Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım? Kabul edin, beni bu saatte gördüğünüze şaşırdınız di mi. Öğleden sonraki derste anlatıcamız sunumda bir kaç değişiklik yapmam gerekiyor. E bilg in başına oturunca size slm vermemek olmaz di mi.

merhaba canım hoşgeldin ben yeniyim kimseler de yok malesef

Ay iyiki gelmişim, içimi açtınız kızlar gün arası.

Buna kaçamak diyorlar. Vur sazı kuzucm istediğin yere, mühim olan tartı. Ben de aynı sayılırım. :44: Demek ki o kaçamak günü yapmasaydım vermiş olabilirdim. Neyse alıştım zaten aylardır 3 aşağı 5 yukarı aynı kiloda olmaya.
Not: Ben kaptan yardımcısıyım kuzucm.

Sabaha 2 ekmek tmm, ideal.
Akşama makarna, akşama değil de öğlene olsaydı iyiydi ya, neyse, o da tmm.
Ama makarnanın yanına 4 ekmek ne oluyor yahu kuzucm. Buna sıkı bir ceza patlatmak gerekir ya, ben şu an uygun değilim bunun için. bur50cm, halleder ben akşama gelene kadar zannımca.

günaydın kızlar
kaç sayfa ilerlemiş ne güzel sevindim

Di mii. İnsanın girme isteği artıyor öyle olunca.

tebrikler canııımmmmmmmmm

Teşekkürlerr. Ne zaman isterseniz.

bugün sabah bişey yemiycem çünkü doktora gidicem büyük ihtimal tahlil isteuebilir

Hayırdır cnm?

Süpper bu! Tebrik ederim kuzucm.

yuruyuse cikamiyorum
tavsiye edeceginiz eve basit ama sekillenmeye yararyan birseyler varmi

berenvildanın da dediği gibi evde yapabileceğin cd ler alabilirsin cnm. Ve hatta internetten de takip edebilirsin. :112: Leslie yapabilirsin, ev içinde yürüyüş yapmana yarıyor kendileri. :112: Ve ya pilates düşünürsen ebru şallı haftaiçi hergün 10.00 da beyaz tv de yayında. :112: Verebileceğim linkler de var ama akşama inş.

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım takıma günaydın. şuan için yapmam gereken bişey varsa düzenlemelerimi yapayım bana yardımcı olur musunuz:44:

Hoşgeldiiiinn. Kurallarımız topiğin ilk mesajında mevcut. Ordan bir bakıver. :112: bur50 nin de söylediği gibi 2 hafta deneme süren var cnm. Daha sonra gireceksin listeye. :112: Evt, senin de kilo bildirimini isteyecektim, ki bur50cm sayesinde onu da almışım zaten. Takıma başlangıç kilon olarak kullanıcaz cnm bugünkü kilonu. :112:
Günlük mesaj sayın çok önemli, ki gördüğüm kadarıyla bu konuda sorun yaşamicaksın inş.
Günlük menülerini ve sporlarını paylaşmayı alışkanlık haline getirmeni tavsiye ederim. Sadece cezalar için vs değil, nbu senin internette değilken de yememeni sağlayan bir kontrol mekanizması oluşturuyor. :112: En azından benim üzerimde.
Bir de kilo çizelgesi yap istersen. İnsanı şevke getiriyor o da. Ben buraya ilk girerken tek amacım o çizelgeyi sürekli göz önünde tutmaktı. Bilg ekranına kopyalamaya çalışmıştım ama becerememiştim. Sonra kendimi burda buldum.
Bu arada ben Ecz.imis. 23 yaşında, yarın yurda taşınacak bir öğrenciyim.

merhaba canım hoşgeldin ben yeniyim kimseler de yok malesef

Cnmcm takımdaki üye sayımız pek fazla değil malesef. Haliyle aynı anda sitede birilerini bulmak zorlaşıyor. Ama bak, çoğalıyoruz inş.

Listemizin an itibariyle durumu;

***6. TAKIM 285. ETAP***

HANDEEEK ( 65,5 Kilosu 3'e bölündü.
llcigdemll ( 70,4
Ecz.imis ( 68,6 / 68,7 / -0,1 / % -0,15 )
ayyildizim ( 65.5
bur50 ( 68,8 / 68,8 / 0 / %0 )
rainandthesun ( 80,6
beril77 ( 88,4 / 87 / 1,4 / %1,58 ) Yeni Üye. Hedef 70 kg.

