Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

buradaki linkleri acamiyorum icerini biri bana anlatabilirmi yada linki acabilen biri bana kopyalayip mesajlarmi acaba

tatlim ben bilgilerimi puskute ozel mesajdan yazdim ama arkadas bana mesaj yollamis bunlari bana niye yolladin diye
bir yerde yanlislik yaptim ama nerde bilemiyorum beni aydinlatirmisin
birde bir sorum var eger kilo durakmasi yasarsam yani 2 yada daha fazla haftada kilo veremezsemdemi takimdan gönderiliyorum
yoksa paylasimim olmazsami

bılgılerını buraya yazman veya bna mesaj atman gerekıodu cnm bna mesaj atabılırsın. tekrardan hsgeldın

vicdanimi acitarak yaziyorum kahvaltimi
1 dilim tereyagli su boregi
yesillik
6 zeytin bir dilim kasar
suan telden giriyorum bu hem ogle hem sabah oluyor
malumunuz bugun pazar gunu ve biz sulalece kahvalti ederiz hafta sonlari (biz bir binada bir gorümce 4 kaynim ve kayinvalidemlerle beraber oturuyoruz masanin buyuklunu dusunu resmen yikim ekibiyiz)
sofrada soyledim bu son diye hepsi guldu
ayyyyyyyy nasil zoruma gitti bu kilolar kalmayacak
birazdan benim tavsan uyansin yuruyuse cikacam
ama topige simdiden tesekkurler sanki beni görüyorsunuz gibi geldi yoksa ben tozunu attirirdim o sofranin

kizlar birsey soracaktim fikirlerinizi yazarmisisniz
ben yogurdu evde yapiyorum ve sonra suzduruyorum
uzmanlar yogurt her ogunde yemenin zayiflattigini soyluyor suzme icinde gecerlimidir acaba

nerdesinizzzzzzzzzzzzzz
kendim calip kendim soylüyorum gibi oldu boyleeeeeeeeeeeee
kizlarla 30 dakika yurudum ara ogunde bir bardak sut ve bir portakal yedim
g

zine kimse yok kendi kendime yazmanin da bir yok

kustum isteeeeeeeeeeeeeeee

Katılıyorum cnm. Yavaş yavaş ama yeter ki kalıcı gitsinler artık.
Maş, ikizlerin mi var! Allah bağışlasın cnm 3 çocuğunu da.

buradaki linkleri acamiyorum icerini biri bana anlatabilirmi yada linki acabilen biri bana kopyalayip mesajlarmi acaba

Cnm bu paylaşım alanının http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-350.html
Bu da karar defterinin linki http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-6.html :112:

Cnm listeye girdiğinde listede belirtilecek onlar. Kaptanımızın da söylediği gibi ayrıca bldirmene gerek yok püsküüte. :112:

kizlar birsey soracaktim fikirlerinizi yazarmisisniz
ben yogurdu evde yapiyorum ve sonra suzduruyorum
uzmanlar yogurt her ogunde yemenin zayiflattigini soyluyor suzme icinde gecerlimidir acaba

Cnm evt, yoğurdun yağ yakımına yardımcı bir özelliği var. Ve yanlış bilmiyorsam bu özellği içerdiği Kalsiyumdan geliyor. Yani hayır, süzünce de geçmiyordur. :112:
Yoğurdunu evde çalabilmen ne güzel. Hazır yoğurtların yoğurtluğundan şüpheliyim ben.
Süzme yoğurdu da pek severim. Ama umarım sadece süzme yemiyorsunuzdur. Çünkü yağ yakıcı etkisi olmasa da başka faydalarını o attığın suyla birlikte uzaklaştırıyorsun.

kizlarla 30 dakika yurudum ara ogunde bir bardak sut ve bir portakal yedim
g

Bu arada kızlar, şimdi excelden tablomu hazırladım. Yarından itibaren mesaj sayımını yapacağım inş. Herkes gün sonunda o gün kaç mesaj yazdığını da eklemeyi unutmasın mesajlarına. Unutmayın, saat 00.00 la ertesi gün 00.00 arası yapıyoruz sayımları. :112:

Son düzenleme:

Kalabalık sofraları severim. Ki bana göre gaayet iyi atlatmışın. Hatta hem kahvaltı hem öğle yemeği olduğunu düşünürsek az bile. bir de 30 dk yürüyüş. ara öğünün de güzeldi. Akşam yemeğini bilmiyorum ama bu şekilde gittiysen ve yemek vaktiniz çok geç değilse bu hafta coşarsın kuzum sen tartıda.

Hafta sonu istanbuldaydım kızlar küçük bir tatili haketmiştim dimi :)):) bi güzel gezdim alışveriş yaptım :) 40 beden olmuşum valla mutlu oldum

kot pantolondada 30-32 giyiyorum sevindikce sevindim

aksamda abartmadim ama yine gece saat 3 te icimdeki mutfak canavari uyandi ve ruhumu ele gecirdi butun gun bosa gitti canim ya
mutfagi kitleyip anahtari besigin altina koymayi dusunuyorum
birde taylan kumeli yatmadan elma sirkeli su icin gece yemelerinde etkili oldunu soylemisti denemekte fayda var
artik kendimi kandiramam sekerim
persembeleri kelin basi acilacak yani

darisi bana yaaaaaaa ben suan olumluk dirimlik tek pantolonumu 44 beden cope atacagim gunu bekliyorum

cano canlar gunaydin bu arada

saat 1o da kahvaltimi yaptim biliyorum gec bir saat ama elif hanim anca bitti teyzeleri
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 domates
yarim aci biber
2 buyuk kahve

ogle 2 tane biber dolmasi
1 kase yogurt
ara bir elma bir kahve
yarim saat yuruyus yaptim
aksamda oglen yedigimin aynisi olacak belki salata eklerim

arkadaslar nerdesiniz
neden kimse ugramiyor
yoksa baska bir yerdemi paylasim yapiliyorda benimmi haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…