yuruyuse cikamiyorum
tavsiye edeceginiz eve basit ama sekillenmeye yararyan birseyler varmi
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Kabul edin, beni bu saatte gördüğünüze şaşırdınız di mi. Öğleden sonraki derste anlatıcamız sunumda bir kaç değişiklik yapmam gerekiyor. E bilg in başına oturunca size slm vermemek olmaz di mi.
ay maşallah ne güzel canım allah bağışlasın hepsini ,tamam canım roka aklımda suyunu içeçegim regl olmadım daha olduğumda içeyimki hiç ödem falan kalmasın ,
kaptan kaptan kendine geliverrhiç begenmedim ne nutelle öylee bir daha olmasın , bende geçen 2 koca ciko yedim onun kg mu nedir anlamadım :) ödeme vuruyorum sazı
AÇ KARnına 1 kupa 9 lu hayat çayı içildi kahvaltı : 2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynir ile tost 1 kupa 9 lu çay ile içildi
ara:1 mandalina
akşam 1 tabak spagetti ve yanında roka +marul salatası+4 dilim ekmek eşek gibi yedikkk offfekmeklerin içine domates koydum maydanoz koydum ,çok acıkmıştım ama çok
2 lt su tükettim.spor yapamadım ki yapmaya çok niyetliydim.
akşamdan sonra 1 mandalina daha.
günaydın kızlar
kaç sayfa ilerlemiş ne güzel sevindim
tebriklercanııımmmmmmmmm
bugün sabah bişey yemiycem çünkü doktora gidicem büyük ihtimal tahlil isteuebilir
cok uzgunum kizlar cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
biliyormusunuz kaybettim uffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaa
ne oldu biliyormusunuz
banyoya gittim o guzel cafcafli tartimi cikardim
terliklerimi hirkami firlattim ve tartimin uzerindeydim artik
ayyyyyyyyy yokkkkkkkkkkkkkk oda neeeeeeeeeeeeee
tam 1.4 kg yok
yok olamaz gitmis kaybetmisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yuppi oh yandan diye diye ust kattan alta geldim evet kizlar kimse ugramasa ben kendimi frenleyip 1.4 kilo zayifladim
yani
(88.4)(87.00)(1.4)
sanirim kaptan boyle yazilacak demisti
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sirttan ohhhhhhhhhhhhh gobekten sikidimda sikidimmmmm
yuruyuse cikamiyorum
tavsiye edeceginiz eve basit ama sekillenmeye yararyan birseyler varmi
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım takıma günaydın. şuan için yapmam gereken bişey varsa düzenlemelerimi yapayım bana yardımcı olur musunuz:44:
merhaba canım hoşgeldin ben yeniyim kimseler de yok malesef
özelden mi mesaj atılıyo kaptana
Hoşgeldiiiinn.Kurallarımız topiğin ilk mesajında mevcut. Ordan bir bakıver. :112: bur50 nin de söylediği gibi 2 hafta deneme süren var cnm. Daha sonra gireceksin listeye. :112: Evt, senin de kilo bildirimini isteyecektim, ki bur50cm sayesinde onu da almışım zaten. Takıma başlangıç kilon olarak kullanıcaz cnm bugünkü kilonu. :112:
Günlük mesaj sayın çok önemli, ki gördüğüm kadarıyla bu konuda sorun yaşamicaksın inş.
Günlük menülerini ve sporlarını paylaşmayı alışkanlık haline getirmeni tavsiye ederim. Sadece cezalar için vs değil, nbu senin internette değilken de yememeni sağlayan bir kontrol mekanizması oluşturuyor. :112: En azından benim üzerimde.
Bir de kilo çizelgesi yap istersen. İnsanı şevke getiriyor o da.Ben buraya ilk girerken tek amacım o çizelgeyi sürekli göz önünde tutmaktı. Bilg ekranına kopyalamaya çalışmıştım ama becerememiştim. Sonra kendimi burda buldum.
Bu arada ben Ecz.imis. 23 yaşında, yarın yurda taşınacak bir öğrenciyim.
Cnmcm takımdaki üye sayımız pek fazla değil malesef. Haliyle aynı anda sitede birilerini bulmak zorlaşıyor.Ama bak, çoğalıyoruz inş.
Hayır cnm, burdan bildirmen yeterliydi. :112: Ki ben kaydettim zaten bilgilerini.
Bu arada beril77 ve berenvildan, arkadaşlar kaptanımız nerde diye sorabilirsiniz. Hemmen söyleyeyim, kaptanımız şu an izinli. :112:
canım çok teşekkür ederim yönlendirmelerin için. daha önce kilo çizelgesi yapmıştım ama sanırım gözükmüyo nasıl yapıyoduk beni yönlendirebilirsen tekrar yapayım. bu arada ben 28 yaşındayım. normalde tekstil teknikeriyim ama hafta sonu büfe işletiyorum .belki hafta sonu yazışmalarında problem yaşayabilirim. 1 kızım var 5 yaşında bu kadar
canım çok teşekkür ederim yönlendirmelerin için. daha önce kilo çizelgesi yapmıştım ama sanırım gözükmüyo nasıl yapıyoduk beni yönlendirebilirsen tekrar yapayım. bu arada ben 28 yaşındayım. normalde tekstil teknikeriyim ama hafta sonu büfe işletiyorum .belki hafta sonu yazışmalarında problem yaşayabilirim. 1 kızım var 5 yaşında bu kadar
Allah bağışlasın cnm.
Kilo çizelgesi için şu başlığa bakabilirsin. :112:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Cnmcm haftasonu akşamları girsen bile yeterli olur, sen merak etme :112: Kuralımız haftaiçi günde 5, haftada toplam 30 mesaj. :112:
ya benim bos vaktim yok sorun bubi spor cdsi al evde yapmaya çalış sporunu ben öyle yapıcam cd yi aldım pazartesi başlıycam inşallah
seni gordume cok sevindim ama gitmissinnnnnnnnnnnnnnSlm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Kabul edin, beni bu saatte gördüğünüze şaşırdınız di mi. Öğleden sonraki derste anlatıcamız sunumda bir kaç değişiklik yapmam gerekiyor. E bilg in başına oturunca size slm vermemek olmaz di mi.
Süpper bu!Tebrik ederim kuzucm.
sagol canim insallah gerisi gelir
hevesimiz krilmaz
berenvildanın da dediği gibi evde yapabileceğin cd ler alabilirsin cnm. Ve hatta internetten de takip edebilirsin. :112: Leslie yapabilirsin, ev içinde yürüyüş yapmana yarıyor kendileri. :112: Ve ya pilates düşünürsen ebru şallı haftaiçi hergün 10.00 da beyaz tv de yayında. :112: Verebileceğim linkler de var ama akşama inş.
Hayır cnm, burdan bildirmen yeterliydi. :112: Ki ben kaydettim zaten bilgilerini.
Bu arada beril77 ve berenvildan, arkadaşlar kaptanımız nerde diye sorabilirsiniz. Hemmen söyleyeyim, kaptanımız şu an izinli. :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?