- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
canım elmalar neden her ögünde var elma diyeti falan mı yapıyorsun. fıstık dışında gözüme çarpan birşey olmadı gayet iyi beslenmişsin
40 dk yürüyüşünde gayet iyi tempolu mu yürüyorsun
ben kaloride sayıyorum canım kilo verebilmem için 1000 kaloriden fazla tüketmemeye çalışyorum inşallah.okuldan eve doğru yürüyorum işte canımfıstığında kalorisi azmış 30 tane vardır deyip fazla fazla yazdım oda 165 kalori geliyormuş sıkıntı değil yani D: elma diyetine benzer bişikendimce yaptığım birşey. yemeklerden önce yiyorumki midemi şişirsin az yiyeyim yemek
Evet canım benim iyi oluyor ben okuldan eve yürümenin ardından sporda yapıyorum leslie sansone yada niveabody yada koşu bandı ama şu anda evin morg odasında koşu bandı soğuktan giremiyoruz bile :) o yüzden ancak leslie yle idare edicem :) kilo verme amacım o zaten benim bacaklarım geçmişten gelen sporculuk olduğu için normalden daha kalın
canım geçmiş olsun ,mesaj sayımına başla lütfen olur mu takım için faydalı olacaktır,merhaba kızlar nasılsınız oğlum biraz rahaatsız giremiyorum
mesaj sayımına pazartesi başlasm olurmu cnaım malesef syamadım
morg odası ne geziyo canım evinizde korktum benEvet canım benim iyi oluyor ben okuldan eve yürümenin ardından sporda yapıyorum leslie sansone yada niveabody yada koşu bandı ama şu anda evin morg odasında koşu bandı soğuktan giremiyoruz bile :) o yüzden ancak leslie yle idare edicem :) kilo verme amacım o zaten benim bacaklarım geçmişten gelen sporculuk olduğu için normalden daha kalınvücudum ne kadar zayıf olsamda 36 beden olmayacak çnkü lemikler iri ama bacaklarım incelirse daha uzun görünütüm ve daha mutlu hissedeceğim kendimi..
takım dağılmıyor canım. her gün giriyorsun ben takip ediyorum seni ama yediklerini paylaşırsan daha güzel olur .bizde görürüz neler yediğini fikrimizi söylerizmrb kızlar
nbr
yapmayın takım dağılmasın
daha yeni girmiştim
cnm sımdı ıste bı suru stress vs okulum da var tabıkı bu arda regl da olamadam tarı da 2 kılo fazla cıkıorum.takımın halı perısan kaptan yok.
daha bunun gbı sayfa sayfa yazabılırım morlım bzk ıste bole
nesi kötü yaaane güzel işteee
canım ya ben yeşil çay içersem hiç uyuyamıyorum,siyah çay içinde geçerli ,
relg döneminde olabiliyor kg artımı şişligin vardır üzülme canım.
valla elimden geleni yapacagımı söyledim ,kaptan olamam ama sayfaya güncel tutabilirim ,yeterki arkadaş gelsin ,menüler paylaşılsın yorumlar yapılsın
CUMA SABAHI HERKESİN OKUMASI İÇİN güzel bir yazı yaz kaptancığım bırakmaa lütfen ,eminim toparlanıcazz
evet dün gece sahurumla başlamak istiyorum. 3 dilim beyaz ekmek içine helva koyup yedim. tok tutuyor diye ve çok tefarruatlı çay falan hazırlamaya vaktim yok.
niyetliydim , ezan okununca bir çay bardağı yoğurdumu yedim.
