armagan ii gidiyosum maşallahdünkü menum
orclu oldum için aksam var sadece
izgar tavuk 3 parca bır kase yogurt ve aynı mıktarda salata
2,5 litre su ve yemek ten önce sıcak suyun içinde elma sırkesı yarım saat sonra yemek ve yemek ten sonra yesil çay ..:)
yumurtalı ekmek şu kızartılanmııııgünaydın canlar cananlar. ben hala annemdeyim.kızkardeşim burda olduğu için yılbaşına da burda girdim.dünkü menüm çok iç acıcı değil ama çok kötü de değil.
sabah:
-2 yumurtalı ekmek
-9 otlu çay
-1 tatlı kaşığı bal
ara:
- 1 form kayısı çayı
-1 ufak parça yumurtalı ekmek
öğle:
- 1 porsiyon kıymalı patates yemeği
-yarım nohut ekmek (baya ufaktı)
ara:
-yok
akşam:
- 1 porsiyon çorba
-1 parça fırın tavuk yanına biraz fırın patates
baya amerikan salatası(yoğurt, az mayonez ve garnitür olduğu için baya yedim)
ara:
-ufak bir parça bisküvi tatlısı(sütlü olduğu için yedim yoksa şerbetli olsaydı yemezdim.) kızmayın noluuurrr aile toplantılarında bu kadar oluyo
herhalde öle oldunasılsınız kızlar.sessiz bugün burası.herkes yılbaşında alemlere aktı henüz kimse toparlanamadı galiba:)ben evdeydim diğer günler gibiydi ve yani yeni yılada uyuyarak girdim.bugünkü menümü yazayım.hepimize sağlıklı mutlu,az kalorili,bol iradeli bir yıl diliyorum
sabah:1 dilim kepek ekmek
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
1 yumurta
ara:mandalina
öğle-akşam:1 tabak karnıbahar yemeği
3 tane mercimek köfte
su:1.5 lt
hemen toparlan lütfenmerhaba kızlar herkes güzel beslenmiş bense hala regl stresinde yiyorum( çok canım sıkkın ,belim kopuyor ,karnım ağrıyor ve midem bulanıyor. hamile değilm ama reglim 4 gün geçti sanırım enfeksiyon oldum ve doktora cumartesi gideceğim hala regl olmazsam oğlumda hastalandı yine ,bir kız iyileşiyor diğeri hasta oluyor kısır döngü gibi
menüyü paylaşmayacağım çok abartı dün baklava yedim çok kötü bir beslenme ve bugünde kötü çok sıkılıyorum ve utanıyorum kendimden
başarmayı çok isterdim bu iki hafta kabuss kabuss
bayanlar merhaba, yeni dahil olmuş bulunmaktayım grubunuza- kabul ettiginiz için teşekkürler.
biraz kendimden bahsedeyim pek sevmesem de
24 yaşındayım boyum 172 kilom 73. geçen 2 ayda 10 kilo verebildim 83 idim. 2 hafta diyetten sıkıldığım için biraz mola verdim kilo almadım ama vermedim de. son 3 gündür yeniden sıkı bir diyete başladım spor yapıyorum yürüyorum ve koşuyorum. gayet azimli olduğumu düşünüyorum birbirimizi görerek daha da iyi olacak inşallah.
okuduğum kadarıyla her cuma kilo bildirimi yapılıyor. ben haftanın ortasında katıldım gerçi nasıl olacak bilemiyorum.
herkesi öpüyorum ve mutlu yıllar!
bebişim şimdi cezamı yapmaya gidiyorummmarmagan ii gidiyosum maşallah
senin boy kilo kaçtı
hedef kaçtı merak ettimde
yumurtalı ekmek şu kızartılanmıııı
toparlayalım berenvildan
cezanı yaptınmı kıssssssss
herhalde öle oldu
senin menü güzel bence
evet yazalım bebiş ben başladım 1 ileiii geceler kızlar
yarından itibaren mesajları sayıyorum
mesaj başlarına numaralar yazarsa i olur
bayanlar merhaba, yeni dahil olmuş bulunmaktayım grubunuza- kabul ettiginiz için teşekkürler.
24 yaşındayım boyum 172 kilom 73. geçen 2 ayda 10 kilo verebildim 83 idim. 2 hafta diyetten sıkıldığım için biraz mola verdim kilo almadım ama vermedim de. son 3 gündür yeniden sıkı bir diyete başladım spor yapıyorum yürüyorum ve koşuyorum. gayet azimli olduğumu düşünüyorum birbirimizi görerek daha da iyi olacak inşallah.
okuduğum kadarıyla her cuma kilo bildirimi yapılıyor. ben haftanın ortasında katıldım gerçi nasıl olacak bilemiyorum.
dünkü menum
orclu oldum için aksam var sadece
izgar tavuk 3 parca bır kase yogurt ve aynı mıktarda salata
2,5 litre su ve yemek ten önce sıcak suyun içinde elma sırkesı yarım saat sonra yemek ve yemek ten sonra yesil çay ..:)
günaydın canlar cananlar. ben hala annemdeyim.kızkardeşim burda olduğu için yılbaşına da burda girdim.dünkü menüm çok iç acıcı değil ama çok kötü de değil.
sabah:
-2 yumurtalı ekmek
-9 otlu çay
-1 tatlı kaşığı bal
ara:
- 1 form kayısı çayı
-1 ufak parça yumurtalı ekmek
öğle:
- 1 porsiyon kıymalı patates yemeği
-yarım nohut ekmek (baya ufaktı)
ara:
-yok
akşam:
- 1 porsiyon çorba
-1 parça fırın tavuk yanına biraz fırın patates
baya amerikan salatası(yoğurt, az mayonez ve garnitür olduğu için baya yedim)
ara:
-ufak bir parça bisküvi tatlısı(sütlü olduğu için yedim yoksa şerbetli olsaydı yemezdim.) kızmayın noluuurrr aile toplantılarında bu kadar oluyo
sen buna yemek mi diyon kisssssssssss
ben yazsam nutkun tutulur
iyi yillar kiscem
GÜNAYDIN kızlaaar
nasılsınız
kuralları ekledim başa bundan sonra uygulayalım kimse duydum duymadım demesin
mesaj sayma içinde gün sonunda kaç mesajınız olduğunu bana özelden atarsanız haftalık mesaj sayısını da tutacağım
bu bikaç gün sıkalım kızlar yılbaşı detoksu olsun
ben dünkü menümü yazayım
sabah(geç kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
biraz yufka ekmeği
öğlen
yok
akşam
bir tabak tavuk yemeği
biraz yufka ekmek
armagan ii gidiyosum maşallah
senin boy kilo kaçtı
hedef kaçtı merak ettimde
çok iyi giidosun ya, maşallah:). bu hfat güzel kilo vereceksin gibi gelio bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?