Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gözünaydınn.

url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbTaO09/]

[/url]
oldumu anlamadım

Cnmcm bu kodu mesaja değil 'Kontrol Paneli'nin soldaki menüsünden 'Profilimi Düzenle' ye gel. Orda aşağılara doğru 'Çizelge' yazan boşluğa yapıştırman lazım. :112:

Yapma bunuu yapma bunuu Sana ceza, çek bakalım 100 mekik. Gerçi kurtarmaz ama ilk cezan, olsun o kadar.

Evt, ben de bu günlerde başlamayı düşünüyorum sirkeli suya. Peki üzüm sirkesi veya elma sirkesi farkediyor mu? Bir bilgin var mı?

arkadaslar nerdesiniz
neden kimse ugramiyor
yoksa baska bir yerdemi paylasim yapiliyorda benimmi haberim yok

Yok kuzum. Takımcak yazıştığımız tek yer bu. Ama kimse uğramıyor malesef. Gerçi kişi sayımız da az. Çağırdığım üyelerin gelip gelmeyeceği kesinleşsin başka üyeler çağırırım duruma göre. :112: Burda da bugünden itibaren mesaj sayımı kesin olarak başlamış bulunmakta. Sen de gün sonunda bugün kaç mesaj yazdığını da söylersen sevinirim. :112:
Bir de cnm bir cafemiz var. Cafe Light. Tüm takımların ortak sohbet edebildiği bir topik. :112: Siteye girdiğinde takımında kimse yoksa sohbet edilebilecek bir yer olsun amacıyla açıldı. Gerçi son günlerde orası da sakinleşti biraz ama normal hali bu değil.
Bu da linki;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi-66.html

olmazmi bebisim elma sirkesi toksinleri atiyor
ama yemeklerden sonra 1 bardaga 1 yk
ozellikle yatmaya yakin icerseniz geceki aclik krizini engelliyormus
deneyecegiz

tatlim zamanin varmi ozelden senden bir sey isteyecegim

metab.hizlandiracak baska bir tarif ise yariyor ama ben yapamiyorum
6 da aksam yemegi yersen puf nokta erken yemek
2 portakal kabuguyla
1 greyfurt kabukla
yarim narin taneleri
bunlari kati meyve sikacaginda sik ve yatmadan 1 saat once ic ama bu senin gunlik meyve hakkinin hepsi
ise yariyor arkadasima dr.vermis kilo vermesi takildiginda yapiyor
ben yapamadim hic sevmedigim 3u bir arada

ecz mis
tatlim sakin sirkeli suya bal koyma etkisi kayboluyor
iliga yakin bir suyla icersen mide agrisi olmasi daha az

olmazmi bebisim elma sirkesi toksinleri atiyor
ama yemeklerden sonra 1 bardaga 1 yk
ozellikle yatmaya yakin icerseniz geceki aclik krizini engelliyormus
deneyecegiz

tatlim zamanin varmi ozelden senden bir sey isteyecegim

Hmm, o zaman üzüm sirkesi sçeneklerden çıkarılıp elma sirkesi ekleniyor. Ben de sabah aç karnına ve gece 1'er bardak içmeyi düşünüyorum. İnş mideme kabul ettirebilirsem sirke-su karışımını.
Açlık krizi gelince tarçınlı süt de içebilirsin cnm. Onun da işe yaradığını söylüyorlar. :112:
Tabii ki cnm, ne istersen. :112:

cok aciktiginda dislerini fircala acligi kesiyor esim soyledi dis h.olur bugun denedim idare ediyor o anki duygunun yoklunu

cok aciktiginda dislerini fircala acligi kesiyor esim soyledi dis h.olur bugun denedim idare ediyor o anki duygunun yoklunu

Doğrudur, bende de işe yarıyor.

Oyyh, maşş. Çok tatlıuymış kuzucm kızın. Allah bağışlasın.

Bir de sana mesaj atmaya çalıştığımda "hsnbrl isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için hsnbrl isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir." uyarısı veriyor, bilgin olsun. :112:

canim sagol cok tesekkur ederim vaktini aldim hakkini helal et

canim sagol cok tesekkur ederim vaktini aldim hakkini helal et

Olur mu cnmcm, yardımcı olabildiysem ne mutlu. :) Umarım seçtiğim resmi beğenirsin. :112:
Yalnız özel mesajı gönderemedim; kk şifreni değiştirirsen sevinirim cnm. Herhangi bir durumda zan altında kalmak istemem Allah korusun.

tamam canim sagol

HANDEEEK ve rainandthesun günlerdir yoksunuz! ayyildizim sen nerdesin? Bugünü 0 mesajla bitiriyorsun!
bur50 sadece 2 mesaj yazmışın? Çiğdem senin de tek mesajın var?

kimsenin ugramadigi topigim gunaydinnnnnnnnnnnnnn
kahvalti
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 yumurta
1 isirik borek

günaydın kızlar

dün 2 msj yazdım ama bugün yazıcam
kimse yazmayıncada kendi kendine konuşuyomuşsun gibi oluyo

neyse kahvaltım
tulum peynirinden küçük bir tost
1 mandadalina

arada türk kahvesi içmeyi düşünüyorum

kızlar sirkeli su içiyormuşsunuz da mideye zararlı diye biliyorum
açken midede asitli bir ortam var birde siz asit eklerseniz gastrit ülsere kadar gidebilir
diyor doktorlar bu uygulamalar yanlışmış benden söylemesi

hoşgeldin hsnbrl
ben de yeni üyeyim
aktif olman güzel

aktif olmak motivasyonumu yuksek tutmak zorunayim yine bir pazartesi dongusunde bulmak istemiyorum.bu son pazartesi
sirkeli suyu ben bugun denedim mide agrim olmadi sanirim dozla ilgili ben bir su bardagina bir tatli kasigi ekledim
aksamda yatarken icmistim gece uyandim ama ilk defa yemeden yattim su ictim sadece
benim en buyuk kabusum gece 3 acligim resmen gozu donmus gibi yiyordum en acisida yakalanirim korkusuyla cignemeden yutuyordum
yataga gittimde resmen kendimden tiksinip esimden utaniyordum ama gececek
el ele bitirecegiz bu kabuslari

ogle yemegi
2 tane dolma
1 kase yogurt
1 kase corba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…