mrb hepimize mutlu günler
senin bu akşam yemeği yememe işini mi denesek en çok akşam yemeği etkili diyolar
valla iremcim bende onu düşünüyorum 2 gündür inanır mısın akşamları bi yoğurt veya ara gibi mi geçirsem diye
işte benim hiltonum yaaaa. helal kız sana pes etmek ne demek burda bi aile gibiyiz. kötü günler dün bitti. bugün en iyi gün diye başla gününe hepimiz seni seviyoruz fıstııııkk ayy çok mutlu oldum valla
tickerimi değiştirdim oldumukiiiiiiiiii
ben de mutluyum mutlu olcam kararlıyımmm :) emeğin büyük ilknur ablacııım
olmuş olmuş maşallah..gidişat harika ya herkesin kilolar süper, ben de atak yapmak istiyorum ben dee
he valla gızHerkeslere merhabalarr..sizi seviyorum seveceğim..o kadar karamsar olmayacağım haklısınız...
İzin falan yok kaldığım yerden devam etmeye karar verdim..
Öncelikle özelden de bana destek olan berenvildan nam-ı diyar ilknur ablacım başta olmak üzere, destinacııımmm,ayyıldızzzz ve kaptanım çok sağolun iyi ki varsınız, iyi ki grubumuz var!!!
Birazcık eskiye göre durgun bi dönemdeyim ama kendimi salmamak daha hayrıma olur bence de..sayenizde karar değiştirdim.. 65.2 ile aranıza dönmüş bulunmaktayım ve kafam neyle meşgul olursa olsun başlığımızla da meşgul olmalı ki hem siz gibi değerli insanlarla arama mesafe girmesin hem de kendimi daha çabuk toplayım. Nazlanmıcam huyum değil :) Her şeye kaldığımız yerden devam edelim...kilocukları veriyozz gidiyorrr ve bu haftaki hedef kilom 64 göbeeemi oyarım yoksa he yeter gari :)
evt hareketten zarar gelmezBu hafta menüleri yazmadım düzenli ama bugünden yazmaya başlıyorum ancak haftaiçi 2,5 saat kadar plates dansım var yapmıştım yani...
Bu arada platesle ilgili açıklamamı ekliyim hemen ölçümlerime göre en az 1 cm kadar incelme mevcut bunun üzerine de tekrar gaza gelmiş bulunmaktayım :) platesin çok yağ yakıcı özelliği olmasa bile ki hareket her zaman iyidir o ayrı, kesinlikle sıkılaşmaya faydası oluyor, bi kere her kasın istisnasız çalışıyor tabi bi videoyu baştan sona tamamlamak gerekli..her şeyde istikrar çok önemli yaaa...ben biraz daha yememe dikkat edersem gayet de bedenimde değişiklik görüyorum kaldığımız yerden devamm..
he valla gız
benim hedf kilom da 64
hadi bakeeeem
yarışalım
geliyoruuuuuum
evt hareketten zarar gelmez
devam ediyoruz
bugünün şerefine herkes 50 mekik çeksin ardından birer yeşil çay ve 3 bardak su
hadi totoşlara hareket
kaldırın kız totoşları
hala oturuyonuzmuuu
yoksa berenvildan daha büyük ceza vercekmiş
dediklerimi yapan da bu mesajı beğensin
aynen canım. ben en geç 6.30 da yiyorum artık ve ekmek yemiyorum günde 1 dilim. 8-9 gibi zaten en tehlikeli saatler.mrb hepimize mutlu günler
senin bu akşam yemeği yememe işini mi denesek en çok akşam yemeği etkili diyolar
aynen canım. ben en geç 6.30 da yiyorum artık ve ekmek yemiyorum günde 1 dilim. 8-9 gibi zaten en tehlikeli saatler.
geçen haftaki msj sayıları
berenvildan-41
destina-88---58
bur50--60
armagansener--31
lvy--99
ayyıldızım--35
obsv--52
fatoş0808---43
dinmeyen--29
bitek dinmeyen 1 msj az dikkat msj sayısına
bende ekmeği 1 yada 2 dilim sabah yiyorum gün içinde yemiyorum bence sabah yada öğle yiyelim akşam yemiyelim
benim çenem bu kadar düşük değildi ama sizi sevdim kızlar ondan böyle oldubravo bebişim
maşallah ziyartçimiz ne bol topiğimizde kızlar sizde katılın aramıza ziyaretçi olmayın beraber kilo verelim
benim çenem bu kadar düşük değildi ama sizi sevdim kızlar ondan böyle oldu
benim de dikkatimi çekmedi değil. herhalde dedim başka takımlardan girip bakıyorlar okuyorlar kendi nicklerinden çıkıp çıkıp
valla süper olmuş canım topik canlanıyo ne güzel daha ne şu 40 altı olanlar daha çok yazsınlar ki daha da canlansın topik hemiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?