mrb kızlar
benim kahvaltım
yarım dilim börek
ara
1kk peynir
az ekmek
1 kahve
haa bu arada ben dün yazmayı unuttum ,dün hareket için 20 dk oryantal yaptım,bugün de okuldan yürüyerek geldim 4 bir de nöbetçiydim her tenefüs 3 kat inip inip çıktım(bu da baya bi hareket oldu benim için .
MENÜM
Sabah
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-2 zeytin
-1 şekersiz yeşilçay
Öğlen
-1 küçük porsiyon sebze yemeği
-2 kaşık pilav
-1 dilim ekmek
Akşam
-1 kepçe çorba
-2 dilim ekmek
-2 kaşık ıspanak
-3 kaşık makarna
akşam şekersiz çayla 2 bisküvi
Bu arada ben menülerimi sayamadım, ne zaman ne yedim. Ama dün-bugün az da olsa kabak tatlısı yedim.Cezam nazarınızdadır. Gerçi iyileşmeden yapamam ama iyileşince yapılmak üzere yazarım zihnimin bir köşesine.
regl dönemin yakınsa da herşeye ağlayasın gelebilir benim o zamanlarda iştahım ve asabiyetim tavan yapıyor da...
MENÜM
Sabah
-3 ince dilim ekmek
-4 zeytin
-1k kutusu peynir
-1 haşlanmış yumurta
-1 çaykaşığı fındık ezmesi
-3 kupa şekersiz yeşilçay
Ara
-1 elma
-15,20 adet leblebi
-2 adet bisküvi(biraz fazla kaçtı ama...)
Akşam
-1 kase yoğurt çorbası
-1 porsiyon sebzeli tavuk yemeği
-1 adet şekerpare
-2ince dilim ekmek
Ara
-1 mandalina
-1 elma
arkadaşlar ben aslında diyetisyen menüsünü takip ediyorum ama bu son bisküvi ve tatlı fazladan oldu,aslında uzun zamandır bu kadar güzel bi menüm olmamıştı,sonraki menülerimin daha iyi olmasına gayret edeceğim,söz...
kızlarr nasılsınız ne var ne yok? bir halinizi hatrınızı sorayım dedim :):):)
Yok kızlar olmayacak.Bilg 2 saattir açık. Yani ben az önceki mesajı bile 2 saatte yazdım. Bu baş bu bedene ağır geliyor bugün. Taşıyamıyorum. Baş ağrısı ve bilimum diğer grip belirtileri de beraberinde tabii. Bugün beni affedin. Söz iyileşince telafi edicem. İyi geceler diliyorum herkese.
Not: Bu bugünkü 2. ve son mesajım.
Not 2: Yarın babam geliyor. Bilg başında ne kadar oturabilirim bilmiyorum ama şayet sağlığım el verirse az da olsa gelebilirim diye umuyorum inş. :112: Yoksa bu kadar bile giremeyebilirim.
hayırlı geceler kızlar
bu sabah giremedim malum saat 12 gibi uyanıyorum ve daha sonra kızı besle ,ortalığı toparla iş güç derken akşam yemegine girişiyorum sonra oğlum geliyor ancak bu saatlerde rahatça girebiliyorum. bugünde niyetliydim cuma gününe kadar oruç tutacağım inşallah cünkü borç oruçlarım var
dün gece 1 domates ve ekmek arası yapıp sahur ile devam ettik
ezan okununca 1 mandalina yedim.3 kuru pasta yedim malesef misafirmden kalanlardı ve çok pişman olsamda 2 tane de şekerpare yedim çok çok fena idi dün,
akşam yemegimdede 5kaşık pirinç pilavı ve tavuk haşlaması vardı çok az idi pilav üstündeydi ,yarım bardak ayran içtim ,karalahana,havuç,turp ve soğandan yaptğım salatayı yedim.
akşamda çay içtim 1 bardak ve 10 adet mısır yedim tam bir fiyaskoooo
sonrada nar yedim 1 tane.
şimdide sahur yaptım 3 dilim ekmek ve 1 kase yarısı kadardomatesli kıyma ve 1 fincan şekersiz yeşil çay
toparlanacagım söz veriyorum. sebebini uzunca anlatıcam gündüz vakti ,psikolojim çok bozuktu kızlar ,misafirim vardı dedim ya biraz canım sıkıldı kilomdan dolayı üzüntü yaşadım yemeye verdim resmen kendimi
6. Takımcım günaydın,
Kaptanımız RoSeSpRiNq in bana ilettiği mesaja istinaden takım topiğinizin ilk mesaj içeriğine takım kurallarınızı entegre ettim.
