bi çetele tutayım ben o zaman yarından itibaren. herkes menüsünü yazsın bakayım
ben de yazayım bugünkü menümü
sabah: 1 kase sütlü yulaf ezmesi, 1 meyve
öğle: minik bir kaşarlı tost,
akşam: karnıbahar haşlama, 2 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, 1 yumurtalı omlet,1 parça çikolata
ara: 3 meyve, 1 bisküvi
su: 2lt
spor: 1 saat yürüyüş (hee, bi de, spordan sayılmaz ama molaları çıkartılmış haliyle tam 8 saat boya yaptım; bi okulun koridorlarına çiçek, böcek, matematiksel formüller falan çizdik, boyadık)
Sabah
1 kase mantar corbasi
Ara
1 elma
Ogle
1 domates
Firin tavuk
Cay
Ara
Kivi
Aksam
Kocaman salata
1 kucuk parca karisik tahilli ekmek
Yarim bardak Uzum suyu
Ara
1 bardak cay
1 elma
1 kivi
2 biskuvi
Spor
45 dk yuruyus
süper canım suyu yazmamışsın bide araları tek çeşit yaparsan daha rahat kilo verirsin
canım açıkcası çok üzüldüm evdeki sağlık durumu yaşayan kişiye acil şifalar diliyorum. askerinlede arandaki problem ne ise o da çözülür inşallah ,keşke gitmeyip kalsan kafan bizle meşgul olurdu ,ben de kendimi hazırlamıştım kapışıcaz diyeArkadaşlar iznim bitti ama bomba gibi dönemiyorum malesef aranızaNe yazıkki benim askerle ben zor günler yaşıyoruz zaten sinirlerim çok yıprandı...ve ailemde de sağlık problemi var, çok kafama takılan şeyler falan filan.... açıklama yapmadan gitmek istemedim ama cidden kötüyüm bu aralar hiç paylaşım falan dikkat edemem, diyeti bırakmayı düşünmüyorum ama bu psikolojiyle bana pek de belli olmaz, üzgünüm gene iyi olduğumda girip girip bakarım paylaşımlara, yazarım da ancak listeye kendi isteğiyle ayrıldı yazınız, kendinize çok iyi bakınız.
teşekkür ederim canım. benim boyum 1.56 canım. o yüzden hedefi ne kadar aşağı çekersem ideal kg ya o kadar yaklaşırım diye 49 hedef aldım. 51-52 de stopta diyebilirim ama şuan kesinlikle 49 diyorum ve bu hırsla devam edeceğim valla şu saatte acıktım ama yatıp uyuyacağım .malum berenvildan ne dedi geçmemiz lazım bu hafta dediayyıldızım cicim, çok güzel kilo vermişsin bu hafta; tebrik ediorum
ama hedef kşlon, 49, çok az değil mi??
yukardada yazdım bana uyarrrrrkızlar bakın bu hafta çok sıkı tutalım bu işi 13. takımı geçelim bakın sinir oldum haaa. açlık grevine başlıcam bak sonundaa haaaa. kaçamak yapana acayip cezalar vericem uyarıyorum şimdiden yarından itibaren şiddetli cezalar geliyoooooo fenalığım tuttu ona göreee
mesaj:2canım açıkcası çok üzüldüm evdeki sağlık durumu yaşayan kişiye acil şifalar diliyorum. askerinlede arandaki problem ne ise o da çözülür inşallah ,keşke gitmeyip kalsan kafan bizle meşgul olurdu ,ben de kendimi hazırlamıştım kapışıcaz diye
teşekkür ederim canım. benim boyum 1.56 canım. o yüzden hedefi ne kadar aşağı çekersem ideal kg ya o kadar yaklaşırım diye 49 hedef aldım. 51-52 de stopta diyebilirim ama şuan kesinlikle 49 diyorum ve bu hırsla devam edeceğim valla şu saatte acıktım ama yatıp uyuyacağım .malum berenvildan ne dedi geçmemiz lazım bu hafta dedibu haftada bu şekilde devam edersem yine aynı tempoda veririm ama oruç tutacağım pzt den cumaya biraz zor gibi hayırlısı bakalım. sporla eriticez yağları.
yukardada yazdım bana uyarrrrrzaten hevesim kursağımda kaldı 1. olamamışım bu kiloda 2 kg vermem lazım ki alayım 1. liği du bakalım belki veririzz yaa bastıralım en azından da grup olarak alalım 1 . liği , bu arada 13 . tkım benim eski takımım 2 sene önceki gözağrım ordada 3 ayda 9 kg vermiştim
işte benim takımım beee bu hafta herkes uyacak diyete valla çok kötü cezalar veririm haaa. ayyıldızım öpüyorum seni. hayranım valla hem diyet hem oruç önünde eğiliyorum yemin ederim ben yapamazdım.hele spor yaparken bol su içmezsem ölürüm herhalde
oruçluyken yaptığım en güzel şey uyumakakşam yapmaya çalışıcam canım. seninle birlikte gram versem gene kar ,önemli olan verebilmek değil mi. bu kiloda oran olarak verebilmek daha zor yani bir 85-90 kg olsam havada kuş ama kg azaldıkça verilen oranda azalıyor
evt cnm az kiloda kilo vermek daha zororuçluyken yaptığım en güzel şey uyumakakşam yapmaya çalışıcam canım. seninle birlikte gram versem gene kar ,önemli olan verebilmek değil mi. bu kiloda oran olarak verebilmek daha zor yani bir 85-90 kg olsam havada kuş ama kg azaldıkça verilen oranda azalıyor
kelebekcim geçmiş olsun istersen izinli yazalım istediğin zaman gel sen gitmeArkadaşlar iznim bitti ama bomba gibi dönemiyorum malesef aranızaNe yazıkki benim askerle ben zor günler yaşıyoruz zaten sinirlerim çok yıprandı...ve ailemde de sağlık problemi var, çok kafama takılan şeyler falan filan.... açıklama yapmadan gitmek istemedim ama cidden kötüyüm bu aralar hiç paylaşım falan dikkat edemem, diyeti bırakmayı düşünmüyorum ama bu psikolojiyle bana pek de belli olmaz, üzgünüm gene iyi olduğumda girip girip bakarım paylaşımlara, yazarım da ancak listeye kendi isteğiyle ayrıldı yazınız, kendinize çok iyi bakınız.
Herkeslere merhabalarr..sizi seviyorum seveceğim..o kadar karamsar olmayacağım haklısınız...
İzin falan yok kaldığım yerden devam etmeye karar verdim..
Öncelikle özelden de bana destek olan berenvildan nam-ı diyar ilknur ablacım başta olmak üzere, destinacııımmm,ayyıldızzzz ve kaptanım çok sağolun iyi ki varsınız, iyi ki grubumuz var!!!
Birazcık eskiye göre durgun bi dönemdeyim ama kendimi salmamak daha hayrıma olur bence de..sayenizde karar değiştirdim.. 65.2 ile aranıza dönmüş bulunmaktayım ve kafam neyle meşgul olursa olsun başlığımızla da meşgul olmalı ki hem siz gibi değerli insanlarla arama mesafe girmesin hem de kendimi daha çabuk toplayım. Nazlanmıcam huyum değil :) Her şeye kaldığımız yerden devam edelim...kilocukları veriyozz gidiyorrr ve bu haftaki hedef kilom 64 göbeeemi oyarım yoksa he yeter gari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?