Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sağol canım. gece yatış saatim uzun sürüyor 3-4 gibi yatıyorum malum öğlen kalkıyorum iş güç derken giremiyorum ancak gece mama sandalyesinde ninni dinliyor bende girebiliyorum nete, spor egzersiz canım çorba karıştırırken bacaklarımı vs yanlara kaldırma :) ve koşu bandında 20 şer dk sabah akşam yürüyüş ama yürüyemedim ben :) birazdan yürürüm inşallah, 2 hafta sonra oruca devam 9 tane tuttum 81 borcum daha var

kızlar yarın tartılıyoruz biliyorsunuz değil mi arkadaşımız cuma günü yoğun oluyor diye, hatırlatma yapayım dedim. ve ben bugünü perşembe sanark bir güzel tartıldım söylemicem ama yarın sabah söylerim. üzülüyorum şuan şişkinlik var regl olmaya yakın hep fazla çıkıyorum

canim allah sabrini verir insallah biter oruc borcun
benim ikizler artik buyudu ama minisim 6 aylik 3 gundurde gece mizmizligi var
evdekiler uyusun diye kucakta bir alt kat bir ust kat geziyorum
yarinki tartilma isi zor gibi gorunuyor
avdeki baskul yanlis tartiyor diye attim hamilelikte
ama bugun cikip alacam

ogle yemegim
aci tursu biber
yogurt
salata
lahanali plav

bu arada plav hakkindda bir sey yazayim ben 93 kiloyla basladim
bir caybardagi bulgurla yapiyorum
mesela bayagi bir beyaz lahana yada ispanak yada herhangi bir sebzeyi az yagda kavurup bulguru ekliyorum bayagi bir plavim oluyor ve gun boyu yetiyor
tadida guzel o ogunde ekmek yemiyorum ozellikle lahana odem konusunda etkili
denerseniz diye yazdim

siskinlik ve odem icin bir recetem var
bir bag rokayi yika kaynat
iliyinca icine bol limon sik ic
bende cok ise yariyor

maşallah canım ne güzel hem ikiz annesinin hem de ufaklık var , yaşın kaç ? allah bağışlasın evlatlarımızı , benim oğlum 5 yaşında kızımda 11 aylık ,kızımda diş çıkartıyor sanırım ekstra onunda sıkıntısını yaşıyoruz ,kolaylıkla atlatırız inşallah.

siskinlik ve odem icin bir recetem var
bir bag rokayi yika kaynat
iliyinca icine bol limon sik ic
bende cok ise yariyor
hmm denemek isterim şimdi 9 lu hayat çayı var ondan tüketiyorum regl bitimi senin dediğinide yapacagım canım. aslında çig yesek olmaz mı :)) rokayı epey severim limonlu :) ama haşlayıp suyunu denemedim tadı nasıl oluyor hiç içtin mi canım??

AÇ KARnına 1 kupa 9 lu hayat çayı içildi
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynir ile tost 1 kupa 9 lu çay ile içildi 2. kupam oldu malesef :) şekersiz hemdee
1 haşlama yumurta 1 dilim kepek ekmek ile yenildi. bomba gibi bir kahvaltı bakalım akşamı nasıl ne ne şekilde geçireceğiz
kızımı yatırıp yürüyüş yapacagım şimdi

Biz iyiyiz kuzum. Asıl sen nasılsın? Nerelerdesin bakim?

diyet güzel gidiyorr gelemiyorum çok ya özürdilerimmm... yağlı boyalar benim dersler çoğaldı ..

ama 2 gün önce bozdum diyeti 2 tane ekler pasta yemiştimm telafisini de bugün şok diyet yaparak halletmeye çalışıyorum...