6. takım ortalaması :

HANDEEEK kilo bildirimine gelmezsen diskalifiye edileceksin. Lütfen gel.

canım çok teşekkür ederim yönlendirmelerin için. daha önce kilo çizelgesi yapmıştım ama sanırım gözükmüyo nasıl yapıyoduk beni yönlendirebilirsen tekrar yapayım. bu arada ben 28 yaşındayım. normalde tekstil teknikeriyim ama hafta sonu büfe işletiyorum .belki hafta sonu yazışmalarında problem yaşayabilirim. 1 kızım var 5 yaşında bu kadar

Hayır cnm, burdan bildirmen yeterliydi. :112: Ki ben kaydettim zaten bilgilerini.

Bu arada beril77 ve berenvildan, arkadaşlar kaptanımız nerde diye sorabilirsiniz. Hemmen söyleyeyim, kaptanımız şu an izinli. :112:

teşekkürler canım kaptan gelene kadar sorularımızla başını şişiririz artık

bu arada hafta içi evdeyim sadece hafta sonu gidiyorum büfeye. tekstil işini yapmıyorum eksik yazmışım

Allah bağışlasın cnm.
Kilo çizelgesi için şu başlığa bakabilirsin. :112:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Cnmcm haftasonu akşamları girsen bile yeterli olur, sen merak etme :112: Kuralımız haftaiçi günde 5, haftada toplam 30 mesaj. :112:

Merhabalar, bu grupların şartlarını yeni okudum, çok hoşuma gitti. Çalışıyorum ama elimden geldiği kadar mesaj da atarım diye düşünüyoum. İki hafta deneyelim o zman bilgilerimi yazıyorum:

Boy:1.65
Kilo:67
Hedef Kilo:60

Başka bir şey yazmam gerekiyor mu?

bi spor cdsi al evde yapmaya çalış sporunu ben öyle yapıcam cd yi aldım pazartesi başlıycam inşallah
ya benim bos vaktim yok sorun bu
geceden baslar benim gunum mercimek uyanir
sonra ikizler okula gider sonra benim kocabebek gider yada zorla gonderirim
pesinden mutlaka biri gelir biz oturdum binada sulalece oturuyoruz yabanci kimse yok
sonra kizlar gelir geri dersaneye gider esim gelir aksam baslar diz diz oturup cicegim bocegim saatleri
adamda gicik bir huy var o evdeyken is yapilamaz ve herkes onunla oturur ve yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zaten aksama kadarda is guc vs.................

ama bugun arabasiz carsiya gittik mercimegimleeeeeeeeeeeeee

seni gordume cok sevindim ama gitmissinnnnnnnnnnnnnn

sakin bu gelmeyen pazartesilerin kurbani olma ben o pzt sini cok bekledim ama yok gelmiyor
hemen simdi basla ogun bugun tatlim

Hayır cnm, burdan bildirmen yeterliydi. :112: Ki ben kaydettim zaten bilgilerini.

Bu arada beril77 ve berenvildan, arkadaşlar kaptanımız nerde diye sorabilirsiniz. Hemmen söyleyeyim, kaptanımız şu an izinli. :112:

valla tatlim genelde ben kendim calip kendim soyluyordum biliyorsun ama bir iki gundur hareketlenmemiz guzel oldu
insallah oda gelir tanisiriz
umarim benden daha yasli ve siskodur
zayif bir ihtimal degilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sanirim topigin en i benim canim

ogle yemegim
1 tb sebze yemegi
biraz aci biber tursusu
1 haslama tavuk budu
yarim kase yogurt

ufaktan asureye baslayayim ben ama yemeyecem [insallah]
ben icine fistik koymayacam esim sevmiyor
ama biraz princ ekliyorum rengi daha beyaz oluyor
cocuklar yesin son damlasina kadar dagitacam
insallah seneye bizde doyasiya yeriz

hosgeldin canim umarim katilimlarin renk katar topigimize
ben hep burdayim

adini unuttum ya doktora giden arkadas gelmedi acaba ne olduki
insallah onemli birsey yoktur

hoşbuldumm, sevindim :)) ve paylaşımlarınız çok tatlı gerçekten, siteye arada giriyordum ama daha aktif olmayı planlıyorum ben de artık :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…