kızlar sirkeli su içiyormuşsunuz da mideye zararlı diye biliyorum
açken midede asitli bir ortam var birde siz asit eklerseniz gastrit ülsere kadar gidebilir
diyor doktorlar bu uygulamalar yanlışmış benden söylemesi
ogle yemegi
2 tane dolma
1 kase yogurt
1 kase corba
mrb öğle yemeğim
2 dolma
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 3 ü birarada
günaydın kızlar
dün 2 msj yazdım ama bugün yazıcam
kimse yazmayıncada kendi kendine konuşuyomuşsun gibi oluyo
....
mrb
ayyıldızım
raindarson
muydu
yok ortalarda
kaptan da izinlimi
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım bugün?
Ben kötüyüm. Bugün diyet paydos.Sabah 69,1 kg çıktım. Ben de bugün diyeti iptal edip çikolataya verdim kendimi. Biraz yedim birazdan da biraz daha yiyicem. Bunu niye bu şekilde söyleyebiliyorsam! İnsan bir utanır sıkılır yahu. Bana en okkalısından cezalar verin kızlar. Bunun hıncını da çıkarmak istiyorum kendimden.
elimize düştün günde 100 mekik+40 dk koşu pazara kadar ceza iimi
kayıplarada cezaları hazırlayalım o zaman
ii geceler kızlaaaaaar
bidaha baktığımda kayıplar burda olsun
bu işaretlerde güzelmişşş
selam kızlarrrrr nasılsınız :)
oncelikle bunu vicdan yapma yoksa batti balik moduna girer daha pis yersinSlm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım bugün?
Ben kötüyüm. Bugün diyet paydos.Sabah 69,1 kg çıktım. Ben de bugün diyeti iptal edip çikolataya verdim kendimi. Biraz yedim birazdan da biraz daha yiyicem. Bunu niye bu şekilde söyleyebiliyorsam! İnsan bir utanır sıkılır yahu. Bana en okkalısından cezalar verin kızlar. Bunun hıncını da çıkarmak istiyorum kendimden.
cok canim bizim evde kimse dunden kalan yemegi yemez hatta 2 ogunde aynisi bile yenmezYa evt, o da tereddütlerim içerisindeydi. Haklısın. :44: Ama denemezsem içimde kalacak, bir süre denemem lazım benim de.Ama beril77 nin dediği gibi miktarı az tutarım belki. :112:
ben kendimi iyi hissediyorum
belki psikolojik belki gercekten bir hikmeti var bilmiyorum ama midemi daha rahat hissediyoru
cok suya az sirke birde suyum ilik oluyor
Hayırdır kızlar? Aranızda anlaştınız da dolma günü mü ilan ettiniz bugünü?
eski sifremi cok uzun zamandir degistirmek istiyordumhsnbrl gitmiş beril77 gelmiş. Hoşgelmiişş.
kızlar kusura bakmayın 3 gündür giremedim ,sürekli doktora taşınıyoruz ,2 cocukta hasta malum ,bende bugün kaptım şifayı bogazım felaket ,oruç tutmam gerekirken 2 gündür tutamıyorum sanırım bu hafta tutamayacagım ve kg almış gibi görünüyorumsabahtan spor başlıcam bakalım inşallah çok almamışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?