Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hahaha bu ne ya 100 mesaj yazmışım
tebrik ederiz fıstık
benim çenem bu kadar düşük değildi ama sizi sevdim kızlar ondan böyle oldu
bizde seni sevdik
benim de dikkatimi çekmedi değil. herhalde dedim başka takımlardan girip bakıyorlar okuyorlar kendi nicklerinden çıkıp çıkıp
öle yani ben size demedimmi yerin kulağı var
bi 10 dk herkes toplansa aslında birden yazılsa çok daha eğlenceli olur ama denk gelemiyoruz ki
evt ya bak şimdi negüzel denk geldik

kızlar benim kota dolacak yarına büyük ihtimal 16.sında yenilenecek 4gb. eğer giremezsem bilinki kota dolmuştur. ama bi şekilde haberdar ederim sizi. şimdi çıkayım sabahtan beri burdayım. yemek yapayım kocişe.ben yemek yiyeyim yine gelirim.bu arada beril bu haftanın birincisi olmuş

tamam canım görüşürüz.

inşallah. sonuç listesine baktım da bi haftada neredeyse 3 e yakın kilolar veriliyor ya. hiç gerçekçi gelmiyor bana bi türlü. 7 günde 3 kilo nasıl kaybedilir inanması çok güç.

kilo fazla olunca veriyolar canım.kilo azaldıkça vücut direniyo vermemek için kiloları bizde gram gram gidiyo işte

kilo fazla olunca veriyolar canım.kilo azaldıkça vücut direniyo vermemek için kiloları bizde gram gram gidiyo işte

hayır yani bundan önce hiç diyet deneyimi yaşamamış olsam neyse de imkanı yokki 1 haftada 3 kilo vermenin. inanmak istiyorum ama inanamıyorum yani.

kızlar kocişim geliyomuş yemeğe telefon etti şimdilik kaçar yine gelebilirsem gelirim.gerçi ben dayanamam gelirim muhakkak

oyy cicim, çok sevindim ben bu işe. en iyi karar, buydu kanımca da
ben de bugün iş konusunda ağlıyodum hüngür hüngür, eşim güldürmeye çalışıo hiçbir şeye gülmüorum tabi; sonra dedi ki:' anladım ben, benim bebişim, 65.5 kg olmuş, bunlar da sevinç gözyaşları!!' dedi, grubumuz geldi aklıma, gülmeye başladım, bi anda gözyaşım kesildi.
gözyaşım için de şöyle diyor: 'içiosun suları lıkır lıkır, günde 3lt, sonra gözyaşı olarak atıosun onları vücudundan; bi daha bu kadar su içmeni yasaklıyorum.' ben bi kez daha güldüm, ağlama falan kalmadı tabi bende

bizim görümcenin haftaya pazar nişanı varmış, benim kesin zayıflamam lazım. annemin 38 beden bi eteği vardı, onun içine rahat rahat girmem için çok çalışmam çoookk. nişanda onu giyicem çünkülüm. sakın boşvermeyelim bu hafta. ben bu akşam yemeğimi 4 gibi yedim, ivy diyodu ya hani, akşamı az atıştırmayla geçirelim diye, grup olarak da akşamı az yesek çok iyi olur aslında. hani sen diyodun ya İlknurcum, yoğurtla falan geçiştirsek diye, öyle mi yapsak ki??

hayır yani bundan önce hiç diyet deneyimi yaşamamış olsam neyse de imkanı yokki 1 haftada 3 kilo vermenin. inanmak istiyorum ama inanamıyorum yani.

çok kilolu olanlar verebilir ya da diyetin ilk haftasında olnalar ödemle birlikte toplam 3 kg verebilir. ama diyetin ortasında atıyorum 60-70-80 kg aralığında birisi haftada 3 kg veriyorsa, onun içinde kas kaybı da vardır. kas kaybı olunca da kilo alma olasılığı artar. vücudun metabolizma hızı düşer çünkü. boşver onlar versin. bizim kaybımız az olsun, yağdan olsun

iyi yapmışsın canım. girersin o eteğe senden kaçmaz hep beraber düşünüyoruz ya şu erken yeme işini. fark edecek haftaya inanıyorum. hadi bakalım kızlar

bu yazıyı 70-79 kg ağırlığında olup zayıflamak isteyenler grubundan umay0110 kullanıcından aldım, okumanızı istiyorum kızlar:

YIYEREK DOLMAZ...
Hayat boyle birsey iste.. Hersey istediginiz gibi olmuyor.. Kime sorsaniz, evinde bir oda eksik* ..

Ya siz..?

Bulutlar dagilmiyorlar mi bir turlu basinizin ustunden..? Parcalari bir araya gelmiyor mu kalbinizin?

Zaten yaralandiginiz yerlerden mi vuruyor sizi yeni gelenler..?
Basinizdaki bulutlari dagitiyormus gibi yapanlar, sizden sevgiyi encok esirgeyenler mi aslinda..?

Ne yapacaksiniz?
Koca bir dilim cikolatali kek, yoluna sokar mi herseyi..?

