Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mrb kızlar bikaç gündür giremiyorum cenazemiz vardı o yüzden

teyzem vefat etti

2 hafta oldu ben takıma girip girmediğim belli oldu mu
aralarda internetim gitmişti o yüzden bikaç akşam giremedim ama onun dışında
katılmaya çalıştım

benim sonuç ne

ne güzelll :) ben biraz aceleci davranıyorum ister istemez ama olacak :) sabah aç karnına 71.7 geldim :) artık maraton başladı 55 i görene kadar kaçamak yok.

amiiiiinnnnn :) gelirim arada bir merak etme sen :) rahat bırakmam burayıda karıştırır karıştırır giderim hele bi şu sınavlarım bitsindeee

başın sağolsun canım allah sabırlar versin kalanlara.

başınsağolsun canım.
hoşgeldin bu arada takıma. fırsat buldukça girmeye calış canım , takip etmek insana daha bir hırs veriyor

sabah tartıldım yine duramadım ve kg kaybım için başka yöntemler denemeliyim oruc olmanın dezavantajınıda sayarsak ne yapabilirim bilmiyorum akşam elimden geldigince az yiyorum bol su içiyorum. ödem atıcı çay içmem gerekiyor sanırım

şu saatten ıtıbaren takımın lıste paylasımı ve hıc bırseyıyle ılgılı paylasım yapmıorum . kaptanlıgıda bırakıorum. bu gıdısle de takım kapancak ona gore ortak karar alalım bn kaptan olurum dıyen varsa musaıt olan ecz.imis veya bna bıldırebılır?

cnm takım kapanmassa yenı bır kaptan bulursak bu hafta lıstedesın

sabah:
2 bardak ılık su
1 yeşil elma

kahvaltı:
1 tane haşlanmış patates
süzme beynir
1bardak yeşilçay

öğlen:
1 adet shinitsel (okulda olduğum için )

ara:
1 yeşil elma

akşam:
1 yeşil elma
yağsız kavurma
közlenmiş sebze

spor:
okuldan eve 40 dk yürüyüş
leslie sansone ile 1500 adım​
not:
az önce bir avuçtan fazla soslu fıstık yedim

Başın sağolsun cnm.
Bahar ın da söylediği gibi bu hafta listedesin cnm sen. Eğer takım dağılırsa da takım üyesi gibi muamele göreceğini düşünüyorum. :112: Tabii takım üyelerine nolacak bilmiyoruz.

İşe yarayabilir cnm. :112: 1 kupa yeşilçay dahi olsa iç. Yeşilçay bende çok farkettiriyor. :112:

Cnm mesajın küskün gibi biraz?

Hani bomba gibi bir listeyle geliyordun bugün sen? Bomba elinde patladı galiba! :76:

cnm sımdı ıste bı suru stress vs okulum da var tabıkı bu arda regl da olamadam tarı da 2 kılo fazla cıkıorum.takımın halı perısan kaptan yok.

daha bunun gbı sayfa sayfa yazabılırım morlım bzk ıste bole

canım elmalar neden her ögünde var elma diyeti falan mı yapıyorsun. fıstık dışında gözüme çarpan birşey olmadı gayet iyi beslenmişsin
40 dk yürüyüşünde gayet iyi tempolu mu yürüyorsun

canım ya ben yeşil çay içersem hiç uyuyamıyorum,siyah çay içinde geçerli ,

relg döneminde olabiliyor kg artımı şişligin vardır üzülme canım.
valla elimden geleni yapacagımı söyledim ,kaptan olamam ama sayfaya güncel tutabilirim ,yeterki arkadaş gelsin ,menüler paylaşılsın yorumlar yapılsın
CUMA SABAHI HERKESİN OKUMASI İÇİN güzel bir yazı yaz kaptancığım bırakmaa lütfen ,eminim toparlanıcazz

evet dün gece sahurumla başlamak istiyorum. 3 dilim beyaz ekmek içine helva koyup yedim. tok tutuyor diye ve çok tefarruatlı çay falan hazırlamaya vaktim yok.
niyetliydim , ezan okununca bir çay bardağı yoğurdumu yedim.
1 saat sonrası 1 portakal yedim
akşam yemeğim saat 7 de 1 tavukdöner oldu ,1 bardak ayran ile.malesef yemek yapamadığım için bu şekilde oldu.
daha sonra ara meyve yarım nar,1 mandalina iriydi biraz, çeyrek elma yedim
2.5 lt su tükettim

ve şimdi sahur yaptım yine 3 dilim içi alınmış ekmek ve helva koydum içine ,artık haftaiçleri allah nasip ederse hep niyetliyim kızlar.haftasonları mola veriyorum
yarın tartılacagım ama şimdi 1 lt su içerim ben kesin :)) o yüzden akşama doğru kg bildirimi yapacagım mahsuru olmaz inşallah ,ancak suyu atarım vücudumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…