Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

haa bu arada ben dün yazmayı unuttum ,dün hareket için 20 dk oryantal yaptım,bugün de okuldan yürüyerek geldim 4 bir de nöbetçiydim her tenefüs 3 kat inip inip çıktım(bu da baya bi hareket oldu benim için.

oryantal yapman süper cnm keşke bende spor adına birşeyler yapabilsem...

menulerini beğendimm ama aksam için makarnaya dikkat et cnm yağsız sadece haşlama olması en sağlıklısı

kabak tatlısımı hımmmmm inşlh bol ravaklı değildlrrr

regl dönemin yakınsa da herşeye ağlayasın gelebilir benim o zamanlarda iştahım ve asabiyetim tavan yapıyor da...

bende tam regl günümdeydim evet haklısın bende de tavan yapıyor ağla ağla öldüm bir hassaslık bir ağlama kendimi tanıyamadım..

bence menulerin gayet kararında güzel bir diyet menusu evet tatlı biraz fazla olabilirrr onuda azalttınmı tamam yani

kızlarr nasılsınız ne var ne yok? bir halinizi hatrınızı sorayım dedim :):):)

sen bizim takımdan gittin mi nereye gittin bırakıp bizi aaaaaaaa

canım senin de vize haftasımı yoksa ah ah ben atlattım geçen hafta ...

birde hafta sonu abimin nişan olayı çıktıı birden acele bir şekilde verilen bir karardııı iyice bitkin düşmüştüm..

şeker pareler biskuviler ah ahhhhh olsun bakalım toparlanacağına söz vermişssin ... psikolojini düzeltmişssindir inşlh banada ara ara öyle dönemler oluyorrr ama yemekten çare yok tam tersine kilo alıyoruz zayıflayacağımıza onun için kendimizi toparlayıpp psikolojimizide düzeltip sadece zayıflamaya kilo vermeye odaklanmalıyız

teşekkür ederiz :)

Aa, 30 mekik iyiymiş. Ben bugün çekerim onu kuzucm inş. Hatta 30 da benden olsun, 60 mekik çekeyim ben.
Hadi ya, 1 saat 45 dk mı yazıyordu orda. Kusura bakma cnm, içeriğine bakacak halim yoktu. Karşılığını bulup 'bu bir ceza' mantığıyla 3 gün tekrarlamanı istemiştim. Ama haklısın. 45 dk olsun. :112: Ama ekstradan 45 dk kuzucm. Normal sporuna ek.
Aslında çok da zor değil kuzucm. Ben geçen sene 65,3 e kadar inmiştim ama sonra yeniden almaya başladım işte. Hala da toparlanamadım. Toparlanıp dikkat etmek lazım.
69 önemli gibi görünüyor ama ben 68 i daha çok seviyorum. 68 in şöyle bir güzelliği var. Bir yeniden 70 e çıkabilirim korkusu geçiyor. Bir de ben 68 den sonra verdiğim her gramı vücudumda gözlemleyebilmiştim. Sabah kalkıp da aynaya baktığımda farkediyordum yani. Ama 71 le 68 arasında hiç bir şey hissetmemiştim. Fiziksel olarak yani. Yoksa duygusal anlamda kopmuş gitmiştim zaten.

kabak tatlısımı hımmmmm inşlh bol ravaklı değildlrrr

Şerbeti boldu ama çok inceydi. :112: Şekeri de azdı zaten. :112:

Yok kuzum. Benimkiler senden önceki haftaydı. 5-9 kasım. Geçti gitti çok şükür. Şu sıralar sonuçları açıklanıyor işte.
Alelacele nişan mı! Her şey iyi hoş da nasıl kıyafet buldun?

Spor yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum okul o kadar yoğun ki of allahım offf

eczacıms senin sporla aran nasıl yapabiliyormusun hem okul hem diyet ?

Bu arada bsramhmet bizim takımdan çıktı mı üzüldüm :S

valla gelinimiz sağolsun çok fena : ) şimdiden aileyi karıştırdı diyebilirim... 1 hafta önce karar verildi nişana ve cuma günü ankaraya gidecektik.. cuma günü de 2 sınavım wardı... nişan için hiç alışveriş yapmamıştım..

sınavdan çıktığım gibi hemen awmlere gittim cottondan kafama göre elbise alıverdim hemen hiç modeline bile bakamadım

kötü bir nişan oldu yani anlayacağın.. birde büyük nişan olduğu için evde olmadı o elbiseyle insan içine çıktım abimin kardeşi olaraktan

Son düzenleme:

Evt cnm ya, gitti malesef. Ben de çok üzüldüm ama ona da hak verdim. Geçen hafta herkesin bir bahanesi vardı ve takımda kimse yoktu.
Cnm benim diyetime engel olan okul değil, ailemle birlikte olmak. Çünkü benim diyetimi batıran akşam öğünleridir. E bizde de akşam yemeklerinin yeri ayrıdır. Nihayetinde sadece akşamları birlikte olabiliyoruz. Bu dönem ablamla birlikte kaldım ama aralıkta yurtta kalıcam inş. Bomba aralığa yani. Keşke aralığa 66 kg girebilseydim ama olmayacak galiba.
Spor? Pardon? O da kim? Cnm benim sporla aram hiç bir zaman olmadı. Yani hareketi, yürüyüşü vs sadece kilo vermek amaçlı değil normalde de severim ama özel olarak spora zaman ayırmayı beceremiyorum. Ben de günlük hayatıma mümkün olduğunca hareket katıyorum. :112: Vaktim ve ayakkabım müsait olduğu müddetçe otobüs kullanmıyorum. Yüküm olmadığı müddetçe asansör kullanmıyorum vs. Ama yeterli mi? Tabii ki hayır. Farkındayım ama işte.. Yani..

Keşke içine sinen bir şeyler olabilseydi cnm ama senin abinin kardeşi olaraktan orda bulunman bile yeter. Düğünde döktürürsün inş.

fatoscm bu mesajla birlikte bugün toplam 6 mesajım oldu. :112:
Ben çıkıyorum bayanlar. İyi geceler hepinize.

Atraksiyon iyidir, gereklidir yahu. Ben pek severim kendisini.

Aa, çok iyi olmuş. Eczacılık. Hangi dersten cnm? Bizim 4 kimyamız var. Gerçi 2 çeşit hoca girer ama. Hangisindesin sen? İnşaallah cnm.

hihihih aynen ei kuzumm olmasa olmaz=)) aynen canm ii oldu çok şükür farmasötik kimya dan yapıorm canm

dünden giremedim bugünde şimdi girdim sayılır ,fatoş beni idare et şu 2 gün daha sonra kendimi toparlayacagım canım arkadaşım.
bugün yine niyetliydim, tartıyı sakladım hergün tartılmak morelimi bozuyor cünkü, artık cuma ,cumartesi ve pazar oruç tutmuyorum ki o günler az yiyp spor yapacagım oruçken spor yapamıyorum susuyorum cünkü, pzt,salı,car e perşembe tutacagım inşallah.
bugünkü menüm ,akşam ezanıyla bir kase tavuklu şehriyelli çorba 1 dilim ekmek içine 2 marul koydum yedim.
3 saat sonra fırında elibögründe yedim 1 kase kadar vardı ekmekle yedim malesef 4 dillim eder çok yedim yani, 1 bardakta ayran içtim ve roka limonlayıp yedim.
daha sonra 1 mandalina yedim. 1 fincan sütlü kahve içtim

1 saat sonrasıda sahur olarak ekmek arası birşeyler atıştıracagım malesef böyle gidiyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…