evet arkadaşlara katılıyorum hani sabah gitti öğlen toparlayayım dememişsin öglen coşmuşsun ,akşama da aman bir lahmacun yiyeyim ne olucak demişsn :) çok kalabalık olmuş kalori hesabı yap bence ve kafanı yastığa koymadan biraz yak canımmrblar. bugünki menüm berbattı. yazmaya utanıyorum :26:
sabah: 1 simit
ara: 1 dilim kek
öğle: 1 kase çorba, 7-8 kaşık ıspanak, 2 dilim tam buğday ekmeği
akşam: 1 tane lahmacun
spor:-
1,5 lt falan su.
Bugünü saymıyorum banane
mrb kızlar
nasılsınız
2. yiz tebrikler
ayyıldızımda bireyselde 2. tebrik ederiz
gııııı nettin sen
kekler lahmacunlar
cezanı yap mutlaka
iyidir bebişim kimsecikler yok kızacaktım bende artık nerdesiniz diye
bu nedir böyle nasıl bişey bu işte sana ceza ilk olduğu için 10 mekikle başlayalım bakalım aaa su da az hadi ona uyarı vereyim yarın 3 litre olsun tamam mıııı
neyse yürüyüş bari olmuş buna da şükür diyelim gayret kızlar çok çok kilolar vericez hadi bakalım
mrb kızlar
nasılsınız
2. yiz tebrikler
Arkadaşlar iznim bitti ama bomba gibi dönemiyorum malesef aranızaNe yazıkki benim askerle ben zor günler yaşıyoruz zaten sinirlerim çok yıprandı...ve ailemde de sağlık problemi var, çok kafama takılan şeyler falan filan.... açıklama yapmadan gitmek istemedim ama cidden kötüyüm bu aralar hiç paylaşım falan dikkat edemem, diyeti bırakmayı düşünmüyorum ama bu psikolojiyle bana pek de belli olmaz, üzgünüm gene iyi olduğumda girip girip bakarım paylaşımlara, yazarım da ancak listeye kendi isteğiyle ayrıldı yazınız, kendinize çok iyi bakınız.
mrb kızlar
nasılsınız
2. yiz tebrikler
kg bildirimi 62.1
seda sayan'a kendi programında soruyorlar, nasıl formunu koruyosunuz, diye.'Açım ben açımm!!' diye bağırmıştı, o geldi aklıma. aferin benim cicime bu aradamesaj:3
kızçelerim beni dün için tebrik edin dün akşam bi çatal bile pasta almadım. akşam yemeği için de sadece 1 köfte, 2 kepçe çorba ve 2 tane çubuk patates yedim amaaa açıııımmmmmm
(76/75,200/800/80)
dogru hesaplamişimdir inşaallah :)
sadece 800 grm vermişim gıt gıde yavaşliyor kılo vermem anlıyamıyorum bı turlu
gırefımı de bı dakı hafta degiştirmek istıyorum bı sorun olmaz umarım ..
seda sayan'a kendi programında soruyorlar, nasıl formunu koruyosunuz, diye.'Açım ben açımm!!' diye bağırmıştı, o geldi aklıma. aferin benim cicime bu arada
cicim 800 gram az mı yaaa?? lütfen amaane güzel kilo vermişsin, hem ben menüleri takip ediyorum, gayeeett güzell
mrb kızlar
nasılsınız
2. yiz tebrikler
Arkadaşlar iznim bitti ama bomba gibi dönemiyorum malesef aranızaNe yazıkki benim askerle ben zor günler yaşıyoruz zaten sinirlerim çok yıprandı...ve ailemde de sağlık problemi var, çok kafama takılan şeyler falan filan.... açıklama yapmadan gitmek istemedim ama cidden kötüyüm bu aralar hiç paylaşım falan dikkat edemem, diyeti bırakmayı düşünmüyorum ama bu psikolojiyle bana pek de belli olmaz, üzgünüm gene iyi olduğumda girip girip bakarım paylaşımlara, yazarım da ancak listeye kendi isteğiyle ayrıldı yazınız, kendinize çok iyi bakınız.
bebişim senden bişey rica edicem menü bildirimi yapmayanları bana bildirebilir misin gün gün bi kızalım onlara hööööyyytt diyelim. çeki düzen verelim. iyiyiz aslında ama çoookk iyi olmamız lazım eğer önümüzdeki haftada başkası birinci olursa yakıcam artık kendimi sinir oldum yahuuu nerde bizim takım gücümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?