kac dk yurudun cnm?
cnm sole yapalım sn gun gun kac dk yurudugunu not al pc ne veya buraya da yazabılırsın persembe aksam bıldırırsın burya ona gore bn cuma aksam sonucları acıklarım.
kızlar herkes yaparsa da sevınırım ekıp için önmlı uygulamıcam yapamam dıyen varmı?
selam kızlarrr :) acayip yorgunum :) 2 saat boyunca çok hareketli idman yaptım :) bunun 1 saati ısınma kalanı maç :) hemen menümü yazayım :)
sabah:
1 tane halley (derse geç kaldım o yüzden)
öğlen:
1 lavaş içinde tavuk döner
ara:
1 dilim rulo pasta 2 bardak meyve suyu
akşam:
100 gr. et
ara:
1 mandalina
spor sonrası:
50 gr. et
spor:
2 saat voleybol
45 dakika yürüyüş ( bu ayrıydı idmana giderken ve okuldan gelirken yaptım arada sadece 5 dk dinlenme var eve girdim çanta aldım çünkü)
toplamda bugün 40 dakika yürüyüş yaptım...
bu nasıl bir diyet menusu
Selam kızlar nasılsınız bakalım
benim diyet son hız devam ediyor yine
canım ya henüz gördüm mesajını hemen paylaşımımı yapıyorum.
aynen bnm de cnm ama yarından ıtıbaren cumaya kadar cok kascam sole bır kılo vermem lazım surklı yesılcay ıccm aksamları sadece salata yıcm. veya yogurt snn bı onerın var mı bu hata 59 a dsmem lazım yanı 1.5 kılo vermelıyım.:18:
canım spor vardı bugn idman olduğu günlerde extra enerji ihtiyacım var ayrıca dışarıdaydım bütün gün üzgünüm pek düzgün değil ama elimden gelenin en iyisi bu
aynen bnm de cnm ama yarından ıtıbaren cumaya kadar cok kascam sole bır kılo vermem lazım surklı yesılcay ıccm aksamları sadece salata yıcm. veya yogurt snn bı onerın var mı bu hata 59 a dsmem lazım yanı 1.5 kılo vermelıyım.:18:
canım spor vardı bugn idman olduğu günlerde extra enerji ihtiyacım var ayrıca dışarıdaydım bütün gün üzgünüm pek düzgün değil ama elimden gelenin en iyisi bu
canım protein et balık tavuk yersen ekmeksiz güzel kilo verirsin denenmiştir :) ve boll suuu
yanında keşke sandwiç falan yapsan badem fındık falan alsan ya da diyet biskuvileriii onlarda enerji verir kan şekerinin düşmemesini sağlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?