kaptan olmak ısteyen adayımız var mı?
Kızlar hiç sesiniz soluğunuz yok sizde yoksa benim gibi vize haftasına mı giriyorsunuz :)
merak etme canım doktorun dediği zamanda çıakrttım 1 gün erken oldu ama olsun şuanda gayet iyiyim :) bir sorunum yok bugün bütün gün tepindim ayağımın üstünde ama ses seda yok :)
akşam yürüyüşümüde yaptım çok şükür yürüyüş yapıca sankim ödev yapmışım gibi rahatlıyorum
ahhh ya bende sporu bıraktım kötü oldu okuldan zaman bulamıyorum ki of
bn okula gıderken gunde 2 saat plates yapıodum mutlaka snde zmn ayrmya cals sınavın fln olmadgı zmn
kızlar bu hafta ekıbın ödevini soluyorum herkes 225 adet mekık cekcek ısteyen mekık cekemem dıyen olursa 225 dk yuruyus de yapabalır.ben sımdıden basladım .kolay gelsın hepınıze.gunde kac tane yaptıgını herkes bıldırsın .
5 gun için gecerlıdır yanı gunde 45 adet mekık de cekebılırsınız 45 dk 5 gun boyunca yurys de yapabılırsınız sıze kalmıs.
kızlar nu hafta bn calsıorum ecz.imiş de yok o yuzden saat 12 ekadar gece yarın herkes kılosunu bıldırebılırmı
kızlarrrrrrrrrrr kilo bildirimi yapıorm
65.5 e düştümmmmm çokkkk mutluyummmmbu hafta tam diyete girdim ama şu 2 gündür biraz çikolata yedim haftaya wizelerim war kilo almamaya dikkat edicm çnkü stresten ne yaptğmı bilemeyebilirim
kızlar benim sevdiceğim geldi yine kilolar geliyor kilo bildirimi yapıyorum :)
71.7
​***6. Takım 282. Etap*** etap 4.cüsü
Tatlım ben bir şey sorucam. Senin bu sevdiceğin bir değil iki değil hep geliyor maş. Gelsin de inş.Ama kuzum senin niyetin hayatını bu adamla birlikte geçirmek değil mi? O zaman bu adamla birlikteyken de kilo kontrolü yapmayı öğrenmen gerekmiyor mu? Aksi halde verdiğin kiloların ne anlamı kalır ki, kısa sürede tekrar alıverirsin. :44:
ben dondum,bu hafta bildirimde bulunacagim inşallah.
canım haklısında o zaten istemiyor kilo vermemi ben kendime kuruntu yapıyorum ona göre :) ama yarın sınav dönemine giriyorum bu haftayı 70 le kapatmam lazım 5 günüm var uyku düzenim kalmadı kilo mu yapar zayıflatırmı bilmiyorumda 1 aralıkta en yakın arkadaşım ve yeğenim nişanlanıyor :) onların nişana kadar yani 19 günde ne yapıp edip 68 yada 67 i görmem lazım :) hatta mümkünse 5 günde 1 kilodan saysam 3 kilo eder ama ben sporlada zorlayıp biraz incelmek ve sıkılaşarak gitmek istiyorum nişana :) yeme düzenimi oturtmam lazım en acilinden yani :):):) yarın sabah ya bismillah diyerek başlamalıyım :) hergün burada olacağım yoksa kopuyorum diyetten v.s.her akşam diyet listemi sporumu yazacağım mutlaka :)
O zaman tatlım sevdiceğine bu konunun sadece estetik bir anlayışla ilgili olmadığını, aynı zamanda da BMI (Beden Kütle İndeksi) nin olması gereken değerden yüksek olduğunu (Normali literatürde 18-24 arası, kişisel fikrim idealinin 20-21 olduğu yönünde :112:), bu sebeple hemen bugün olmasa bile yarın sağlık problemleri yaşayabileceğini, daha doğum vs yapmak istediğini yani bu riskin daha da artabileceğini, ve sağlığına yaptığın yatırımın aslında ikinizin hayatına yaptığın büyük bir yatırım olduğunu anlatman gerek. :112:
Oo, hayırlı olsunn.Ahh şu fotoğraf makinesini icat eden kişilik. Bize iyilik mi etti kötülük mü hala karar veremiyorum. O fotoğraflar ömür boyu kalacak kuzum, bir an önce incelmen lazım. İncelmemizz lazım. Benim durumum da aciliyete bindi sanki. Geçen hafta 1 kg vermiştim ama haftasonu eve gittim ve tartı gene kendinden geçti bu sabah. Tam evt diyorum, yeniden vermeye başladım çok şükür. Ama 2 gün geçmeden gene sapıtıyorum. Nasıl diyet moduna giricem ben ya.
Bu arada hani bugünün diyeti-sporu?
oda biliyorda işte çok kilolu değilsin ne gerek var kendine takıntı yaptın falan diyor da olmaz yani kararlıyken devam edeceğim :) yarın gidiyor 19 günüm var önümde nişana kadar ( en yakın arkadaşımla yeğenim nişanlanıyor söylemiş miydim bilemiyorum) nişana 68 67 hatta mümkünse 66 ile gitmek istiyorum :) sabah 71.5 geldim :):):)olacak olacak :)
kızlar bu arada tamam sadece akşamları giriyorum ama daha yazdığım mesaj 1 sayfa ileri gitmemiş bile çok cansızızkendimize gelelim lütfen soğuyor yoksa ekip bu arada az önce bugün ki menümü yazmamışım
sabah:
1 bardak su
40 dk kadar yürüyüş bayır yukarı
öğlen:
2 poğaça
1 bardak şekersiz kahve
ara:
4/5 parça bitter çikolata
akşam:
1 adet kıymalı pide
1 kaşık mantı
1 bardak gazoz
ara:
1-2 avuç tuzsuz çekirdek
1.5 bardak mısır
sınav dönemidir affınıza sığınıyorumsöz yarın çok sıkı ve daha iyi bir menü ile geleceğim topiğe :)
Kızacaktım ama aklım evliliğe gitti gene.Baktım hatalarını da anlamışsın zaten. :13: Yarın ki menünü bekleyeceğim.
Hmm bu arada, o poğaçalardan birini kahvaltıya yemiş olsaydın en azından menünün şeklini düzlemiş olurdun kuzucm.
Özel olmazsa sormak istiyorum. Siz mi buldunuz aralarını yoksa kendileri mi buldular birbirlerini? (En yakın arkadaşınla yeğeninden bahsediyorum) Bu aralar evlilik hikayelerine sardım da. Kim nasıl evleniyor, neden onunla evleniyor, onunla evlenmeye nasıl cesaret ediyor, bunu hangi kıstasları gözönünde bulundurarak belirliyor vs vs. Artık zihnimde bir şeyleri oturtmaya çalışıyorum ama napicama dair en ufak bir fikrim yok. Kızlar bu konudaki fikirlerinizi ve önerilerinizi ve tabii ki hikayelerinizi dinlemek istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Ben şöyle yapmıştım. Bence şöyle yapılması gerekiyor. Keşke şöyle yapmasaydım. İyi ki şöyle yapmışım vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?