Cocuklar buyuyorlar, sorunlariyla birlikte.. "Evin reisi" unvani bazen agirlastiriyor mu omuzlarinizi? Her sorunda, sizin yuzunuze mi bakiyor evdekiler..? Ya sen nasilsin, yorgun musun, uzgun musun, isteklerin var mi, en son ne zaman neyin hayalini kurdun, neye ihtiyacin var diye sormuyor mu kimse? Basinizi yastiga koydugunuzda, akliniza gelenler umurunda degil mi kimsenin?

Ne yapacaksiniz..?
Sigaranin dumaniyla bogulur mu dertler, soyle taa cigerinizden ufleyince?
Yuzu guler mi esinizin, bu aksam yemegi kasikla degil, kepceyle yeseniz?
Kilolarin arkasinda kaybolur mu problemler?

Siz "kirilmis direkler, yirtik yelkenlerle, bu seferden de mi cok yorgun dondunuz?**" Iki ucu bir araya gelmeyen bir kalp, yeryuzunun en anlayisi kit insanindan bir patron, sevmek icin degil de, uzmek icin sizinle birlikte olan bir sevgili, yaslandikca kaybetmekten korkulan aile buyukleri.. Taksitler, kredi karti borclari, evin boyasi-badanasi, eskimis koltuklar mi geliyor sizden once..?

Ne yapacaksiniz?
Yiyerek mi yok edeceksiniz yokluklari?

Ust uste yigilan sinavlar..? Gecemedikce aileye yuk olma kaygisi..? Gelecek korkusu? Uzerinize uzerinize gelen dunya, siz icine karismaya calistikca, kiyisina bile yanasamadiginiz yasam?

Ne yapacaksiniz?
Kilonuz artikca mi artacak guveniniz? Ici cikolata dolu kavanozlar mi yardim edecekler gelecegi kurmaniza?

Varsillik mi yoksa problem?

Disarda yenilen yemekler, hediye gelen ici binbir cesit yiyecek dolu sepetler.. Hepsine ulasabileceginiz, her seyi alabileceginiz sarkuteriler, supermarketler, kasaplar, balikcilar, adi "firin" olmayan ekmekciler.. Brunch kavramindan cikip, sunduklari yiyeceklerin asiriligina bakinca sizi kitliktan cikmis farz eden, utanc servisleri.. Aksam ustleri "X clup'te" dunya dertlerini elerken icilen superalkollu (viski gibi) icecekler..

Ne yapacaksiniz?
Dunyada kapladiginiz yer arttikca, artacak mi keyfiniz?

Yapmayin bunu kendinize..
Olmaz..
Yag hucreleri disinda hicbir bosluk, yiyerek dolmaz...

eğer dürüstlük varsa, kas kaybı olduğu kesin zaten. makarna-ekmek yemeyeceğiz diye karbonhidrat eksikliği oluyor tabi. doğru beslenen bi insanın haftada 3 kilo vermesi imkansız. aç kalmak ya da kas kaybetmeye çalışmak değil ki amaç. neyse herkes kendinden ve vücudundan sorumlu. hırs ve ihtiras havası sezmesem zaten bunları düşünmem. herkes kendi bilir.

ayy ne güzel bak moral veriyo kocişin. benim kociş komplekse girdi valla normalde 10 dan aşağı yemek yemezdi bugün geldi 6 da yedi. baktı hanımı fena, vercek kiloları o da başladı erken yemeğe ama köfte patates pilav yiyo anacım nasıl versin o kiloyu. bu arada benimki 106 kilo allahtan boy varda kaldırıyo kiloyu valla yoksa yuvarlardık onu.

ayıp ettin bebiş verirsin evelallah kilocukları. bu arada akşam yemeği için ıspanak ve yoğurt yedim. ben dedim yoğurtla geçiştirelim diye ama ben uymadım bugün.yarından itibaren uyucam kızlar söz.her akşam yoğurt olmaz altarnetifte bulalım varmı fikri olan?

bencede fıstık doğru sölüyon

evt öle yapalım ben bugün üçbuçukta balık salata yedim hala tokum bişi yemicem bikaç kuru üzüm yedim akşamda
ben uydum

Kesinlikle harekete devamm.. ve bana da ceza verinn :) Bugün iğneli epilasyona gittiğimden duş alamayacağımdan spor yapmadım..yemem de fena değildi yazacam menümü..ayrıca sirkeli ballı suyun yağ yakıcı özelliği olduğunu duyup onu denemeye başladım hadi bakalım :)

Evet evet evet buna sonuna dek varım...sizlerle her şey daha güzell

:) çok eğlenceli Allah tadınızı bozmasınn,, ağlama yüzün gülsünnn tabi her zmann :)

Menüm:
Sabah:
Aç karnına 1 bardak ballı sirkeli ılık su
1 kase mısır gevreği

Öğlen:
1 çikolata :/ biraz cips ah ahhh

Akşam:
Biraz patlıcan yemeği
1 tabak yoğurtlu makarna

biraz kabak çekirdeği....yaa yazınca daha iyi farkediyorum benden gene bi cacık olmamış :S

Su:1,5 lt
Spor: bugün yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…