Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

MENÜM
Sabah
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-2 zeytin
-1 şekersiz yeşilçay

Öğlen
-1 küçük porsiyon sebze yemeği
-2 kaşık pilav
-1 dilim ekmek

Akşam
-1 kepçe çorba

-2 dilim ekmek
-2 kaşık ıspanak
-3 kaşık makarna

akşam şekersiz çayla 2 bisküvi

Bu arada ben menülerimi sayamadım, ne zaman ne yedim. Ama dün-bugün az da olsa kabak tatlısı yedim. Cezam nazarınızdadır. Gerçi iyileşmeden yapamam ama iyileşince yapılmak üzere yazarım zihnimin bir köşesine.

Öğle yemeği?? :44:
Diğer hatalarını da sen biliyorsun zaten. :112: Ama bilmek yetmez, çek bakalım 3 gün 100'er mekik.

Canım dün geç kahvaltı yaptım oyüzden öğlen yemedim,cezaya gelince 3 mil leslie yaparak çeksem cezamı daha iyi olur bence ,zira mekik çekersem bel fıtığım heran başgösterebilir.

yok canmm geçen hafta söylemeyi unuttum bu hafta artk girebilirim akşamları işte çalşmaya başladm bugün ilk günümdü=))

Hayırlı olsun. Nerde çalışıyorsun cnm? Yani okuduğun bölümle ilgili bir yer mi? Sahi ne okuyordun sen?

Son düzenleme:
HANDEEEK.. Adını aşağıda görmeyeli uzun zaman olmuştu. Nasılsın kuzum?

canmmm benmmmm artık iyiyim uzun bi hastalık we wize dönemi geçirdim dün birden bire iş teklifi geldi bugün ilk günümdü bu ara çok atraksiyonlu günler geçiriorm sınawlar iş filan sen naslsn yawrm ii misin sizi çok özledim ya çok ciddiyim böle kafam hep diyetteydi burdaydı ne güzeldi yaaa :*

Hayırlı olsun. Nerde çalışıyorsun cnm? Yani okuduğun bölümle ilgili bir yer mi? Sahi ne okuyordun sen?

çoookkkkk teşekkür ederim canmm şimdi ataköyde bi mağazaya girdim yüksek yaptığım için derslere gitmem gerekio orasıda kabul etti tam süper oldu hem para kazanıorm hem okuorum kimya okudum canm şimdi eczaclkta yüksek yapıorum inşallah o da olur bigün

bebeimler ben yarın tekrar başlıorm diyete o yüzden menümü yarın akşamdan yazmaya başlıcam çok öpüorm sizi ii gecelerrrr :*

Atraksiyon iyidir, gereklidir yahu. Ben pek severim kendisini.

Aa, çok iyi olmuş. Eczacılık. Hangi dersten cnm? Bizim 4 kimyamız var. Gerçi 2 çeşit hoca girer ama. Hangisindesin sen? İnşaallah cnm.

Son düzenleme:

hayırlı olsun ne güzel

mrb ecz. imiş geçmiş olsun ikimizin boy kilo aynı 69 dan aşağı inmek çok zor heralde olmuyo sanki yaaa
napcaz

kabak tatlısı da çok bişi değil iyileşince 30 mekik çek yeter bence

senin söylediğin ceza çok ağırdı hamburger menüye 1 saat 45 dak 3 gün koşma

bu kadarını yapamam heralde biraz cezaları hafifletsekmi
dün 45 dk yürüdüm 3 gün 45 dk yürüyeyim

bişeylerde yapalımki ceza yöntemini uygulayalım bence

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım...

sabahleyin kepek ekmekli sandiwiç yedim

ara 1 muz

öğle: 1 kaşık pilav birazda karnıbhar haşlama yedim

ara 2 kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…