mrb kızlar
mrb kaptanım
menümü yazıyımda
bende öğlen bişey yemedim
akşam 1 hamburger menü yedim
cezama razıyım
HAMBURGER MENÜ HÜPLETMEK İSTİYORUM...
ALDIĞIM KALORİYİ GÜPLETMEK İÇİN BİR SAAT 45 DAKİKA KOŞMAM GEREKİYOR.
Açıklama :
"Hamburger Menü" yaklaşık olarak 1.370 kcal:
Whopper (754), Küçük boy patates kızartması (206), 8 li soğan halkası (410)
(Kalori değerleri, Burger King sitesinden alınmıştır.)
Koşarak -orta hızda- harcadığınız kalori ise dakikada 13 kalori.
düzenliyorum cnm puskute de solıcm bırıncı sayfya yerlestırsın kuralları
hayr ya dıkkat et kendınelımon kemır meyve ye iileş
canım kendine haksızlık etme çok şükür sağlığımız yerinde veririz inşallah.Kızlar sizden öncelikle çok çok özürdilerim..Vize haftam vardı.. ve haftasonuda ankaraya abimin büyük nişanına gittik nişanımızı yaptık o kadar yoğundum ki anlatamam.. ama çok sinirim bozuk nişan fotoğraflarında ağzımı bozucam ama resmen '' AYI '' gibi çıkmışım ... çok kötüydümmm ağlamaktan gözlerim şiştio kollar o gıdıkk o göbekk önden gidiyordu resmen suan bunları yazarken bile gözlerim dolduu.. inşlh bitecek bu çile güzel vucudumuz olacak takım halinde hep birlikte bnim için dönüm noktası bugünnn hep birlikte basaracağız
kızlarr nasılsınız ne var ne yok? bir halinizi hatrınızı sorayım dedim :):):)
Merhaba ben Neslihan,87 kilo ile başladığım diyet yolculuğunda kk sayesinde 11 kilo verdim 76,4 oldum ancak yaklaşık 6 ay önce 14.takımdan kendi isteğimle(işlerimin çok yoğun oluşu sebebiyle) ayrıldım,verdiğim kiloları ramazan bayramına kadar korudum ama bayramdan sonra yavaş yavaş gevşedim ve şuan 80 kiloyum kk'ya geri dönmek istiyorum burası bana kesinlikle çok iyi geliyor.Takımınızda hala yer varsa ben de aranıza katılmak isterim.daha önce kendim isteyerek ayrıldığım için beklemem gereken 6 aylık süre 1 aralıkta dolacak ama ben o tarihe kadar daha fazla kilo almak istemiyorum,kalan 15 günlük süreyi affedebilirseniz veya bu süreyi deneme olarak geçirebilirsem çok sevinirim.Sevgiler Neslihan...
hoşgeldin canım.
kaptanım mesaj sayısını biz mi sayıcaz aniden saymadan o günü kapatır ya da diger gün gelip önceki günü bildirmemişse fatoş0909 sayıyordur değil mi ?yanlış anlamadım sanırım.
Kızlar sizden öncelikle çok çok özürdilerim..Vize haftam vardı.. ve haftasonuda ankaraya abimin büyük nişanına gittik nişanımızı yaptık o kadar yoğundum ki anlatamam.. ama çok sinirim bozuk nişan fotoğraflarında ağzımı bozucam ama resmen '' AYI '' gibi çıkmışım ... çok kötüydümmm ağlamaktan gözlerim şiştio kollar o gıdıkk o göbekk önden gidiyordu resmen suan bunları yazarken bile gözlerim dolduu.. inşlh bitecek bu çile güzel vucudumuz olacak takım halinde hep birlikte bnim için dönüm noktası bugünnn hep birlikte basaracağız
O kadar yoğunumki çocuk iyleşti şükür boyadık evi şimdidie mutfağa dalıcam...
öyle de canım ama 13 kilo yeterli değilll hala fotoğraflarda dinazor gibi çıkıyorummm artıkk zayıflamak istiyorummm
çok duygusalım bugün bütün gün ağladım
Tamam cannım anladım,bence de buradaki cezalar caydırıcı oluyor.
MENÜM
Sabah
-3 ince dilim ekmek
-4 zeytin
-1k kutusu peynir
-1 haşlanmış yumurta
-1 çaykaşığı fındık ezmesi
-3 kupa şekersiz yeşilçay
Ara
-1 elma
-15,20 adet leblebi
-2 adet bisküvi(biraz fazla kaçtı ama...)
Akşam
-1 kase yoğurt çorbası
-1 porsiyon sebzeli tavuk yemeği
-1 adet şekerpare
-2ince dilim ekmek
Ara
-1 mandalina
-1 elma
arkadaşlar ben aslında diyetisyen menüsünü takip ediyorum ama bu son bisküvi ve tatlı fazladan oldu,aslında uzun zamandır bu kadar güzel bi menüm olmamıştı,sonraki menülerimin daha iyi olmasına gayret edeceğim,söz...
kızlarr nasılsınız ne var ne yok? bir halinizi hatrınızı sorayım dedim :):):)
hayırlı geceler kızlar
bu sabah giremedim malum saat 12 gibi uyanıyorum ve daha sonra kızı besle ,ortalığı toparla iş güç derken akşam yemegine girişiyorum sonra oğlum geliyor ancak bu saatlerde rahatça girebiliyorum. bugünde niyetliydim cuma gününe kadar oruç tutacağım inşallah cünkü borç oruçlarım var
dün gece 1 domates ve ekmek arası yapıp sahur ile devam ettik
ezan okununca 1 mandalina yedim.3 kuru pasta yedim malesef misafirmden kalanlardı ve çok pişman olsamda 2 tane de şekerpare yedim çok çok fena idi dün,
akşam yemegimdede 5kaşık pirinç pilavı ve tavuk haşlaması vardı çok az idi pilav üstündeydi ,yarım bardak ayran içtim ,karalahana,havuç,turp ve soğandan yaptğım salatayı yedim.
akşamda çay içtim 1 bardak ve 10 adet mısır yedim tam bir fiyaskoooo
sonrada nar yedim 1 tane.
şimdide sahur yaptım 3 dilim ekmek ve 1 kase yarısı kadardomatesli kıyma ve 1 fincan şekersiz yeşil çay
toparlanacagım söz veriyorum. sebebini uzunca anlatıcam gündüz vakti ,psikolojim çok bozuktu kızlar ,misafirim vardı dedim ya biraz canım sıkıldı kilomdan dolayı üzüntü yaşadım yemeye verdim resmen kendimi
6. Takımcım günaydın,
Kaptanımız RoSeSpRiNq in bana ilettiği mesaja istinaden takım topiğinizin ilk mesaj içeriğine takım kurallarınızı entegre ettim.
Sağlıklı ve keyifli zayıflamalar dilerim.
Hoşgeldin cnm.Ben Ecz.imis. 23 yaşında, 1.72 boyunda öğrencyim.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Hem hırslandırıcı hem de zevkli.Ben normalde fazla spor yapamayan bir insanım ama işin ucunda ceza olunca hevesle yapıyorum.
sanki motivasyonum biraz daha arttı,bir de grip oldum iştahım da azaldı bu da işe yaradı:)) ve bugün tartıda 300 gr az çıktım.
Hoşbulduk canım,buradaki cezaların içeriği tam olarak nedir?nasıl cezalar veriliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?