canım bence öğünleri atlamamalısın ve de sağlıklı yiyecekler yemelisin,hamburger malum pek masum bi yiyecek değil.benim anlamadım :26:ne cezası?:44: .mrb kızlar
mrb kaptanım
menümü yazıyımda
bende öğlen bişey yemedim
akşam 1 hamburger menü yedim
cezama razıyım
hoşgeldin canım.
kaptanım mesaj sayısını biz mi sayıcaz aniden saymadan o günü kapatır ya da diger gün gelip önceki günü bildirmemişse fatoş0909 sayıyordur değil mi ?yanlış anlamadım sanırım.
çok teşekkür ederim,elimden geldiğince aktif olmaya çalışırım,şimdi gelelim kurallara...benim anladığım kadarıyla bildirimler cuma yapılıyor ama isteyen perşembe de yapabilir,birde haftada toplam 30 mesaj yazıcaz ve herkes en son mesajında o gün kaç mesaj yazdığını belirtecek,anlamış mıyım?
hftada en az30 mesaj bırde bıldırımlerı hep persembeden yapıoruz aksam bn 12 e kadar lısteyı duznlıyorum ecz kontrol edıp yayınlıyor cuma gunu o yuzden herkesın persembeden mutlaka bıldırım yapması gerekmekte.
O kadar yoğunumki çocuk iyleşti şükür boyadık evi şimdidie mutfağa dalıcam...
canım öncelikle merhaba ben yeni takım adayı Neslihan..neden sinir oluyosun ne güzel 13 kilo vermişsin işte daha da gerisi gelir inşaallah,üniv.gittiğine göre daha gençsin bize göre daha rahat kilo verirsin,inşaallah hep beraber amaçlarımıza ulaşırız.
Tamam cannım anladım,bence de buradaki cezalar caydırıcı oluyor.mrb
hoşgeldin arkadaşım
bundan sonra rejime uymayan yemeklere ve hedefe ulaşamayanlara ceza vereceğiz demiştik önceki sayfalarda o yüzden öyle yazdım
bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım yemek kaşığı tulum peyniri
biraz yufka ekmeği arasına koydum yedim
öğlen
1 kase mercşmekli erişteli çorba
yarım kase yoğurt
2 dilim kepekli ekmek
ara öğün türk kahvesi ve 2 dilim elma
merhaba canım,menümü yazmak için akşamı bekledim,sonra nasılsa yazdım diye kaytarabilirim demrb neslihan
mesajlarda menünü de söylersen yorum yapabiliriz cnm
çok sevindim bu habere çünkü motivasyonum diplerdeydi,bu haber iyi geldi şimdi..Neslıhan sn gerı donmek üzere ayrıldıgın ıcın 6 ay beklemen gerekmıyor bu hafta ılk lıstede olucaksın bılgın olsun.
regl dönemin yakınsa da herşeye ağlayasın gelebilir benim o zamanlarda iştahım ve asabiyetim tavan yapıyor da...öyle de canım ama 13 kilo yeterli değilll hala fotoğraflarda dinazor gibi çıkıyorummm artıkk zayıflamak istiyorummm
çok duygusalım bugün bütün gün ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?