Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bi gün yoğurt, bi gün salata, bi gün haşlanmış sebze ya da çiğ, bi gün omlet olabilir mesela diye düşündüm ben de.

Çok güzel menü olmuş cicim, ben de bugün balık yedim

Mrb kızlar. Şuan elektriği sürekli gidip gelen bi köydeyim. Sel yüzünden burda mahsur kaldık resmen :) o yüzden giremedim bugün hiç. Menümü yazıp çıkicam hemen mecburen..
Sabah: 1 kk b. peynir, 5-6 zeytin, domates, az tereyagli yarım yumurta, 2 dilim tambgd ekmeği.
Ara: 1 fincan kahve
öğle: 7-8 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt.ekmek yok
ara: .dilim tam buğday ekmeğine tost, 1 elma.
Akşam: 7-8 kaşık etli nohut, 3-4 kaşık keşkek , 2 dilim tmbgd ekmeği.
Su:2 lt ye yakın
Spor yok.

Bugünü yarın telafi edicem. Herkese iyi geceler :)

canım çok sevindim sevgili rakibem , burda olman hem bizee hem sana iyi gelicek bak görüceksin.64 e hiç birşey kalmamış bu hafta gider.

plates dansına hayran kaldım .süper

kalori hesabına göre bakınca çok değil ama yaktığına inanıyorum ben.suyu arttırmak lazım en az 2 lt

Yarın oruç tutmayı düşünüyorum..borçlarım için.
Gece bol su içmeyi ve iftardan sonra kaçak yapmamayı spor yapmayı düşünüyorum şimdiden hadi bakalım hayırlısı :)
oruç bende pzt tutacağım eşlik ederim sana canım haftasonu tutamıyorum çocuklarla uğraşırken aç kalıncada stresten midem ağrıyor :) allah kabul etsin

çok iyi .afiyet olsun spor harika.

afiyet olsun mekkler vs çok güzel canım. salça tuzluysa onu yeme :))

afiyet olsun

afiyet olsun güzel beslenmişsin canım

bugün haftasonuydu ve darmadağınık bir güne başlandı.
sabah kahvaltıda 3 çatal ayva reçeli,2 yudum şekersiz çay,2 ufak dilim kepek ekmek,1 tane zeytin,çeyrek kk kadar peynir ve 2 haşlanmış yumurtanın beyazı birinin sarısı ile sogan ve maydanozla biberlendi yenildi. saat 10:30 da.
sonra sabah erken kalktım diye yattım uyudum 1gibi uyudum 3 te uyandım sonra 5 te avm gittik. orda gezdim gezdim ve saat 8 gibi 2 dilim pizza yedim ama üzerlerini sıyırdım hamurunu yedim bir su bardağıda diyet kola içtim.oğlumun mısırından 2-3 kaşık yedim.
ordan çıktık ve 10 da arkadaşlara geçtik bir ufak kurabiye verdi ısrarla yedim kendisi yapmış bu arada 52 kg arkadaşım ben 49 kg olacağım diyince güldü
eve geçerken bana saklama kabım vardı kendinde ve içine kurabiye koydu almayacagım verme dedim ama verdi, ve poşete koydum kızın kıyafeti ve oğlanında kıyafetleriyle sonrada bir güzel o poşeti unuttum nasip işte kısmetimde yok :))
1 saat öncesi saat 2 de de yarım nar yedim.
çok karışık bir menü ve saçma yine

berenvildan=24 çıkışta msj sayını yaz
lvy=22
destina_88=8
kelebek.hill=6
bur50=14

ayyıldızım=4 msj sayını yaz
dinmeyen=0
obsv=1
fatoş0808=0
armagansener=0

salçayı kendim yapmıştım canım.çok tuzlu değil.bozulmasın diye biraz atmıştım.yalan yok

evet canım biraz karışık olmuş.kurabiyelere pizzalara dikkat

nu
ahh bebişim ahhhh sana ceza 20 mekik benden yarında suyu 3 litre istiyorum tamam mı? yarın kontrol etcem bak

