sizi yanimda citir gibi goruyorum canocanlar cogunuz benim hayalimdeki yada hedefimdeki kilolardasinizCnm eltilerinin kilosu ne durumda?Gerçi bunun için kilolu olmaya gerek yok. Spor bu, sağlıklı yaşam. :112: Sen sizin apartmandakileri ayartsana. Hep birlikte yapın sporu. Hem daha da zevkli olur.
Yerim ben o mercimeği ya. Annesine spor da yaptırırmış.
bizimkilerin kilo sorunu pek yok antepliler sever birde balik etlileri derler
hemen herkeste bir parca alet var kiminde bisiklet kiminde trombolin aklimiza estikce yapariz ama acil vaka benim sanirim
Evt, derse gitmem gerekiyordu. :112:
Ben anlamadım bunu?! Ne alaka ki? :44:
ben pazartesini bekleme simdi bugun basla diye soyledim cunku ben hep pazartesi rejime baslayacam derdim kendime ama o pazartesi bir gelmezdi
o nedenle baslanacaksa kararlilikla hemen vaslanmasi taraftariyim demek istemistim
Sen niye taktın ki bu yaş işine? Ne farkeder.Ayrıca burda hepimiz kiloluyuz. Çok az, hepimizin burda bulunma sebebi aynı. :112: Ama rahatlayacaksan söyleyim, bizim 100 küsur kilo üyemiz de var. :112: Geçen hafta kaptanımızla birlikte o da izne ayrıldı.
Ben de tam napmışsın sen diyecektim kii düzelmiş.Eline sağlık.
Tatlım tüm günün arasını tek arada yedin galiba.2 fındık+3 kuru incir+5 kuru kayısı sence de biraz fazla değil mi tek araya? :44:
Gelmiş gelmiş.
Ben de tam napmışsın sen diyecektim kii düzelmiş.Eline sağlık.
Tatlım tüm günün arasını tek arada yedin galiba.2 fındık+3 kuru incir+5 kuru kayısı sence de biraz fazla değil mi tek araya? :44:
Gelmiş gelmiş.
bugun hic meyve yemedim
ogle ve AKSAM EKMEKTE YEMEDIM
valla tebrik ediyorum canım ben bunu yapamıyorum işte. Sulu yemek varsa kesinlikle 1 dilim ekmek yemeden doyduğumu hissetmiyorum.
ekmek ve ozellıkle tatlı cukulata ıstegım kalmadı eskısı gıbı
uzmanlar 40 gunde beynın o tadı unuttunu soyluyorl
sonunda 69 lu rakamları gördüm çok mutluyum trilalalalalalala
bildirim yapıyorum 69.8 : )
65.6 gr geldim
sizi yanimda citir gibi goruyorum canocanlar cogunuz benim hayalimdeki yada hedefimdeki kilolardasiniz
yas sorunum yok be ecz.mis imsakasina kendime takiliyorum arada
bugun hic meyve yemedim
ogle ve AKSAM EKMEKTE YEMEDIM
ayy ne güzel ben çok çikolatacı değilim de ekmek işte en azından günde 3 dilim yiyorum. her öğün birer dilim işte
bugün cozuttum galiba bana ceza verin
sabah tahlil olcak diye bii yememiştim
öğlen dürüm tavuk döner
alşam iskender yedim
bana ceza verin
Öyle olduğunu tahmin ettim de yine de söylemeden edemedim işte.
Hmm, tmm, olabilir o zaman.
Cnm günde 3 dilim ekmek çok değil ki. :112: Diyetisyenin bana verdiği 1400 kalorilik diyette günde 8 dilim ekmek vardı. :112: Ama tabii pilav, makarna vs de bu gruba giriyordu. 2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe denk geliyordu. :112:
Memnuniyetle.3 gün boyunca 45 dk yürüyüş+50 mekik. :112:
sende bayağı acımasızsın yaf
napalım başa gelen çekilir
ayy ne güzel ben çok çikolatacı değilim de ekmek işte en azından günde 3 dilim yiyorum. her öğün birer dilim işte
mrb kızlar
ne güzel takım hareketlendi
beril77 tebrikler
bide hayran kaldım çok canlı pozitifsin
bunun sırrı ne bizede anlatsan
tahlilde kansızlık var bende normal çıktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?