Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

güzelmiş menün bebiş ama çikolata gözümden kaçmadı bide araları sabah ve öğlelere de koy canım metobolizman hızlansın

Sabah
1 kase mantar corbasi

Ara
1 elma

Ogle
1 domates
Firin tavuk
Cay

Ara
Kivi

Aksam
Kocaman salata
1 kucuk parca karisik tahilli ekmek
Yarim bardak Uzum suyu

Ara
1 bardak cay
1 elma
1 kivi
2 biskuvi

Spor
45 dk yuruyus

Sabah
1 kase mantar corbasi

Ara
1 elma

Ogle
1 domates
Firin tavuk
Cay

Ara
Kivi

Aksam
Kocaman salata
1 kucuk parca karisik tahilli ekmek
Yarim bardak Uzum suyu

Ara
1 bardak cay
1 elma
1 kivi
2 biskuvi

Spor
45 dk yuruyus

süper canım suyu yazmamışsın bide araları tek çeşit yaparsan daha rahat kilo verirsin

herkese tebrikler kızlar. ve iyi geceler. bugün bayağı meşguldum pek giremedim. toplam mesaj sayım 7

mesajımın sayısı toplam 19 olmuş iyi geceler kızçeler bende kaçar yarın sabah görüşürüüüzzz

canım açıkcası çok üzüldüm evdeki sağlık durumu yaşayan kişiye acil şifalar diliyorum. askerinlede arandaki problem ne ise o da çözülür inşallah ,keşke gitmeyip kalsan kafan bizle meşgul olurdu ,ben de kendimi hazırlamıştım kapışıcaz diye

ayyıldızım cicim, çok güzel kilo vermişsin bu hafta; tebrik ediorum
ama hedef kşlon, 49, çok az değil mi??
teşekkür ederim canım. benim boyum 1.56 canım. o yüzden hedefi ne kadar aşağı çekersem ideal kg ya o kadar yaklaşırım diye 49 hedef aldım. 51-52 de stopta diyebilirim ama şuan kesinlikle 49 diyorum ve bu hırsla devam edeceğim valla şu saatte acıktım ama yatıp uyuyacağım .malum berenvildan ne dedi geçmemiz lazım bu hafta dedi bu haftada bu şekilde devam edersem yine aynı tempoda veririm ama oruç tutacağım pzt den cumaya biraz zor gibi hayırlısı bakalım. sporla eriticez yağları.

yukardada yazdım bana uyarrrrr zaten hevesim kursağımda kaldı 1. olamamışım bu kiloda 2 kg vermem lazım ki alayım 1. liği du bakalım belki veririzz yaa bastıralım en azından da grup olarak alalım 1 . liği , bu arada 13 . tkım benim eski takımım 2 sene önceki gözağrım ordada 3 ayda 9 kg vermiştim

işte benim takımım beee bu hafta herkes uyacak diyete valla çok kötü cezalar veririm haaa. ayyıldızım öpüyorum seni. hayranım valla hem diyet hem oruç önünde eğiliyorum yemin ederim ben yapamazdım.hele spor yaparken bol su içmezsem ölürüm herhalde

oruçluyken yaptığım en güzel şey uyumak akşam yapmaya çalışıcam canım. seninle birlikte gram versem gene kar ,önemli olan verebilmek değil mi. bu kiloda oran olarak verebilmek daha zor yani bir 85-90 kg olsam havada kuş ama kg azaldıkça verilen oranda azalıyor

ohh uykuya tutturuyon orucu yani aynen canım yaa valla 80-90 larda olsam rahat veririm 2-3 kilo ama 60 ları görünce gram gram gidiyo yaa yoook bu hafta taktım kafaya enaz 1 kilo vericem inşallah suyu da 3 litreye çıkardım ömrüm tualette geçiyo valla.tek problem bugün reglim başladı inşallah kötü etkilemez

evt cnm az kiloda kilo vermek daha zor
çok kiloda daha kolay oluyo
daha fazla kilo verilebiliyo

kızlar bundan sonrada
son mesaja mesaj sayısını yazmayanın msj sayısını 0 gircem tek tek sayamıycam söliyim
zor bişi değil istediğm
sıkı tutarsak işi ii olck

geçen haftaki msj sayıları
berenvildan-41
destina-88---58
bur50--60
armagansener--31
lvy--99
ayyıldızım--35
obsv--52
fatoş0808---43
dinmeyen--29

bitek dinmeyen 1 msj az dikkat msj sayısına

kelebekcim geçmiş olsun istersen izinli yazalım istediğin zaman gel sen gitme

dünkü msj sayısı

berenvildan=19
ayyıldızım=8
obsv=6
lvy=7
bur50=7
destina_88=6

5i geçemeyen
fatoş0808=4
armagansener=2

Herkeslere merhabalarr..sizi seviyorum seveceğim..o kadar karamsar olmayacağım haklısınız...
İzin falan yok kaldığım yerden devam etmeye karar verdim..

Öncelikle özelden de bana destek olan berenvildan nam-ı diyar ilknur ablacım başta olmak üzere, destinacııımmm,ayyıldızzzz ve kaptanım çok sağolun iyi ki varsınız, iyi ki grubumuz var!!!

Birazcık eskiye göre durgun bi dönemdeyim ama kendimi salmamak daha hayrıma olur bence de..sayenizde karar değiştirdim.. 65.2 ile aranıza dönmüş bulunmaktayım ve kafam neyle meşgul olursa olsun başlığımızla da meşgul olmalı ki hem siz gibi değerli insanlarla arama mesafe girmesin hem de kendimi daha çabuk toplayım. Nazlanmıcam huyum değil :) Her şeye kaldığımız yerden devam edelim...kilocukları veriyozz gidiyorrr ve bu haftaki hedef kilom 64 göbeeemi oyarım yoksa he yeter gari :)

Son düzenleme:

işte benim hiltonum yaaaa. helal kız sana pes etmek ne demek burda bi aile gibiyiz. kötü günler dün bitti. bugün en iyi gün diye başla gününe hepimiz seni seviyoruz fıstııııkk ayy çok mutlu oldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…