- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
nuMenüm:
Sabah:
Aç karnına 1 bardak ballı sirkeli ılık su
1 kase mısır gevreği
Öğlen:
1 çikolata :/ biraz cips ah ahhh
Akşam:
Biraz patlıcan yemeği
1 tabak yoğurtlu makarna
biraz kabak çekirdeği....yaa yazınca daha iyi farkediyorum benden gene bi cacık olmamış :S
Su:1,5 lt
Spor: bugün yok
nuMenüm:
Sabah:
Aç karnına 1 bardak ballı sirkeli ılık su
1 kase mısır gevreği
Öğlen:
1 çikolata :/ biraz cips ah ahhh
Akşam:
Biraz patlıcan yemeği
1 tabak yoğurtlu makarna
biraz kabak çekirdeği....yaa yazınca daha iyi farkediyorum benden gene bi cacık olmamış :S
Su:1,5 lt
Spor: bugün yok
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
1 parça çeçil peyniri
1 parça beyaz peynir
1 dilim ev sucuğu
1 bardak çay
1 adet yeşil zeytin
öğle
1 büyük kase kelle paça çorbası
ara
1 avuç leblebi
akşam
yarım kase yoğurt
4 yk pırasa yemeğia
ekmek yok
ara
1 adet elma
spor
45 dk hızlı tempoda yürüyüş yaklaşık 280 kalori
su
1,5 lt su -daha çok içmek istiyorum ama 2 ltye çıkacağım umarım-
senin menü güzelmiş bebiş biraz su ekle yeter maşallah
ayy ne güzel bak moral veriyo kocişin. benim kociş komplekse girdi valla normalde 10 dan aşağı yemek yemezdi bugün geldi 6 da yedi.baktı hanımı fena, vercek kiloları o da başladı erken yemeğe ama köfte patates pilav yiyo anacım nasıl versin o kiloyu. bu arada benimki 106 kilo allahtan boy varda kaldırıyo kiloyu valla yoksa yuvarlardık onu.
ayıp ettin bebiş verirsin evelallah kilocukları. bu arada akşam yemeği için ıspanak ve yoğurt yedim. ben dedim yoğurtla geçiştirelim diye ama ben uymadım bugün.yarından itibaren uyucam kızlar söz.her akşam yoğurt olmaz altarnetifte bulalım varmı fikri olan?
şimdi de menü sırası bende
sabah:
-2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli salçalı tost
-1 salatalık
-1 tatlı kaşığı labne peyniri
-1 fincan limonlu yeşilçay
ara:
-2 kuru kayısı
öğle:
-2 kepçe mercimek çorbası
-1 küçük kasenin yarısı (yarısını kızıma kaptırdım) yoğurt
-1 haşlanmış tavuk butu
ara:
-1 çay bardağı şekersiz siyah çay
akşam:
- 3-4 kaşık ıspanak yemeği
- 3-4 kaşık yoğurt
son ara yapıcam:
-1 fincan kayısılı form çayı
3 litre su tamamlanmak üzere
kaptanım iremim sağolsun 50 mekik 50 bacak kaldırma 20-30 tanede kızımı dizlerime aldım kaldırdım (hani bebekleri bacaklarımızın üzerine yatırırız ya biz sırt üstü yatarız.onları o şekilde kaldırırız ondan.bu arada kızım 20 kilo. spor yapamayanlar bunu yapabilir en azından
canım her akşam sadece yoğurt olmazz. koca akşamı nasıl geçireceksin yoğurtla. bıkarsın iyice dalarsın yemeklere. en azından sebze yenmeli diye düşünüyorum çok geçe kalmadan.
wow 3 lt subende istiyorum
bebiş öğleyi kuvvetli geçirirsek olur diye düşündüm ama sizde fikir verin tabi benimki bi öneri bi gün yoğurt olur, bigün salata, bi gün k-fleks ne bileyim. gerçi sebze ve yoğurt ta mantıklı vücudu iyice dirençsiz bırakmamak lazım ne bilim valla kilo verelim de nasıl verelim işte
k-fleks yeme canımm. o tür ürünlerden uzak dur. geçen de bahsetmiştim bu tarz ürünlerin hemen hemen hepsi GDOludur. kilo vereceğiz diye sağlımızdan olmamıza gerek yok. hem o kadar da kilolu değiliz hiç birimiz, riske atmaya değmez.
bende evde dışarda elimde hep küçük şişelerden. ama cam şişe alacağım şimdi daha ele yatkın olanlardan. 1lt olsun ki bırakmayayım çok içtiğimi sanıp. şişe küçük olunca 3-4 kere içiyorum ya çok içtim sanıyorumbebiş yanıma aldım 1.5 litrelik şişe 1 e kadar bitiriyom. tekrar dolduruyom sonra onuda akşama kadar içiyom. süper oluyo valla tavsiye ederim.spora giderken bile çantamda götürüyom iyi oluyo kız dene bak
bende de vardı attım çöpe gitti. bi de şu tavuk-et tabletler falan vardı onları da attım çöpe hem de yığınla.ayy doğru haklısın ne bilim altarnetif o geldi aklıma bende de 2 koca boy var evde biliyonmu indirimde diye almıştım
mesaj:26bende de vardı attım çöpe gitti. bi de şu tavuk-et tabletler falan vardı onları da attım çöpe hem de yığınla.
tmam canım gelebilirsem gelirim. mesaj sayacağım zaten. görüşürüzmesaj:26
onlardan da var evde ama çok kullanmam önceden her yemeğe katardım.şimdi tavuk et hşlayıp suyunu buzluğa atıyorum.lazım oldukça onları kullanıyorum iyi oluyo. bebişim benim kociş geliyomuş ben çıkayım yarın burdayım erkenden. topiğin kepenkini ben açıyomgelebilirsen gel muhabbete devam edelim öpüyorum kuzuşum
ayy ne güzel bak moral veriyo kocişin. benim kociş komplekse girdi valla normalde 10 dan aşağı yemek yemezdi bugün geldi 6 da yedi.baktı hanımı fena, vercek kiloları o da başladı erken yemeğe ama köfte patates pilav yiyo anacım nasıl versin o kiloyu. bu arada benimki 106 kilo allahtan boy varda kaldırıyo kiloyu valla yoksa yuvarlardık onu.
ayıp ettin bebiş verirsin evelallah kilocukları. bu arada akşam yemeği için ıspanak ve yoğurt yedim. ben dedim yoğurtla geçiştirelim diye ama ben uymadım bugün.yarından itibaren uyucam kızlar söz.her akşam yoğurt olmaz altarnetifte bulalım varmı fikri olan?
Kesinlikle harekete devamm.. ve bana da ceza verinn :) Bugün iğneli epilasyona gittiğimden duş alamayacağımdan spor yapmadım..yemem de fena değildi yazacam menümü..ayrıca sirkeli ballı suyun yağ yakıcı özelliği olduğunu duyup onu denemeye başladım hadi bakalım :)
Evet evet evet buna sonuna dek varım...sizlerle her şey daha güzell
:) çok eğlenceli Allah tadınızı bozmasınn,, ağlama yüzün gülsünnn tabi her zmann :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?