Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

toyga corbasi pek olmamis muhtemelen yogurt icine ya dogme ya princ eklendi bunun yaninda ekmek yendi hemde iki dilim olmamis fistigim en az aksam yemegin 4 dilim ekmekli olmus
kizmiyorsun degilmi yorum yapiyorum diye

olur mu öyle şey ya kızar mıyım hiçç aksine hoşuma gidiyor, öğretin bana kızın bana akıl akıldan üstündürr beroşş

günaydın kuşuuuuuuuummmm. kotam açıldı nihayet yaşasııııınnn :13::13:

Ayy çok şükürrrr

Hoşgeldin tatlımm..hep beraber kilolara elvedaa...

Ben de beroş da gördüm o ışığııı

Ayyy şeker yok tabi tabiiii..uyacam buna uyacammm

KIZLAR NERDEİNİZ YAA maşallah nasıl zayıflıcaz böyleeee

Şimdi hemen suyumu içip geliyorummm

3 bardak iç tamam mı bende içiyorum hadi bütün topik içelimmmmm yehuuuuuuuuu

Herkese selamlarrrr....
Sabahtan adliyede olmam geekiyordu ancak gelebildim yine ama resmen gün içinde aklımda oluyosunuz,ay neler yapıyolarrr ne yazıyolarr daa ben okuyamıyorum diyeee
Vee 3 bardak suyumu da içtimmm bana da içenlere de alkışşş

sanada kocaman alkışlar ve öpücükleeeerrr

ayy çok şükür birileri geldi. nerdesiniz siz bakiiiimmm bugün kimse yoookkk

geldim fıstık bende

kelebek hiltoncuk paris hiltondan da güzelsin maşallah
çok da

yakışmışsınız yazmıştım çıkmamış

Ayy çok teşekkür ederimmm Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallah hep mutlumesut olalım

berenvildan,bur50 valla ben de sayenizde içiyorum yaniii,bugün 1,5 litre oldu bile benim deeee olleyy

Bir de kızlarrr menüsünü düzenli yazmayanlar varrr...dikkat dikkat beroş ve berenvildan sizi mahveder bakınnn, biri kalori cadısıı biri su cadısııı

Son düzenleme:
kaptan olamam canocanlar biriniz olun ben desteklerim ama yazim hesaplamalarla hiccccccccccccc ugrasamam bende bur50 yi dusunmustum o iyi yapiyor bu hesaplamalari
yada bernvildan kotasida acildi biraz takimin isleriyle ugrasirda su icelim su icelimi demeyi unuturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuşum benim kota çabuk doluyo bu hesaplamalardan da hiiiç anlamıyorum bebeğem yaaa

ben suyu hiç unuturmuyum kuşum bak şimdi yine su içesim geldi. hadi kızçeler suyaaaaaa 3 bardak hadi bakeeeeemmm

kelebeğim hiltonum nerdesin bakem sen hep uçuyon kaçıyon kayboluyon bak benim kota açıldı konuşcak kişi yok ağlıyorum haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…