bebiş öğleyi kuvvetli geçirirsek olur diye düşündüm ama sizde fikir verin tabi benimki bi öneri bi gün yoğurt olur, bigün salata, bi gün k-fleks ne bileyim. gerçi sebze ve yoğurt ta mantıklı vücudu iyice dirençsiz bırakmamak lazım ne bilim valla kilo verelim de nasıl verelim işte
mrb fıstıklar
bende yazıyım menümü
sabah
1kk peynir
1 kk kaşar peyniri
1 dilim ekmek
3 zeytin
öğlen
yarım çupra fırında
salata
akşam bişi yemedim biraz kuru üzüm
ama öğleni geç yeddim
su_ 2lt
spor
bugün az oldu 50 cal falan yürüyüş
canım çok sevindim sevgili rakibem , burda olman hem bizee hem sana iyi gelicek bak görüceksin.64 e hiç birşey kalmamış bu hafta gider.Herkeslere merhabalarr..sizi seviyorum seveceğim..o kadar karamsar olmayacağım haklısınız...
İzin falan yok kaldığım yerden devam etmeye karar verdim..
Öncelikle özelden de bana destek olan berenvildan nam-ı diyar ilknur ablacım başta olmak üzere, destinacııımmm,ayyıldızzzz ve kaptanım çok sağolun iyi ki varsınız, iyi ki grubumuz var!!!
Birazcık eskiye göre durgun bi dönemdeyim ama kendimi salmamak daha hayrıma olur bence de..sayenizde karar değiştirdim.. 65.2 ile aranıza dönmüş bulunmaktayım ve kafam neyle meşgul olursa olsun başlığımızla da meşgul olmalı ki hem siz gibi değerli insanlarla arama mesafe girmesin hem de kendimi daha çabuk toplayım. Nazlanmıcam huyum değil :) Her şeye kaldığımız yerden devam edelim...kilocukları veriyozz gidiyorrr ve bu haftaki hedef kilom 64 göbeeemi oyarım yoksa he yeter gari :)
plates dansına hayran kaldım .süperBu hafta menüleri yazmadım düzenli ama bugünden yazmaya başlıyorum ancak haftaiçi 2,5 saat kadar plates dansım var yapmıştım yani...
Bu arada platesle ilgili açıklamamı ekliyim hemen ölçümlerime göre en az 1 cm kadar incelme mevcut bunun üzerine de tekrar gaza gelmiş bulunmaktayım :) platesin çok yağ yakıcı özelliği olmasa bile ki hareket her zaman iyidir o ayrı, kesinlikle sıkılaşmaya faydası oluyor, bi kere her kasın istisnasız çalışıyor tabi bi videoyu baştan sona tamamlamak gerekli..her şeyde istikrar çok önemli yaaa...ben biraz daha yememe dikkat edersem gayet de bedenimde değişiklik görüyorum kaldığımız yerden devamm..
kalori hesabına göre bakınca çok değil ama yaktığına inanıyorum ben.suyu arttırmak lazım en az 2 ltMenüm:
Sabah:
Aç karnına 1 bardak ballı sirkeli ılık su
1 kase mısır gevreği
Öğlen:
1 çikolata :/ biraz cips ah ahhh
Akşam:
Biraz patlıcan yemeği
1 tabak yoğurtlu makarna
biraz kabak çekirdeği....yaa yazınca daha iyi farkediyorum benden gene bi cacık olmamış :S
Su:1,5 lt
Spor: bugün yok
oruç bende pzt tutacağım eşlik ederim sana canım haftasonu tutamıyorum çocuklarla uğraşırken aç kalıncada stresten midem ağrıyor :) allah kabul etsinYarın oruç tutmayı düşünüyorum..borçlarım için.
Gece bol su içmeyi ve iftardan sonra kaçak yapmamayı spor yapmayı düşünüyorum şimdiden hadi bakalım hayırlısı :)
çok iyi .afiyet olsun spor harika.sabah
1 dilim kızarmış ekmek
1 parça çeçil peyniri
1 parça beyaz peynir
1 dilim ev sucuğu
1 bardak çay
1 adet yeşil zeytin
öğle
1 büyük kase kelle paça çorbası
ara
1 avuç leblebi
akşam
yarım kase yoğurt
4 yk pırasa yemeğia
ekmek yok
ara
1 adet elma
spor
45 dk hızlı tempoda yürüyüş yaklaşık 280 kalori
su
1,5 lt su -daha çok içmek istiyorum ama 2 ltye çıkacağım umarım-
afiyet olsun mekkler vs çok güzel canım. salça tuzluysa onu yeme :))şimdi de menü sırası bende
sabah:
-2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli salçalı tost
-1 salatalık
-1 tatlı kaşığı labne peyniri
-1 fincan limonlu yeşilçay
ara:
-2 kuru kayısı
öğle:
-2 kepçe mercimek çorbası
-1 küçük kasenin yarısı (yarısını kızıma kaptırdım) yoğurt
-1 haşlanmış tavuk butu
ara:
-1 çay bardağı şekersiz siyah çay
akşam:
- 3-4 kaşık ıspanak yemeği
- 3-4 kaşık yoğurt
son ara yapıcam:
-1 fincan kayısılı form çayı
3 litre su tamamlanmak üzere
kaptanım iremim sağolsun 50 mekik 50 bacak kaldırma 20-30 tanede kızımı dizlerime aldım kaldırdım (hani bebekleri bacaklarımızın üzerine yatırırız ya biz sırt üstü yatarız.onları o şekilde kaldırırız ondan.bu arada kızım 20 kilo. spor yapamayanlar bunu yapabilir en azından
afiyet olsunmrb fıstıklar
bende yazıyım menümü
sabah
1kk peynir
1 kk kaşar peyniri
1 dilim ekmek
3 zeytin
öğlen
yarım çupra fırında
salata
akşam bişi yemedim biraz kuru üzüm
ama öğleni geç yeddim
su_ 2lt
spor
bugün az oldu 50 cal falan yürüyüş
afiyet olsun güzel beslenmişsin canımMrb kızlar. Şuan elektriği sürekli gidip gelen bi köydeyim. Sel yüzünden burda mahsur kaldık resmen :) o yüzden giremedim bugün hiç. Menümü yazıp çıkicam hemen mecburen..
