sagol canim oguzel dusuncenden oturu
ben ekmegi bir sabah yiyorum o nedenle sebzelere biraz bulgur ekliyorum pirincten daha saglikli diye
birde artik yogurdu normal yapacam suzme olunca sanirim doppel yiyorum
kahve meselesi gercekten zor ben tatlandirici kullaniyorum birde inek sutu ekliyorum cok cok az
bu arada tartimi aldim eve getirdim bir guzel sevdim banyonun bas kosesine taht yaprim ona
sabah beni mutlu edecek sanirim
yok teyzesi benim minigim arsiz kucak delisi bizde bazen dis cikariyor saniyoruz ama babasi daha var diyor
listeye girsemde girmesemde deneme suresinde oldumu biliyorum
benim icin sorun degil ben memnunum sizinle oldugumdan
birsey farkettim aciktigimda yada abur cubur istedigimde topige geliyom
icimdeki canavari frenliyorum
su 4 gunde hic tatli yemedim
ekmek sabah harici yemedim
aralarda abur cubur yemedim
kola icmedim
meyveyi 3 taneden fazla yemedim
bakalim bunlar yarin nasil bir sonuc verecek
Merhaba bayanlaarr.Nasılsınız bakalım bugün? İsim çeşitlenmesi olmuş, ne de güzel olmuş.
Bana gelince dün o kadar yedim, hatta yetmedi bir de gece 12 de ekmek üzeri nutella+1 muz+koca bir bard süt içtim ama bu sabah da dünle aynı çıktım, 69,1.Ben de bugün yeniden asıldım diyete. Yarın büyük olasılıkla + da çıkıcam ama malesef.
yime yimeee bak 4-5 aya yazz çıtır olıcaz bikinileri giyicezz yimeyinnn
aksamleyin menumu yazayım hemen
pırasa 1 bardak ayran
ara mandalina
kahvalti
2 dilim ekmek
peynir
1 domates
5 tane zeytin
1 aci biber
tabii kahvaltidan yarim saat once sirkeli ilki su
günaydın kızlar
ben bugün niyetliyim sahurda
2 yumurta
biraz peynir
2 dilim ekmek yedim
ogle 2 tane biber dolmasi
1 kase yogurt
ara bir elma bir kahve
yarim saat yuruyus yaptim
aksamda oglen yedigimin aynisi olacak belki salata eklerim
Bu arada bayanlar, ayyildizimin da hatırlattığı gibi, bildirimleri perşembeden yapıyoruz. :112: Yani yarın herkesin kilo bildirimini bekliyorum. :112:
Bu arada berilcm, bu hafta takımımızdaki çoğu üyeden aktif olduğunu düşünürsek ben bu hafta listeye girmen taraftarıyım. Siz ne dersiniz kızlar?
agzindan bal damliyor ama dur be bacimmmmmmmmmmmyime yimeee bak 4-5 aya yazz çıtır olıcaz bikinileri giyicezz yimeyinnn
Hayırlı olsun kuzucm tartın.Çıtır günlerde kullan inş.
Fikirler güzel. Süt tozu sütten iyidir. :112: Normal yoğurt süzmeden hacimlidir vs. :13:
sagolasin birtanem bakalim sabah ne diyecekbana
Bu süpper! Devamı da gelir inş.
tesekkurler canim olumlu dusuncen icinevet evet girsin :))
keske bende yapsam ama yok ya olmuyorHmm bir de spor var tabii. Dün 50 dk bugün de 35 dk yürüyüşüm var.
Biraz sonra da mekiklerimi çekeceğim inş.
keske bende yapsam ama yok ya olmuyor
haftaya annem gelecek belki benim mercimege biraz bakarda bende yuruyuse cikarim
yatsilik olarak 3 ceviz ve nar yedim
uzmanlar meyveyi mutlaka sut urunleriyle yada kuru yemislerle yeyin diyor ya
bahanemi seveyimmmmmmmmmmmmm
yarin asure yapacam ama yemiyecem
siz varsiniz canim istedikce gelirim hevesim gider insallah
ay maşallah ne güzel canım allah bağışlasın hepsini ,tamam canım roka aklımda suyunu içeçegim regl olmadım daha olduğumda içeyimki hiç ödem falan kalmasın ,tatlim ikizlar 10 u bitirdi 5 e gidiyor
elifim gozumun nuru 6 aylik ama tam bir kucak manyyagi
malesef canim kaynatip icmen lazim rokayi tada bakmiyorum artik limonu cok sikiyorum
ben bunu normaldede aklima gelince yapardim ic temizlik sagliyor
kaptan kaptan kendine geliverrMerhaba bayanlaarr.Nasılsınız bakalım bugün? İsim çeşitlenmesi olmuş, ne de güzel olmuş.
Bana gelince dün o kadar yedim, hatta yetmedi bir de gece 12 de ekmek üzeri nutella+1 muz+koca bir bard süt içtim ama bu sabah da dünle aynı çıktım, 69,1.Ben de bugün yeniden asıldım diyete. Yarın büyük olasılıkla + da çıkıcam ama malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?