Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aebenciğim bir el at bize bizde motivasyon falan sıfır en azından ben kendi adıma öyleyim.
kelin ilacı olsa ....:roflol::roflol::roflol:
ay aklıma senin bu cümlen üzerine direk hani falcılar falan el verirlermiş ya onlar geldi
abla bi elini sürde bizde zayıflayalımmm
ehe:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
dün afiyet olsun dedik bu gün demiyoz bediş ......klava:klava:
anammm korktum ben senden kabusum olursun beaaa abimler sunnet yapacak eyvahhhhh :1shok:
:roflol::roflol::lepi:

Canım seninki gizli şeker olabilir. Ama birde özele gittiysen sırf paara içinde gerksiz test yapıyorlar bilgin olsun.

anammm korktum ben senden kabusum olursun beaaa abimler sunnet yapacak eyvahhhhh :1shok:

ahanda kütö senide yakaladık özge kütonunda düğünleri varmış ay küto böyle yemeye devam ederse oda düğündü bulamayacak giyecek bişey.

özge tatlıya baglamısız işi sevındım ay deluler

pınar kaynanana gecmiş olsun canım

maytap senın durumu akşam yazayım ben paylasıma arastırıp

aebenım sen stres yapa bakalım inş. kötü bişiy olmas sorun yaramaz durumun

else veremıom derken bırıncı oldun hadi bakalım

naslı kiloluymuş konusup benı deli ay duyan 100kilo sanacakk

ref sen özgeye bakma kuşum 5 kilo versen gene yeter ay güzek yuzun yeter senın

ceylin ugramamışmı ney benmi görmedim

KIZLAR BAGIRARAK SÖLıYıM DURUN :)))) SINIFTA KALANLAR ACIKLAMALARINI ÖZELıME YAPSIN BıRLEŞTıRıP PAYLAŞIMA ATACAM

BıRDE HERKES HEDEF KıLOSUNU BıLDıRSıN BANA DA VERıLECEK VALLA PÜSKÜÜT COGUNUA 80 HEDEF KOYMUŞ YANLIŞLIKLA 80 OLMAK NıYETıNDE DEıLSıNıZ UMARIM :)))

hadi ya üzüldüm bak bende troidlerime bi baktırayım diyorum ama düşünme aşamasındayım bende inşallah bişey olmaz aebenim ya
yaaa o doğruları söylüyorum kısımmm ben tabii sizin benim gibi bi vucudunuz olmadığı için panik yapmanız çok doğal:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bu arada beni de bir sünnet bir düğün bekliyor :roflol::roflol::roflol:
[

refff canım normalde bu kadar az yemiyorum. ama bugün işyerinde bunlardan başka bişey yoktu eve gitmrden işyerinde yemeye başladım yine evede gidince hemen üzerimi değiştirip spor salonuna koşuyorum.

Canım seninki gizli şeker olabilir. Ama birde özele gittiysen sırf paara içinde gerksiz test yapıyorlar bilgin olsun.
Yok refim ben 1 aydır . bu kaçıncı test ilk yaptırdıgım özel hastaneydi zatan ben istedim onca testi niye kilo veremiyorum diye ......sengözlerimebaksanab tokluk şekerim düşük çıktıgı için dr. bu raya gönderdi bu hastane sadece şeker guvatr üzerine . normal hastaneler gibi degil zaten ..

Bende geçen hafta troidlerime baktırdım normal çıktı birtanesi sınıra çok yakın ama önemli değil dedi doktor hanımcım. Bende ümitlenmiştim bir ilaç verir ve zayıflarım diye ama olmadı ((((((888

aebenciğim biz keliz sen bizim başımıza sür ilaçları sen bize kızınca ipleride eline alınca çok güzel kilolar verdik ama biz gacılar daha sonra yenmeye başlayınca yine geldik bu hallere . aeben bizi motive et. AEBENCıĞıM BU KADAR STRES YAPMA KENDıNE DOKTOR BAKSIN BıR SONUÇLARA BAKALIM NE DıYECEK.

Dün zaten kociş çok kilo aldın yine göbeğin fırladı dedi hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:1shok:
AAA gördün mü hemennnn diyete akşam mekik mi çekiyon amuda mı kalkıyon ne yapıyorsan yap
[

küto kızım biz kıza gerçekleri söylüyoruz aha 5 kilo verince tığ olacaktı bekle sen düğün bu düğünnnn yaza kadar 10 kilo ben lafımı ortaya korum beğenen alır gider beğenmeyen bırakır:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

troidlere için dahiliyeye mi gittiniz ne dediniz :1rolleyes::roflol::roflol:

Tamam Nazlım 1 mayısa kadar yarıştayız ama benim senin gibi spor yapma şansım yokki kuzum ( ondan üzgünüm sana yetişemem ama olsunn.. başarıcam ve seni zor şartlarda alt edicemmm

hadin ızlar hep beraber AEBEN BıZı MOTıVE ETTTTTTT AEBEN BıZı MOTıVE ETTTT

ÖSGE BıZı DıSKOYA GÖTÜRRRRR

REFFF BıZı DÜĞÜNE GÖTÜRRRR

ELSE BıZı PASTANEYE GÖTÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

tamam nazlım 1 mayısa kadar yarıştayız ama benim senin gibi spor yapma şansım yokki kuzum ( ondan üzgünüm sana yetişemem ama olsunn.. Başarıcam ve seni zor şartlarda alt edicemmm

sen yaparsın reffim zor şartlarda da olsa geçersin beni. Güveniyorum sana. Düğündede süper olacaksın senin görümce çatlayacak orta yerinden.

slm herkese hüü ya refe hanım bende aldım ama 1 aydır hergün çikolata yiyorum nerdeyse baş ağrımı bi o kesiyo ilaç almak istemiyom zaten damardan bi dünya ilaç aldım yan etkileri oluyo bide ilaç almak şistemedim ((
ama olsun bakalım beynimdeki sorun neyse dr bi disinde yeniden sıkı diyete gircem ben hıh :)

raporumu dün aldım kızlar lezyon falan dio ama içinde bi sürü tıbbi terim yazıyo anlamıyom haliyle takıma yazdım raporu bizim yellow hemşire ay bizim o ilgilencek mümkün olduğunca sağolsun bişi öğrenebilirsem sölerim sizde...

HA BU ARADAA gecen eski eteklerimi cıkarmıstı 44 beden olup vedalaştıklarımm ama olarda bol geliyo naberrr donum düşük düşük geziom giysim kalmamış çok mutluyum :))

Son düzenleme:
troidlere için dahiliyeye mi gittiniz ne dediniz :1rolleyes::roflol::roflol:

Canımk benim bazı problemlerim var alerjik o yüzden bir alerji uzmanına gittim o da beni meslek hastalıkları hastanesine yönlendirdi ama normalde sanırım dahiliye bakıyor bu konulara. Benim aniden bi tarafım şişiyor dudağım alim ayağım popm :) söylemesi ayıptır heryerim ama sabebi bulunamıyor alerji testlerimde normal çıktı sanıyoruz stresten oluyor alerji ilacını almayı bıraktığım an insanlıktan çıkıyorum dudağım bir şişiyor inanılmaz oluyorummmmmmmmm gulyabani gibi dudağım burnuma yapışmış oluyor. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…