Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mrb kızlar
mrb kaptanım

menümü yazıyımda

bende öğlen bişey yemedim
akşam 1 hamburger menü yedim

cezama razıyım

Bak bu konuda Püsküütün el emeği göz nuru topiği Önce Hüplet, Sonra Güplet ne diyor;

Şimdi ben sana öğlene yememişin zaten, onun kalorisini de düşelim diyicem ama daha kötü. Yemeyerek metabolizmanı yavaşlatmışın. Ve bunun adı telafi değil de ceza olduğu için bu hafta (pazara kadar) 3 gün ekstradan yap bunu derim.

düzenliyorum cnm puskute de solıcm bırıncı sayfya yerlestırsın kuralları

Hah evt, bir sonraki aşamada ben de onu diyicektim. Ee aklın yolu bir. :13::13:

hayr ya dıkkat et kendıne lımon kemır meyve ye iileş

Artık çok geç. Kendimden geçmiş durumdayım. Ama sabahları ballı süt, akşamları da limonlu bir şeyler alıyorum mutlaka.

Son düzenleme:
Yok kızlar olmayacak. Bilg 2 saattir açık. Yani ben az önceki mesajı bile 2 saatte yazdım. Bu baş bu bedene ağır geliyor bugün. Taşıyamıyorum. Baş ağrısı ve bilimum diğer grip belirtileri de beraberinde tabii. Bugün beni affedin. Söz iyileşince telafi edicem. İyi geceler diliyorum herkese.

Not: Bu bugünkü 2. ve son mesajım.
Not 2: Yarın babam geliyor. Bilg başında ne kadar oturabilirim bilmiyorum ama şayet sağlığım el verirse az da olsa gelebilirim diye umuyorum inş. :112: Yoksa bu kadar bile giremeyebilirim.

Son düzenleme:
canım kendine haksızlık etme çok şükür sağlığımız yerinde veririz inşallah.

kızlarr nasılsınız ne var ne yok? bir halinizi hatrınızı sorayım dedim :):):)

merhaba canım nasılsın ? nasıl gidiyor,

hayırlı geceler kızlar
bu sabah giremedim malum saat 12 gibi uyanıyorum ve daha sonra kızı besle ,ortalığı toparla iş güç derken akşam yemegine girişiyorum sonra oğlum geliyor ancak bu saatlerde rahatça girebiliyorum. bugünde niyetliydim cuma gününe kadar oruç tutacağım inşallah cünkü borç oruçlarım var
dün gece 1 domates ve ekmek arası yapıp sahur ile devam ettik
ezan okununca 1 mandalina yedim.3 kuru pasta yedim malesef misafirmden kalanlardı ve çok pişman olsamda 2 tane de şekerpare yedim çok çok fena idi dün,
akşam yemegimdede 5kaşık pirinç pilavı ve tavuk haşlaması vardı çok az idi pilav üstündeydi ,yarım bardak ayran içtim ,karalahana,havuç,turp ve soğandan yaptğım salatayı yedim.
akşamda çay içtim 1 bardak ve 10 adet mısır yedim tam bir fiyaskoooo
sonrada nar yedim 1 tane.
şimdide sahur yaptım 3 dilim ekmek ve 1 kase yarısı kadardomatesli kıyma ve 1 fincan şekersiz yeşil çay
toparlanacagım söz veriyorum. sebebini uzunca anlatıcam gündüz vakti ,psikolojim çok bozuktu kızlar ,misafirim vardı dedim ya biraz canım sıkıldı kilomdan dolayı üzüntü yaşadım yemeye verdim resmen kendimi

6. Takımcım günaydın,

Kaptanımız RoSeSpRiNq in bana ilettiği mesaja istinaden takım topiğinizin ilk mesaj içeriğine takım kurallarınızı entegre ettim.

Sağlıklı ve keyifli zayıflamalar dilerim.

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım?
Ben hala kötüyüm. Bugün stajdan da izin aldım, çıkmadım bir yere. Akşam ıhlamur kürü yaptım bir kaç kupa. Yarına Allah Kerim bakalım, inş.

Hoşgeldin cnm. Ben Ecz.imis. 23 yaşında, 1.72 boyunda öğrencyim.

Biz günlük kaç mesaj yazdığımızı son mesajımızda belirticez. Fatos a yardım amaçlı. :112:

Bir de o 13 kg vermeseydin ne halde olacaktın, düşünsene cnm. Daha da vericez inş hep birlikte. Bu bir süreç. Sonunda hepimiz çıtırlar olarak ayrılıcaz inş burdan. Senin tek yapman gereken düğüne kadar hız kazanıp katedebildiğin kadar yol katetmek.

O kadar yoğunumki çocuk iyleşti şükür boyadık evi şimdidie mutfağa dalıcam...

Gözünüz aydın cnm.

öyle de canım ama 13 kilo yeterli değilll hala fotoğraflarda dinazor gibi çıkıyorummm artıkk zayıflamak istiyorummm

çok duygusalım bugün bütün gün ağladım

İnsanın bazen tazelenmesi gerekiyor. Yeniden hırslanabilmesi için birşeyler olması gerekiyor yeniden. Bunu da hırslanma sebebin say ve devam et.

Tamam cannım anladım,bence de buradaki cezalar caydırıcı oluyor.

Hem hırslandırıcı hem de zevkli. Ben normalde fazla spor yapamayan bir insanım ama işin ucunda ceza olunca hevesle yapıyorum.

Öğle yemeği?? :44:
Diğer hatalarını da sen biliyorsun zaten. :112: Ama bilmek yetmez, çek bakalım 3 gün 100'er mekik.

kızlarr nasılsınız ne var ne yok? bir halinizi hatrınızı sorayım dedim :):):)

Biz iyiyiz kuzucm, sen nasılsın?

Cnm keşke üzüntü verici şeyler yaşamasak. Ne yaşadığını bilmiyorum ama yakında üzülmen manasız olacak zaten. Kurtulucaz inş tüm fazlalıklarımızdan. Üstelik bu konuda en az üzüntülü olması gereken kişi sensin aramızda. Kilolarının tamamı doğum kilosu. :112: Ama hadi diyelim asabın bozuldu kilodan dolayı. Kendini niye yemeye veriyorsun bunun için kuzucm! Aksine daha hırslanıp daha dikkatli olman lazım menülerin konusunda.
Sen de 1 er saat tempolu yürüyüş yap o zaman cumaya kadar. Senin kaçamak fazla olmuş biraz.

Hoşbulduk canım,buradaki cezaların içeriği tam olarak nedir?nasıl cezalar veriliyor?

haa bu arada ben dün yazmayı unuttum ,dün hareket için 20 dk oryantal yaptım,bugün de okuldan yürüyerek geldim 4 bir de nöbetçiydim her tenefüs 3 kat inip inip çıktım(bu da baya bi hareket oldu benim için.

sanki motivasyonum biraz daha arttı,bir de grip oldum iştahım da azaldı bu da işe yaradı:)) ve bugün tartıda 300 gr az çıktım.

Ne güzel. Ben cuma 68,7 kg cumartesi 68,4 kg çıktım. Bugün mü? 69,0 kg. Nolacak halim bilmiyorum.

Hoşbulduk canım,buradaki cezaların içeriği tam olarak nedir?nasıl cezalar veriliyor?

Henüz bir düzene oturtmadık cnm. Kafamıza göre. Ama varsa bir önerin? Ben bu işi bir düzene oturturum diyorsan? Sen ayarla sistemi, uyarız biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…