kuşum kendimi şuanda resmen cezalandırıyorum. aldığım kiloyu verdim+500 gram daha verdim ama 2 kilo verebilir miyim bilmiyorum13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek.
ayyildizim (65,1 kg.) 64.0 kg'a inecek.
bur50 (68,8 kg.) 68,3 kg'a inecek.
beril77 (85,1 kg.) 83,5 kg'a inecek.
kelebek.hill (66,2 kg.) 65 kg'a inecek.
berenvildan (68,2 kg.) 66,2 kg'a inecek.
tadlis (?)
O zaman listemiz bu.Gerçi benim hedefimi değiştirmem gerekiyordu ama yazdık bir kere. Kalsın bakalım böyle.
Kızlar defalarca gördüğüm, her gördüğümde yeniden okuduğum, fotolarına yeniden baktığım bir arkadaş var; Tiendy. İşte başarı öyküsünün linki.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...50-triendyin-basari-oykusu-20-kilo-verdi.html İlk mesajı sıkılsanız da bırakmadan okumanızı tavsiye ederim. :112:
Bu da triendynin fotoları.:112:
Kızlar, fotolar direkt çıkmadı burda.İsterseniz 'triendy21 kullanıcısından alıntı' yazan yerin yanındaki küçük mavi butona tıklayarak orjinal mesaja gidebilirsiniz. :112:
Aman zararı yok derken kaçırma ölçüyü.Her şey gibi onun da azı karar çoğu zarar.
Ben hatalarımı biliyorum da yine de yapıyorum işte.Kendime birkere de bu yüzden kızayım hadi. Ama evt, gitgide daha iyi olucaz inş. :103:
Vaovv. Süpeerr.Maş maş. E darısı da başımıza.
Ben şubat gibi evimde yerleşik hayata geçince başlamayı düşünüyorum inş pilatese. Bakalım, kendime başka bahaneler bulmazsam o zamana kadar.
İyi geceler kuzumm.
mesaj 2:
günaydın kızçelerim. beril sessiz kalmış bu günlerde hadi benim kota doldu. o nerde kulağını çekelimbu arada beril'in tavsiyesiyle yeşil elma diyetini yapıyorum. bugün 2. günüm hakkaten işe yarıyomuş. az önce 67.800'ü gördüm yarın sabah daha da iner inşallah. öpüyorum sizi özledim muhabbeti valla. ah bu kota mahfetti beni. bu arada cepten nete giriyorum ama sayfaya gelemiyorum dün akşam sayfaya girdim ama eskileri gördüm yeni sayfalara geçemedim
Kızlar defalarca gördüğüm, her gördüğümde yeniden okuduğum, fotolarına yeniden baktığım bir arkadaş var; Tiendy. İşte başarı öyküsünün linki.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...50-triendyin-basari-oykusu-20-kilo-verdi.html İlk mesajı sıkılsanız da bırakmadan okumanızı tavsiye ederim. :112:
Bu da triendynin fotoları.:112:
Kızlar, fotolar direkt çıkmadı burda.İsterseniz 'triendy21 kullanıcısından alıntı' yazan yerin yanındaki küçük mavi butona tıklayarak orjinal mesaja gidebilirsiniz. :112:
günaydın fıstıklar
nasılsınız
dün giremedim biyere gittik de geç saat geldik kusura bakmayın
ama sizi özlemişim
sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
4 ceviz içi
ısırgan çayı
kızlar bende demir eksikliği var ferritin düşük çıktı sizdede olan varmı neler yapıyorsunuz düzelmesi için
son zamanlarda saçlarım falanda daha fazla dökülmeye başladı
günaydın fıstıklar
nasılsınız
dün giremedim biyere gittik de geç saat geldik kusura bakmayın
ama sizi özlemişim
sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
4 ceviz içi
ısırgan çayı
kızlar bende demir eksikliği var ferritin düşük çıktı sizdede olan varmı neler yapıyorsunuz düzelmesi için
son zamanlarda saçlarım falanda daha fazla dökülmeye başladı
mrb kızlar
öğlen menüm
lahana sarması(7 tane falan)
yoğurtlu kereviz salatası
hani beril nerde kaç tane kaç şekerli kahve içtiğimi kime söliycem ben
öptüm sizi
Vay öğlen menüsü de çok iyiyimişşşValla kimse yok kii bana söyle istersen Bana da su içirennn çikolata asak diyenn yokkk...
napalım bacım bizde birbirimize söyleyelim
hadi 3 er bardak su içelim sonra birbirimizi alkışlayalım
bende içtim
senide çooook alkışlıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?