Hemenn mekiğimi çekiyorum şimdii...ayrıca bugün suya dikkat etcem kontrol et vallahh..bide bugün oruç tutcam demiştim ama vageçtim yarına karar verdim :)

amin cicim, darısı, daha güzelleri sana olsun. bak şafak da az kaldı, ne güzel

Ayy sağol evet azalıyo gitgide daha var ama..beklicezz.... ayrıca kilo verip kocaman kilo aldırma taktiğini çok beğendim ben de yapacam ilerde

Çok sağol rakibemm..sen gerçi baya sollayıp gitmişin ama yakalamk için uğraşcamm..bi d eben de pazartesi oruca karar verdim beraber tutarız hem

Arada olur canım hergün yapmıyosun sonuctabunu görüyoruzzz takma kaldığın yerden devam arkadaşın 49 da belki çok zayıf olacagını düşünüp gülmüştür ne bilyim biraz az bi kilo, yoksa yapamayacağından değil yani..

tombul kaptan geldi
nerdesiniz

Burdayım benn dee..günaydınlarrr
şimdi hemen cezamı mekiğimi çekip gelcem geri

50 kadar mekik çektim geldim hemen, bu arada hiç tam mekik çekmiyorum artık platesten öğrendiğim mek,klerden çekyorum ve çok iyi can yakıp göbek çalıştırıyor tavsiye ederim videolardan öğrenin..onun için 50 kadar dedim değişik stillerde baya çalıştırdım göbüşü :) ..ve şimdi de gidipp 4 bardak su içeceğimmm sonra da kahvaltı edeceğimm :)

Son düzenleme:
kızçelerim ben bugün zor gelirim bidaha eşim geliyo film almış bütün gün film izliycez evde şimdilik byee diyorum gelebilirsem arada cee derim size öpüyorum suya ve kaçamaklara dikkat dikkat

2 kızçeyi davet ettim bilginize gelirseler mesaj şartımızı ve kuralları bildirirsin kaptanım 2 hafta kuralını da uygulayalım ki selam deyip kaçmasınlar

Selam herkese ben geldim. Grup ariyordum,sagolun kabul ettiniz icin. Simdi ne yapmam gerekiyor en basta, ne zaman dahil olacagım gruba,deneme surem var mi?

günaydın tombul fıstıklaaaaaaar
ben geldiiiiiiiiiiiiim
nbr nasılsınızzzzz
günaydın kaptanım :) iyi diyelim iyi olalım

sen arayı kapatırsın canım güveniyorum sana. bu oruç yüzünden pek veremiyorum , bu hafta tutup tutmaya durumum kesin değil sebebi belirsiz lekeleniyorum regl biteli 5 gün oldu geçen ayda böyle olmuş sanırım kadın doğumcu yolu görünüyor bana afff

Selam herkese ben geldim. Grup ariyordum,sagolun kabul ettiniz icin. Simdi ne yapmam gerekiyor en basta, ne zaman dahil olacagım gruba,deneme surem var mi?
hoşgeldin şebnem, deneme süren var sanırım ,öncelikle hedef kilon ve başlangıç kilonu istiyor kaptanımız gelince sana daha ayrıntılı uyman gereken kurallar vs paylaşır benim bildiğim bu kadar şimdilik

kızçelerim ben bugün zor gelirim bidaha eşim geliyo film almış bütün gün film izliycez evde şimdilik byee diyorum gelebilirsem arada cee derim size öpüyorum suya ve kaçamaklara dikkat dikkat

ohh iyi keyifler sizeee ilknur ablacımmm

selamlar canım hoşgeldinn...2 hafta deneme süren var, öncelikle kısaca kendini tanıtıp kilonu boyunu, hedef kilonu yazarsan seviniriz, günde 5 mesaj haftada 30 mesaj şartı var, samimi paylaşımlarını bekliyoruz hep beraber güzelceee kilolarımızı vericez inşallahh..

hadi bakalım beraberce koşalımm uçalım hattaa anladım ya, olmadı gidiverirsin bi doktora kafan rahat eder önemli bi şey değildir çoğu kadın zaman zaman düzensiz dönem geçiriyor benim gördüğüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…