Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ehrkesin verebilmesine çok sevindim. inşallah gireriz listeye

***6. TAKIM 291. ETAP***

fatos0808 (101/101/0/%0)
ayyildizim (63,6/62,1/1,5/%2,36)
bur50 (67,5/66,1/1,4/%2,07)
berenvildan(65,3 /64,6/0.7/%1,07)
destina_88(66,0/65,5/0,5/%0,76)
armagansener(76/75,2/0,8/%1,05)
samimikız(58,5)Kendi isteği ile ayrıldı.
lvy(72,2/71,7/0,5/%0,69)
oradabenisevenbirivar(61/59.7/1.3/%2.13)Yeni üye.Hedef Kilo 53.
dinmeyen(56.6/54.5/2.1/%0.37)281 . Etapta izne ayrılmıştı.Kilosu 10 a bölündü.

Takım Yüzdesi=%1,05

doğru hali budur cnm

kızlar ben artık akşam yemeklerini kesmeye karar verdim. saat 7ye kalmak yok. en geç 6da yemeğim bitmiş olacak ve geceyi meyvelerimle geçireceğim. sporu da hergün kesin 45dk ya çıkartacağım bazen 30dk yetiyordu ama bundan sonra böyle

merhaba. aranıza katılabilir miyim. bende zayıflamak istiyorum ve sanırım burda azimle basarabileceğimizi de düşünüyorum. aranıza katılabilmk için ne yapma gerek yardımcı olur musunuz ?

tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin. ben az verebilmişim bu hafta sanırım ilk haftam olduğu için. inşallah haftaya daha iyi olacak ve olacağız!
tşk ederim canım sende güzel verdin bu hafta ilerleyen haftalarda daha iyi verirsin ,bende duraklıyorum arada bir, bazende böyle iyi gidiyor.

cıkss meyveye yüklenme sakın şeker çok fazla canım. eğer saat 6-7 gibi akşam yemeğini yiyeceksen gece hiç birşey yemeden sadece bol su veya yeşil çay şekersiz içerek bitir günü, meyvelerde bir ögün yerini tutuyor nerdeyse ,dukan amca meyveyi sevmiyor şeker çok fazla eğer yiyeceksen hepsini akşam 6 ya kadar ye canım .ama yersende mutlaka eritmeyi dene kalmasın ,

meyveden meyveye de değişiyor bu şeker olayı. mesela muzu ve üzümü hiç yemem. ama elma kivi mandalinada o kadar da kalori yok. zaten 1 elma yetiyor koca geceye. yağlı ya da hamurlu yemektense meyve daha hafif kalır. yeşil çay daha alamadım ama alasım da yok bi kaç defa denemiştim hiç içememiştim. şu 9lu çayı denemek istiyorum bakalım artık.

Son düzenleme:
evet canım muz mesela çok kalorili :) ben bu a rada 9 lu hayat çayı içiyorum tadı fena değil ,ondada yeşilçay ve mate çayı olduğu için metabolizmayı hızlandırıyor. selülitlerimde azalmada oldu faydasını gördüm inşallah sende görürsün

Tombul kuşş geldii hayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar..ben orflime satıyorum onun faturası vardı bu soğukta onu yatırmaya gittim bugün..ne soğuk dönüştede arkadaş gittim eve gel yemek yap anca geldimm bi geçmişi okuyayım ne var ne yok bakalım...herkes iydir umarım

Bugünkü menüm
sabah
1 paket etiform
2 çatal labne
marul maydanoz
zeytin 5 tane
çay şekersizz artık belirmeyecem ben 15 senedir şekersiz içiyorum
arada
5 tane muşmula
öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
salata
akşam
1 yumurtayla ıspanak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı
ayran
yatarken yani yatmadan önce
1 portakal veya elma ile 1 bardak süt içeçeğim

mrblar. bugünki menüm berbattı. yazmaya utanıyorum :26:

sabah: 1 simit
ara: 1 dilim kek
öğle: 1 kase çorba, 7-8 kaşık ıspanak, 2 dilim tam buğday ekmeği
akşam: 1 tane lahmacun

spor:-
1,5 lt falan su.

Bugünü saymıyorum banane

Bugün sabah 20 dakika yürüyüşümü yaptım ama akşam yapamadım ptt uzak zati 30 dakka yürüdümm oda yürüyüşş yoruldum yapamadımm elekçi karısı gibi gezersemm anca yemek yaptımm:)

canımm sayma ama gerçektende berbatmış kuzum ya naptınn sen simit yedinn keşke kek yemeseydin 1 meyva yeseydinn
akşam lahmacunn ama olan olmuş bi daha yersen saçını çekeriz

iyi akşamlar canıım sen nasılsın :))

kızlar nerdesiniz yahuuu kimsecikler yok kızıcam valla heeee

Ben burdayım kızmaa

iyidir bebişim kimsecikler yok kızacaktım bende artık nerdesiniz diye
bu nedir böyle nasıl bişey bu işte sana ceza ilk olduğu için 10 mekikle başlayalım bakalım aaa su da az hadi ona uyarı vereyim yarın 3 litre olsun tamam mıııı
Bugün sabah 20 dakika yürüyüşümü yaptım ama akşam yapamadım ptt uzak zati 30 dakka yürüdümm oda yürüyüşş yoruldum yapamadımm elekçi karısı gibi gezersemm anca yemek yaptımm:)

neyse yürüyüş bari olmuş buna da şükür diyelim gayret kızlar çok çok kilolar vericez hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…