Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merak etme canım doktorun dediği zamanda çıakrttım 1 gün erken oldu ama olsun şuanda gayet iyiyim :) bir sorunum yok bugün bütün gün tepindim ayağımın üstünde ama ses seda yok :)

Ha tmm o zaman. Ne yalan söyleyeyim endişelenmiştim.

akşam yürüyüşümüde yaptım çok şükür yürüyüş yapıca sankim ödev yapmışım gibi rahatlıyorum

Ne güzel. Darısı başıma.

ahhh ya bende sporu bıraktım kötü oldu okuldan zaman bulamıyorum ki of

Tatlım özellikle zaman bulamıyorsan da otobüsten bir durak önce in, eve girip çıkarken merdivenleri kullan, araban varsa arabayı biraz uzağa park et. Yani özellikle spora zaman ayıramıyorsan bile günlük yaşantını hareketlendir. :112: Ve ciddi bir kalori yakımı olmasa da günlük 50 bacak hareketi 50 mekik vs rutin haline getir. Başka bir deyişle metobolizmanı başıboş bırakma.

bn okula gıderken gunde 2 saat plates yapıodum mutlaka snde zmn ayrmya cals sınavın fln olmadgı zmn

Vaov. Helal olsun Baharcm. Benim okul saatleri dışında dinç kaldığım 2 saatim anca oluyor malesef.

Son düzenleme:

Süper ödevmiş. Haberim yoktu ama ben de yapmış bulundum. Evinde kaldığım arkadaşın evi okula yakın. Yürüyerek gidip geliyoduk. Ben de günde gidiş-geliş 40-45 dk arası yürüyüş yapmış oldum. cuma çarşıya indim ve 45 dk dan daha fazla yürüdüm.

kızlar nu hafta bn calsıorum ecz.imiş de yok o yuzden saat 12 ekadar gece yarın herkes kılosunu bıldırebılırmı

Bence bunu rutin haline getirelim kaptanım. Her hafta bildirimlerimizi cumadan değil de perş den yapalım. Sıkıntı olmasın. :112:

Amman ha cnm. Ne yaptığını bil lütfen. Biliyorsun ki kolay vermiyoruz bu dobiş kilocukları.

kızlar benim sevdiceğim geldi yine kilolar geliyor kilo bildirimi yapıyorum :)

71.7

Tatlım ben bir şey sorucam. Senin bu sevdiceğin bir değil iki değil hep geliyor maş. Gelsin de inş. Ama kuzum senin niyetin hayatını bu adamla birlikte geçirmek değil mi? O zaman bu adamla birlikteyken de kilo kontrolü yapmayı öğrenmen gerekmiyor mu? Aksi halde verdiğin kiloların ne anlamı kalır ki, kısa sürede tekrar alıverirsin. :44:

​***6. Takım 282. Etap*** etap 4.cüsü

Hatta kaptanım orda şöyle bir hata olmuş. Beni önceki hafta izinli yazmıştık ya. O yüzden bu haftaki listeye hiç girmemem gerekiyordu. Bu durumda da takım yüzdemiz %0,76 dan %0,87 ye çıkıyor. Yani hafta 2. si olmamız gerekiyordu aslında. Ben paylaşım alanına yazdım. Düzeltilir mi bilemem ama yine de siz durumdan haberdar olun, motivasyonunuzu ona göre programlayın.

Bu arada Baharcm, Püsküüt etap değerlendirmesinde dinmeyenin izinli olmasıyla alakalı bir şey sormuştu. Hem kilo bildirimi yapmadı hem de izinli dediğimiz için. Ben burdan okuduğum kadarıyla cevap verdim ama sen de bir bak cevabıma, yanlış bilgilendirme yapmış olmayayım. :112:

canım haklısında o zaten istemiyor kilo vermemi ben kendime kuruntu yapıyorum ona göre :) ama yarın sınav dönemine giriyorum bu haftayı 70 le kapatmam lazım 5 günüm var uyku düzenim kalmadı kilo mu yapar zayıflatırmı bilmiyorumda 1 aralıkta en yakın arkadaşım ve yeğenim nişanlanıyor :) onların nişana kadar yani 19 günde ne yapıp edip 68 yada 67 i görmem lazım :) hatta mümkünse 5 günde 1 kilodan saysam 3 kilo eder ama ben sporlada zorlayıp biraz incelmek ve sıkılaşarak gitmek istiyorum nişana :) yeme düzenimi oturtmam lazım en acilinden yani :):):) yarın sabah ya bismillah diyerek başlamalıyım :) hergün burada olacağım yoksa kopuyorum diyetten v.s. her akşam diyet listemi sporumu yazacağım mutlaka :)

selam kzılar nasılsınız
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
salatalık domates
çay
2 dşilim ekmek
ara mandalina
öğlen
çorba
salata
akşam mantar sote salata yiycem

O zaman tatlım sevdiceğine bu konunun sadece estetik bir anlayışla ilgili olmadığını, aynı zamanda da BMI (Beden Kütle İndeksi) nin olması gereken değerden yüksek olduğunu (Normali literatürde 18-24 arası, kişisel fikrim idealinin 20-21 olduğu yönünde :112:), bu sebeple hemen bugün olmasa bile yarın sağlık problemleri yaşayabileceğini, daha doğum vs yapmak istediğini yani bu riskin daha da artabileceğini, ve sağlığına yaptığın yatırımın aslında ikinizin hayatına yaptığın büyük bir yatırım olduğunu anlatman gerek. :112:
Oo, hayırlı olsunn. Ahh şu fotoğraf makinesini icat eden kişilik. Bize iyilik mi etti kötülük mü hala karar veremiyorum. O fotoğraflar ömür boyu kalacak kuzum, bir an önce incelmen lazım. İncelmemizz lazım. Benim durumum da aciliyete bindi sanki. Geçen hafta 1 kg vermiştim ama haftasonu eve gittim ve tartı gene kendinden geçti bu sabah. Tam evt diyorum, yeniden vermeye başladım çok şükür. Ama 2 gün geçmeden gene sapıtıyorum. Nasıl diyet moduna giricem ben ya.
Bu arada hani bugünün diyeti-sporu?