1 saat sonrası 1 portakal yedim
akşam yemeğim saat 7 de 1 tavukdöner oldu ,1 bardak ayran ile.malesef yemek yapamadığım için bu şekilde oldu.
daha sonra ara meyve yarım nar,1 mandalina iriydi biraz, çeyrek elma yedim
2.5 lt su tükettim
ve şimdi sahur yaptım yine 3 dilim içi alınmış ekmek ve helva koydum içine ,artık haftaiçleri allah nasip ederse hep niyetliyim kızlar.haftasonları mola veriyorum
yarın tartılacagım ama şimdi 1 lt su içerim ben kesin :)) o yüzden akşama doğru kg bildirimi yapacagım mahsuru olmaz inşallah ,ancak suyu atarım vücudumdan
merhaba kızlar nasılsınız oğlum biraz rahaatsız giremiyorum
mesaj sayımına pazartesi başlasm olurmu cnaım malesef syamadım
aslında domates filan yesem çok daha güzel olur ben onları çok seviyorumAnladım cnm.
165 cal fazla bir şey değil gibi görünüyor cnm da hatırlatmak isterim ki o ekstradan alınmış bir 165 cal. Haftada 1155 cal eder ki yaklaşık olarak 1 günlük kalorine eşittir kendileri. :112:
Doğrudur cnm. Hassas olabilirsin. Öneriydi yalnızca. :112:
ayyıldızıma katılıyorum kaptancm. Sıkı yönetim ilan et, mesaj sayımı, menüler falan. İhlal edeni gözünün yaşına bakmadan diskalifiye et. 2-3 hafta sonra yine şikayetçi olursan bırak o zaman kaptanlığı. Ne dersin?
Kuzucm sahurda ekmek arasına helva koymak yerine peynir-domates falan koysan. Malum, biraz fazla kalorilidir de kendileri.
Cnm ben de seni merak ediyordum. Bu zamana kadar ortadan kaybolduğunu hiç görmemiştim. Herhalde fatos da sıkıldı bizden diye düşündüm.Çok geçmiş olsun oğluna. Çabuk gel ama. Takım işi sakat. Ya sıkı yönetim ilan edilecek ya da yine muamma bir döneme gireceğiz ki Allah sonumuzu hayretsin. Sana ihtiyacımız var yani. :112:
aslında domates filan yesem çok daha güzel olur ben onları çok seviyorumduramam diye yemiyorum canım. domates veya yumurtaya denk gelen kalori kadar helva yiyorum tok tutuyor bir de onu yedim diye hiçbirşey yiyemiyorum sonrasında ama domatesi tuzla ekmek arası yap bir ekmegi bitiririm ben çok seviyorum cünkü, çayda içersem hiç uyuyamıyorum. 50 gr falandır yedigim helva ,aslında mutfak tartısı olan varsa bir tartsa 50 gr ne kadara geliyor diye
canım geçmiş olsun ,mesaj sayımına başla lütfen olur mu takım için faydalı olacaktır,
morg odası ne geziyo canım evinizde korktum ben( ühüh,
benimde lise zamanından bacaklarım kalındır koşuyordum eskiden,şimdi evde kös kös oturuyorum 2 çocukla vakit geçiriyorumspor yapmayı çok seviyorum ama dedigin gibi soğuk odada olan aletler yüzünden yapamıyoruz. benimde salon geniş ve soğuk biraz ,kızımda arkamdan geliyor mecburen o varken ben erteliyorum
takım dağılmıyor canım. her gün giriyorsun ben takip ediyorum seni ama yediklerini paylaşırsan daha güzel olur .bizde görürüz neler yediğini fikrimizi söyleriz
Kilo bildirimi
105.75
2.250 gr vermişim 2 yadır adet olmuyodum sonunda bu kgyi vermişim şükür
kaptancım takım dağılmasın tabiki sıkı yönetim pazartesiden itibaren msjları sayacağım en az 5 mesaj günde girmeyenlere ceza
tebrikler harikaKilo bildirimi
105.75
2.250 gr vermişim 2 yadır adet olmuyodum sonunda bu kgyi vermişim şükür
kaptancım takım dağılmasın tabiki sıkı yönetim pazartesiden itibaren msjları sayacağım en az 5 mesaj günde girmeyenlere ceza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?