Sabah: 1 kk b. peynir, 5-6 zeytin, domates, az tereyagli yarım yumurta, 2 dilim tambgd ekmeği.
Ara: 1 fincan kahve
öğle: 7-8 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt.ekmek yok
ara: .dilim tam buğday ekmeğine tost, 1 elma.
Akşam: 7-8 kaşık etli nohut, 3-4 kaşık keşkek , 2 dilim tmbgd ekmeği.
Su:2 lt ye yakın
Spor yok.
Bugünü yarın telafi edicem. Herkese iyi geceler :)
Mrb kızlar. Şuan elektriği sürekli gidip gelen bi köydeyim. Sel yüzünden burda mahsur kaldık resmen :) o yüzden giremedim bugün hiç. Menümü yazıp çıkicam hemen mecburen..
Sabah: 1 kk b. peynir, 5-6 zeytin, domates, az tereyagli yarım yumurta, 2 dilim tambgd ekmeği.
Ara: 1 fincan kahve
öğle: 7-8 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt.ekmek yok
ara: .dilim tam buğday ekmeğine tost, 1 elma.
Akşam: 7-8 kaşık etli nohut, 3-4 kaşık keşkek , 2 dilim tmbgd ekmeği.
Su:2 lt ye yakın
Spor yok.
geçmiş olsun bebişim.canım akşam için keşkek ve ekmek fazla olmuş ona dikkat.
Bugünü yarın telafi edicem. Herkese iyi geceler :)
salçayı kendim yapmıştım canım.çok tuzlu değil.bozulmasın diye biraz atmıştım.yalan yokcanım çok sevindim sevgili rakibem , burda olman hem bizee hem sana iyi gelicek bak görüceksin.64 e hiç birşey kalmamış bu hafta gider.
plates dansına hayran kaldım .süper
kalori hesabına göre bakınca çok değil ama yaktığına inanıyorum ben.suyu arttırmak lazım en az 2 lt
oruç bende pzt tutacağım eşlik ederim sana canım haftasonu tutamıyorum çocuklarla uğraşırken aç kalıncada stresten midem ağrıyor :) allah kabul etsin
çok iyi .afiyet olsun spor harika.
afiyet olsun mekkler vs çok güzel canım. salça tuzluysa onu yeme :))
afiyet olsun
afiyet olsun güzel beslenmişsin canım
bugün haftasonuydu ve darmadağınık bir güne başlandı.
sabah kahvaltıda 3 çatal ayva reçeli,2 yudum şekersiz çay,2 ufak dilim kepek ekmek,1 tane zeytin,çeyrek kk kadar peynir ve 2 haşlanmış yumurtanın beyazı birinin sarısı ile sogan ve maydanozla biberlendi yenildi. saat 10:30 da.
sonra sabah erken kalktım diye yattım uyudum 1gibi uyudum 3 te uyandım sonra 5 te avm gittik. orda gezdim gezdim ve saat 8 gibi 2 dilim pizza yedim ama üzerlerini sıyırdım hamurunu yedim bir su bardağıda diyet kola içtim.oğlumun mısırından 2-3 kaşık yedim.
ordan çıktık ve 10 da arkadaşlara geçtik bir ufak kurabiye verdi ısrarla yedim kendisi yapmış bu arada 52 kg arkadaşım ben 49 kg olacağım diyince güldü
eve geçerken bana saklama kabım vardı kendinde ve içine kurabiye koydu almayacagım verme dedim ama verdi, ve poşete koydum kızın kıyafeti ve oğlanında kıyafetleriyle sonrada bir güzel o poşeti unuttumnasip işte kısmetimde yok :))
1 saat öncesi saat 2 de de yarım nar yedim.
