• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mesaj:2 günaydın kzçelerim yaaa ben bugün çok kötü hissediyorum kendimi 3 gündür düzenim kaçtı. dün akşam saat 10 du yemek yediğimde aralarda da ya abarttım ya hiçbişey yemedim. şimdi 67 ye çıktım. çok canım sıkıldı daha yeni uyandım ne yiyim şimdi kahvaltı kaçtı. bi domates bi salatalık yesem beni idare eder mi ki?

oyy kıyamam. ödemdendir o belki. 66'lara düşmüştün sen, yine düşersin. moralini bozma İlknurcum.

kizlar menumu yazayim
1 tost
taze sikim mandalin suyu
ara 2 ceviz
ogle
haslama tavuk
buruksel lahanasi
ara
elma
aksam
haslama
tarhana corbasi
belki arada
meyve

sizi yanliz biraktim biliyorum
ama kendimle sorunluyum bu gunlerde sanirim
dunku hatami affedemiyorum
ama iyi bir yani ne cok sevenim varmis eltilerim 1 i haric pervane oldular
dunku iki annemle olan gezide iyi geldi
yazik kayinvalidem esimle sorunum var sanip
ne bakiyon s...a.... gel asagi bir sey derse birde ben s...........

sanirim anladiniz
ya ben bu kadini cok seviyorum sabah geldi cok zayiflamisin pekmez ic diyor
kayinvalidem 80 ine yakin cok bilmeyen ama ozunu bozmamis cok seker kadindir
ne zaman bir sey olsa beni tutar o buyuk gelin diye oysa iki eltimin yasi benden buyuk ama sirasi kucuk
iliskimizin en eglenceli yani bazen bir sigara calar babamdan onuda bana icirir kucuk eltiyi cekistirirken

ne güzel valla ilişkinize bayıldım beroş Allah bozmasınn :34: ama kafanı dağıtıp bi an önce enerjik beroşumuz oll :54:

Pazar günü:

sabah: 1 bardak ballı sıcak süt (ben biraz hastayım da, kocişim hazırlamış, zorla içirdi, yoksa tatlıyı kesmiştim:). az yağlı omlet, 3 yemek kaşığı labne, 5 zeytin, 1 dilim ekmek.

ara: 1 kuru incir, bi parça hindistan cevizi (sonradan baktım ki çok kaloriliymiş..)

öğle: 1 tabak fırında patates.

ara: 1 muz.

akşam: 1 kase light yoğurt.

ara: 1 kuru incir.

su: her gün 3 litre içiyorum, suyu çok seviyorum:).

Ay ne güzel syu o kadar sevmen çok kolay kilo verceksin canım sen valla :34:

ben merak ediyorum yaa, tarot doğru çıkıyo mu acaba? hiç baktırmadım ama çok merak ediyorum:). sen de baktırdın mı bari:)?

Baktırım valla bakalım doğru çıkıyor muuu...valla adam açar açmaz senin sevdiğin başka şehirde dedi,kafan karışmış ama karışmasın tek sıkıntınız ayrı olmanız dedi,1 seneye kadar iş zaten resmiyete dökülüyor dedii..
iş değiştircen dedi,bulunduğun yerde devam etmeyi düşünmüyosun dedi,ama güzel olcak hakkında hayırlısı olcak dedi,
sonracıımaaa işte marta araba alcan dedi bi ona inanamadım tabi :52: zor görünüyor..
ama sana süpriz var dedi bakalımm çıkan olursa yazarım ama şehir ayrılığı deynce etkilenmedım değill kahve ve tarot karışık bakıyor :34:

Son düzenleme:
Menümü de yazıp şimdilik kaçıyorum kızlarr...

Sabah:(geç kahvaltı)
1 dilim ekmek
yarım simit
biraz peynir
biraz pastırma

şimdi siz akşamı görün (misafir geldi dee)
1 tabak keşkek
biraz pilav+kavurma

1 porsiyon kabak tatlısı :52:
bir kaç dilim elma
az da kuruyemiş

Su:1 lt
Spor:yok :14:

Slm kizlar bende bugun yarismaya girmek istiyorum.kilom 70.8 gotum 1.55 cok kiloluyum 20 kilo vermek istiyorym gelin beraber verelim bu haftadan sonra bende varim

Hayırdır ne işşşiii??? hiç denk gelemedik bu ara yahuu..ama iştahsızlık güzel bi şey olmalıı :9: hasta olma da tabiii :2:

Hoşgeldin hep gell..düzenli olarak menülerini paylaşıyon valla helal sannaaa:46:
bebişim benim büfem var demiştim ama kaçırmışsın. dün çaışştıran ablanın işi varmış ben gittim onun yerine büfeye
canim tarifi sonra veriyim havamda degilim
ya sanki canimi cikaracaklar

allah razi olsun o senin guzelligi gozlerinin

usutmeyesin canim sen bak havalar soguk yarin kendini sicak tut emi canim

yok bacim eim 3 kizla takildi ben kapi kapi elti gezdim sonunda annem ve kayinvalideyle alis verise gittim
dolastim ya
yediklerimi yazmaya uzaniyorum ama yinede yazayim
sabah
yarim porsiyon borek
1 yumurta
biraz zeytin
bir dilim kasar ama ne baba dilim dusse ayaginizi kirar
ara koca bir elmali seker
ogle
yarim por iskender
yarim por sutlu nuriye sirf adi icin yedim
ara
sahlep
aksam
cocuklarla beraberyedim hamburger menu
ara sineme gecesi yaptik evde
misir kola hemde normalinden

ya cok uzgunum boyle menuyle karsinizdayim ama essek gibi pismanim
herifcigim bana bir hediye almis kanim dondu ya
bana steper almis
ama bu kadar yedim diye sinir tepemde sen bana siskomu diyon diye basini yedim
yok mok diye dolandikca dolaniyor simdi
bana ne denir
hem suclu hem guclumu
ama iyi birsey deyim 35 dakika haydarda hirsimi cikardim
15 dakika steperi denedim
kizlar steperimin adi cemile
sizi seviyom ama kizdim size beni yanliz kodunuz herifle kustum diye yedigim nane ye ne demeli simdi
kebelek hilton yemeyi gordunmu bacimmmmmmmmmmmmmm
oyyy sende bendensin bu hafta. bacım yemekleri yedin daha adamı ne yiyon adam sen sevinirsin uğraşıyon zayıflamak için jest yapmış. bin pişman olmuş. ama olsun iyi yapmışın bazen kafasına vurcan ki daha iyisini yapsın kocişin :9:
simdide uyuyamiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nenni söylim mi..? dam üstünde uneler dam üstünde uneler... ay dur bu nenni değildi. :9: uyusunda büyüsün nenni tıpış tıpış yürüsün nennniii. buda ilknur teyzesinden mercimeğe gelsin....
merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum malesef iyiyim demek isterdim ama iyi değilim.
cuma günü kızım ateşlenince randevumuz cumartesiydi biz o gün gitmiştik ve kızımın boğazı dolmuş şükür ki cigere vs inmemiş cuma günü beslenmedide ilaç verince ateşü düşüyor etkisi geçince hop geri 39 küsürlere geliyor :( ve cuma akşamı malesef istemeden iftarımı tavuk döner ile yaptım ekmek arası ve sonrasında sahur yaptım 2 dilim ekmek ile tost yaparak normalde haftasonu oruç tutmuyorum madem çok yedim niyetleneyim dedim ve oruçluydum. ve kızlar kötü haber oğlumda cuma gecesi ağlayarak uyandı penisinin ağrıdığını söyledi ve onuda doktora götürdü eşim idrar verdiler ve az lökosit çıkmış bol su içsin demişler , bugünde işte eşim cocuk cerrahına götürdü ultrasonra girdi önemli birşey yok ağrısıda kalmamıştı zaten ama kalsiyum çöküntüsü diye birşey varmış geçermiş ama 3 ay sonra tekrar görelim demiş ne olduğunu bilmediğim birşey araştırmaya fırsat bile bulamadım :(
orucumu 5-6 kaşık kuru fasulye ve 3 kaşık pirinç pilavı ve salata ile açtım , 3 tanede içli köfte yedim :( malesef diyorum cünkü o kadar ki stresten dünyaları yiyebilirim ,
hedefimi aslında tutturmayı çok isterdim istemeden ödem vs oluştu üstüne kabızlık eklendi ,bu hafta hedefimi 62.6 olarak belirledim.
cezam sıfır şeker bunu seve seve çekerim , fırsat bulursam gece gelirim yine kızlar gündüz çok yoğun oluyorum çocuklarla uğraşmaktan fırsatım olmuyor.
hepinize kolay gelsin
2. olmuşuz gözümüz aydın inşallah yarım kg filan farkla değildir çünkü ben ödemliydim çok üzülürüm bu tarz bir rakamla kaçırdıysak :50:
günaydın kızlar
nbr
beroş naptın sen