Bu arada Büşra ya demişken ben de hemen yazayım günün menüsünü.

Sabah: Yok.
Öğle: 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu makarna.
Akşam: Yarım peynirli pide
Menemen
Zannedersem 2-3 dilim ekmek.(pide ekmekti, o yüzden tam ölçemedim.
Az Önce: 1 portakal.

Spor: 50 dk yürüdüm bugün.
Su: Yokk!!

Stajdaydım bugün. Sabah gitmeden bir şey yiyemedim. Poğaça bile alamadım. Öğlene orda ne pişirdilerse onu yedim. Bu arada da wc ye gitmemek için 1 yudum su içmedim. Akşam da içtiğim 1 lt yi bulmamıştır. Yatmadan önce bir kaç bardak daha zorlayabilirim belki.
Velhasılı günün özeti bu. Menü vasat. Spor fena değil. Su miktarı korkunç.

oda biliyorda işte çok kilolu değilsin ne gerek var kendine takıntı yaptın falan diyor da olmaz yani kararlıyken devam edeceğim :) yarın gidiyor 19 günüm var önümde nişana kadar ( en yakın arkadaşımla yeğenim nişanlanıyor söylemiş miydim bilemiyorum) nişana 68 67 hatta mümkünse 66 ile gitmek istiyorum :) sabah 71.5 geldim :):):)olacak olacak :)

kızlar bu arada tamam sadece akşamları giriyorum ama daha yazdığım mesaj 1 sayfa ileri gitmemiş bile çok cansızız kendimize gelelim lütfen soğuyor yoksa ekip bu arada az önce bugün ki menümü yazmamışım

sabah:
1 bardak su

40 dk kadar yürüyüş bayır yukarı

öğlen:
2 poğaça
1 bardak şekersiz kahve

ara:
4/5 parça bitter çikolata

akşam:
1 adet kıymalı pide
1 kaşık mantı
1 bardak gazoz

ara:
1-2 avuç tuzsuz çekirdek
1.5 bardak mısır

sınav dönemidir affınıza sığınıyorum söz yarın çok sıkı ve daha iyi bir menü ile geleceğim topiğe :)

Özel olmazsa sormak istiyorum. Siz mi buldunuz aralarını yoksa kendileri mi buldular birbirlerini? (En yakın arkadaşınla yeğeninden bahsediyorum) Bu aralar evlilik hikayelerine sardım da. Kim nasıl evleniyor, neden onunla evleniyor, onunla evlenmeye nasıl cesaret ediyor, bunu hangi kıstasları gözönünde bulundurarak belirliyor vs vs. Artık zihnimde bir şeyleri oturtmaya çalışıyorum ama napicama dair en ufak bir fikrim yok. Kızlar bu konudaki fikirlerinizi ve önerilerinizi ve tabii ki hikayelerinizi dinlemek istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Ben şöyle yapmıştım. Bence şöyle yapılması gerekiyor. Keşke şöyle yapmasaydım. İyi ki şöyle yapmışım vs..

Kızacaktım ama aklım evliliğe gitti gene. Baktım hatalarını da anlamışsın zaten. :13: Yarın ki menünü bekleyeceğim.
Hmm bu arada, o poğaçalardan birini kahvaltıya yemiş olsaydın en azından menünün şeklini düzlemiş olurdun kuzucm.

valla sınava yetişicem diye akla karayı seçtim canımcım :) ondan böyle oldu ama yarına sağlam geliyorum :) beklede gör :) sporumuda yapıcam edicem hemdeee :):)

bizimkiler çok uzak değiller birbirlerine :) en yakın arkadaşım ablamların evinin alt katında oturuyor :) ama birazda ben vesile oldum :) ben sana onlarınkini değil kendi hikayemi anlatayım :) uzaktan ilişkimi olur beee diyenlere ibretlik olsun :) Rabbim herkese bizimki gibi ilişki nasip etsin :)

biz bundan yaklaşık 6 yıl önce bearshare denilen bir internetten müzik indirme programında tanıştık canım. o dönemde ve yaşta olup ( ikimizde lise 2 deydik) karşıdaki kıza sadece selam yazabilen ender insanlardandır benim sevdiğim :) neysem biz konuştuk ettik ben bursadan o niğdeden arkadaşlığımız ilerledi etti sevgili olduk. sonra sanırım benim biraz şımarıklığım ağır bastı ayrıldık ama dayanamadık geri barıştık ve bu dönemde ben öss ye hazırlanıyordum tekrardan ayrıldık ancak yine birleştik dayanamayıp :) ve İLK DEFA 5.YILIMIZDA YÜZYÜZE GÖRÜŞTÜK. şu anda okul dönemindeyiz ancak yine ayrı şehirlerdeyiz ( o afyonda ben ankarada.. arada bir görüşüyoruz ayda bir falan. aileler biliyor ancak okulumuz olduğu için evliliğe biraz zamanımız var daha askerliği falan var. ama yüzük taktık :) allah nasip ederse bu yaza da bir aksilik olmazsa işimiz olursa eğer etraflıca bir nişan yapacağız şuanda sözümüz var ama herkes nişan olarak biliyor :) işte böööyyyleeee.... :) ilişkiler konuşunda sorularına yanıt verebilirim :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…