dünden giremedim bugünde şimdi girdim sayılır ,fatoş beni idare et şu 2 gün daha sonra kendimi toparlayacagım canım arkadaşım.
bugün yine niyetliydim, tartıyı sakladım hergün tartılmak morelimi bozuyor cünkü, artık cuma ,cumartesi ve pazar oruç tutmuyorum ki o günler az yiyp spor yapacagım oruçken spor yapamıyorum susuyorum cünkü, pzt,salı,car e perşembe tutacagım inşallah.
bugünkü menüm ,akşam ezanıyla bir kase tavuklu şehriyelli çorba 1 dilim ekmek içine 2 marul koydum yedim.
3 saat sonra fırında elibögründe yedim 1 kase kadar vardı ekmekle yedim malesef 4 dillim eder çok yedim yani, 1 bardakta ayran içtim ve roka limonlayıp yedim.
daha sonra 1 mandalina yedim. 1 fincan sütlü kahve içtim
1 saat sonrasıda sahur olarak ekmek arası birşeyler atıştıracagım malesef böyle gidiyor(
mrb kızlar
kahvaltım
1 dilim ekmek arasına biraz peynir
ara
1 türk kahvesi
2 kuru kayısı
dün 45 dk yürüdüm
bide dün akşam menüm
1 tabak sarma
1 bardak ayran
salata
dün 6 msj yazmışım fatoşa duyurulur
gayet güzel beslenmişsin canım afiyet olsunmrb kızlar
kahvaltım
1 dilim ekmek arasına biraz peynir
ara
1 türk kahvesi
2 kuru kayısı
dün 45 dk yürüdüm
bide dün akşam menüm
1 tabak sarma
1 bardak ayran
salata
dün 6 msj yazmışım fatoşa duyurulur
eli böğründe normal tava gibi canım . et ,domates e patlıcanlı yaptım :)canım menulerin güzel aslında ama fırında elibögründe nasıl bir yemek onu bilemiyorum
menulern güzell ama 1 tabak sarma da kaçtane sarma vardı tabi o da önemli
oruçluyum valla yediklerinzi okudukça acıktım :)Kızlar nasılsınız bakalım bne kahvaltımı yaptım öğle yemeğimi de yedim hemen yazayım ;
sabah 1 dilim ekmek biraz yağsız tuzsuz peynir 1 bardak lıght süt bol roka
ara 2 kuru kayısı
öğle patlıcan yemeği 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara 2 kuru kayısı
kızlar akşam yemek olarak tavuk döner yiyeceğim. hızlı birşekilde evden çıkacağım için bu yemek olacak.
dışarda yemek yiyecek vaktim olmayacak cünkü , eşim gelirken alacak ,
oruç tutuyorum , ama yarın ve sonraki haftasonları tutmayacagım.
9 lu hayat çayı aldırıyorum eşime ona başlayacagım.
bir de 30 days diye bir spor vardı sanırım 10 günde bir değişiyordu ondan yapmaya başlayacagım akşam :)
kızlar kusura bakmayın inanın fırsatım yok kış temizliği çocuğun rahatsızlığı nolur kızmayın bana ben ay başına kadar izin isityorum olurmu kaptan kimse haberimde yok
kilo 104 yazayımmm görüşürüz gelip bakıcam izin olmazsa çıkarım sizi zor durumda bırakmam
hihihih aynen ei kuzumm olmasa olmaz=)) aynen canm ii oldu çok şükür farmasötik kimya dan yapıorm canm
ben hala başlayamadm diyete
kızlar kusura bakmayın inanın fırsatım yok kış temizliği çocuğun rahatsızlığı nolur kızmayın bana ben ay başına kadar izin isityorum olurmu kaptan kimse haberimde yok
kilo 104 yazayımmm görüşürüz gelip bakıcam izin olmazsa çıkarım sizi zor durumda bırakmam
61.7/60.8/0.9/1.45 izinli
kızlar bn 2 haftalık ızne ayrılmak durumundayım bn yokken takım ecz.imis ve sızlere emanettır.Ecz.imis yarın hıc gırme ımkanım yok lısteyı umarım hazrlayabılırsın.kızlar ecz.imis gırmezse lıseyı mutlaka bırımız hazırlasın.
hesaplaması asagıdakı gıbı yapılmakta:
A) Kilo verenler için
örnek ( 70/ 69 / 1 / 1,43 % )
(kilo farkı) / (geçen haftaki kilo) x 100
1 / 70 x 100 = 1,43
B) Kilo alanlar için
örnek ( 70 / 71 / -1 / -1,43 % )
(kilo farkı) / (geçen haftaki kilo) x 100
-1 / 70 x 100 = -1,43
***6. TAKIM 284. ETAP***
HANDEEEK ( 65,5 / Kilosu 2'ye bölündü.
fatos0808 ( 105,75 / 104 / 1,75 / %1,66 ) İzinli.
llcigdemll ( 71,3 / 70,4 / 0,45 / %0,63 ) Kilosu 2'ye bölündü.
Ecz.imis ( 68,7 / 68,6 / 0,1 / %0,15 )
ayyildizim ( 65,6
RoSeSpRiNq ( 61,7 / 60,8 / 0,9 / %1,45 ) İzinli.
bur50 ( 69,0 / 68,8 / 0,2 / %0,29 )
rainandthesun ( 77,4 / 259. Etapta yarışmadan ayrılmış. Kilosu 25'e bölündü.
6.TAKIM ORTALAMASI:
Öncelikle kilolarınızı hesaplarınızı da yaparak paylaştığınız için teşekkür ederim.
Listemizin durumu şimdilik budur. HANDEEEK, ayyildizim ve rainandthesun bildirimleriniz bekleniyor efenim. :112: Lütfen bu akşamdan yapın. Yarın ben de giremeyebilirim. Okula erken gitmem lazım.
katılıyorum canım bu fikrine,burada olmak hepimize iyi geliyor bu bir gerçek ,herkes kendi mesaj sayımını da yapabilir fatoş gelene kadar bir kişiye yük olmamış olur böylelikle...Kızlar peşin peşin söyleyeyim. Takım boş kaldı zannetmeyin. Burdayım.
yazacaktım. Sonra farkettim ki bu kişiye has bir şey değil. Biz hep birlikte burda olduğumuz müddetçe zaten takım boş kalmaz. Yoksa zaten boştur.
Ama mesaj sayımını falan merak etmeyin, ben yaparım fatos dönene kadar. :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?