haklısın nazlım .....:1ninca: önce dr. bi baksın ne diycek süre uzunda ondan telaş ettim ben 2 hafta sonraya gün attılar ya ....aebenciğim biz keliz sen bizim başımıza sür ilaçları sen bize kızınca ipleride eline alınca çok güzel kilolar verdik ama biz gacılar daha sonra yenmeye başlayınca yine geldik bu hallere . aeben bizi motive et. AEBENCıĞıM BU KADAR STRES YAPMA KENDıNE DOKTOR BAKSIN BıR SONUÇLARA BAKALIM NE DıYECEK.
kısçem cumartesi akşamı okan abi bizi diskoya götürdü ya izlemedin mi yoksa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hadin ızlar hep beraber AEBEN BİZİ MOTİVE ETTTTTTT AEBEN BİZİ MOTİVE ETTTT
ÖSGE BİZİ DİSKOYA GÖTÜRRRRR
REFFF BİZİ DÜĞÜNE GÖTÜRRRR
ELSE BİZİ PASTANEYE GÖTÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
hiççç bişeyciğinnn yok bak ben sana diyorum hele sen bana bi rep ver bomba gibi olursun alimallahhh:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:slm herkese hüü ya refe hanım bende aldım ama 1 aydır hergün çikolata yiyorum nerdeyse baş ağrımı bi o kesiyo ilaç almak istemiyom zaten damardan bi dünya ilaç aldım yan etkileri oluyo bide ilaç almak şistemedim((
ama olsun bakalım beynimdeki sorun neyse dr bi disinde yeniden sıkı diyete gircem ben hıh :)
raporumu dün aldım kızlar lezyon falan dio ama içinde bi sürü tıbbi terim yazıyo anlamıyom haliyle takıma yazdım raporu bizim yellow hemşire ay bizim o ilgilencek mümkün olduğunca sağolsun bişi öğrenebilirsem sölerim sizde...
HA BU ARADAA gecen eski eteklerimi cıkarmıstı 44 beden olup vedalaştıklarımm ama olarda bol geliyo naberrr donum düşük üşük eziom giysim kalmamış çok mutluyum :))
hayaletim güzel sonuc olsunda ay yaparsın diyet kaçmıyo canım
:1shok: al bi test araştırmacısı daha ...lülülülülülüslm herkese hüü ya refe hanım bende aldım ama 1 aydır hergün çikolata yiyorum nerdeyse baş ağrımı bi o kesiyo ilaç almak istemiyom zaten damardan bi dünya ilaç aldım yan etkileri oluyo bide ilaç almak şistemedim((
ama olsun bakalım beynimdeki sorun neyse dr bi disinde yeniden sıkı diyete gircem ben hıh :)
raporumu dün aldım kızlar lezyon falan dio ama içinde bi sürü tıbbi terim yazıyo anlamıyom haliyle takıma yazdım raporu bizim yellow hemşire ay bizim o ilgilencek mümkün olduğunca sağolsun bişi öğrenebilirsem sölerim sizde...
slm herkese hüü ya refe hanım bende aldım ama 1 aydır hergün çikolata yiyorum nerdeyse baş ağrımı bi o kesiyo ilaç almak istemiyom zaten damardan bi dünya ilaç aldım yan etkileri oluyo bide ilaç almak şistemedim((
özge ben geldim ya o güzellik ondan cınım hıh:)...
Anlaşılan ikimizde teleşe müdürü olduk ....kafamçokkarıştı sendede bişi çıkmıycak hayalım benım .........:1hug:özge ben geldim ya o güzellik ondan cınım hıh:)...
ay özkem yazılarını özlemişim ....:1hug: bide pembeli bi hatun vardı o nerede ....:roflolsen hele bana bi rep ver bak gözüme ne kadar güzel gözükeceksin:roflol::roflol::roflol:
ay özkem yazılarını özlemişim ....:1hug: bide pembeli bi hatun vardı o nerede ....:roflolotron wc çıkmıyomu asü ..-tatlicadiarzu-
:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5la veremiyom deyom ösge cadısı maynak danoş :))))
sona vereyim hatırlatta get dolaş gel deyo :) sen çok rep puanı veriyon ösgenin burnu büyüyo sık sık verme diyo :roflol:
gülüm söz veririm ama valla veremedim gı:)
sende o zaman güzel gör bari bene neydem:)
aeben ablam canım benim dedim ya ben çok takmıyorum ama işte neyse yav ii olcaz biz bişiyimiz çıkmicak
Allah kimseye dermansız dert vermesin...
:roflol::roflol::roflol:yok ya ikinizde turp gibisiniz size bişey olamazzz bana olur :roflol: geçen sene daktırda böyle didiydi .:roflol::roflol::roflol:
hani türk filmlerinde varya o daha küçük beni alın diye o hesap sizinyerinize ben kendimi feda ediyorum :roflol:
la veremiyom deyom ösge cadısı maynak danoş :))))
sona vereyim hatırlatta get dolaş gel deyo :) sen çok rep puanı veriyon ösgenin burnu büyüyo sık sık verme diyo :roflol:
gülüm söz veririm ama valla veremedim gı:)
sende o zaman güzel gör bari bene neydem:)
aeben ablam canım benim dedim ya ben çok takmıyorum ama işte neyse yav ii olcaz biz bişiyimiz çıkmicak
Allah kimseye dermansız dert vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?