bana da öyle geliyo. boşşşvvveeer feyz alsınlar bizden daha ne
bi 10 dk herkes toplansa aslında birden yazılsa çok daha eğlenceli olur ama denk gelemiyoruz ki
aynen canım haftasonuna veriyorum pazartesi toplanırız inşallah
tebrik ederiz fıstıkhahaha bu ne ya 100 mesaj yazmışım
bizde seni sevdikbenim çenem bu kadar düşük değildi ama sizi sevdim kızlar ondan böyle oldu
öle yani ben size demedimmi yerin kulağı varbenim de dikkatimi çekmedi değil. herhalde dedim başka takımlardan girip bakıyorlar okuyorlar kendi nicklerinden çıkıp çıkıp
evt ya bak şimdi negüzel denk geldikbi 10 dk herkes toplansa aslında birden yazılsa çok daha eğlenceli olur ama denk gelemiyoruz ki
kızlar benim kota dolacak yarına büyük ihtimal 16.sında yenilenecek 4gb. eğer giremezsem bilinki kota dolmuştur. ama bi şekilde haberdar ederim sizi. şimdi çıkayım sabahtan beri burdayım. yemek yapayım kocişe.ben yemek yiyeyim yine gelirim.bu arada beril bu haftanın birincisi olmuş
inşallah. sonuç listesine baktım da bi haftada neredeyse 3 e yakın kilolar veriliyor ya. hiç gerçekçi gelmiyor bana bi türlü. 7 günde 3 kilo nasıl kaybedilir inanması çok güç.
kilo fazla olunca veriyolar canım.kilo azaldıkça vücut direniyo vermemek için kiloları bizde gram gram gidiyo işte
gel yine öptümkızlar kocişim geliyomuş yemeğe telefon etti şimdilik kaçar yine gelebilirsem gelirim.gerçi ben dayanamam gelirim muhakkak
Herkeslere merhabalarr..sizi seviyorum seveceğim..o kadar karamsar olmayacağım haklısınız...
İzin falan yok kaldığım yerden devam etmeye karar verdim..
Öncelikle özelden de bana destek olan berenvildan nam-ı diyar ilknur ablacım başta olmak üzere, destinacııımmm,ayyıldızzzz ve kaptanım çok sağolun iyi ki varsınız, iyi ki grubumuz var!!!
Birazcık eskiye göre durgun bi dönemdeyim ama kendimi salmamak daha hayrıma olur bence de..sayenizde karar değiştirdim.. 65.2 ile aranıza dönmüş bulunmaktayım ve kafam neyle meşgul olursa olsun başlığımızla da meşgul olmalı ki hem siz gibi değerli insanlarla arama mesafe girmesin hem de kendimi daha çabuk toplayım. Nazlanmıcam huyum değil :) Her şeye kaldığımız yerden devam edelim...kilocukları veriyozz gidiyorrr ve bu haftaki hedef kilom 64 göbeeemi oyarım yoksa he yeter gari :)
hadi kızlar hep birlikte hem çook mutlu hem de zayıf olmak için atak yapalım. bu hafta kimse kaçamak yapmasın. enazından dikkat edelim mecbura kalmadıkça yapmayalım okey diyenler beğensin bu yazımı ama ciddi olanlar. yerin kulağı herzaman var bebişim boşveeeerr bize biz lazımız bizi takip edenler feyz alsınlar arkamızdan
hayır yani bundan önce hiç diyet deneyimi yaşamamış olsam neyse de imkanı yokki 1 haftada 3 kilo vermenin. inanmak istiyorum ama inanamıyorum yani.
bizim görümcenin haftaya pazar nişanı varmış, benim kesin zayıflamam lazım. annemin 38 beden bi eteği vardı, onun içine rahat rahat girmem için çok çalışmam çoookk. nişanda onu giyicem çünkülüm. sakın boşvermeyelim bu hafta. ben bu akşam yemeğimi 4 gibi yedim, ivy diyodu ya hani, akşamı az atıştırmayla geçirelim diye, grup olarak da akşamı az yesek çok iyi olur aslında . hani sen diyodun ya İlknurcum, yoğurtla falan geçiştirsek diye, öyle mi yapsak ki??
çok kilolu olanlar verebilir ya da diyetin ilk haftasında olnalar ödemle birlikte toplam 3 kg verebilir. ama diyetin ortasında atıyorum 60-70-80 kg aralığında birisi haftada 3 kg veriyorsa, onun içinde kas kaybı da vardır. kas kaybı olunca da kilo alma olasılığı artar. vücudun metabolizma hızı düşer çünkü. boşver onlar versin. bizim kaybımız az olsun, yağdan olsun
ayy ne güzel bak moral veriyo kocişin. benim kociş komplekse girdi valla normalde 10 dan aşağı yemek yemezdi bugün geldi 6 da yedi.oyy cicim, çok sevindim ben bu işe. en iyi karar, buydu kanımca da
ben de bugün iş konusunda ağlıyodum hüngür hüngür, eşim güldürmeye çalışıo hiçbir şeye gülmüorum tabi; sonra dedi ki:' anladım ben, benim bebişim, 65.5 kg olmuş, bunlar da sevinç gözyaşları!!' dedi, grubumuz geldi aklıma, gülmeye başladım, bi anda gözyaşım kesildi.
