Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

armagan ii gidiyosum maşallah
senin boy kilo kaçtı
hedef kaçtı merak ettimde

yumurtalı ekmek şu kızartılanmıııı
toparlayalım berenvildan

cezanı yaptınmı kıssssssss

herhalde öle oldu
senin menü güzel bence

merhaba kızlar herkes güzel beslenmiş bense hala regl stresinde yiyorum ( çok canım sıkkın ,belim kopuyor ,karnım ağrıyor ve midem bulanıyor. hamile değilm ama reglim 4 gün geçti sanırım enfeksiyon oldum ve doktora cumartesi gideceğim hala regl olmazsam oğlumda hastalandı yine ,bir kız iyileşiyor diğeri hasta oluyor kısır döngü gibi
menüyü paylaşmayacağım çok abartı dün baklava yedim çok kötü bir beslenme ve bugünde kötü çok sıkılıyorum ve utanıyorum kendimden
başarmayı çok isterdim bu iki hafta kabuss kabuss

iii geceler kızlar
yarından itibaren mesajları sayıyorum

mesaj başlarına numaralar yazarsa i olur

hemen toparlan lütfen
ceza olarak 1 hafta sıfır şeker

bak böle yapma senden aklıma geldi
gün içinde ip atlama 100
kol indirip kaldırma100
bacak hareketi100
yaptım aklıma geldikçe
sende yap
senin sporlarıda bekliyosss

bayanlar merhaba, yeni dahil olmuş bulunmaktayım grubunuza- kabul ettiginiz için teşekkürler.
biraz kendimden bahsedeyim pek sevmesem de
24 yaşındayım boyum 172 kilom 73. geçen 2 ayda 10 kilo verebildim 83 idim. 2 hafta diyetten sıkıldığım için biraz mola verdim kilo almadım ama vermedim de. son 3 gündür yeniden sıkı bir diyete başladım spor yapıyorum yürüyorum ve koşuyorum. gayet azimli olduğumu düşünüyorum birbirimizi görerek daha da iyi olacak inşallah.
okuduğum kadarıyla her cuma kilo bildirimi yapılıyor. ben haftanın ortasında katıldım gerçi nasıl olacak bilemiyorum.
herkesi öpüyorum ve mutlu yıllar!

6. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT

6.TAKIM KURALLARI
1.Her cuma sabah 10 q kadar takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir.Mazeretlı olarak cumada bıldırım yapılabılır. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 30'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır.menu bıldırımın altına kac dk oldugunu ve hangı sporu yaptıgınızı belırtebılırsınız.
4.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
5.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.
6.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-gruplari/diyet-gruplari/diyet-...l#post25505232 (CUMA zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)
7.Tüm üyelerin paylasım alanını takıp etmesı zorunludur.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-gruplari/diyet-gruplari/diyet-...sim-alani.html (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)
9.Hergün kac tane mesaj yazdıgını sayıp parantez ıcınde belırtmenız gerekıyor kı takım dakı mesaj sayısını kontrol edelım.Örn en son yazdıgınız ve netten cıkcagınız o gun attıgınız mesajları sayıp (5) yazıp belırtebılırsınız.
10. Menulerını ıstedıgınız zaman sabah ogle dıye belırtebılırsınız .ancak gun sonu herkesin bır mesaj ıcınde ogunku tum yedıgı seylerın menusunu paylasmak zorundadır.Bu bıldırımın altına kac dk. spor yaptıgı da yazılması gerekmektedır.
11.Mesaj sayımlarının takıbı bur50 e aıttır. saat gunduz 12 den gece 00.00 arası degerlendırılecek ve raporlamasını bur50 haftalık olarak bıldırecektır.Kaptan yardımcımız ecz.imistir.

6.TAKIM
KADINLAR KULÜBÜ
bur50

6.Takım Kaptanı bur50

hoşgeldin cnm
ben bur50
takım kaptanıyım
bir önceki mesajda kurallarımız yazıyor

bol paylaşımda bulunursan daha erken listeye girebilirsin
iigeceler

bebişim şimdi cezamı yapmaya gidiyorummm
iii geceler kızlar
yarından itibaren mesajları sayıyorum

mesaj başlarına numaralar yazarsa i olur
evet yazalım bebiş ben başladım 1 ile

hoşgeldin canım bol paylaşım yap burda verirsin muhakkak şimdi spora gidiyorum gelince tanışalım

günaydın bebikleeerrr
ben şimdi spora gidiyorum. inşallah gelebilirsem 11:30 ta gelicem. veeeee nihayet evimdeyiiiiiimmmm

çok iyi giidosun ya, maşallah:). bu hfat güzel kilo vereceksin gibi gelio bana.

31 aralık akşamını literatürden kaldırıp 1-2-3 ocak günleri sıkıştıralım iyice işi. bi nevi detoks falan yapalım. ilknurcum sen de.

hoşgeldin:). benim yaşımda, benim boyuma yakın birisi gelmiş ne güzelll:))! güzel de kilo vermişsin. inşallah burda devamı gelecktir.

pazartesi menü:
2 yk labne, 1 dilim ekmek, 3 zeytin
ara: 2 meyve
öğle: 1 simit, 1 kase yoğurt,
ara: 2meyve
ara: 2yumurtadan yağsız omlet, 4 kestane
akşam: 1 dilim ekmek, 4 kaşık pilav, 1 kadeh kırmızı şarap
ara: 1 çay bardağı nohut-leblebi,1 çatal pasta.

spor:-
su:2 litre

salı menü:
öğle: 2ceviz, 1meyve, 1 kase yağsız, tuzsuz soğan çorbası
ara: yarım köfte, 1 bardak sahlep
akşam: soğan çorbası, 2 dilim ekmek
ara: 2 meyve

su: 3 lt
apor: 40 dk eliptik bisiklet.

GÜNAYDIN kızlaaar

nasılsınız

kuralları ekledim başa bundan sonra uygulayalım kimse duydum duymadım demesin
mesaj sayma içinde gün sonunda kaç mesajınız olduğunu bana özelden atarsanız haftalık mesaj sayısını da tutacağım

bu bikaç gün sıkalım kızlar yılbaşı detoksu olsun
ben dünkü menümü yazayım
sabah(geç kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
biraz yufka ekmeği
öğlen
yok
akşam
bir tabak tavuk yemeği
biraz yufka ekmek

yufka ekmek daha az kalorili diye biliorum, normal ekmekten. afiyet olsun, güzel menü olmuş ama ara öğünler yok galiba.

dun akşamkı menum orclu oldum ıcın
bır kase corba bır kase yogrtlu sebze
bır saat sonra 20 tane fındık 1 kase de keşkek annem yapmıştı dayanamadım :)
2,5 lıtre su ve yemeklerden sonra yeşil çaylarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…