ooo çok iyi canım sen spor yapıyorsan yediklerine dikkat etmen gerekiyor sadece , verirsin bence. valla yazdıklarından sonra güvendim sana ,bu grupta olmasanda sanırım 9. takıma geçiyorsun arada uğra yaz olur mu bize de, bende tahmini yarım kg versem haftada yaza sanırım ideal olarak ulaşırım gibi hedefime
amiiiiinnnnn :) gelirim arada bir merak etme sen :) rahat bırakmam burayıda karıştırır karıştırır giderimOlsun olsun, mühim olan senin görmen zaten. Tabii kıyafetlerle olursa da çok isteriz görmeyi.
Aslında hem eğlenceli hem de güzel olur.Ama sanırsam ben pek yapamam. Sabah 2 arada 1 derede tartılıyorum zaten. Bir de fotoyu çek, siteye koy.. Yine de zaman bulursam yaparım inş.
Olursun inş olursuunn.
mrb kızlar bikaç gündür giremiyorum cenazemiz vardı o yüzden
teyzem vefat etti
2 hafta oldu ben takıma girip girmediğim belli oldu mu
aralarda internetim gitmişti o yüzden bikaç akşam giremedim ama onun dışında
katılmaya çalıştım
benim sonuç ne
başınsağolsun canım.mrb kızlar bikaç gündür giremiyorum cenazemiz vardı o yüzden
teyzem vefat etti
katılmaya çalıştım
benim sonuç ne
ne güzel bende akşam yürüyeceğim ,25 dk yürüyüş yaptım
teyzem vefat etti
katılmaya çalıştım
benim sonuç ne
teyzem vefat etti
katılmaya çalıştım
benim sonuç ne
sabah tartıldım yine duramadım ve kg kaybım için başka yöntemler denemeliyim oruc olmanın dezavantajınıda sayarsak ne yapabilirim bilmiyorum akşam elimden geldigince az yiyorum bol su içiyorum. ödem atıcı çay içmem gerekiyor sanırım
şu saatten ıtıbaren takımın lıste paylasımı ve hıc bırseyıyle ılgılı paylasım yapmıorum . kaptanlıgıda bırakıorum. bu gıdısle de takım kapancak ona gore ortak karar alalım bn kaptan olurum dıyen varsa musaıt olan ecz.imis veya bna bıldırebılır?
sabah:not:
2 bardak ılık su
1 yeşil elma
kahvaltı:
1 tane haşlanmış patates
süzme beynir
1bardak yeşilçay
öğlen:
1 adet shinitsel (okulda olduğum için)
ara:
1 yeşil elma
akşam:
1 yeşil elma
yağsız kavurma
közlenmiş sebze
spor:
okuldan eve 40 dk yürüyüş
leslie sansone ile 1500 adım
az önce bir avuçtan fazla soslu fıstık yedim
Başın sağolsun cnm.
Bahar ın da söylediği gibi bu hafta listedesin cnm sen. Eğer takım dağılırsa da takım üyesi gibi muamele göreceğini düşünüyorum. :112: Tabii takım üyelerine nolacak bilmiyoruz.
İşe yarayabilir cnm. :112: 1 kupa yeşilçay dahi olsa iç. Yeşilçay bende çok farkettiriyor. :112:
Cnm mesajın küskün gibi biraz?
Hani bomba gibi bir listeyle geliyordun bugün sen?Bomba elinde patladı galiba! :76:
canım elmalar neden her ögünde var elma diyeti falan mı yapıyorsun. fıstık dışında gözüme çarpan birşey olmadı gayet iyi beslenmişsinsabah:not:
2 bardak ılık su
1 yeşil elma
kahvaltı:
1 tane haşlanmış patates
süzme beynir
1bardak yeşilçay
öğlen:
1 adet shinitsel (okulda olduğum için)
ara:
1 yeşil elma
akşam:
1 yeşil elma
yağsız kavurma
közlenmiş sebze
spor:
okuldan eve 40 dk yürüyüş
leslie sansone ile 1500 adım
az önce bir avuçtan fazla soslu fıstık yedim
canım ya ben yeşil çay içersem hiç uyuyamıyorum,siyah çay içinde geçerli ,Başın sağolsun cnm.
Bahar ın da söylediği gibi bu hafta listedesin cnm sen. Eğer takım dağılırsa da takım üyesi gibi muamele göreceğini düşünüyorum. :112: Tabii takım üyelerine nolacak bilmiyoruz.
İşe yarayabilir cnm. :112: 1 kupa yeşilçay dahi olsa iç. Yeşilçay bende çok farkettiriyor. :112:
Cnm mesajın küskün gibi biraz?
relg döneminde olabiliyor kg artımı şişligin vardır üzülme canım.cnm sımdı ıste bı suru stress vs okulum da var tabıkı bu arda regl da olamadam tarı da 2 kılo fazla cıkıorum.takımın halı perısan kaptan yok.
daha bunun gbı sayfa sayfa yazabılırım morlım bzk ıste bole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?