ehrkesin verebilmesine çok sevindim. inşallah gireriz listeye***6. TAKIM 291. ETAP***
fatos0808 (101/101/0/%0)
ayyildizim (63,6/62,1/1,5/%2,36)
bur50 (67,5/66,1/1,4/%2,07)
berenvildan(65,3 /64,6/0.7/%1,07)
destina_88(66,0/65,5/0,5/%0,758)
armagansener(76/75,2/0,8/%1,05)
samimikız(58,5//)Kendi isteği ile ayrıldı.
lvy(72,2/71,7/0,5/%0,69)
oradabenisevenbirivar(61/59.7/1.3/%2.13)Yeni üye.Hedef Kilo 53.
dinmeyen(56.6/54.5/2.1/%0.37)281 . Etapta ayrılmıştı.Kilosu 10 a bölündü.Hedef kilo53.
Takım Yüzdesi=%1,05
kızlar liste böle olması lazım bi daha kontrol etcem
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html#post26672696
ne buldum bakınama güncel değil sanırım.
tşk ederim canım sende güzel verdin bu hafta ilerleyen haftalarda daha iyi verirsin ,bende duraklıyorum arada bir, bazende böyle iyi gidiyor.tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin. ben az verebilmişim bu hafta sanırım ilk haftam olduğu için. inşallah haftaya daha iyi olacak ve olacağız!
cıkss meyveye yüklenme sakın şeker çok fazla canım. eğer saat 6-7 gibi akşam yemeğini yiyeceksen gece hiç birşey yemeden sadece bol su veya yeşil çay şekersiz içerek bitir günü, meyvelerde bir ögün yerini tutuyor nerdeyse ,dukan amca meyveyi sevmiyor şeker çok fazla eğer yiyeceksen hepsini akşam 6 ya kadar ye canım .ama yersende mutlaka eritmeyi dene kalmasın ,kızlar ben artık akşam yemeklerini kesmeye karar verdim. saat 7ye kalmak yok. en geç 6da yemeğim bitmiş olacak ve geceyi meyvelerimle geçireceğim. sporu da hergün kesin 45dk ya çıkartacağım bazen 30dk yetiyordu ama bundan sonra böyle
tşk ederim canım sende güzel verdin bu hafta ilerleyen haftalarda daha iyi verirsin ,bende duraklıyorum arada bir, bazende böyle iyi gidiyor.
cıkss meyveye yüklenme sakın şeker çok fazla canım. eğer saat 6-7 gibi akşam yemeğini yiyeceksen gece hiç birşey yemeden sadece bol su veya yeşil çay şekersiz içerek bitir günü, meyvelerde bir ögün yerini tutuyor nerdeyse ,dukan amca meyveyi sevmiyor şeker çok fazla eğer yiyeceksen hepsini akşam 6 ya kadar ye canım .ama yersende mutlaka eritmeyi dene kalmasın ,
evet canım muz mesela çok kalorili :) ben bu a rada 9 lu hayat çayı içiyorum tadı fena değil ,ondada yeşilçay ve mate çayı olduğu için metabolizmayı hızlandırıyor. selülitlerimde azalmada oldu faydasını gördüm inşallah sende görürsünmeyveden meyveye de değişiyor bu şeker olayı. mesela muzu ve üzümü hiç yemem. ama elma kivi mandalinada o kadar da kalori yok. zaten 1 elma yetiyor koca geceye. yağlı ya da hamurlu yemektense meyve daha hafif kalır. yeşil çay daha alamadım ama alasım da yok bi kaç defa denemiştim hiç içememiştim. şu 9lu çayı denemek istiyorum bakalım artık.
mrblar. Bugünki menüm berbattı. Yazmaya utanıyorum :26:
Sabah: 1 simit
ara: 1 dilim kek
öğle: 1 kase çorba, 7-8 kaşık ıspanak, 2 dilim tam buğday ekmeği
akşam: 1 tane lahmacun
spor:-
1,5 lt falan su.
Bugünü saymıyorum banane
Tombul kuşş geldii hayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar..ben orflime satıyorum onun faturası vardı bu soğukta onu yatırmaya gittim bugün..ne soğuk dönüştede arkadaş gittim eve gel yemek yap anca geldimm bi geçmişi okuyayım ne var ne yok bakalım...herkes iydir umarım
kızlar nerdesiniz yahuuu kimsecikler yok kızıcam valla heeee
canımm sayma ama gerçektende berbatmış kuzum ya naptınn sen simit yedinn keşke kek yemeseydin 1 meyva yeseydinn
akşam lahmacunn ama olan olmuş bi daha yersen saçını çekeriz
iyidir bebişim kimsecikler yok kızacaktım bende artık nerdesiniz diyeTombul kuşş geldii hayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar..ben orflime satıyorum onun faturası vardı bu soğukta onu yatırmaya gittim bugün..ne soğuk dönüştede arkadaş gittim eve gel yemek yap anca geldimm bi geçmişi okuyayım ne var ne yok bakalım...herkes iydir umarım
bu nedir böyle nasıl bişey bu işte sana ceza ilk olduğu için 10 mekikle başlayalım bakalım aaa su da az hadi ona uyarı vereyim yarın 3 litre olsun tamam mıııımrblar. bugünki menüm berbattı. yazmaya utanıyorum :26:
sabah: 1 simit
ara: 1 dilim kek
öğle: 1 kase çorba, 7-8 kaşık ıspanak, 2 dilim tam buğday ekmeği
akşam: 1 tane lahmacun
spor:-
1,5 lt falan su.
Bugünü saymıyorum banane
Bugün sabah 20 dakika yürüyüşümü yaptım ama akşam yapamadım ptt uzak zati 30 dakka yürüdümm oda yürüyüşş yoruldum yapamadımm elekçi karısı gibi gezersemm anca yemek yaptımm:)
yapar mıyım bi daha ya of :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?