selam bebişler anca gelebildim bugün annemdeyiz yılbaşı hazırlıkları yemekler tatlılar yapılıyo bakalım yemeden nasıl duracağım. dünkü menümü yazayım size bi yorum atın bakim.
sabah:
-5 6 parça kol böreği
-1 salatalık
-1 bardaktan az ayran
ara:
yok
öğle:
-bol yeşil salata yağsız tuzsuz bol limonlu
-1 cantığın kenarları
ara:
-1 fincan 9'lu çay
akşam:
-1 tane fırn torbasında yağsız baharatlı tavuk
-1 küçük patates yine aynı şekilde
ara:
-1 form kayısı çayı
su ortalama 2 litre spor yok
peki acıkmıyor musun ertesi gün sabahına kadar? sabha 7'de bile kahvaltı yapsan, arada 14 saat var, hiçbir şey yemeden geçireceğin. ben diyetisyene sormuştum, akşam yemesem 5'ten sonra, nasıl olur,diye. metabolizmanı yavaşlatırsın, uzun süre aç kaldığın için; akşam 20.00-21.00 gibi tek bir meyve ye, o metabolizmanı hemen hızlandırır, demişti.
selam bebişler anca gelebildim bugün annemdeyiz yılbaşı hazırlıkları yemekler tatlılar yapılıyo bakalım yemeden nasıl duracağım. dünkü menümü yazayım size bi yorum atın bakim.
sabah:
-5 6 parça kol böreği
-1 salatalık
-1 bardaktan az ayran
ara:
yok
öğle:
-1 cantığın kenarları
ara:
-1 fincan 9'lu çay
akşam:
ara:
-1 form kayısı çayı
haklısın bazen meyve yıyorum ama benım vucudum diyetısyenlerın verdı dıyetı yaptında vermeyorum kısa surelerde denemıyorum 2-3 ay denıyorum olmuyor bende kendı vucudumu tanıyarak bır seyler yaptım işe yaradı baktım aşiri açkıcak gıbıyım ozaman bır meyve yıyorum ama alışti için vucut zor olmuyor mesele bır hafta yaptım dıyetı yapım ama yeme satım 7 cıksın veremıyorum sebebını bılmıyorum ama olmuyor suyudu ne olursa olsun gunde 2 lt rene fazla ıcın bırıyım ama olmuyor...
5-6 parça kol böreği miselam bebişler anca gelebildim bugün annemdeyiz yılbaşı hazırlıkları yemekler tatlılar yapılıyo bakalım yemeden nasıl duracağım. dünkü menümü yazayım size bi yorum atın bakim.
sabah:
-5 6 parça kol böreği
-1 salatalık
-1 bardaktan az ayran
ara:
yok
öğle:
-1 cantığın kenarları
ara:
-1 fincan 9'lu çay
akşam:
ara:
-1 form kayısı çayı
5-6 parça kol böreği mi
şok oldum
hani toparlıyoduk
50 mekik extra spor cezası cnm yapıp yapmadığını da sorcam
bu arada kızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum. sağlıklı mutlu nice yıllara
hepinizi ve takımımı seviyorum
ama herşeyden tadımlık alcaz kızlar ona göreeeeeeeee
cantık kımalı pidenin küçüğü canım ama ben içini yemedim.sadece kenarlarını o da yarım cantığın kenarları. böreği özellikle sabah yedim ki tölere etsin diyeecantık ne bilmediğim için google amcaya sordum o da pek iyi şeyler söylemedi.sabah ile birlikte epey karbonhidratlı bir gün olmuş.ama neyse arada olur.anne evinde de diyet yapılmazki canım.acısını çıkartman lazım bu 2 günün.abartmadan kaçamağını yap bugünde bence.perşembeye kadar başka yaramazlık yapmazsan sorun olmaz bence
yeni eski tum 6.takimlilarin yeni yili kutlu olsun
kavusamadiklari
hayal ettikleri herseye 2013 te kavusmalari umudiyle
sevginin oldugu yerde sevgiyle kalin
ama kuşuuuummm özellikle sababh yedim ki öğleden sonra bişiy kaçırmamaya dikkat ettim.bu ceza acık ağır değil mi?ama yapcam söz. şöyle yapsam olur mu kptanım.bugün mekiği çekeyim yarın sporumu yapayım.5-6 parça kol böreği mi
şok oldum
hani toparlıyoduk
50 mekik extra spor cezası cnm yapıp yapmadığını da sorcam
bu arada kızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum. sağlıklı mutlu nice yıllara
hepinizi ve takımımı seviyorum
ama herşeyden tadımlık alcaz kızlar ona göreeeeeeeee
hep birlikte inşallah canım benimMutlu, musmutlu geçsin 2013! inşallah hepimiz istediğimiz kadar kilo veririz.
dünkü menum
orclu oldum için aksam var sadece
izgar tavuk 3 parca bır kase yogurt ve aynı mıktarda salata
2,5 litre su ve yemek ten önce sıcak suyun içinde elma sırkesı yarım saat sonra yemek ve yemek ten sonra yesil çay ..:)
günaydın canlar cananlar. ben hala annemdeyim.kızkardeşim burda olduğu için yılbaşına da burda girdim.dünkü menüm çok iç acıcı değil ama çok kötü de değil.
sabah:
-2 yumurtalı ekmek
-9 otlu çay
-1 tatlı kaşığı bal
ara:
- 1 form kayısı çayı
-1 ufak parça yumurtalı ekmek
öğle:
- 1 porsiyon kıymalı patates yemeği
-yarım nohut ekmek (baya ufaktı)
ara:
-yok
akşam:
- 1 porsiyon çorba
-1 parça fırın tavuk yanına biraz fırın patates
baya amerikan salatası(yoğurt, az mayonez ve garnitür olduğu için baya yedim)
ara:
-ufak bir parça bisküvi tatlısı(sütlü olduğu için yedim yoksa şerbetli olsaydı yemezdim.) kızmayın noluuurrr aile toplantılarında bu kadar oluyo
bebişim sen böyle masıl yaşıyorsun yahuuuu
sen buna yemek mi diyon kisssssssssss
ben yazsam nutkun tutulur
iyi yillar kiscem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?