merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum malesef iyiyim demek isterdim ama iyi değilim.
cuma günü kızım ateşlenince randevumuz cumartesiydi biz o gün gitmiştik ve kızımın boğazı dolmuş şükür ki cigere vs inmemiş cuma günü beslenmedide ilaç verince ateşü düşüyor etkisi geçince hop geri 39 küsürlere geliyor

ve cuma akşamı malesef istemeden iftarımı tavuk döner ile yaptım ekmek arası ve sonrasında sahur yaptım 2 dilim ekmek ile tost yaparak normalde haftasonu oruç tutmuyorum madem çok yedim niyetleneyim dedim ve oruçluydum. ve kızlar kötü haber oğlumda cuma gecesi ağlayarak uyandı penisinin ağrıdığını söyledi ve onuda doktora götürdü eşim idrar verdiler ve az lökosit çıkmış bol su içsin demişler , bugünde işte eşim cocuk cerrahına götürdü ultrasonra girdi önemli birşey yok ağrısıda kalmamıştı zaten ama kalsiyum çöküntüsü diye birşey varmış geçermiş ama 3 ay sonra tekrar görelim demiş ne olduğunu bilmediğim birşey araştırmaya fırsat bile bulamadım
orucumu 5-6 kaşık kuru fasulye ve 3 kaşık pirinç pilavı ve salata ile açtım , 3 tanede içli köfte yedim

malesef diyorum cünkü o kadar ki stresten dünyaları yiyebilirim ,
hedefimi aslında tutturmayı çok isterdim istemeden ödem vs oluştu üstüne kabızlık eklendi ,bu hafta hedefimi 62.6 olarak belirledim.
cezam sıfır şeker bunu seve seve çekerim , fırsat bulursam gece gelirim yine kızlar gündüz çok yoğun oluyorum çocuklarla uğraşmaktan fırsatım olmuyor.
hepinize kolay gelsin
2. olmuşuz gözümüz aydın inşallah yarım kg filan farkla değildir çünkü ben ödemliydim çok üzülürüm bu tarz bir rakamla kaçırdıysak