69 lu rakamları görmek istiyorum ya

tatlim ikizlar 10 u bitirdi 5 e gidiyor
elifim gozumun nuru 6 aylik ama tam bir kucak manyyagi

malesef canim kaynatip icmen lazim rokayi tada bakmiyorum artik limonu cok sikiyorum
ben bunu normaldede aklima gelince yapardim ic temizlik sagliyor

aksam yemegi
yogurt
1 tb sebze yemegi
salata
biraz aci biber tursusu
1 haslama tavuk budu derisiz

ben daha tarti almaya gidemedim esim gelince cikacam hemde biraz hava alacam

Merhaba bayanlaarr. Nasılsınız bakalım bugün? İsim çeşitlenmesi olmuş, ne de güzel olmuş.
Bana gelince dün o kadar yedim, hatta yetmedi bir de gece 12 de ekmek üzeri nutella+1 muz+koca bir bard süt içtim ama bu sabah da dünle aynı çıktım, 69,1. Ben de bugün yeniden asıldım diyete. Yarın büyük olasılıkla + da çıkıcam ama malesef.

oncelikle bunu vicdan yapma yoksa batti balik moduna girer daha pis yersin
benim sana ceza veremem cunku kendim comezim yavruuuuuuuuuuu

Yok kuzum, yaptığım şey vicdan değildi ama ne olduğunu da çözemedim. Böyle inat gibi nispet gibi bir şeydi. Neyse, geçti çok şükür.
Yok kuzu çömez mömez. Ama ben cezamı aldım zaten. :112: Bur50 nin bir haftalık 100 mekik+40 dk yürüyüşünün üzerine bir de cafe lighttan tubis verdi 30 dk oryantal+200 mekik. Bunlar beni aklar paklar artık.

Cnm çookk geçmiş olsun.

sanirim ben kahveyi fazla iciyorum
sabah 6 da uyandigimda 1 kahve
8 e dogruda bir kahve

bazen ogleden sonra 1 veya 2 tane iciyorum

Eğer şekersiz ve süt tozsuz içiyorsan sorun yok cnm. Çay gibi, sınırsız oluyor o zaman. :112: Hatta (selülit yapıcı etkisini saymazsak) Metabolizmayı hızlandırıcı etkisinden dolayı işine bile yarayabilir. Tabii en güzeli onun 1-2 tanesi yerine diyetine yardımcı bitki çayı ilave etmen.

hadi olsun bakalım

Ben de tutmaya başlamak istiyorum artık. Niyetlenmeyi unutuyorum ama hep. :26: Ama bu pzt başlicam inş, haftada 1-2 tutarım artık ben de.

Cnm belki senin bebiş de diş çıkartıyordur. :112:

Bir nevi lapa diyetine benziyor sanırım, di mi. Ama ufak bir hatırlatma bu arada, 2 kaşık pilav (bulgur-pirinç farketmez) 1 dilim ekmeğe denk kalori olarak. :112:

malesef canim kaynatip icmen lazim rokayi tada bakmiyorum artik limonu cok sikiyorum
ben bunu normaldede aklima gelince yapardim ic temizlik sagliyor

Ay limonu bol koyarsan onun tadı da fena olmuyordur bence.

Görelim inş kuzucumm. Ama Amman dikkat, şok diyet yapıcam derken metabolizmana kıyma.
Bu arada cnm, sanırım bir yanlış anlaşılma mevcut. Günde 1 değil, 5 mesaj yazmamız gerekiyor.

Bu arada bayanlar, ayyildizimin da hatırlattığı gibi, bildirimleri perşembeden yapıyoruz. :112: Yani yarın herkesin kilo bildirimini bekliyorum. :112:
Bu arada berilcm, bu hafta takımımızdaki çoğu üyeden aktif olduğunu düşünürsek ben bu hafta listeye girmen taraftarıyım. Siz ne dersiniz kızlar?

Son düzenleme:
sagol canim oguzel dusuncenden oturu
ben ekmegi bir sabah yiyorum o nedenle sebzelere biraz bulgur ekliyorum pirincten daha saglikli diye
birde artik yogurdu normal yapacam suzme olunca sanirim doppel yiyorum
kahve meselesi gercekten zor ben tatlandirici kullaniyorum birde inek sutu ekliyorum cok cok az

bu arada tartimi aldim eve getirdim bir guzel sevdim banyonun bas kosesine taht yaprim ona
sabah beni mutlu edecek sanirim

yok teyzesi benim minigim arsiz kucak delisi bizde bazen dis cikariyor saniyoruz ama babasi daha var diyor

listeye girsemde girmesemde deneme suresinde oldumu biliyorum
benim icin sorun degil ben memnunum sizinle oldugumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…