Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam canım günlük 40 dakika yürüyorum 7 çarparsak 280 dakika yapar 5le çarparsak200 yapar

selam kızlarrr :) acayip yorgunum :) 2 saat boyunca çok hareketli idman yaptım :) bunun 1 saati ısınma kalanı maç :) hemen menümü yazayım :)

sabah:
1 tane halley (derse geç kaldım o yüzden)

öğlen:
1 lavaş içinde tavuk döner

ara:
1 dilim rulo pasta 2 bardak meyve suyu

akşam:
100 gr. et

ara:
1 mandalina

spor sonrası:
50 gr. et

spor:
2 saat voleybol
45 dakika yürüyüş ( bu ayrıydı idmana giderken ve okuldan gelirken yaptım arada sadece 5 dk dinlenme var eve girdim çanta aldım çünkü)

bu nasıl bir diyet menusu

sabah
1 yumurta 1 dilim kepek ekmeği 2 zeytin

ara

2 mandalina

öğle

taze fasulye 100 gram kadar yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği

ara

2 tane erik

aksam

200 gram tavuk ızgara

200 gram kadar yoğurt

bol salata

ara

4 tane badem

Selam kızlar nasılsınız bakalım

benim diyet son hız devam ediyor yine

aynen bnm de cnm ama yarından ıtıbaren cumaya kadar cok kascam sole bır kılo vermem lazım surklı yesılcay ıccm aksamları sadece salata yıcm. veya yogurt snn bı onerın var mı bu hata 59 a dsmem lazım yanı 1.5 kılo vermelıyım.:18:

canım protein et balık tavuk yersen ekmeksiz güzel kilo verirsin denenmiştir :) ve boll suuu

canım spor vardı bugn idman olduğu günlerde extra enerji ihtiyacım var ayrıca dışarıdaydım bütün gün üzgünüm pek düzgün değil ama elimden gelenin en iyisi bu

yanında keşke sandwiç falan yapsan badem fındık falan alsan ya da diyet biskuvileriii onlarda enerji verir kan şekerinin düşmemesini sağlar...

canım protein et balık tavuk yersen ekmeksiz güzel kilo verirsin denenmiştir :) ve boll suuu

canım spor vardı bugn idman olduğu günlerde extra enerji ihtiyacım var ayrıca dışarıdaydım bütün gün üzgünüm pek düzgün değil ama elimden gelenin en iyisi bu

yanında keşke sandwiç falan yapsan badem fındık falan alsan ya da diyet biskuvileriii onlarda enerji verir kan şekerinin düşmemesini sağlar...

selam kızlarr ,,

sabahleyin kahvaltımı yazayım hemen,

7-8 tane biber

1 yumurta

1 dilim çavdar ekmeği

lıght süt

3 zeytin

bol domates salata

öyle yapıcam canım artık :) teşekkür ederim :)

kızlarrrrrrrrrrr kilo bildirimi yapıorm
65.5 e düştümmmmm çokkkk mutluyummmm bu hafta tam diyete girdim ama şu 2 gündür biraz çikolata yedim haftaya wizelerim war kilo almamaya dikkat edicm çnkü stresten ne yaptğmı bilemeyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…