Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben de mutluyum mutlu olcam kararlıyımmm :) emeğin büyük ilknur ablacııım

tickerimi değiştirdim oldumukiiiiiiiiii

olmuş olmuş maşallah..gidişat harika ya herkesin kilolar süper, ben de atak yapmak istiyorum ben dee

Bu hafta menüleri yazmadım düzenli ama bugünden yazmaya başlıyorum ancak haftaiçi 2,5 saat kadar plates dansım var yapmıştım yani...

Bu arada platesle ilgili açıklamamı ekliyim hemen ölçümlerime göre en az 1 cm kadar incelme mevcut bunun üzerine de tekrar gaza gelmiş bulunmaktayım :) platesin çok yağ yakıcı özelliği olmasa bile ki hareket her zaman iyidir o ayrı, kesinlikle sıkılaşmaya faydası oluyor, bi kere her kasın istisnasız çalışıyor tabi bi videoyu baştan sona tamamlamak gerekli..her şeyde istikrar çok önemli yaaa...ben biraz daha yememe dikkat edersem gayet de bedenimde değişiklik görüyorum kaldığımız yerden devamm..

ben de mutluyum mutlu olcam kararlıyımmm :) emeğin büyük ilknur ablacııım

olmuş olmuş maşallah..gidişat harika ya herkesin kilolar süper, ben de atak yapmak istiyorum ben dee

hadi kızlar hep birlikte hem çook mutlu hem de zayıf olmak için atak yapalım. bu hafta kimse kaçamak yapmasın. enazından dikkat edelim mecbura kalmadıkça yapmayalım okey diyenler beğensin bu yazımı ama ciddi olanlar. yerin kulağı herzaman var bebişim boşveeeerr bize biz lazımız bizi takip edenler feyz alsınlar arkamızdan

he valla gız
benim hedf kilom da 64
hadi bakeeeem
yarışalım
geliyoruuuuuum

evt hareketten zarar gelmez
devam ediyoruz
bugünün şerefine herkes 50 mekik çeksin ardından birer yeşil çay ve 3 bardak su

hadi totoşlara hareket
kaldırın kız totoşları
hala oturuyonuzmuuu
yoksa berenvildan daha büyük ceza vercekmiş
dediklerimi yapan da bu mesajı beğensin

bebiş 50 mekik ve 3 bardak su tamamdır.yeşilçayı bekletiyorum akşam yemeğinden yarım saat önce içicem haberin ola. bu çok iyi oldu dün salona gitmemiştim enazından telafi oldu

maşallah ziyartçimiz ne bol topiğimizde kızlar sizde katılın aramıza ziyaretçi olmayın beraber kilo verelim

bende ekmeği 1 yada 2 dilim sabah yiyorum gün içinde yemiyorum bence sabah yada öğle yiyelim akşam yemiyelim

bence de canım. akşam ne kadar azaltırsak o kadar iyi. öğlen zaten ağır bişey yemediğin müddetçe bi zararı dokunmuyor. aslında 6 da yesek daha iyi olacak ama çok erken anca yemek yapılıyor. neyse bi başlayalım bakalım nasıl gidecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…