Hmm, güzeel.Ama ben koşamıyorum. :44: Onun yerine tempolu yürüyüş yapsam?
Kesinlikle.
sağol canım. gece yatış saatim uzun sürüyor 3-4 gibi yatıyorum malum öğlen kalkıyorum iş güç derken giremiyorumgecmis olsun canim bende de 3 tane cadi var bilirim cocuklu kadinin dertlerini
tatlisim bu sporu ne ara vakit bulup yapiyorsun yazarmisin
oruc icinde allah seni senden iyi bilir canim seni rahmetinden eksik koymasin
gunaydin hanimlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar yarın tartılıyoruz biliyorsunuz değil mi arkadaşımız cuma günü yoğun oluyor diye, hatırlatma yapayım dedim. ve ben bugünü perşembe sanark bir güzel tartıldımsöylemicem ama yarın sabah söylerim. üzülüyorum şuan şişkinlik var regl olmaya yakın hep fazla çıkıyorum
kızlar yarın tartılıyoruz biliyorsunuz değil mi arkadaşımız cuma günü yoğun oluyor diye, hatırlatma yapayım dedim. ve ben bugünü perşembe sanark bir güzel tartıldımsöylemicem ama yarın sabah söylerim. üzülüyorum şuan şişkinlik var regl olmaya yakın hep fazla çıkıyorum
maşallah canım ne güzel hem ikiz annesinin hem de ufaklık var , yaşın kaç ? allah bağışlasın evlatlarımızı , benim oğlum 5 yaşında kızımda 11 aylık ,kızımda diş çıkartıyor sanırım ekstra onunda sıkıntısını yaşıyoruz ,kolaylıkla atlatırız inşallah.canim allah sabrini verir insallah biter oruc borcun
benim ikizler artik buyudu ama minisim 6 aylik 3 gundurde gece mizmizligi var
evdekiler uyusun diye kucakta bir alt kat bir ust kat geziyorum
yarinki tartilma isi zor gibi gorunuyor
avdeki baskul yanlis tartiyor diye attim hamilelikte
ama bugun cikip alacam
hmm denemek isterim şimdi 9 lu hayat çayı var ondan tüketiyorum regl bitimi senin dediğinide yapacagım canım. aslında çig yesek olmaz mı :)) rokayı epey severim limonlu :) ama haşlayıp suyunu denemedim tadı nasıl oluyor hiç içtin mi canım??siskinlik ve odem icin bir recetem var
bir bag rokayi yika kaynat
iliyinca icine bol limon sik ic
bende cok ise yariyor
Biz iyiyiz kuzum. Asıl sen nasılsın?Nerelerdesin bakim?
AÇ KARnına 1 kupa 9 lu hayat çayı içildi
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynir ile tost 1 kupa 9 lu çay ile içildi 2. kupam oldu malesef :) şekersiz hemdee
1 haşlama yumurta 1 dilim kepek ekmek ile yenildi. bomba gibi bir kahvaltı bakalım akşamı nasıl ne ne şekilde geçireceğiz
kızımı yatırıp yürüyüş yapacagım şimdi
oncelikle bunu vicdan yapma yoksa batti balik moduna girer daha pis yersin
benim sana ceza veremem cunku kendim comezim yavruuuuuuuuuuu
kızlar kusura bakmayın 3 gündür giremedim ,sürekli doktora taşınıyoruz ,2 cocukta hasta malum ,bende bugün kaptım şifayı bogazım felaket ,oruç tutmam gerekirken 2 gündür tutamıyorum sanırım bu hafta tutamayacagım ve kg almış gibi görünüyorumsabahtan spor başlıcam bakalım inşallah çok almamışımdır
sanirim ben kahveyi fazla iciyorum
sabah 6 da uyandigimda 1 kahve
8 e dogruda bir kahve
bazen ogleden sonra 1 veya 2 tane iciyorum
hadi olsun bakalım
sağol canım. gece yatış saatim uzun sürüyor 3-4 gibi yatıyorum malum öğlen kalkıyorum iş güç derken giremiyorumancak gece mama sandalyesinde ninni dinliyor bende girebiliyorum nete, spor egzersiz canım çorba karıştırırken bacaklarımı vs yanlara kaldırma :) ve koşu bandında 20 şer dk sabah akşam yürüyüş ama yürüyemedim ben :) birazdan yürürüm inşallah, 2 hafta sonra oruca devam 9 tane tuttum 81 borcum daha var
canim allah sabrini verir insallah biter oruc borcun
benim ikizler artik buyudu ama minisim 6 aylik 3 gundurde gece mizmizligi var
evdekiler uyusun diye kucakta bir alt kat bir ust kat geziyorum
yarinki tartilma isi zor gibi gorunuyor
avdeki baskul yanlis tartiyor diye attim hamilelikte
ama bugun cikip alacam
bu arada plav hakkindda bir sey yazayim ben 93 kiloyla basladim
bir caybardagi bulgurla yapiyorum
mesela bayagi bir beyaz lahana yada ispanak yada herhangi bir sebzeyi az yagda kavurup bulguru ekliyorum bayagi bir plavim oluyor ve gun boyu yetiyor
tadida guzel o ogunde ekmek yemiyorum ozellikle lahana odem konusunda etkili
denerseniz diye yazdim
malesef canim kaynatip icmen lazim rokayi tada bakmiyorum artik limonu cok sikiyorum
ben bunu normaldede aklima gelince yapardim ic temizlik sagliyor
diyet güzel gidiyorr gelemiyorum çok yaözürdilerimmm... yağlı boyalar benim dersler çoğaldı ..
ama 2 gün önce bozdum diyeti 2 tane ekler pasta yemiştimm telafisini de bugün şok diyet yaparak halletmeye çalışıyorum...
69 lu rakamları görmek istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?