Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi bari etsizse burdada var bi urfalı abla dedigin gibi kaçınılmaz gecen ben et yemiyorum die yumurtalı yaptı ole bi çesitte varmış ama ben yumurtada yemem diyemedim artık kadın helak oldu 2 saat yogurdu bikaçtane yedim zorlakafamçokkarıştı

bende yumurta yemiyorum sağolsun arkadaş yumurta da koymadan bana ayırıyo
kendilerine yumurta koyuyor
acı zaten hiç yiyemem ama marulla limonla ayranla falan zorla yedim işte

bikaç haşlanmış pattisle kahvaltı ediyorum sonrada sabah işlerine bakayım saat 17:30 olmuş ama olsun :))) haydın öpüldünüz byby

şöyle bir yürüdüm geldim canım çok sıkkınn kendimi çok yalnız hissediyorummm(((( pazar pazar herkes sokaklarda yahuuu kocası sevgilisi yanında olmayan çıkmasın can sıkıntısından başka birşey değil çünkü.

senağlama senağlama senağlama senağlama
benimde kocam yok senağlama

ayy canımm yaa seninde mii.(( ben genelde hep yalnız kalıyorum demek benim gibi biri daha varmış takımda,küto sen benn((((((((((

sizinkiler askerdeler yoklar
benimki burda ama yok malesef :çok üzgünüm:
ben gündüz o akşam çalışıyoz

gözü kör olasıca hayat şartları işte elsecimmm(( olsun ya evlenmişsinzz hafta sonları filan damı bi araya gelemiosunz sizz?

gözü kör olasıca hayat şartları işte elsecimmm(( olsun ya evlenmişsinzz hafta sonları filan damı bi araya gelemiosunz sizz?

çok şükür 6 yılın sonunda evlendik ve 14 gün sonrada ilk evlilik yıldönümüz :asigim:
darısı başınıza inşallah tez zamanda
cumartesileri birlikteyiz
gece aynı yastığa baş koymak,sarııp uyumak bile yetiyo insana
benimki de kendimi teselli etmek işte böyle kaydirigubbakcemile3

ben de senin gibi düşünüyorum elsecimm.. o bile yeter insana,bizim de 4 sene bitti 5 e girdikk... sizin gibi olcaz herhalde hehe ama 6 sene sonunda degil de 7 sene filan.. ayrılmazsak tabi bazen tepemin tasını attırıyo çünküüklava:

Allah korusun canım
attırıyolar bazen insanın tepesini ama napçan
Allah ayırmasın kimseyi sevdiğinden :asigim:

oyy oyy kıyamam ben sizeeee bunları yaşabilmekte güzel düşünsenize sevebileceginiz birinin olmadıgını uzaktada olsa var o yeter of ulen offffffffffff

nöbetci üye oldum gene bugün :))) asayiş berkemal akşamda pattis yedim bugun patetes gunu oldu yarın görüşürük artık

bende nöbetçiyim senin gibi
haftasonu hatunlar gezdi dolaştı
biz evi ve kk'yı bekledik

günaydın kızlar.
kalkıp kahvaltı yapacam. canım sıkkın. çok önemli bişi değil ama benim için işte ne bileyim. cep telimle arama yapamıyorum bazı sorunlar çıktı.

benimde dünden beri sinirlerim gerildi.

sonra yine gelirim benim oğlan tepemde acıktım diye boğuyor beni.kötükedihüso

kocişçim sağolsun kendi gömleklerini ütülüyo işe giderken kaydirigubbakcemile3
başka da yaptığı bi iş yok zaten artık

ehe erkeklerin ne yapmasını bekliyorsun ki benimkide yapmaz kötükedihüsokötükedihüso
ama ben ütüyü seviyorum hatta ilk evlendiğimde atletleri ve nevresimleri ütülüyorum diye kaynanam bana yeni evlisin ondan sonra bırakırsın ne gerek var demişti ki ben hala ütülüyorum annemde ütüler 30 yıllık evllikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ve benim kociş alıştı çamaşırlıktan fanilasını alıp ütületiyor öyle giyiyor giyemiyormuş kaydirigubbakcemile3 aman be akşam tv izlerken yavaş yavaş yapılıyor...

dün ben ne yedim neler yaptım cumartesi gecesi 4 te yattım malum okan bayülgen vardı.
pazar günü de 12 de kalktık:1shok::1shok:

benim kociş kalkarkalkmaz kahvaltı yapamaz saat 1 de kahvaltı hazırladım haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bir bardak süt zeytin ile kahvaltımı yaptım
akşam da arkadaşlarımıza gittik ben de ton balıklı makarna yapmıştım balkonda yemek yedik bir tabak ama az bir porsiyondu ton balık ve mısırlı makarna yedim. bol yoğurtlu garnitürlü salata ve normal salata yedim aslında şöyle söyleyeyim rus salatasını yoğurtla yapıyoruz artık biz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaa unutmadan cumartesi günü pilatesimi yaptım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
karın kaslarım hala ağrıyor valla ama gerçekten faydası olacak bu akşam anneme gideceğim o yüzden pilatesi yapamam ama yarın ve sonraki günler yapacağım içimde heyecan var yapmak için çünkü çok faydası olacak hissediyorummmmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ay ne çok konuştum bunun dışında dışarı çıkmadık bol bol dinlendim 2 tane film izledik benjamin button ve tranporter 3 güzeldi ikiside bide izlerken ağzıma 2 tane parça çikolatalı bisküvi attım benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki ama bişey olmaz çaktırmayındelikafaduldendelikafadulden

yavrum sinirden homidi gırtlak yeme tamam mı:roflol::roflol::roflol::roflol:
dediğim gibi biraz daha bekle yazık olur o kadar kontöre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…