Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar iyi pazarlar
kimse yok galiba
dün gece çiğköfte yedim gezmeye gitmiştik orda
bu sabah ta kocişle kahvaltı yaptık küçük bir parça pideyle

günaydın herkese iyi pazarlar canlarımmm sabah annemle yemegimizi yaptıkk ütüyü bitirdikkk şimdi gezme zamanı İstanbulda hava da çok güzelll herkese mutlu haftasonları.....

günaydın herkese iyi pazarlar canlarımmm sabah annemle yemegimizi yaptıkk ütüyü bitirdikkk şimdi gezme zamanı İstanbulda hava da çok güzelll herkese mutlu haftasonları.....

günaydın erkencisiniz maşallah annenle
ben dün kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardım
bi dünya ütülenicek kıyafet çıktı banada

kızlar bir 15 gömlek kadarda bende var göndereyimde ütüleyin eliniz degmişken ...

kızlar bir 15 gömlek kadarda bende var göndereyimde ütüleyin eliniz degmişken ...

gönderin hatunlarrr süper ütü yaparımmm kulagımda kulaklıkla çok eglenceli oluyooo evelallah

KIZLAR BAKIN BU KONU HAKKINDA YAZIYORUM ÇÜNKÜ KONU İSTEMEDİGİM YERLERE GİTTİ ....

PINARIM.. ÖZGEM... ASÜM ... HEPİNİZEDE BU YAZI OKUYUM VE BENIM EGER SİZDE HATRIM VARSA BU KONU HAKKINDA BİRDAHA BURDA BİR YAZIDAHA OKUMAK İSTEMİYORUM ...senağlama

LİSTE HAZIRLAMA İŞİ HER HAFTA PINARIN HAZIRLADIGI LİSTEDEKİ ARKADAŞIMIZ TARAFINDAN YAPILACAK FAKAT ARKADAŞIMIZIN OGÜN BİR MAZETETİ VAR .1 GÜN ÖNCEDEN HABER VERİR ......BURDA OLAN ARKADAŞLAR . YAPARa.s OKADAR . yerimseniben

BİLİYOSUNUZ . EN İYİDE ÖZGEM BİLİR Kİ BEN BAŞKANKEN BU KONU BENİ ÇOK RAHATSIZ EDERDİ ONUDA ... HERKES BU TAKIMDAYSA .BU SORUMLULUGU ALMALI . BAŞKAN YADA YARDIMCISI BİZİM HİZMETÇİMİZ DEGİL .. yasakkelime
ASLINDA HEPİMİZ AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUZ ...a.sAMA PINARIM YANLIŞ ANLAŞILDI ...HERKESİN HAYATI FARKLI AMA BURAYA DUYACAGIMIZ SORUMLULUK AYNI ....a.sELİMİZDEN GELDİGİ KADAR ...BİRBİRİMİZİ KIRMADAN .....

BEN PINARIMIDA ÖZGEMİDE ASİMİDA BİLİYORUM :1hug:HEPİNİZİN YÜREGİNİDE BİLİYORUM ....:1hug:VE BU YANLIŞ ANLAŞILMAYA BURDA DÜZELTİYORUM .....klava:

TAMAMMI ..:dilcikar::1hug:

NAN SÖZÜMÜN ÜSTÜNE LAF EDENİ ÖLDÜRÜRÜM .:mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:VALLA ..HABERİNİZ OLA . BU KONU AÇILMAMAK ÜZERE KAPANMIŞTIR ...:1hug:a.s.

gönder canım başlamışken seninkileri de halledeyim kaydirigubbakcemile3

gönderin hatunlarrr süper ütü yaparımmm kulagımda kulaklıkla çok eglenceli oluyooo evelallah
aY BEN NEFRET EDERİM .... 3 bebenın okul gömlekleri . ve benım kinin derken bi dünya oluyo amannnn ....kafamçokkarıştı

aY BEN NEFRET EDERİM .... 3 bebenın okul gömlekleri . ve benım kinin derken bi dünya oluyo amannnn ....kafamçokkarıştı

kocişçim sağolsun kendi gömleklerini ütülüyo işe giderken kaydirigubbakcemile3
başka da yaptığı bi iş yok zaten artık

tunaydın tunaydınnnn yine maşşallah akşama kadar uyuyuvermişim ben neyse sizde gezmelerde temizlikte falansınızdır

Dun pazar ve yuruyuşten sonra eve geldim sonra arkadaşlarla akşam yemegine gittik komşuya şu gecen kahvaltıya gelen ablaya pek sevdim ben onu eglenceliydi arkadaşım arkadaş buluyo sonra bende tanışıyom sayesinde baya baya insan tanısım yoksa tek basıba kuruyup didecem buralarda akşam yemegine gittik ama korkmayın et yememem burdada işe yaradı

sabah yulaf sut yemiştim

öglen yok

akşamda bikaç kaşık pilav salata yedim azcık kadayıf 1 bardak meyve suyu

sonra çilek dondurma bikaç fındık fıstık

gece gelince 3 tane pasta yaptım ama herzamanki gibi parmaklarımı yalamakla geciştirdim sabah 9 da evden postaladım onları tehlke gecti kermes için gittilerr 2 ye kadar bulaşık dagını erittim komsular manyadı bu demişlerdir cıvv cıvv gece gece mikser bulasık tangırtısı ama idare etsinler başka zaman ev terkedilmiş gibi sessiz sakin arada pamık bagırıyo o kadar

dün böle gecti gitti işte

kocişçim sağolsun kendi gömleklerini ütülüyo işe giderken kaydirigubbakcemile3
başka da yaptığı bi iş yok zaten artık
else burdamısın kızzz gezmeye cıksana .....

ay utu demeyin bana sevmiyorum beceremiyorumda benımkıde utuler bazen ama benımkıleri begenmedigi zaman meslegi saolsun normal hayatta bişiy giymeye pek fırsat kalmıyo subesi sebebiyle uniformalar spor baya yırttım ben utu işinden delikafadulden

burdayım canım
ütüleri bitirdim, bir makine daha çamaşır attım
biraz sonra bitçek bende pazara gitçem
yürüyüş olur hem

kütom geçer canım buda geçer ve hiç gitmemişe dönüverir. yeterki sağlık olsun:lepi::Saruboceq:

inş. doram :Saruboceq:

az kaldıı yaww bak naslınınki döndü sıra bizde darısı sizin ogluşlarınızada olsun o gunleri görün inş.

günaydın kızlar iyi pazarlar
kimse yok galiba
dün gece çiğköfte yedim gezmeye gitmiştik orda
bu sabah ta kocişle kahvaltı yaptık küçük bir parça pideyle

pazar bi ben olurum genelde idare edecen artık afiyet olsunda nasıl yiyosunuz çiğ köfteyi yaww pide süper olsada yesekk şimdi bende senın yediklerinde gözüm kalıyo hep bogazından gecmicek yakında bedişinde canı çekiyo die faydalı olcam ben snakaydirigubbakcemile3cokacimcoook

nazar değdircen bana sonra bişey yiyemicem bak kaydirigubbakcemile3
çiğköfteyi bende sevmiyorum ama arkadaş hatrına yiyorum işte
etlisini kesinlikle yememde arkadaş sağolsun bize özel yapıyo
urfalı arkadaşlar olunca çiğköfte kaçınılmaz oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…