Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

okuldan eve doğru yürüyorum işte canım fıstığında kalorisi azmış 30 tane vardır deyip fazla fazla yazdım oda 165 kalori geliyormuş sıkıntı değil yani D: elma diyetine benzer bişikendimce yaptığım birşey. yemeklerden önce yiyorumki midemi şişirsin az yiyeyim yemek

ben kaloride sayıyorum canım kilo verebilmem için 1000 kaloriden fazla tüketmemeye çalışyorum inşallah.
yürüyüşlere devam et faydasını çok çok görüceksin ,tartıda olmasa bile bacakların incelicek ,ben kesintisiz yürüyemiyorum malesef kızım uykuydayken en fazla 20dk kesintisiz uyur diye rahatça yürümek istiyorum ama şimdide oruçken yürünmüyor,akşam ancak çocuga babası bakarken 20 dk yürüyorum 6km hızla

merhaba kızlar nasılsınız oğlum biraz rahaatsız giremiyorum
mesaj sayımına pazartesi başlasm olurmu cnaım malesef syamadım

Evet canım benim iyi oluyor ben okuldan eve yürümenin ardından sporda yapıyorum leslie sansone yada niveabody yada koşu bandı ama şu anda evin morg odasında koşu bandı soğuktan giremiyoruz bile :) o yüzden ancak leslie yle idare edicem :) kilo verme amacım o zaten benim bacaklarım geçmişten gelen sporculuk olduğu için normalden daha kalın vücudum ne kadar zayıf olsamda 36 beden olmayacak çnkü lemikler iri ama bacaklarım incelirse daha uzun görünütüm ve daha mutlu hissedeceğim kendimi..

canım geçmiş olsun ,mesaj sayımına başla lütfen olur mu takım için faydalı olacaktır,

morg odası ne geziyo canım evinizde korktum ben ( ühüh,
benimde lise zamanından bacaklarım kalındır koşuyordum eskiden,şimdi evde kös kös oturuyorum 2 çocukla vakit geçiriyorum spor yapmayı çok seviyorum ama dedigin gibi soğuk odada olan aletler yüzünden yapamıyoruz. benimde salon geniş ve soğuk biraz ,kızımda arkamdan geliyor mecburen o varken ben erteliyorum
mrb kızlar
nbr
yapmayın takım dağılmasın
daha yeni girmiştim
takım dağılmıyor canım. her gün giriyorsun ben takip ediyorum seni ama yediklerini paylaşırsan daha güzel olur .bizde görürüz neler yediğini fikrimizi söyleriz

Anladım cnm.

nesi kötü yaaa ne güzel işteee

165 cal fazla bir şey değil gibi görünüyor cnm da hatırlatmak isterim ki o ekstradan alınmış bir 165 cal. Haftada 1155 cal eder ki yaklaşık olarak 1 günlük kalorine eşittir kendileri. :112:

Doğrudur cnm. Hassas olabilirsin. Öneriydi yalnızca. :112:

ayyıldızıma katılıyorum kaptancm. Sıkı yönetim ilan et, mesaj sayımı, menüler falan. İhlal edeni gözünün yaşına bakmadan diskalifiye et. 2-3 hafta sonra yine şikayetçi olursan bırak o zaman kaptanlığı. Ne dersin?

Kuzucm sahurda ekmek arasına helva koymak yerine peynir-domates falan koysan. Malum, biraz fazla kalorilidir de kendileri.

Cnm ben de seni merak ediyordum. Bu zamana kadar ortadan kaybolduğunu hiç görmemiştim. Herhalde fatos da sıkıldı bizden diye düşündüm. Çok geçmiş olsun oğluna. Çabuk gel ama. Takım işi sakat. Ya sıkı yönetim ilan edilecek ya da yine muamma bir döneme gireceğiz ki Allah sonumuzu hayretsin. Sana ihtiyacımız var yani. :112:

Son düzenleme:
aslında domates filan yesem çok daha güzel olur ben onları çok seviyorum duramam diye yemiyorum canım. domates veya yumurtaya denk gelen kalori kadar helva yiyorum tok tutuyor bir de onu yedim diye hiçbirşey yiyemiyorum sonrasında ama domatesi tuzla ekmek arası yap bir ekmegi bitiririm ben çok seviyorum cünkü, çayda içersem hiç uyuyamıyorum. 50 gr falandır yedigim helva ,aslında mutfak tartısı olan varsa bir tartsa 50 gr ne kadara geliyor diye

Cnm domatesin tek başına bir kalorisi yok zaten. :112: Yani vardır tabii 3-5 bir şey de saymaya değmiyor. Diyetisyenlerin verdiği diyetlerde de kısıtlama yoktur zaten sebzelerde. :112: Ama ekmek kısmını bilemem tabii. Yine de ısrarla domates yemen tarftarıyım. Hemmen kalorisini de hesaplayalım kuzucm. Şu hazır tahin helvalardan mı yiyorsun? (Ben ekmek arası çok severim de onları, o yüzden ilk aklıma gelen onlar oldu)

O zaman bildirim listesine başlayalım ufaktan. :112:

***6. TAKIM 283. ETAP***

HANDEEEK ( 65,5 /
bsrmhmmt ( 71,7 / 9. Takıma transfer oldu.
fatos0808 ( 108 /
llcigdemll ( 71,3 /
Ecz.imis ( 69,0 / 68,7 / 0,15 / %0,22 ) 281. Etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 2'ye bölündü.
ayyildizim ( 65,5 / 65,6 / -0,1 / - %0,15 )
RoSeSpRiNq ( 60,7 /
bur50

6.TAKIM ORTALAMASI :

Kızlar herkes kilosunu hesaplayıp kendi adının karşısına yazsın. Bunu bu mesajı son alıntılayan kişiden alıntılayarak yapın. Baştaki ve sondaki 'Quate' leri silin ki mesaj sizin mesajınız olarak çıksın. Aksi halde bir sonraki kişi alıntılayamıyor. :112:
bur50cm, sen geleli 2 hafta oluyor di mi? Ben başlangıç kilonu da bilmiyorum cnm. Takıma geldiğin ilk günkü kilon başlangıç kilon olacak. Kaptanımız yazacaktır zaten ama sen de yine de bir tekrarla. :112:

Kızlar neyi farkettim biliyor musunuz? Benim sorunum 3 kg. Yani geçtiğimiz haziranda 66 kg iken kendimi çok seviyordum. Şimdiyse kendimi beğenmiyorum. Ha zaten biliyorsunuz, hedefim 56 kg olmak. Yani 66 kg olduğumda da bu işe devam edicem ama kendimden memnun bir şekilde devam etmek farklı. :112: 3 kg dediğiniz nedir ki. Sıkı bir diyetle 2 haftada kurtulursunuz. Yani sadece 2 hafta dişimi sıkamadığım için sevmiyorum aynayı.
Yani kendime kısa vadede yeni bir hedef belirledim. 15 gün sonra yani 1 Aralıkta 66,0 kg olacağım inş kızlar. Desteklerinizi eksik etmeyin benden e mi? Fazla yersem kızmakla kalmayın, üzerine ceza da kesin bana.

Kilo bildirimi
105.75
2.250 gr vermişim 2 yadır adet olmuyodum sonunda bu kgyi vermişim şükür

kaptancım takım dağılmasın tabiki sıkı yönetim pazartesiden itibaren msjları sayacağım en az 5 mesaj günde girmeyenlere ceza

ya bizim evin o odası her yanıyla sış tarafa bakıyor büyük birde boş yani angariye gibi kullanmıyoruz buz gibi içeri giren 2 dk sonra mosmor çıkıyor :):):) o yüzden morg odası diyorum bende :)

***6. TAKIM 283. ETAP***

HANDEEEK ( 65,5 /
bsrmhmmt ( 71,7 /71.6/0.1/%0.14) 9. Takıma transfer oldu.
fatos0808 ( 108 /
llcigdemll ( 71,3 /
Ecz.imis ( 69,0 / 68,7 / 0,15 / %0,22 ) 281. Etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 2'ye bölündü.
RoSeSpRiNq ( 60,7 /
bur50

6.TAKIM ORTALAMASI :

***6. TAKIM 283. ETAP***

HANDEEEK ( 65,5 /
bsrmhmmt ( 71,7 / 71,6 / 0,1 / %0,14 ) 9. Takıma transfer oldu.
fatos0808 ( 108 / 105,75 / 2,25 / %2,08 )
llcigdemll ( 71,3 /
RoSeSpRiNq ( 60,7 /
bur50

6.TAKIM ORTALAMASI :

Kızlar herkes kilosunu hesaplayıp kendi adının karşısına yazsın. Bunu bu mesajı son alıntılayan kişiden alıntılayarak yapın. Baştaki ve sondaki 'Quate' leri silin ki mesaj sizin mesajınız olarak çıksın. Aksi halde bir sonraki kişi alıntılayamıyor. :112:
bur50cm, sen geleli 2 hafta oluyor di mi? Ben başlangıç kilonu da bilmiyorum cnm. Takıma geldiğin ilk günkü kilon başlangıç kilon olacak. Kaptanımız yazacaktır zaten ama sen de yine de bir tekrarla. :112:

Fatooossss.. SÜPPER SÜPPER SÜPPER.. Tebrikler kuzucm, darısı da başımıza.

kızlar bugünki menüm :):)

sabah:
1 bardak ılık su
1 tane yeşil elma

kahvaltı:
1 bardak yeşil çay
1.5 haşlanmış patates
1 kk süzme peynir

öğlen:
1 elma
50 gr. kadar kestane
3/1 halley

ara:
1 elma
1 bardak yeşilçay

akşam:
1 elma
kayısı kompostosu
zeytin yağlı pırasa 1 servis kaşığı
çeyrek kıymalı pide

spor:
30 dk leslie
40 dk + 45 dk yürüyüş
80 mekik
100 bacak hareketi
birazdan 1 saat daha leslie yapacağım :)​

mrb benim ilk kilom 69.7
şimdi 69.0

bugünkü menüm
sabah 1 lokma ekmek içine az peynir(aceleye geldi)

öğlen
1 sahanda yumurta
çeyrek kıymalı pide

akşam
1 tabak nohut yemeği
salata
sporum
10 katlı apartman merdiveni çıktım indim
soğuktu dışarı çıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…