kızlarn menülere genel anlamda yorumlar yapabiliriz yazma amacımız bu değilmi

mmisin menüler ii ama bence akşamları es geçmesi öğün atlaması yanlış az da olsa yese ii olur
ayrıca mmiscim sen az bulmuşun ama bir haftada 1 kilo çok ii bir rakam
sporda eklese ii olur
bencede mmiscim çok öğün atlama metobolizmayı yavaşlatırsın
berenvildan menü güzel hergün bildirirsek daha i olur
aaahhh ahhh bi bildirebilsem çok iyi olacak ama bende tembellik var anam unutuyom bide. yaaa bana bi höt deyin kızlar.
Kızlarrr ses verinn nasılsınızzz?? :8:
Teyzem burda ve birazdan onla tarotcuya gitcez pek meraklıdır böyle şeylere, ben de gaza geldımmm:9:
oooyyyytttt kafa teyzoş ne güzeeeelllll
Evet hem çalışıyorum hem okuyorum. 2yil bitirdim 4e tamamliyorum
hangi bölüm okuyosun canım. allah kolaylık versin
kizlar menumu yazayim
1 tost
taze sikim mandalin suyu
ara 2 ceviz
ogle
haslama tavuk
buruksel lahanasi
ara
elma
aksam
haslama
tarhana corbasi
belki arada
meyve

sizi yanliz biraktim biliyorum
ama kendimle sorunluyum bu gunlerde sanirim
dunku hatami affedemiyorum
ama iyi bir yani ne cok sevenim varmis eltilerim 1 i haric pervane oldular
dunku iki annemle olan gezide iyi geldi
yazik kayinvalidem esimle sorunum var sanip
ne bakiyon s...a.... gel asagi bir sey derse birde ben s...........

sanirim anladiniz
ya ben bu kadini cok seviyorum sabah geldi cok zayiflamisin pekmez ic diyor
kayinvalidem 80 ine yakin cok bilmeyen ama ozunu bozmamis cok seker kadindir
ne zaman bir sey olsa beni tutar o buyuk gelin diye oysa iki eltimin yasi benden buyuk ama sirasi kucuk
iliskimizin en eglenceli yani bazen bir sigara calar babamdan onuda bana icirir kucuk eltiyi cekistirirken
ayyy imrendim valla ben çok badireler atlattığım için böyle görünce çok mutlu oluyoruum yaaaa. allah güzelliğinizi hiç bozmasın maşallah
slmm cnm sporda war yürüyorum ama olmuyo sanki yaza weremezsem oliyim ben yigenımın sünnet düğünü amcamın kızının dügünü kayseri gezmesi hersey yaza sanki anlasmalılar :1:
verirsin inşallah bebişim.haftada 1 kilo ayda 4 kilo demek bi düşünsene yaza kadar 20 kilo verirsin inşallah
Pazar günü:

sabah: 1 bardak ballı sıcak süt (ben biraz hastayım da, kocişim hazırlamış, zorla içirdi, yoksa tatlıyı kesmiştim:). az yağlı omlet, 3 yemek kaşığı labne, 5 zeytin, 1 dilim ekmek.

ara: 1 kuru incir, bi parça hindistan cevizi (sonradan baktım ki çok kaloriliymiş..)

öğle: 1 tabak fırında patates.

ara: 1 muz.

akşam: 1 kase light yoğurt.

ara: 1 kuru incir.

su: her gün 3 litre içiyorum, suyu çok seviyorum:).
işteeeee bi su canavarı dahaaaa yiiiihhhhuuuu su için demeye bile gerek yok
oyy kıyamam. ödemdendir o belki. 66'lara düşmüştün sen, yine düşersin. moralini bozma İlknurcum.

