Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben ne yedim belki istersin
bir domatesi bir biberi sogani oldurdum
icine sadece bir dilim sucuk ekledim koku ve tat versin diye uzerine 1 yumurta boyle cok cok azda peynir ekledim koca bir tabak oldu
baharatlarla doldurdum hic ya tuz yok ama ekmeksiz doydum

kuşum birini çağırdım topiğe yerimiz var dimi...

xerden cok ne var anam
cogunda goruntu var ses yok
gunluk 5 mesaj bile yazilmazken yer deme banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaptan secip takimi duzeltmek lazim
eczmis olamazmis izine gidecekmis
ama niyeyse ben onu cok yakistiriyorum
sevdigimden herhalde
sen geldin ya artik bir seyler yapariz insallah

güzelmiş ama bibersiz ve sucuksuz yapsam.biberi ve sucuğu pek sevmiyorum. ekmeksiz doyuluyo mu?

herkesi bi toplayalım konuşalım. ama bi kaptan varmış galiba o izinde diyodu ecza.mis sonra problem olmasın

tmm gördüm bende katılayım aranıza 3 aylık evliyim ilk kış ım olacak evde oturuyorum ne güzel bu gidişle 100 kilo olurum şimdilik 5 kilo fazlam var onu bi atmak gerek 65 kiloyum 60 olmak istiyorum 60 ken çok seviyorum kendimi :))

hımmm yeriniz yok demek iyi istenmiyorsak gideriz canım :2:
bu arada size tavsiyem her sabah sıcak suya 2 3 damla limon damlatıp için sıcak su çok iyi geliyor limonu abartmayın ama en fazla 4 5 damla olsun :)

hoşgeldin canım. burada bizlerle beraber verirsin inşallah. aramızda çok güzel dostluklar arkadaşlıklar var sende katıl hem zayıflayalım hem sohbet edelim. benim ismim ilknur. 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim. allah bağışlarsa 5 yaşında bi kızım var. sende kendini tanıt. bi de 1. sayfada kurallarımız var onu da oku canım. sonra başlayalım kilocuklarımızı vermeye inşallah...

hoşbuldum teşekkürler tmm okurum canım ben 26 yaşındayım ismim ece ve 3 aylık evliyim henüz çocuk yok :) ve şu fazlalığı verip o dengede kalmak iyi olurdu

hoşbuldum teşekkürler tmm okurum canım ben 26 yaşındayım ismim ece ve 3 aylık evliyim henüz çocuk yok :) ve şu fazlalığı verip o dengede kalmak iyi olurdu

şimdiden tut ipin ucunu canım çocuk olduktan sonra iyice salıyosun. o yüzden tedbiri al ki sonradan zorlanmayasın. memnun oldum ececim.

takıldım canım yanlış anlama bu arada kurallarda kuralmış yani askeriye gibi neyse bu disiplinle veririz belki kiloları zamanla alışırım aslında tek sorun eşim işe gittiği için ben kendime yemek hazırlamıyorum ayak üstü atıştırıyorum tmm öyle kalıyor günde tek öğün 2 olursada biri özensiz ondan böyle oluyor bu alışkanlığımı yok etmem lazım:44:

canım yeni evlendiğimde bende de vardı o problem. beril in çok güzel tarifleri var. bence onun tariflerine göz at ondan bilgi al birazdan gelir. ben öyle yapıyorum ve iyi oluyo. bide kendine özel de yap yemek bütün gün atıştırma daha çok kilo aldırıyo

tmm canım tşkler buraya takılayım ben inş. işe yarar şimdi az uyku uyumam gerek 5 den beri ayaktayım gözler gitti uyandığımda grüşürüz diyet işinede yarın sabah başlıyorum inş. başla bırak başla bırak yetti artık tek başımayım diye yarım bırakıyordum şimdi sizlerle birlikde kurtulurum inş. bu fazlalıklardan..

günaydın fıstıklar
nasılsınız

beril bence sen kaptan ol eğer püskküüt kabul ederse
ama sonra eski kaptan gelirse ne olur bilmem
gelmiyecek gibi ama
benimde int de problem var bazen mssj yazamıyorum ama okuyorum sizi
sizinleyim fıstıklar öpüldünüz

günaydın iremcim.bence de beril güzel ilgilenebiliyo ve bilgisi de var. bizde yardımcı olmaya çalışırız. benim kota açıldı canım. burdayıııııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…