Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar herkese iyi akşamlar kimse uğramıyor takıma ve motivasyon sağlanmıyor.. ben bütün gün dışarıda olduğum halde öğrenci olduğum vize haftasında olduğum halde hergün uğruyorum ama bu şekilde olmuyor. zaten bir takım sorunlarımız var ve ben bu yüzden takım değiştirmek istiyorum.

bayanlar hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim ben 9.takıma geçiyorum. hepinizle umarım zayıf zayıf yeniden görüşürz. kusura bakmayın arkadaşlar ama yazdıklarımı gören kimse yoktu gece girdim malum öğrencilik gerçi gün içerisindede yazan çizen olmamış. eczacımis özürlerimi kabul et lütfen canım çiğdemcim umarım hep böyle devam edersin çok güzel ilerliyorsun.. hepiniz bnm ilk takımım olarak yer alacaksınız ve sık sık geleceğim buralara :) çok seviyorum sizleri ama takdir edersinizki motivasyon olmadan mezuniyetime yetişemem görüşrüz :)

kızlar kusura bakmayın cumadan sonra giremedim benim 2 çocuk gene hasta oldu, bugün gene acildeydik, bende oruç borcum vardı ve başladım yarın 3. orucuma niyetleneyeceğim inşallah ,akşamları hafif yemeye ve 20 dk yürümeye özen gösteriyorum , perşembe günümü tartılacagız yine onu soracaktım

Sonuna kadar haklısın cnm. Bol motivasyonlu kilo vermeler diliyorum.

Soracak birini bulursan sorarsın kuzucm. Nitekim bugün bu topik '24 saat boyunca hiç cevap yazılmayan bir motivasyon! topiği' ünvanını kazandı. Çocukların için de acil şifalar diliyorum cnm.

Sonuna kadar haklısın cnm. Bol motivasyonlu kilo vermeler diliyorum.

sağ ol canım benim teşekkür ederim umarım sizde motive olursunuz. bu cuma buradan yapacakmışım kilo bildirimimi. bu arada bakın ben ne buldum gezerken.. resimlere bakıp motive olun fotoları ekleyemedim o yüzden site vereyim :) bol bol bakın beni gaza getirdi :)

Milliyet - Böyle değiştiler

6. takım sessizdi zaten ama hergün girip karşılıklı cevaplaşmak gerekiyor canım. ben girmedigim günlerden sonra bile girdigimde sayfalar çok ilerlememiş diye çıktıgımda olmuştu ,ama bundan sonra sürekli açık olacak sayfam ve giren çıkanları kontrol edicem yazılara bakıcam , yani hatamı aslında ben dahil herkes biliyor ama kimse kimseyi eleştirmeyince rahatlık basıyor üyelerde gelmiyor ,
ben perşembede bildiririm yine cuma sabahıda bildiririm cumayı dikkate alalım cünkü ben düzenli beslenmeye çalışıyorum gram oynasın seviniyorum çok çok

Evt cnm, bildirimini burdan yapıyorsun. Biz yanına not düşüyoruz '9.Takıma transfer oldu' diye. Haftaya da direkt ordan bildirmeye başlıyorsun, '6. Takımdan transfer oldu' notuyla. :112:
Fotolar süper ya. İşte bu yüzden herkes foto çekilsin diyorum ya. :)

Haklısın kuzucm. Lakin kaptanımız gündüz çalıştığı için listeyi perş i cumaya bağlayan gece hazırlayabiliyor diye biliyorum. Bildirimi perş den yapmamızın nedeni bu yani. :112: Hadi ayyıldızım, bi toparlayalım takımı ya.

anladım canım. perşembeden bildiririm yine inşallah ,ben de 2 gündür oruç tutuyorum şimdide sahur yaptım inşallah ,

bende başlamıştım çekmeye ama iç çamaşırıyla çekince buraya koyamıyorum malum inciciler falan var incicilerden önce benim nişanlım kafamı kırar lvalla onuda geçtim zaten olmaz yani ama bilgisayarada karşılaştırmalı oalrak bakıyorum ve karar aldım her 4 5 kiloda bir çekip çekip bakıcam kıyafetlerle olursa eğer vaktim onuda çeker koyarım hatta buradanda paylaşırım eğer sende burada olursan :)