ayyy valla benim motivasyon alt üst bana biriniz bi zılgıt çekin az önce 67.100 çıktım geçen haftaya göre kilo almışım. kızlar benim kızmanıza ihtiyacım var. acil destek istiyorum. bana güzel şeylerden bahsediin. zayıflayınca şöyle olcak böyle olcak diye ki yine aşka geleyim yoksa bu hafta + ile geleceğim ona göre

merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum malesef iyiyim demek isterdim ama iyi değilim.
cuma günü kızım ateşlenince randevumuz cumartesiydi biz o gün gitmiştik ve kızımın boğazı dolmuş şükür ki cigere vs inmemiş cuma günü beslenmedide ilaç verince ateşü düşüyor etkisi geçince hop geri 39 küsürlere geliyor :( ve cuma akşamı malesef istemeden iftarımı tavuk döner ile yaptım ekmek arası ve sonrasında sahur yaptım 2 dilim ekmek ile tost yaparak normalde haftasonu oruç tutmuyorum madem çok yedim niyetleneyim dedim ve oruçluydum. ve kızlar kötü haber oğlumda cuma gecesi ağlayarak uyandı penisinin ağrıdığını söyledi ve onuda doktora götürdü eşim idrar verdiler ve az lökosit çıkmış bol su içsin demişler , bugünde işte eşim cocuk cerrahına götürdü ultrasonra girdi önemli birşey yok ağrısıda kalmamıştı zaten ama kalsiyum çöküntüsü diye birşey varmış geçermiş ama 3 ay sonra tekrar görelim demiş ne olduğunu bilmediğim birşey araştırmaya fırsat bile bulamadım :(
orucumu 5-6 kaşık kuru fasulye ve 3 kaşık pirinç pilavı ve salata ile açtım , 3 tanede içli köfte yedim :( malesef diyorum cünkü o kadar ki stresten dünyaları yiyebilirim ,
hedefimi aslında tutturmayı çok isterdim istemeden ödem vs oluştu üstüne kabızlık eklendi ,bu hafta hedefimi 62.6 olarak belirledim.
cezam sıfır şeker bunu seve seve çekerim , fırsat bulursam gece gelirim yine kızlar gündüz çok yoğun oluyorum çocuklarla uğraşmaktan fırsatım olmuyor.
hepinize kolay gelsin
2. olmuşuz gözümüz aydın inşallah yarım kg filan farkla değildir çünkü ben ödemliydim çok üzülürüm bu tarz bir rakamla kaçırdıysak :50:

kızz delimisin sen. çocuklar hasta bu birincilik için dert yapmış. sana kurban olsun birincilik. yavruların iyi olsun o bize yeter. seviyoruz seni kuzum. sen bizim baş tacımızsın. böyle şeyleri sorun yapma haftaya birinci oluruz inşallah. hem hep birinci hep birinci olmaz sıkılırız. arada sıramızı değiştirelim ki zevki çıksın bebiş. :54::54::71:

günaydın kızçelerim. neler yaptınız bakem bensiz. ben bi tost basem de gelem bakiiim o zamana kadar gelirsiniz sizdeee

günaydın kızlaaar
nbrsiniz
bu hafta bende dahil pek ii gitmiyoruz söliyim
ben bugünden itibaren toparlıycam

dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen
1 dolma
yarım kase yoğurt

akşam
1 tabak tavuk
1 dilim ekmek
çukulata hemde büyük c.tesi de yedim

ama kaptanın sölediğini yap yaptığını yapma demişler

kizlar bir davette bulundum karsilayin lutfen
bu ara fazla giremiyecem sanirim balim hasta evde hasta
mercimekte hastalanacak gibi huzursuz
ama merak etmeyin diyetteyim
ilknur basladinmi salona kuzum
burelli senin dediginle benim dedigimi yapacaklarda biz nasil zayifliyacaz bacim
hiltonum bebegim buyuk kizim inanki gecer umarim araban marttan once olur yok olmaadi benimkini alda tarotcu yalan cikmasin
ayyildizim buyuk gecmisler olsun canim inan cok uzuldum
mmis kuzum niye zayiflayamadigin sanirim duzenli yemediginden
destina takipteyim seni
gokce nerelerdesin bakiyim
yazmasamda hepinizi okuyorum
persembeye az kaldi aman DIKKAT
Davet ederken hava atiyorum kac haftadir derecedeyiz diye beni yalanci cikarmayin yolarim bakkkkkkkk

yarin yemege cikiyormusun eger cikarsan
saabah ve oglen aralarda sadece yesillik tuketiyorsun proteyin kesin yok aksam istedigini yiyebilirsin meyvede yeme gun icinde aksam kucuk bir tatli yeeeeeeeeeeeee
izin veriyoruz

günaydın kızlaaar
nbrsiniz

dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen
1 dolma
yarım kase yoğurt

akşam
1 tabak tavuk
1 dilim ekmek

Günaydınlarrrr...yaa evet bi saldık sanki bu ara di mi yaa neden böyle oldu kii :52:

günaydın kızçelerim. neler yaptınız bakem bensiz. ben bi tost basem de gelem bakiiim o zamana kadar gelirsiniz sizdeee