çok karışık bir menü ve saçma yine
berenvildan=24 çıkışta msj sayını yaz
lvy=22
destina_88=8
kelebek.hill=6
bur50=14
ayyıldızım=4 msj sayını yaz
dinmeyen=0
obsv=1
fatoş0808=0
armagansener=0
nu
ahh bebişim ahhhh sana ceza 20 mekik benden yarında suyu 3 litre istiyorum tamam mı? yarın kontrol etcem bak
amin cicim, darısı, daha güzelleri sana olsun. bak şafak da az kaldı, ne güzel
canım çok sevindim sevgili rakibem , burda olman hem bizee hem sana iyi gelicek bak görüceksin.64 e hiç birşey kalmamış bu hafta gider.
plates dansına hayran kaldım .süper
kalori hesabına göre bakınca çok değil ama yaktığına inanıyorum ben.suyu arttırmak lazım en az 2 lt
oruç bende pzt tutacağım eşlik ederim sana canım haftasonu tutamıyorum çocuklarla uğraşırken aç kalıncada stresten midem ağrıyor :) allah kabul etsin
bugün haftasonuydu ve darmadağınık bir güne başlandı.
sabah kahvaltıda 3 çatal ayva reçeli,2 yudum şekersiz çay,2 ufak dilim kepek ekmek,1 tane zeytin,çeyrek kk kadar peynir ve 2 haşlanmış yumurtanın beyazı birinin sarısı ile sogan ve maydanozla biberlendi yenildi. saat 10:30 da.
sonra sabah erken kalktım diye yattım uyudum 1gibi uyudum 3 te uyandım sonra 5 te avm gittik. orda gezdim gezdim ve saat 8 gibi 2 dilim pizza yedim ama üzerlerini sıyırdım hamurunu yedim bir su bardağıda diyet kola içtim.oğlumun mısırından 2-3 kaşık yedim.
ordan çıktık ve 10 da arkadaşlara geçtik bir ufak kurabiye verdi ısrarla yedim kendisi yapmış bu arada 52 kg arkadaşım ben 49 kg olacağım diyince güldü
eve geçerken bana saklama kabım vardı kendinde ve içine kurabiye koydu almayacagım verme dedim ama verdi, ve poşete koydum kızın kıyafeti ve oğlanında kıyafetleriyle sonrada bir güzel o poşeti unuttumnasip işte kısmetimde yok :))
1 saat öncesi saat 2 de de yarım nar yedim.
çok karışık bir menü ve saçma yine
tombul kaptan geldi
nerdesiniz
günaydın tombul fıstıklaaaaaaar
ben geldiiiiiiiiiiiiim
nbr nasılsınızzzzz
günaydın kaptanım :) iyi diyelim iyi olalımgünaydın tombul fıstıklaaaaaaar
ben geldiiiiiiiiiiiiim
nbr nasılsınızzzzz
sen arayı kapatırsın canım güveniyorum sana. bu oruç yüzünden pek veremiyorum , bu hafta tutup tutmaya durumum kesin değil
Hemenn mekiğimi çekiyorum şimdii...ayrıca bugün suya dikkat etcem kontrol et vallahh..bide bugün oruç tutcam demiştim ama vageçtim yarına karar verdim :)
Ayy sağol evet azalıyo gitgide daha var ama..beklicezz.... ayrıca kilo verip kocaman kilo aldırma taktiğini çok beğendim ben de yapacam ilerde
Çok sağol rakibemm..sen gerçi baya sollayıp gitmişin ama yakalamk için uğraşcamm..bi d eben de pazartesi oruca karar verdim beraber tutarız hem
Arada olur canım hergün yapmıyosun sonuctabunu görüyoruzzz takma kaldığın yerden devamarkadaşın 49 da belki çok zayıf olacagını düşünüp gülmüştür ne bilyim biraz az bi kilo, yoksa yapamayacağından değil yani..
Burdayım benn dee..günaydınlarrr
şimdi hemen cezamı mekiğimi çekip gelcem geri
hoşgeldin şebnem, deneme süren var sanırım ,öncelikle hedef kilon ve başlangıç kilonu istiyor kaptanımız gelince sana daha ayrıntılı uyman gereken kurallar vs paylaşır benim bildiğim bu kadar şimdilikSelam herkese ben geldim. Grup ariyordum,sagolun kabul ettiniz icin. Simdi ne yapmam gerekiyor en basta, ne zaman dahil olacagım gruba,deneme surem var mi?
kızçelerim ben bugün zor gelirim bidaha eşim geliyo film almış bütün gün film izliycez evde şimdilik byee diyorum gelebilirsem arada cee derim size öpüyorum suya ve kaçamaklara dikkat dikkat
Selam herkese ben geldim. Grup ariyordum,sagolun kabul ettiniz icin. Simdi ne yapmam gerekiyor en basta, ne zaman dahil olacagım gruba,deneme surem var mi?
sen arayı kapatırsın canım güveniyorum sana. bu oruç yüzünden pek veremiyorum , bu hafta tutup tutmaya durumum kesin değilsebebi belirsiz lekeleniyorum regl biteli 5 gün oldu geçen ayda böyle olmuş sanırım kadın doğumcu yolu görünüyor bana afff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?