şöyle yapabiliriz tartıyı çekelim olur mu :))) kg bildirimindede farklılık olur hem ,ayacıklarımız görünür sadece

güzel yöntem olur bu cuma buradan bildirim yapıcam zaten o zaman öyle birey yapabilirim
bende o şekilde yaparım ,bu haftadan umutluyum. gerçi artık dişime taktım 13 kg verene kadar devam devam :)) 90 tane oruç borcum vardı kg almadan kg vermeye çalışarak geçirecegim hafta içi tutuyorum zaten ,akşamlarıda az yiyorum ve yürüyorum inşallah başaracagım ,

hadi bakalım inşallah canım :) bende önce şu nişana 65 ile gitmek istiyordum ama nişan eğer şubat tatiline ertelenirse ben şubata kadar 55 kilo olmak istiyourm inşallah olurum

hadi bakalım inşallah canım :) bende önce şu nişana 65 ile gitmek istiyordum ama nişan eğer şubat tatiline ertelenirse ben şubata kadar 55 kilo olmak istiyourm inşallah olurum

karışık yazdın anlamadım :) şuan kaç kilosun şubatta nişan olucak sanırım ,o zaman kadar 65 mi olmak istiyorsun canım. yoksa 65 kilosun 55 mi olmak istiyorsun

karışık yazdın anlamadım :) şuan kaç kilosun şubatta nişan olucak sanırım ,o zaman kadar 65 mi olmak istiyorsun canım. yoksa 65 kilosun 55 mi olmak istiyorsun

yok ben 71 küsür 72 de sen ona işte 72 kiloyum şuanda. ama yeğenimle en yakın arkadaşımın nişanı vardı aralık 15 te ben ona 65 kg oalrak gideyim diyordum şimdi nişan şubat tatiline ertelencek sanırım eğer öyle olursa şuabta kadar devam edip 50 55 arası olarak gitmek istiyorum nişana canım

şimdi metabolizma hızın eger çok iyiyse canım aralıkta değil şubatta 65 kg olup 6 kg bile versen bu çok iyi birşey , haftada kaç kg gidiyor senden, bunun için özel neler yapıyorsun bilmek istiyorum hedeflerimiz aynı cünkü bende 55 in altına düşmek istiyorum. inşallah istedigin kiloya ulaşırsın canım.
benim artık dönüşüm yok mutlaka vermem lazım giydigim de yakışmıyor hiç

aynı srun bendede var canım. metabolizmam iyi sanırım ya biraz dikkat ettimmi veriyorum haftada 1 kilo kadar :) ki buda normal oaln miktar yani fazlası eksiği önemsemiyorum 100 gr. 100 gr. dır mantığıyla ilerliyorum. bu aralar ara verdim geri aldım hemencecik ama yeniden başladım işte. sporcuyum zaten ama evde extradan diyetle birlikte 1 saat spor mutlaka yapıyorum canım. sınav dönemi geçince sporumuda tekrardan yapacağım hatta yarın başlaycağım tekrardan spora. zaten yeme alışkanlığımıda düzeltince gelir gerisi. haftada 1 kilodan olsa 22 kilo 22 hafta yapar eh ayı 3 haftadan saysak 1 haftası regl dönemi çünkü oda 22/3 ten 7..... yapar yani 7 ay eder ancak bu çok uzun bir zaman 50 kilo için. ben sporumu arttırarak kilo vermesem bile incelmeyi istiyorum ki 60 55 arasında olursam zaten kemiklerim iri olduğundan dolayı rahatlıkla zayıf ve çıtır olarak dolaşabilirim etrafta :):):)

ooo çok iyi canım sen spor yapıyorsan yediklerine dikkat etmen gerekiyor sadece , verirsin bence. valla yazdıklarından sonra güvendim sana ,bu grupta olmasanda sanırım 9. takıma geçiyorsun arada uğra yaz olur mu bize de, bende tahmini yarım kg versem haftada yaza sanırım ideal olarak ulaşırım gibi hedefime

Olsun olsun, mühim olan senin görmen zaten. Tabii kıyafetlerle olursa da çok isteriz görmeyi.

şöyle yapabiliriz tartıyı çekelim olur mu :))) kg bildirimindede farklılık olur hem ,ayacıklarımız görünür sadece

Aslında hem eğlenceli hem de güzel olur. Ama sanırsam ben pek yapamam. Sabah 2 arada 1 derede tartılıyorum zaten. Bir de fotoyu çek, siteye koy.. Yine de zaman bulursam yaparım inş.

Olursun inş olursuunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…