Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet arkadaşlara katılıyorum hani sabah gitti öğlen toparlayayım dememişsin öglen coşmuşsun ,akşama da aman bir lahmacun yiyeyim ne olucak demişsn :) çok kalabalık olmuş kalori hesabı yap bence ve kafanı yastığa koymadan biraz yak canım

mrb kızlar
nasılsınız

2. yiz tebrikler

ayyıldızımda bireyselde 2. tebrik ederiz
maşallah bize

çıkışta mesaj sayılarınızı yazın ok?

bebişi uyutcam ben şimdi
haftalık mesaj sayılarını da yazdım yarın eklarim
30 altı yok

öptüm sizi

bugün oruçluydum iftar : 1 kupa büyükçe 9 lu hayat çayı
3 kepçe pırasa yemeği
ara:1 lt su
akşam yemegi eşim saat 7 :30 da yedi ben 5 te yemiştim onlarla da roka+tere+dereotu ile salata yaptım 1 kase yedim .
ara:3 hoşbeş gofret 5 adet balıkkraker yedim
spor :10 dk yürüdüm 30 kalori yaktım.apandisitim agrıdı durmak zorunda kaldım şimdi buraya yazıyorum kalkıp bir 10 dk daha yürüyeyim de hoşbeşler yerleşmesin
sonra 1 kupa 9lu hayat çayım var sonrada sabaha kadar içmek istediğim kadar su su su

gece gelirim kızlar kendinize iyi bakın
kaptanım senide ayrıca kutluyorum senin kilo oranında çok iyi bu hafta yine böyle verelim inşallah

tamamm tatlım :26:

Arkadaşlar iznim bitti ama bomba gibi dönemiyorum malesef aranıza Ne yazıkki benim askerle ben zor günler yaşıyoruz zaten sinirlerim çok yıprandı...ve ailemde de sağlık problemi var, çok kafama takılan şeyler falan filan.... açıklama yapmadan gitmek istemedim ama cidden kötüyüm bu aralar hiç paylaşım falan dikkat edemem, diyeti bırakmayı düşünmüyorum ama bu psikolojiyle bana pek de belli olmaz, üzgünüm gene iyi olduğumda girip girip bakarım paylaşımlara, yazarım da ancak listeye kendi isteğiyle ayrıldı yazınız, kendinize çok iyi bakınız.

bebişim kelebeğim hiltonum ne oldu paylaşmak istersen eğer seni dinlerim canım bırakma bizi ayrılma yaaa burda seni toparlardık biz.istersen iznini uzat ama dön aramıza yaaaa

mrb kızlar
nasılsınız

2. yiz tebrikler

ayyıldızımda bireyselde 2. tebrik ederiz

yaa kaptanım şu 13. takımı geçmenin bi yolunu bulalım acayip sinir oldum ben yaaa bişeyler yapalım olmaz böyle birinci olmamız lazım yaaa valla patlamak üzereyim şu anda aslında hiç hıslı değilimdir ama takıntı yaptım kendime iyi miii?

kızçelerim beni dün için tebrik edin dün akşam bi çatal bile pasta almadım. akşam yemeği için de sadece 1 köfte, 2 kepçe çorba ve 2 tane çubuk patates yedim amaaa açıııımmmmmm
seda sayan'a kendi programında soruyorlar, nasıl formunu koruyosunuz, diye.'Açım ben açımm!!' diye bağırmıştı, o geldi aklıma. aferin benim cicime bu arada

kızlar bakın bu hafta çok sıkı tutalım bu işi 13. takımı geçelim bakın sinir oldum haaa. açlık grevine başlıcam bak sonundaa haaaa. kaçamak yapana acayip cezalar vericem uyarıyorum şimdiden yarından itibaren şiddetli cezalar geliyoooooo fenalığım tuttu ona göreee

cicim 800 gram az mı yaaa?? lütfen amaa ne güzel kilo vermişsin, hem ben menüleri takip ediyorum, gayeeett güzell

seda sayan'a kendi programında soruyorlar, nasıl formunu koruyosunuz, diye.'Açım ben açımm!!' diye bağırmıştı, o geldi aklıma. aferin benim cicime bu arada

vallla bugün bütün gün seda sayanın o lafı geldi aklıma hakkaten açım yahuu açııımmm bende katılıyorum seda ablama saygıyla eğiliyorum çok haklıymış valla

cicim 800 gram az mı yaaa?? lütfen amaa ne güzel kilo vermişsin, hem ben menüleri takip ediyorum, gayeeett güzell

bebişim senden bişey rica edicem menü bildirimi yapmayanları bana bildirebilir misin gün gün bi kızalım onlara hööööyyytt diyelim. çeki düzen verelim. iyiyiz aslında ama çoookk iyi olmamız lazım eğer önümüzdeki haftada başkası birinci olursa yakıcam artık kendimi sinir oldum yahuuu nerde bizim takım gücümüz

şuan itibariyle 3 litre suyumu bitirmiş bulunmaktayım. son bi form çayım kaldı onuda yatmadan içicem ki sabaha kadar yağlar yansın

yaa, ama yapma böylee.. hem bak bizimleyken belki sana daha çok moral verebilriz, kafanı dağıtmak için burasının olması güzel bi fırsat bence. yani hepimizi için öyle.. ama kararına saygı duyarız elbette.. ama üzülme, bak demiştim; insan hayatı dönem dönem. bugün üzgünsen, ilerleyen günlerde mutlu olacağının işaretidir bu.

bi çetele tutayım ben o zaman yarından itibaren. herkes menüsünü yazsın bakayım

ben de yazayım bugünkü menümü
sabah: 1 kase sütlü yulaf ezmesi, 1 meyve
öğle: minik bir kaşarlı tost,
akşam: karnıbahar haşlama, 2 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, 1 yumurtalı omlet,1 parça çikolata
ara: 3 meyve, 1 bisküvi

su: 2lt
spor: 1 saat yürüyüş (hee, bi de, spordan sayılmaz ama molaları çıkartılmış haliyle tam 8 saat boya yaptım; bi okulun koridorlarına çiçek, böcek, matematiksel formüller falan çizdik, boyadık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…