Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sanirim yaptim ama kontrol ederseniz sevinirim

hani ben şimdi yeni üyeyim ya, yarışmaya 2 hafta boyunca katılamayacak mıyım(? bizim durumumuz ne olacak? yarın, yediğimi, içtiğimi buraya aktarıcam diye kendimi ayarlamıştım ben:).

ben dün gece çok susatan bir gıda tükettiğim için şişkinlik ve ödem oluştu sanırım kızlar 1.5 kg fazl çıktım dün 63.5 idim çünkü
o yüzden yarın sabah tartılıp kg bildirimi yapmak istiyorum.
dün akşamdan geceye 4 lt tüketmiştim gecede 1 lt içtim ve sabaha kadar hiç uyuyamadım .
yani şuan orucum ,akşamdan ötem atıcı çay falan içiçem sabaha oruç değilim net kilom çıkar ,

sana sormamin nedeni püskut sormustu seni ayni kisimi yoksa ayri kisilermi diye ben takimi okudumda gordum o nedenle sordum ve cevapladim ikinizin ayni ayyildizim oldunu
evet canım 2 sene önce 13. takımdaydım aralıkta girip martta çıkmıştım sanırım mezun olamamıştım hamile kalmıştım çünkü , ama çok verimli geçmişti 9 kg vermiştim

kuzucum ben seninle birlikte bu yola devam etmeyi çok istiyorum. ama senin kararına saygım sonsuz. sonuçta ne kadar takım olsakta kendimiz için savaş veriyoruz. herşey senin gönlünce olsun. seni sevdiğimi biliyorsun. her zaman yanındayım
berenvildan tebrikler ii kilo vermişsin rakibem

ama galiba yüzde yanlış oldu
geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo/geçen haftaki kilo *100 olması lzm
ay aşkım ben yanlış hesaplamış olabilirim. benim bildiğim yanlış mı bi onay ver bana geçen haftaki kilo- bu haftaki kilo/ diyete başlangıç kilosu*100
huuuuuuuuuuuuuuuu kimse yokmu
geldim kuşum ama gidicem bi saat kadar işim var
doğrusu bu mu?
hani ben şimdi yeni üyeyim ya, yarışmaya 2 hafta boyunca katılamayacak mıyım(? bizim durumumuz ne olacak? yarın, yediğimi, içtiğimi buraya aktarıcam diye kendimi ayarlamıştım ben:).

canım sen yine kilo bildirimlerine menü yazmaya devam et listeye girene kadar kendi aramızda da yarış var. en çok kilo veren topiktekilere ceza veriyo. sen yine yap bildirimini

bence fikir iyi ama yine bur50 ile baylaş o ne diyecek bu duruma

normalde cuma günleri kg bildirimi kaptanımızın işlerinden dolayı perşembe yapıyorduk son durum ne bilmiyorum ama yarın sabah bildirmem daha net sonuç vericek yoksa bu kg da asla değilim :) çok çıkacagımı bildiğim halde yedim mamaları :) su su komasına girdim sabaha kadar uyuyamadım da

huuuuuuuuuuuuuuuu kimse yokmu
burdayım bebiş
***6. TAKIM 288. ETAP***

fatos0808 (102 / / )
llcigdemll ( 69,7 / / )
Ecz.imis ( 67,3 / / )
ayyildizim ( 64 / / )
bur50 ( 68.6 // )
beril77 ( 83,3 /81,8 / 1,5/%1,80 )
kelebek.hill ( 65,3 / 64,9 /0,4 /%0.61)
berenvildan( 67,9 /66,5 / 1,4 /%2,06)

senide ekledim cnm

canım ben yarın bildiride bulusam olur değil mi ,çok fazla şişim var

Menüler bende valla beroş,gerçekten ben de seni seviyorum ama tabi nerde olursan ol severim Gitmemeni istemekle beraber saygı duymak zorundayız tabi ki...kilo verişin harika ve bize rehber oluyorsun ama senin kadar azimli,paylaşımcı,tatlı...insanların daha bol olduğu yere gitmeyi istemen belki de normal...bilmiyoruumm Ben bu grubu tabi ki çok seviyorum ve cidden kızlar harika, çok samimi geliyor en çok sen,berenvildan ve bur50 ile muhabbetimiz oldu belki ama diğerleri de çok iyi cidden, tabi arada düzensizlikler oluyo işte

canim 83.3
81.8 de bu hafata
hesaplarmisin

Ama kilo verişin harikaaaa..

Canım sen aktar bütün bilgilerini zaten, mesaj durumuna göre belki 2 hafta sürmez bile ana listeye eklenmen ama biz kendi aramızda paylaşımlarımıza devam ediyoruz her zzaman

Hesaplamların için sağoll bur50 emeğine sağlık :):) Baya iyi görünüyor yeni lite deee...

evet canım 2 sene önce 13. takımdaydım aralıkta girip martta çıkmıştım sanırım mezun olamamıştım hamile kalmıştım çünkü , ama çok verimli geçmişti 9 kg vermiştim
ay darisi basimiza birtanem

bencede olur sabah berelli listelerse super olur
dogru hesaplamisim demi canim
ben zaten sizi sevmesem bu kadar ugrasmam ama duzensiziz
bir seyler onermistim ama kimse bir cevap yazmadi
ben biraz daha motivasyon istiyorum
birazda kurallara baglilik
gunluk 5 mesaj bile yazamayan arkadaslar var
sen ben berenvildan burelli baska kim surekli konustugumuz
İyi değil aslında yaaa Ama haftasonu kaçamaklarımı düşünürsek fena sayılmaz tabi sağoll

sanirim ben hafta birincisiyim menuleri yazin cezalarinizi hazirlayim
menu bildirmeyene kendim bir ceza veremde gorunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Haklısın işte beroşum çok haklısın...
Yeni arkadaşlar daha istikrarlı olur inşallah...
Menüler evde kayıtlı, sadece sonuncuya mı ceza herkes miii :18:

Haklısın işte beroşum çok haklısın...
Yeni arkadaşlar daha istikrarlı olur inşallah...
Menüler evde kayıtlı, sadece sonuncuya mı ceza herkes miii :18:
bende gitme meraklisi degilim alistik sevistik birbirimizle ama duzen sart
ve duzenli kilo verimide

Kaptanlığı kabul etmedi sanırım bur50 ama listeleme,hesaplamayı kabul etti, menüleri de ben topluyorum, biri de mesaj sayarsaaa bu iş olcak olcakk

mesajlari saymak sorun degil onemli olan hepimiz yogunuz
bari is bolumu yapalim
bencede o zaman biraz duzeliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…