Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mrb kızllar bayağı sayfa ilerlemiş
benim bugün sabah 0.75 simit ayran
öğlen kepekli ekmekten 1 dilim tost
akşam yarım ekmek arası köfte

menüm bu evde olmadığımiçin bu kadar oldu

sABAH Klasik kahvaltı kepek ekmekli sandiwiçç

ara 2 kuru kayısı

öğle 1 simit 1 ayran

ara 2 kuru kayısı

aksam 200 gram tavuk ızgara yoğurt 1 kepçe taze fasulye

ara 2 mandalina

mrb kızllar bayağı sayfa ilerlemiş
benim bugün sabah 0.75 simit ayran
öğlen kepekli ekmekten 1 dilim tost
akşam yarım ekmek arası köfte

menüm bu evde olmadığımiçin bu kadar oldu

aksam yarım ekmek arası köfte olmasaymışş menun iyimişş ama evde olmadığın için yine de güzel bir menü

Selam kızlar sonuncu olmadık dimi :)

Ben de aynı duyguyla sonuç listelerine gittim (http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-35.html) bir de ne göreyim..
İkinci olmuşuz kızlaarr!
Ama yine de %70 i göremedik.

Kimse pek uğramıo yine sankiii siteye ah ah bu kadar az kişimiyiz 4-5 kişi anca onlıne görüyorum

Cnm zaten o kadarız. Bu hafta izne ayrılanları saymazsak 6 kişiyiz. Kaç zamandır çağıracak adam arıyorum ama katılmak isteyenler hemen kapılıyor. Benim online olduğum saatte çağırabilecek kimse olmuyor. Az önce 2 kişiyi çağırdım ama. Bakalım, gelirler inş. :112:
Siz de siteye girdiğinizde http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-179.html adresini kontrol ederseniz takımımıza adam toplayalım. :112: 3-4 kişi daha çağırabiliriz. :112: (Ancak dikkat, sayıyı da aşmayalım. ) Ben kendi adıma hedefinin uzun olmasına ve paylaşım yapabilmelerine dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum. :112: Sadece 3-4 kg vermek isteyen biri daha deneme sürecindeyken bile kilosunu verip gidebilir nihayetinde. :112:

msj sayma işi olmuyo galiba
1 tane bile msj atan yokkiiii

Cnm haftasonu daha tenha olur buralar. :112: Herkes ailesiyle birliktedir. Günlük 5 mesaj kuralında da haftasonu serbestlik vardır zaten. :112:

Son düzenleme:
Bana gelirseek :)
Dün sabah 68,4 kg çıktım. Okulda sunumumu yaptım güzel güzel. Hemen ardından koştur koştur terminale gittim. İşte tel den girdiğim sıra o sıraydı. Sonra ablama yeğenimi teslim ettik, biz babamla memlekete geldik. Tabii burda da yeğen bakmak lazım, onun için geldik zaten. Büyüğü babam uyuttu, ben de küçüğü aldım, 4 aylık. Ablam yolcu, gitti. Annem tüm gün temizlik yapmış, yorgunluktan bitmiş durumdaydı. Ben de küçüğü uyuturken uyuyakalmışım kanepede. Yatağıma sabaha karşı gidebildim. Bugün de misafir vardı. O uykusuzlukla bir de misafir ağırladım. Yarın öğlen de yeniden yolcuyum, dönüyorum.
Ama!! Bugün o kadar fazla yedim ki. Yarın sabah tartılsam 70,4 çıkarım herhalde. (O yüzden tartılmicam) Bu hafta sırf bugünü toparlamaya uğraşıcam sanırım. Ama müstehak bana.

Bu arada HANDEEEK bu hafta 2. kez bildirim yapmadın cnm. :44: Haftaya da yapmazsan 3 kez kilo bildiriminde bulunmadığın için diskalifiye olacaksın. Bilgin olsun.

Son düzenleme:
selam kizlar bundan boyle beraberiz bende varim bu yarista tabiiiiiiii yaglarimida beraber getirdimmmmmmmmmmmm

selam kizlar bundan boyle beraberiz bende varim bu yarista tabiiiiiiii yaglarimida beraber getirdimmmmmmmmmmmm

Hoşgeldiiinn. Onlar olmadan almıyoruz zaten. Maksat bizim yağlara arkadaş bulmak.
Takım kurallarımız topiğin ilk mesajında yazıyor cnm, ordan okuyabilirsin. :112: Kurallarda da yazdığı gibi 2 hafta deneme süren olacak. :112: Listeye girdiğinde Püsküüte bildirilmek üzere güncel kilo ve hedef kilonu yeniden yazabilirsen sevinirim.
Bu arada ben Ecz.imis. 23 yaşında, 1,72 boyunda, kilolarıyla harp eden bir öğrenciyim. Kilo bilgilerim çizelgemde görülüyor. Tekrar hoşgeldiinn.

Son düzenleme:

hosbulduk canim ben suan kendimi acil vaka gibi hissediyorum
35 yasinda 3 cocuklu bir sinif ogretmeniyim esimde dahil olmak uzere sirf yemek yemek icin yasiyoruz ama nedense bir ben enine genisliyorum
2011 yazindan beri kilo alimim basladi bu arada 6 aylik bir kizim var ikizler 1o yasinda
ama kendimi cop tenekeliginden azlettim
cop tenekesi derken resmen dogru bir tabir inanin
kim yemedi hopppppp mideye aman ziyan olmasin
aman sut olsun aman su olsun derken resmen genlerimdeki cop kutulunu ortaya cikardim
ama yokkkkkkk olmuyor canlarim inanin gun gectikce nasil olsa yarin veririm dusuncesuyle kisir bir donguye basladim
bu son pazartesi olsun ne olur ve yavas yavas gitsin bunlarrr
tatlim hayatinin en guzel donemini yasiyorsun ogrencilikkkkkkkkkkkkkkkk keske yerinde olsam umarim birbirimizin zayif anlarinada sahitlik ederiz
topige boynum kildan inca emirleriniz basimla canlarrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…