kızlar merhaba.bende grubunuza üye olmak istiyorum.diyet yapıyorum ama motivasyonum eksik.burası çok aktif bir grup sanırım bana yardımcı olacaktır
30 yaşındayım.2 yaşında bir kızım var.çalışıyorum.1 haftalık diyetle 3 kilo verip 60 kiloya düştüm.ilk hedef 55
normalde çok kötü beslenen biriyim.diyet öncesi sabah simit,öğlen işyerinde 4 çeşit artık ne varsa,akşam en az 2 çeşit makarna pilav ekmek ne varsa yiyordum.yatana kadar da cips kola çikolata.ayrıca işyerimde bir aburcubur çekmecem vardı.full çikolata ve kek dolu.yani ben böyle mutluydum aslında ama baktım artık pantolonlarım patlayacak gibi olmaya başladı bu işe dur demenin vakti geldi dedim.
ben ilk kiloları çok kolay veriyorum.normalde hayvan gibi:) yediğim için sağlıklı beslenmeye geçince hemen farkediyo tabi.artık abur cubur yok hayatımda.ama çikolatasız yaşayamadığım için dayanamadığımda tatlandırıcılı çikolatalardan 1 parça yiyorum.beyaz ekmek,makarna,pilav(bulgur hariç) yok artık.belli bir listem yok ama bu konuyu çok araştırmış bir insan olarak nasıl kilo verileceği hakkında epey bilgim var ama irade eksik.o da zamanla artacak inşallah.
mesela bugün sabah kepekli tost ,öğlen çorba ve bezelye yemeği yedim.gün içinde 3-4 bardak yeşil çay içiyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.ödem filan bırakmıyor vücutta.pantolanlar direk genişliyor.ara öğün kuru kayısı yada 2-3 diyet bisküvi yiyorum.su 1,5 litre ancak içiyorum keşke 2,5 yapabilsem
ilk mesajımın destan gibi olmasından bellidir heralde ilerde çok aktif bir üye olacağım.birbirimize destek olup kurtulalım şu kilolardan.diyet kötü geliyor kulağa ve uzun süre sürdürülebilir olmuyor dolayısıyla bir yerde pes edip kiloları geri alıyoruz.benim felsefem vücuduma eziyet etmeyecek şekilde beslenip hem sağlıklı olmakhemde hoş gözümek.katı kurallarım yok.arada kaçamak yapabilirim yani duyrulur.acelem de yok.yaza kadar vaktim var.yavaş vereyimki geri almayım