'üm daha da bi oleyyyyyyy
Valla sabah kahvaltı genelde yapmıyorum geç kalktığım için, günde 1.5 - 2 litre arası su içiyorum. Öğlen ve akşam hafif birşeyler yiyip uyuyorum. Ara öğünleri bazen yiyorum bazen yemiyorum. Gece acıkırsam light coffee mate'li nescafe içiyorum. Hafif şeylerden kastım meyve sebze ve bazende yağsız et.. Şeker ve yağ yasak.. Ve tabi un tarzı şeyler de... Ekmek falan hiç yemiyorum, ama zaten normalde de ekmek yemezdim ben. Spor hiç yok denecek kadar az. Birtek dışarı çıktığımdaki yürüdüklerimi spor sayıyorum o kadar. Ben bu tarz beslenme şekliyle daha öncede 15 günde 10 kg vermiştim zaten.
Olllleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dünkü menümden sonra kilo vermem diye düşünüyordum ama 400 gr daha gitmişSanırım bu haftanın rekorunu ben kırıcam
6 günde 2.7 kg gitti :) Oh be diyorum! Yarında 300 gr gitmiş olsa, 1 haftada 3 kilo vermiş olucamKalıcak geriye 2.8 kg :)
Cuma: 67.3
Cumartesi: 66.2
Pazar: 65.8
Pazartesi: 65.3
Salı: 65
Çarşamba: 64.6
Kizlar ben cok hastayim ishal kusma mahvoldu bebegimde huysuz uykusuzum bana dua edin
iki gündür öğlen ve akşam sadece çorba tüketiyordum.. bir de akşam 1 kase yoğurt ama bugün köfteye dayanamadımşöyle diyim sana 69 da takılıp kalmıştım ama bu 3 günümde 67,800 gördüm tartıda.. Bu haftadan sonra belki ekmeği birer dilim tüketirim. :)
Düzenli olarak menüsünü paylaşanlar:
- fatos0808
- bsrmhmmt
- RoSeSpRiNq
- kadis
- doksanaltmisdoksan
- b_burcu (mecburiyetten)
Teşekkürler bayanlarmenülerinizi sizin için takip ediyorum ve arşivliyorum 1 hafta boyunca neler yemişsiniz haftanın sonunda düzenli bir şekilde göreceksiniz Kaçamaklarınızı vs Cezanızı da o zaman keseriz artıkkkkk
sağol canım inşallah iyileşirler ,
tşk ederim canım.
oldukça güzel beslenmişsin canım afiyet olsun.
sorma bi o şekerden kurtulamıyorum birde akşam türk kahvesi yaptık sade içiyorum çok severim kahveyi ama arkadaşım sade içemediği için bitter çikolatayla idare ettik portakallı %75 bitterli çikolata :d
Kizlar ben cok hastayim ishal kusma mahvoldu bebegimde huysuz uykusuzum bana dua edin
hemen dünkü menümü paylaşayım:
sabah:
1 bardak yarım yağlı süt
1 dilim kepekli ekmek
domates
öğle:1 elma
akşam:
1 ufak karnıyarık
1/2 dilim beyaz ekmek
1 dilim haşlanmış patates
temzilik yaptığımı söylemiştim pek vaktim kalmıyo bişey hazırlamaya,idare ediverin artık,haftaya buralarda olurum inş.
geçmiş olsun canım kuru kahvenin içine limon sık ye canım iyi gelir ishale
gecmıs olsn cnm dualarımız snnle umarım cabuk gecer.
Bugunku menu mu paylasayim;
Sabah: 7-8 tane siyah üzüm
Öğle: yok
Ara: 1 yeşil elma + 1 bardak kahve
Aksam: 2 köfte, 2 dilim sucuk, 1 kaç parça tavuk ızgara + yarım pide + 1 ayran
Gece: 1 bardak kahve
Toplam 2 litre su
Bugün eve bir geldim gece yediğim o köfteler sucuklar ve pideden sonra 66 kg çıktım moralim bozuldu. Balalım sabah ne gelcem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?