Takım yine motivasyonunu kaybetmiş sanırım
ecz mıs bnm kılom 61.7 yarn clscm ıcn bkamcm lıste ıcın ılglnrmsn?
ecz mıs bnm kılom 61.7 yarn clscm ıcn bkamcm lıste ıcın ılglnrmsn?
seni diledim canım arkadaşım ve 3 dilim kadar gelicek şekilde beyaz ekmek içine bir organik domates koydum azcık tuzladım yavaş yavaş yedim ki çok sevdigimi söylemiştim :) mola verdim sonra 400 ml su içtim sonra gerisini de tükettim ,ve açıktımmmmmCnm domatesin tek başına bir kalorisi yok zaten. :112: Yani vardır tabii 3-5 bir şey de saymaya değmiyor.Diyetisyenlerin verdiği diyetlerde de kısıtlama yoktur zaten sebzelerde. :112: Ama ekmek kısmını bilemem tabii. Yine de ısrarla domates yemen tarftarıyım. Hemmen kalorisini de hesaplayalım kuzucm. Şu hazır tahin helvalardan mı yiyorsun? (Ben ekmek arası çok severim de onları, o yüzden ilk aklıma gelen onlar oldu )
hedefi kısa tutmakta fayda var canım. ne kadar gözümüzde büyüyor aslında ,biraz dişimizi sıksak olacak bugün evde pasta ve halka tatlı olmasıan rağmen ikisindende 1 ısırım ve pastadan 3 çatal ile aldım yedim daha da yemedim. bir bardak meyve suyu yerine çay bardağının çeyreği 2 yudum içtim tamam dedim bıraktım :))Kızlar neyi farkettim biliyor musunuz? Benim sorunum 3 kg.Yani geçtiğimiz haziranda 66 kg iken kendimi çok seviyordum. Şimdiyse kendimi beğenmiyorum. Ha zaten biliyorsunuz, hedefim 56 kg olmak. Yani 66 kg olduğumda da bu işe devam edicem ama kendimden memnun bir şekilde devam etmek farklı. :112: 3 kg dediğiniz nedir ki. Sıkı bir diyetle 2 haftada kurtulursunuz. Yani sadece 2 hafta dişimi sıkamadığım için sevmiyorum aynayı.
Yani kendime kısa vadede yeni bir hedef belirledim. 15 gün sonra yani 1 Aralıkta 66,0 kg olacağım inş kızlar.Desteklerinizi eksik etmeyin benden e mi? Fazla yersem kızmakla kalmayın, üzerine ceza da kesin bana.
süpersin canım.Kilo bildirimi
105.75
2.250 gr vermişim 2 yadır adet olmuyodum sonunda bu kgyi vermişim şükür
kaptancım takım dağılmasın tabiki sıkı yönetim pazartesiden itibaren msjları sayacağım en az 5 mesaj günde girmeyenlere ceza
afiyet olsun canım gayet güzel bir menü ,mrb benim ilk kilom 69.7
şimdi 69.0
bugünkü menüm
sabah 1 lokma ekmek içine az peynir(aceleye geldi)
öğlen
1 sahanda yumurta
çeyrek kıymalı pide
akşam
1 tabak nohut yemeği
salata
sporum
10 katlı apartman merdiveni çıktım indim
soğuktu dışarı çıkmadım
***6. TAKIM 283. ETAP***
HANDEEEK ( 65,5 ) Kilo bildiriminde bulunmadı.
bsrmhmmt ( 71,7 / 71,6 / 0,1 / %0,14 ) 9. Takıma transfer oldu.
fatos0808 ( 108 / 105,75 / 2,25 / %2,08 )
llcigdemll ( 71,3 ) Kilo bildiriminde bulunmadı.
Ecz.imis ( 69,0 / 68,7 / 0,15 / %0,22 ) 281. Etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 2'ye bölündü.
ayyildizim ( 65,5 / 65,6 / -0,1 / - %0,15 )
RoSeSpRiNq ( 60,7 / 61,7 / -1 / - %1,65 )
bur50 ( 69,7 / 69,0 / 0,35 / %0,50 ) Yeni üye. Hedef: 60 kg. Kilosu 2'ye bölündü.
6.TAKIM ORTALAMASI: %0, 14
pek bakamiyorum buraya. bildirimimi yapayim bari.
dinmeyen (56,2 / 55,7 / 0,5 / 0,89)
yogunlugum tamamen bittiginde katilacagim buraya, ama şuan elimden bir şey gelmiyor.
seni diledim canım arkadaşım ve 3 dilim kadar gelicek şekilde beyaz ekmek içine bir organik domates koydum azcık tuzladım yavaş yavaş yedim ki çok sevdigimi söylemiştim :) mola verdim sonra 400 ml su içtim sonra gerisini de tükettim ,ve açıktımmmmm((( yarım yeşil elma yedim ,sahurum böyle oldu ,bu arada ben sabahta tartılacagım canım ben oruç tuttuğum için sabahki tartımı söylemiştim çok su içiyorum su tutmuş olabilir vücudum diye sabaha tekrar bildirim yapacagım ona göre listeye bakarız ,
hedefi kısa tutmakta fayda var canım. ne kadar gözümüzde büyüyor aslında ,biraz dişimizi sıksak olacak bugün evde pasta ve halka tatlı olmasıan rağmen ikisindende 1 ısırım ve pastadan 3 çatal ile aldım yedim daha da yemedim. bir bardak meyve suyu yerine çay bardağının çeyreği 2 yudum içtim tamam dedim bıraktım :))
gelelim benim menüye
oruç tuttum , ezan okundu 1 mandalina yedim. 2 bucuk saat sonrası 3 çatal makarna,3 çatal fırında domatesli patates yemeği ve 3 yk yoğurtlu semizotu,çeyrek dilim kepek ekmek :))
oğlum pasta canım istedi diye babasına aldırttı ve 3 çatal ile yaşpasta aldım yedim fıstıklarını yemedim ,çay bardrağının çeyreği kadar meyve suyu içtim ,
ve halka tatlıdan serçe parmağımız büyüklügünde ısırdım
ara : 1 adet hurma yedim biraz yumuşaktı kaşıkla içinden kızıma yedirdim gerisini ben tükettim elimden geldigince yediklerimi kısa kısa yemeye çalıştım bugün
ve toplamda 2 lt su tükettim
şimdide sahurumu yaptım 3 dilim den gelicek kadar ekmek ve kücük organik domatesi yedim ben içine koyarak az tuzlayarak çok seviyorum arkadaşlar
yarım yeşil elma yedim 1 lt su tükettim
toplam su miktarı 3 lt olmuştur. sabah tartılıcam bakalım su tutucakmı vücudum yine
günaydın kızlar
benim hedef kilom 60
onu sormuşsunuz da
kahvaltı menüm
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
2 kaşık pekmez
1 dilim ekmek
mrb kızlar kimse yokmu
öğlen menüm
1 yumurta
yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
1 mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?