gözyaşım için de şöyle diyor: 'içiosun suları lıkır lıkır, günde 3lt, sonra gözyaşı olarak atıosun onları vücudundan; bi daha bu kadar su içmeni yasaklıyorum.' ben bi kez daha güldüm, ağlama falan kalmadı tabi bende
bizim görümcenin haftaya pazar nişanı varmış, benim kesin zayıflamam lazım. annemin 38 beden bi eteği vardı, onun içine rahat rahat girmem için çok çalışmam çoookk. nişanda onu giyicem çünkülüm. sakın boşvermeyelim bu hafta. ben bu akşam yemeğimi 4 gibi yedim, ivy diyodu ya hani, akşamı az atıştırmayla geçirelim diye, grup olarak da akşamı az yesek çok iyi olur aslında . hani sen diyodun ya İlknurcum, yoğurtla falan geçiştirsek diye, öyle mi yapsak ki??
bencede fıstık doğru sölüyoneğer dürüstlük varsa, kas kaybı olduğu kesin zaten. makarna-ekmek yemeyeceğiz diye karbonhidrat eksikliği oluyor tabi. doğru beslenen bi insanın haftada 3 kilo vermesi imkansız. aç kalmak ya da kas kaybetmeye çalışmak değil ki amaç. neyse herkes kendinden ve vücudundan sorumlu. hırs ve ihtiras havası sezmesem zaten bunları düşünmem. herkes kendi bilir.
evt öle yapalım ben bugün üçbuçukta balık salata yedim hala tokum bişi yemicem bikaç kuru üzüm yedim akşamdabizim görümcenin haftaya pazar nişanı varmış, benim kesin zayıflamam lazım. annemin 38 beden bi eteği vardı, onun içine rahat rahat girmem için çok çalışmam çoookk. nişanda onu giyicem çünkülüm. sakın boşvermeyelim bu hafta. ben bu akşam yemeğimi 4 gibi yedim, ivy diyodu ya hani, akşamı az atıştırmayla geçirelim diye, grup olarak da akşamı az yesek çok iyi olur aslında . hani sen diyodun ya İlknurcum, yoğurtla falan geçiştirsek diye, öyle mi yapsak ki??
ben uydumayy ne güzel bak moral veriyo kocişin. benim kociş komplekse girdi valla normalde 10 dan aşağı yemek yemezdi bugün geldi 6 da yedi.baktı hanımı fena, vercek kiloları o da başladı erken yemeğe ama köfte patates pilav yiyo anacım nasıl versin o kiloyu. bu arada benimki 106 kilo allahtan boy varda kaldırıyo kiloyu valla yoksa yuvarlardık onu.
ayıp ettin bebiş verirsin evelallah kilocukları. bu arada akşam yemeği için ıspanak ve yoğurt yedim. ben dedim yoğurtla geçiştirelim diye ama ben uymadım bugün.yarından itibaren uyucam kızlar söz.her akşam yoğurt olmaz altarnetifte bulalım varmı fikri olan?
he valla gız
benim hedf kilom da 64
hadi bakeeeem
yarışalım
geliyoruuuuuum
evt hareketten zarar gelmez
devam ediyoruz
bugünün şerefine herkes 50 mekik çeksin ardından birer yeşil çay ve 3 bardak su
hadi totoşlara hareket
kaldırın kız totoşları
hala oturuyonuzmuuu
yoksa berenvildan daha büyük ceza vercekmiş
dediklerimi yapan da bu mesajı beğensin
hadi kızlar hep birlikte hem çook mutlu hem de zayıf olmak için atak yapalım. bu hafta kimse kaçamak yapmasın. enazından dikkat edelim mecbura kalmadıkça yapmayalım okey diyenler beğensin bu yazımı ama ciddi olanlar. yerin kulağı herzaman var bebişim boşveeeerr bize biz lazımız bizi takip edenler feyz alsınlar arkamızdan
oyy cicim, çok sevindim ben bu işe. en iyi karar, buydu kanımca da
ben de bugün iş konusunda ağlıyodum hüngür hüngür, eşim güldürmeye çalışıo hiçbir şeye gülmüorum tabi; sonra dedi ki:' anladım ben, benim bebişim, 65.5 kg olmuş, bunlar da sevinç gözyaşları!!' dedi, grubumuz geldi aklıma, gülmeye başladım, bi anda gözyaşım kesildi.
gözyaşım için de şöyle diyor: 'içiosun suları lıkır lıkır, günde 3lt, sonra gözyaşı olarak atıosun onları vücudundan; bi daha bu kadar su içmeni yasaklıyorum.' ben bi kez daha güldüm, ağlama falan kalmadı tabi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?