aaa kızlar benm bilgisayar sapıttı galiba ikişer ikşer yolluyo mesajları
saol nazlım hoşbulduk sen nasılsınnn??
evet elsecm işte aslıdna degişikliğe kilolarımzdan önce kafamızdan başlamalıyız insanlar neler giyiyo giyimde dogru renklrei fogru şekli seçmek acayip önemli,bir tarz yakalamk mesela... Bu yüzden kk yı çoks eviyuorum çünkü bugün ne giydin diye bir bölüm var mesela sizde takip edeiblrsiniz giyim tarznı begendigim insanlar neyle neyi giymiş renk olarak onlara diakkat ediyorum ayrıca pembe dolap die başka bir başlık var orda da kk bayanları ürünlerin resimlerini koyuyolar bazen benm dibimde satılan ama haberimin bile olmadıgı ucuz şeyleri ögreniyorum süper oluyo.
uçurtma avcısını okudun mu canım ben ondan başladım çok övdüler şimdilik çok güzel gidiyo. Yaşasn benim gibi bi kitap kurdu daha var galiba:=))
slm herkese cadılar nasılsınız,
ben nasılım hemen diyem iyiyim şükürler olsun gelip giden baş ağrımla yeni işimle uğraşıyrum yolunda herşey şükürler olsun,
bu akşam mr sonucunu alcam ama ancak haftaya pazartesi dr a gösterebilcem randevu o zamana izin alabildim
sizde ne var ne yok nasılsınız...
slm herkese cadılar nasılsınız,
ben nasılım hemen diyem iyiyim şükürler olsun gelip giden baş ağrımla yeni işimle uğraşıyrum yolunda herşey şükürler olsun,
bu akşam mr sonucunu alcam ama ancak haftaya pazartesi dr a gösterebilcem randevu o zamana izin alabildim
sizde ne var ne yok nasılsınız...
uçurtma avcısını okumadım canım . Bende kitap okumayı çok seviyorum. Bin muhteşem güneşte güzel şuanda benimde iyi gidiyor.
hoşgeldin hayalimm iyi haberlrini bekliyorzz keşke pzt den önceye randevu olsaydı... Ama ben inanıyorum birşey yok hayalimm moral çok öenmli.
uçurtma avcısı da bin muhteşem güneşin yazarının kitabı canım aklında olsun çok güzel dediler bitirnce söylerm nasıl oldugunu hemen bitrrim zaten çok kitap okudugum için bir kaç güne biter.
iyi günler kızlar .. Nasılsınız ..
Eşim hasta evede oyüzden açamıyorum pc .......haberiniz olsun .....sevgiler ..
iyi günler kızlar .. nasılsınız ..
eşim hasta evede oyüzden açamıyorum pc .......haberiniz olsun .....sevgiler ..
nazlım ceylin bakalım ne varmış öğrenip söz hemen ilk fırsata yazcam güzeller
siz bu kısı bu kaadr düşünürsünüzde o sizi habersiz bırakırmı heç Şeniz
ceylinim bencede bişi yoktur tatlım hastyalıkla işim olmaz benim önemsiz bişidir bu aman takmayın :),
sonuçları sorcak birini bulursam eğer pazartesiye kalmadan inş öğrencem güzeller bi o güne boş yer vardı,
aslında bide cumartesi öğlen vardı ama Allahın izniyle inş Nasip ederse kurban olduğum CANım gelcek hastaneye gitmek istemedim bende o gün :)))...
iyi akşamlar kızlar...bu iş gadınlığını ben pek sevdimsırnaşık şeyvalla daha düzenli oldum yahu evdeyken salaldığım işleri çalışırken daah çabuk yapıyorum,çalışma hayatını unutmamışım kaydirigubbakcemile3 eskidende böyleydi evde oturunca nasılsa evdeyim diyip sallıyo bazen insan neyse sabah standart kahvaltımı ettim yazmıştım sabah yine yazayım
2 dilim light ekmek
domates
2 zeytin
haşlanmış yumurta
maydonoz
şekersiz çay
öğlen
1 yeşil elma
akşam
zeytinyağlı enginar
yoğurtlu semizotu
gecede yeşil çay içitkmi tamamdır
sizler nasılsınız?
hayalcim inşallah iyi çıkar sonuçların güzel haberlerini bekliyoruz..
aebencim eşine geçmiş olsun tez zamanda iyileşirde aramıza hemencik dönersin inş.kaydirigubbakcemile3
elsecim bende aynen bol bol alırdım eskiden artık öyle yapmıyorum farkettimki öyle daha kilolu görünüyomuşum şimdi tam üstüme göre alıyorum daha şık duruyo gerçekten,neyse kızlar ben kalkıyorum işlerimi bitireyim hepinizi öptüm iyi akşamlar...a.s.
gezine gezine eve geldim şimdi
fırında tavuk yapıyorum yemeğe
benım bugun diyet gumledi kızlar sabah bay bi ekmekle kahvaltı ara 1 tane meyveli turta akşam koca tabak bulgur pilavı ayran salata e bulgurlar şişti şimdi sodayı kim napsın 1 litre kola aldım ohh buz gibi özlemişim bugunluk affedin artık halı yıkadık dunya kadar pasta yaptım kermese falan film koptu bölelikle
sen diyette sğpersin iş hayatıda tamam kim tutar artık seni kardeşin kızmı erkekmi nie merak ettiysem anlamadımda benım kocacıkta aynen siparişler ucusuyo havada yazıkya ev ortamı başka bişiyy halı özledik die gecen koltuga cıkartamadım meseladelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?