Öğle yemeği?? :44:
Diğer hatalarını da sen biliyorsun zaten. :112: Ama bilmek yetmez, çek bakalım 3 gün 100'er mekik.
Canım dün geç kahvaltı yaptım oyüzden öğlen yemedim,cezaya gelince 3 mil leslie yaparak çeksem cezamı daha iyi olur bence ,zira mekik çekersem bel fıtığım heran başgösterebilir.
ii geceler kızlar
gecmıs olsn cnm sebze meyveye agırlık ver.
bu hafta snı izinli mi yazalım izinli yazarsak 2 hafta oluo bılıosun kı?
yok canmm geçen hafta söylemeyi unuttum bu hafta artk girebilirim akşamları işte çalşmaya başladm bugün ilk günümdü=))
HANDEEEK.. Adını aşağıda görmeyeli uzun zaman olmuştu.Nasılsın kuzum?
Hayırlı olsun.Nerde çalışıyorsun cnm? Yani okuduğun bölümle ilgili bir yer mi? Sahi ne okuyordun sen?
canmmm benmmmm artık iyiyim uzun bi hastalık we wize dönemi geçirdim dün birden bire iş teklifi geldi bugün ilk günümdü bu ara çok atraksiyonlu günler geçiriorm sınawlar iş filansen naslsn yawrm ii misin sizi çok özledim ya çok ciddiyim böle kafam hep diyetteydi burdaydı ne güzeldi yaaa :*
çoookkkkk teşekkür ederim canmmşimdi ataköyde bi mağazaya girdim yüksek yaptığım için derslere gitmem gerekio orasıda kabul etti tam süper oldu hem para kazanıorm hem okuorum kimya okudum canm şimdi eczaclkta yüksek yapıorum inşallah o da olur bigün
bebeimler ben yarın tekrar başlıorm diyete o yüzden menümü yarın akşamdan yazmaya başlıcam çok öpüorm sizi ii gecelerrrr :*
çoookkkkk teşekkür ederim canmmşimdi ataköyde bi mağazaya girdim yüksek yaptığım için derslere gitmem gerekio orasıda kabul etti tam süper oldu hem para kazanıorm hem okuorum kimya okudum canm şimdi eczaclkta yüksek yapıorum inşallah o da olur bigün
Bu arada ben menülerimi sayamadım, ne zaman ne yedim. Ama dün-bugün az da olsa kabak tatlısı yedim.Cezam nazarınızdadır. Gerçi iyileşmeden yapamam ama iyileşince yapılmak üzere yazarım zihnimin bir köşesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?