Günaydın ablacıımm..nerelerdesin ya hiç su da içmiyozz :50:

burelli senin dediginle benim dedigimi yapacaklarda biz nasil zayifliyacaz bacim
hiltonum bebegim buyuk kizim inanki gecer umarim araban marttan once olur yok olmaadi benimkini alda tarotcu yalan cikmasin
destina takipteyim seni
Davet ederken hava atiyorum kac haftadir derecedeyiz diye beni yalanci cikarmayin yolarim bakkkkkkkk

Dikkat et güzelliklerine beroşş bizi de ihmal etmemeye çalış,çok geçmiş olsun ya salgın mı var nedirr bebişlerinie sahip çıkınn üzülüom valla yaa :14:

saabah ve oglen aralarda sadece yesillik tuketiyorsun proteyin kesin yok aksam istedigini yiyebilirsin meyvede yeme gun icinde aksam kucuk bir tatli yeeeeeeeeeeeee
izin veriyoruz

Ay ben de tatlı yiyim mii nası canım çekiyo yaaa..benm de özel dönemim geliyor galiba yaa :52:

kızz delimisin sen. çocuklar hasta bu birincilik için dert yapmış. sana kurban olsun birincilik. yavruların iyi olsun o bize yeter. seviyoruz seni kuzum. sen bizim baş tacımızsın. böyle şeyleri sorun yapma haftaya birinci oluruz inşallah. hem hep birinci hep birinci olmaz sıkılırız. arada sıramızı değiştirelim ki zevki çıksın bebiş. :54::54::71:
canım çok teşekkür ederim hepinizide ben çok seviyorum inşallah bu hafta vericem daha dikkat ediyorum .

günaydın kızlaaar
nbrsiniz

dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen
1 dolma
yarım kase yoğurt

akşam
1 tabak tavuk
1 dilim ekmek

çok geçmiş olsun canım bizde hastayız ne olucak bu kış nasıl geçiçek bilmiyorum

destina takipteyim seni
çok teşekkür ederim canım.

kolay gelsin canlarım benim diyet olayını artık bir kenara bırakıp herşeyden yiyp az yeme olayına geçmem lazım. protein ağırlıklı beslenmek ve tuz ,şeker,beyaz undan uzak durarak başlamam gerek diye bugün sabah kepek ekmekli beyaz peynirli tost yedim 2 kupa 5i1 ara çay içtim malesef 9 lu hayat çayı kaşıntı yapıyor bende bacaklarım hep yara oldu diye kestim 4 bitki şüpheli çünkü
ve kızımın ateşi şükür düştü 1 yaş aşısı var yarın ateş yapar o da ve 2 gün daha tetikte olacagım ilaçlarını vermeye hala devam ediyorum şükür artık beslenmeyede başladı , abimizinde pipişi ağrımıyor artık :) benden bu kadar bu arada ev taşınma olayım vardı malesef yaza kaldı oğlanın okulu vs değişmesin diye ama salonum soğuk olduğundan dolayı koşu bandımı ara koridora çıkartmaya karar verdim orda daha düzenli yürürüm en azından kızım uyandığında sesini duyarım diye düşünüyorum.
bugün tartıldım ama hoşuma gitmedi regl olacagım için karnım vs şiş inşallah atlatırım bu 2 hafta çok dikkat edeceğim ,hedefim cuma günü 62.6 idi ne kadar aşağı hedef olursa ben de o kadar hırslı olurum diye düşündüm yakalamaktan ziyade yaklaşsam gene süper olur. veee cezamı çekiyorum 0 şekerr :)):52:

destina takipteyim seni
bugün çarşıdaydım kendime eşofman takımı aldım yarın 9 da ilk spor günüm başlıyo inşallah sana da çok geçmiş olsun kuşum kış günü dikkatli olmak lazım dikkat et mercimeğe ve balım a öpücükleeerr
izin veriyoruz
niyetim yemek organizasyonu bebiş hediye istemem diyo bende yarın bi kuaföre gidip gölge yaptırayım değişiklik olsun o na da süpriz olsun dedim ya ikimiz yada 2 arkadaş daha çağırabilirim 4 ümüz güzel bi yemek yer sinema yaparız diye düşünüyorum. yarın salata yiyeyim o zaman kendimi geceye yemeye saklayayım
Günaydınlarrrr...yaa evet bi saldık sanki bu ara di mi yaa neden böyle oldu kii :52:

Günaydın ablacıımm..nerelerdesin ya hiç su da içmiyozz :50:

Dikkat et güzelliklerine beroşş bizi de ihmal etmemeye çalış,çok geçmiş olsun ya salgın mı var nedirr bebişlerinie sahip çıkınn üzülüom valla yaa :14:

ah bacım bu bikaç gündür koşturmaca halindeyim valla yarın da yokum ama sonra düzene girerim inşallah ama diyet nanay valla bende bu hafta + çıkmazsam göbek atarım kızlar bu hafta benden iş çıkmıcak ona göre beni bi motive edin kızın mızın yapın bişeyler

bugün çarşıdaydım kendime eşofman takımı aldım yarın 9 da ilk spor günüm başlıyo inşallah sana da çok geçmiş olsun kuşum kış günü dikkatli olmak lazım dikkat et mercimeğe ve balım a öpücükleeerr

niyetim yemek organizasyonu bebiş hediye istemem diyo bende yarın bi kuaföre gidip gölge yaptırayım değişiklik olsun o na da süpriz olsun dedim ya ikimiz yada 2 arkadaş daha çağırabilirim 4 ümüz güzel bi yemek yer sinema yaparız diye düşünüyorum. yarın salata yiyeyim o zaman kendimi geceye yemeye saklayayım

ah bacım bu bikaç gündür koşturmaca halindeyim valla yarın da yokum ama sonra düzene girerim inşallah ama diyet nanay valla bende bu hafta + çıkmazsam göbek atarım kızlar bu hafta benden iş çıkmıcak ona göre beni bi motive edin kızın mızın yapın bişeyler[/QUOTE=

Gölge mi, ayyhh ben de yeni yaptırdım. çok sarı geldi önce, şimdi alıştım biraz sanırım. sen ne renk düşünüosun İlknurcum? ilk önce insana garip gelio tonu, daha önce gölge yaptırmış olsak bile:). göz alıştıktan sonra daha kolay. sana iyi gezmeler:). ben de hastayım, doktor rapor verdi, evdeyim birkaç gün. şurubum biraz tatlı, cezamı verirsiniz artık:).

Son düzenleme:
Bugün yediklerim:

sabah: 4 yk müsli (1 bardak yarım yağlı süt ile), 1 kuru incir.

ara: 1 mandalina, 1 cennet hurması.

öğle: 1 kase yoğurt, 1 adet tost.

ara: 1 mandalina, 1 kuru incir, yarım baklava.

akşam: 5-6 yemek kaşığı ıspanak, 1 dilim ekmek, 1 parça çikolata.

ara: 1 ayva, 1 cennet hurması.

şuruplarım da tatlı, tatlı da yedim perşembe gününden beri ilk kez. cezama razıyım:(.

su: 2 litre.

ne güzel valla ilişkinize bayıldım beroş Allah bozmasınn :34: ama kafanı dağıtıp bi an önce enerjik beroşumuz oll :54:

Ay ne güzel syu o kadar sevmen çok kolay kilo verceksin canım sen valla :34:

Baktırım valla bakalım doğru çıkıyor muuu...valla adam açar açmaz senin sevdiğin başka şehirde dedi,kafan karışmış ama karışmasın tek sıkıntınız ayrı olmanız dedi,1 seneye kadar iş zaten resmiyete dökülüyor dedii..
iş değiştircen dedi,bulunduğun yerde devam etmeyi düşünmüyosun dedi,ama güzel olcak hakkında hayırlısı olcak dedi,
sonracıımaaa işte marta araba alcan dedi bi ona inanamadım tabi :52: zor görünüyor..
ama sana süpriz var dedi bakalımm çıkan olursa yazarım ama şehir ayrılığı deynce etkilenmedım değill kahve ve tarot karışık bakıyor :34:

enstanteneli günler seni beklio demek ki:). baya da ayrıntılı bakmış. parası da ona göredir heralde:)). hadi hayırlısı cicim:).

Back
X