Sağlıklı ve keyifli zayıflamalar dilerim.
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım...
sabahleyin kepek ekmekli sandiwiç yedim
ara 1 muz
öğle: 1 kaşık pilav birazda karnıbhar haşlama yedim
ara 2 kuru kayısı
mrb öğlen menüm
yarım kase yoğurt
2 haşlanmış patates
2 dilim ekmek
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım?
mrb ecz. imiş geçmiş olsun ikimizin boy kilo aynı 69 dan aşağı inmek çok zor heralde olmuyo sanki yaaa
napcaz
kabak tatlısı da çok bişi değil iyileşince 30 mekik çek yeter bence
senin söylediğin ceza çok ağırdı hamburger menüye 1 saat 45 dak 3 gün koşma
bu kadarını yapamam heralde biraz cezaları hafifletsekmi
dün 45 dk yürüdüm 3 gün 45 dk yürüyeyim
bişeylerde yapalımki ceza yöntemini uygulayalım bence
kabak tatlısımı hımmmmm inşlh bol ravaklı değildlrrr
canım senin de vize haftasımı yoksa ah ah ben atlattım geçen hafta ...
birde hafta sonu abimin nişan olayı çıktıı birden acele bir şekilde verilen bir karardııı iyice bitkin düşmüştüm..
Aa, 30 mekik iyiymiş. Ben bugün çekerim onu kuzucm inş.Hatta 30 da benden olsun, 60 mekik çekeyim ben.
Hadi ya, 1 saat 45 dk mı yazıyordu orda.Kusura bakma cnm, içeriğine bakacak halim yoktu. Karşılığını bulup 'bu bir ceza' mantığıyla 3 gün tekrarlamanı istemiştim. Ama haklısın. 45 dk olsun. :112: Ama ekstradan 45 dk kuzucm. Normal sporuna ek.
Aslında çok da zor değil kuzucm. Ben geçen sene 65,3 e kadar inmiştim ama sonra yeniden almaya başladım işte. Hala da toparlanamadım.Toparlanıp dikkat etmek lazım.
69 önemli gibi görünüyor ama ben 68 i daha çok seviyorum.68 in şöyle bir güzelliği var. Bir yeniden 70 e çıkabilirim korkusu geçiyor. Bir de ben 68 den sonra verdiğim her gramı vücudumda gözlemleyebilmiştim. Sabah kalkıp da aynaya baktığımda farkediyordum yani. Ama 71 le 68 arasında hiç bir şey hissetmemiştim. Fiziksel olarak yani. Yoksa duygusal anlamda kopmuş gitmiştim zaten.
Şerbeti boldu ama çok inceydi. :112: Şekeri de azdı zaten. :112:
Yok kuzum. Benimkiler senden önceki haftaydı. 5-9 kasım. Geçti gitti çok şükür.Şu sıralar sonuçları açıklanıyor işte.
Alelacele nişan mı!Her şey iyi hoş da nasıl kıyafet buldun?
iyidir morallerdüzeldi : )))
sen nasılsın bakalım *
hemen aksam ne yediğimi de yazayımm
100 gram kadar tavuk
1 kase yoğurt
1 kepçe sebze çorbası
Spor yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum okul o kadar yoğun ki of allahım offf
eczacıms senin sporla aran nasıl yapabiliyormusun hem okul hem diyet ?
Bu arada bsramhmet bizim takımdan çıktı mı üzüldüm :S
valla gelinimiz sağolsun çok fena : ) şimdiden aileyi karıştırdı diyebilirim... 1 hafta önce karar verildi nişana ve cuma günü ankaraya gidecektik.. cuma günü de 2 sınavım wardı... nişan için hiç alışveriş yapmamıştım..
sınavdan çıktığım gibi hemen awmlere gittim cottondan kafama göre elbise alıverdim hemen hiç modeline bile bakamadım
kötü bir nişan oldu yani anlayacağın.. birde büyük nişan olduğu için evde olmadı o elbiseyle insan içine çıktım abimin kardeşi olaraktan
Atraksiyon iyidir, gereklidir yahu.Ben pek severim kendisini.
Aa, çok iyi olmuş.Eczacılık. Hangi dersten cnm? Bizim 4 kimyamız var. Gerçi 2 çeşit hoca girer ama. Hangisindesin sen? İnşaallah cnm.
teşekkür ederim tatlmmhayırlı olsun ne güzel
ben hala başlayamadm diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?