Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mrb kızlar
kahvaltım
1 dilim ekmek arasına biraz peynir
ara
1 türk kahvesi
2 kuru kayısı

dün 45 dk yürüdüm
bide dün akşam menüm
1 tabak sarma
1 bardak ayran
salata

dün 6 msj yazmışım fatoşa duyurulur

canım menulerin güzel aslında ama fırında elibögründe nasıl bir yemek onu bilemiyorum

menulern güzell ama 1 tabak sarma da kaçtane sarma vardı tabi o da önemli

Kızlar nasılsınız bakalım bne kahvaltımı yaptım öğle yemeğimi de yedim hemen yazayım ;

sabah 1 dilim ekmek biraz yağsız tuzsuz peynir 1 bardak lıght süt bol roka

ara 2 kuru kayısı

öğle patlıcan yemeği 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

ara 2 kuru kayısı

gayet güzel beslenmişsin canım afiyet olsun

canım menulerin güzel aslında ama fırında elibögründe nasıl bir yemek onu bilemiyorum

menulern güzell ama 1 tabak sarma da kaçtane sarma vardı tabi o da önemli
eli böğründe normal tava gibi canım . et ,domates e patlıcanlı yaptım :)

oruçluyum valla yediklerinzi okudukça acıktım :)
güzel beslenmişsin sende canım yoğurt özellikle süper

kızlar akşam yemek olarak tavuk döner yiyeceğim. hızlı birşekilde evden çıkacağım için bu yemek olacak.
dışarda yemek yiyecek vaktim olmayacak cünkü , eşim gelirken alacak ,
oruç tutuyorum , ama yarın ve sonraki haftasonları tutmayacagım.
9 lu hayat çayı aldırıyorum eşime ona başlayacagım.
bir de 30 days diye bir spor vardı sanırım 10 günde bir değişiyordu ondan yapmaya başlayacagım akşam :)

tavuk döneri ekmeksiz yemişindir inşlh cnm

kızlar kusura bakmayın inanın fırsatım yok kış temizliği çocuğun rahatsızlığı nolur kızmayın bana ben ay başına kadar izin isityorum olurmu kaptan kimse haberimde yok
kilo 104 yazayımmm görüşürüz gelip bakıcam izin olmazsa çıkarım sizi zor durumda bırakmam

Canım benim ya buraya girmemeye ara versen bile nolur diyetine devam et bu kiloların gitmesi lazım

61.7/60.8/0.9/1.45 izinli

kızlar bn 2 haftalık ızne ayrılmak durumundayım bn yokken takım ecz.imis ve sızlere emanettır.Ecz.imis yarın hıc gırme ımkanım yok lısteyı umarım hazrlayabılırsın.kızlar ecz.imis gırmezse lıseyı mutlaka bırımız hazırlasın.
hesaplaması asagıdakı gıbı yapılmakta:

A) Kilo verenler için

örnek ( 70/ 69 / 1 / 1,43 % )

(kilo farkı) / (geçen haftaki kilo) x 100

1 / 70 x 100 = 1,43

B) Kilo alanlar için

örnek ( 70 / 71 / -1 / -1,43 % )

(kilo farkı) / (geçen haftaki kilo) x 100

-1 / 70 x 100 = -1,43

hihihih aynen ei kuzumm olmasa olmaz=)) aynen canm ii oldu çok şükür farmasötik kimya dan yapıorm canm

Kendileri bizim fakültenin en belalı derslerindendir, şu sıralar sınav sonuçları açıklandı, herkes sayıyor hocaya. Allahtan ben geçen sene bitirdim kimyaları. Yoksa başının etini yerdim burdan sentezdi mentezdi.

ben hala başlayamadm diyete

***6. TAKIM 284. ETAP***

HANDEEEK ( 65,5 / Kilosu 2'ye bölündü.
fatos0808 ( 105,75 / 104 / 1,75 / %1,66 ) İzinli.
llcigdemll ( 71,3 / 70,4 / 0,45 / %0,63 ) Kilosu 2'ye bölündü.
Ecz.imis ( 68,7 / 68,6 / 0,1 / %0,15 )
ayyildizim ( 65,6
RoSeSpRiNq ( 61,7 / 60,8 / 0,9 / %1,45 ) İzinli.
bur50 ( 69,0 / 68,8 / 0,2 / %0,29 )
rainandthesun ( 77,4 / 259. Etapta yarışmadan ayrılmış. Kilosu 25'e bölündü.

6.TAKIM ORTALAMASI:

Öncelikle kilolarınızı hesaplarınızı da yaparak paylaştığınız için teşekkür ederim.
Listemizin durumu şimdilik budur. HANDEEEK, ayyildizim ve rainandthesun bildirimleriniz bekleniyor efenim. :112: Lütfen bu akşamdan yapın. Yarın ben de giremeyebilirim. Okula erken gitmem lazım.

İkiniz birden mi.. Ama ama ama yaa ama yaa..

Kızlar peşin peşin söyleyeyim. Takım boş kaldı zannetmeyin. Burdayım.

yazacaktım. Sonra farkettim ki bu kişiye has bir şey değil. Biz hep birlikte burda olduğumuz müddetçe zaten takım boş kalmaz. Yoksa zaten boştur.
Ama mesaj sayımını falan merak etmeyin, ben yaparım fatos dönene kadar. :112:

Öncelikle bildirimimi geciktirdiğim için çok özür dilerim,evde işler çooook yoğundu bu saat oldu yeni fırsat buldum nete girmeye,neyse ben bildirimi yapayım,ama ben hesaplamayı bilmiyorum((

buraya başladığım hafta 81,1 idi şuanki kilom 80,6

katılıyorum canım bu fikrine,burada olmak hepimize iyi geliyor bu bir gerçek ,herkes kendi mesaj sayımını da yapabilir fatoş gelene kadar bir kişiye yük olmamış olur böylelikle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…