Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bn şimdi ne yiyeyim kızlar kahvaltılık yaaa ne kararsızım dimi tost mu yapsam acaba bana bi cevap yazın bakiimmm

kepek ekmeğine veya tam buğday ekmeğine 2 dilimden tost yap canım peynirli yanına domates çay 3-5 zeytin yiye bilirsinn ben tostu yağsız yapıyorumm az salçada koyuyorum

Rakip işini anladım ama ben kime meydan okuyayımmki en fazla kilo benimm kimseye yetişemem kolay kolay
beril i hedef koy kendine ona yetişmeye çabala mesela yada birini gözüne kestir şu haftaya kadar buna yetişicem diye kendini zorlaaa ben öyle yapıyorum
kepek ekmeğine veya tam buğday ekmeğine 2 dilimden tost yap canım peynirli yanına domates çay 3-5 zeytin yiye bilirsinn ben tostu yağsız yapıyorumm az salçada koyuyorum
çavdar ekmeğim var ondan tost yapayım madem. zeytin sevmiyorum onun yerine salatalık domates yiyim. bi de form çayı iyi dimi
çok şükür iyimm canımm soğuk ya izmir bile buz gibi...

ben bursadayım. sabah bi kalktım heryer bembeyaz i de üşenmedim dışarı çıktım. birazdan yine çıkıcam havadaki soğuğu kırmış kar çok güzel olmuş hava ılık olmuş

***6. TAKIM 288. ETAP***

fatos0808 (102 / / )
llcigdemll ( 69,7 / / )
Ecz.imis ( 67,3 / / )
ayyildizim ( 64 / / )
bur50 ( 68.6 // )
beril77 ( 83,3 / / )
kelebek.hill ( 65,3 / 64,9 /0,4 /%0.61)
berenvildan( 67,9 / / )

6. takım ortalaması:
günaydın fıstıklaaaar
kızlar ben geçen haftaki kiloları yazdım siz yanına bu haftaki kilo/aradaki fark /yüzde bilenler yapsın bilmeyenlerinkini yazcam ben bende gidince tartılcam bildircem fıstıklar bide ecz imiş izni başladımı izinli olanlar ortalamaya alınmıyormu bilen varmı

alıntı yapıp kendinizinkini yazıp QUATE leri silin öpüldünüz

böyle mi kuşum. galiba böyle

mesaj 3:
günaydın kızçeler veeeeeee spor salonu iznini kaptımmmmmm yihuuuu hadi hep beraber halay çekeliiiiimmmm :79::79::118::118::124::124::129::129: zor oldu ama ikna etttttttiiiiimmmm

tebrikler cnm

bence bisküvi hariç iii

tatlim ev konforu gibi olmuyor bende bir cok kez denedim ama olmuyor
keske eve birsey aldirsaydin ben balkona koydum sende oyle yapabilirsin zaten evde 3 kisisin yer bulunur bacim ya
ama yinede hayirli olsun
biz buaksam dan itibaren evde 17 kisiyiz biliyonmu misafir gelecek

bilmem daha atrıntılı bildirmedi belki çizelgesi yanlıştır...
ay insallah vermistir
Geldimmm valla bu gün erken geldimmm nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmm
sen nasilsin biz ayniyiz
Rakip işini anladım ama ben kime meydan okuyayımmki en fazla kilo benimm kimseye yetişemem kolay kolay
ben varim ya benim yaglarda azsinacak gibi degil

seni kaptan ilan ediyorum topigin ablasi olarak varmi ulennnnnnnnnnnnnnnnnn ben deli berillllllllllllllllllll
askim benim gecen haftaki kilom83.3 idi
bu hafata 81.8
hesaplamalarimi sen yapiyorsun hakkini helal et be kusum

kizlar cizelgemi bugun duzeltemiyecem
bu pc ye birsey oldu niye kucuk yaziyom ben yaaaaaaaaaaaa

arkadaslar takimdan ayrilmayi dusunuyorum
haftalardir bir sistem oturtamadik ama sizleride cok seviyorum
hilton sanki buyuk kizim
burelli sanki yan komsum
ilknurum sanki bacim gibi
eczmis mahallenin bilge derman ablasi gibi geliyor bana
eger bu hafta da bir duzene giremezsek baskabir takima gecmeyi istiyorum
cunku kendimi zor motive ediyorum
faal olarak hep ayni kisileriz ama gercekten benim cok zamanim kalmadi
motivasyonumda gittikce dusuyor
eger isterseniz
burelli kaptan olsun hesaplamalarimizi yapsin bildirsin bilenlerde yardim etsin
kelebek menuleri toplasin ben dahil hepimiz yorumlayalim
mesajlari ilknurum toplasin
haftalardir kimin ne kadar yazdigi belli degil
yeni katilan uyelerin denetimini yapalim aktiv geliyorlarmi en az 5 mesaj yoksa gelip gidenlerdenmi
bende hemen her yerde yardimci olayim
bu arada sporlarimizi toplayim
her hafta ozelden bana yazin kisi kisi ne yedi ne yapti nerde hata yapti yorumlayalim
ayrica firsatim olmusken hepinize tesekkur ederim sayenizde 10 kilo verdim hemde 1ay 20 gun gibi kisa bir zamanda
ama artik yavasladi kilom ve kirilmalarim olacak gibi hissediyorum
sizin gibi 50 lerde 60 larda degilim hele 45 gibi bir hedefim olsaydi inanin bu kadar panik olmazdim
hepinizi cok seviyoprum bunu bilin
elimden geldince yaninizda oldugumu bilin

sana sormamin nedeni püskut sormustu seni ayni kisimi yoksa ayri kisilermi diye ben takimi okudumda gordum o nedenle sordum ve cevapladim ikinizin ayni ayyildizim oldunu

berenvildan tebrikler ii kilo vermişsin rakibem

ama galiba yüzde yanlış oldu
geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo/geçen haftaki kilo *100 olması lzm

Kilo bildirimi bugündü sanırım :18: 52.800 kilom. Dün uyuya kaldım yazamadım denetim vardı hastanede netede giremedim. k.bakmayın bu akşamdan itibaren aktif olcam. az kalorili günler diliyorummm

huuuuuuuuuuuuuuuu kimse yokmu

Son düzenleme:
***6. TAKIM 288. ETAP***

fatos0808 (102 / / )
llcigdemll ( 69,7 / / )
Ecz.imis ( 67,3 / / )
ayyildizim ( 64 / / )
bur50 ( 68.6 // )
beril77 ( 83,3 / / )
kelebek.hill ( 65,3 / 64,9 /0,4 /%0.61)
berenvildan( 67,9 /66,5 / 1,4 /%2,06)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…